Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Στης 16 Ιουλίου 2018 ήταν προγραμματισμένη η ενέργοποίηση της νέας μου γραμμής VDSL 50 αλλά τελικά δεν έγινε και άλλαξε η ημερομηνία για σήμερα 17 Ιουλίου. Πήρα τηλέφωνο την WIND και μου είπαν ότι είναι θέμα του ΟΤΕ και οτι ο ΟΤΕ πρέπει να πει το ΟΚ ώστε να γίνει η αλλάγη. Τι πέζει με αυτό το θέμα; Γνωρίζει κανείς; Είμαι με ADSL εδώ και χρόνια και επιτέλους ήρθε το VDSL στην περιοχή μου και γίνεται αυτό. ☹️

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, temecius είπε

...Πήρα τηλέφωνο την WIND ...

Εκεί σταμάτησα να διαβάζω.

Καλά ξεμπερδέματα όπως επισης ΥΠΟΜΟΝΗ με διάφορα άλλα που θα αντιμετωπίσεις μεχρι να λήξει το συμβόλαιο σου και να φύγεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Σε καταννοώ.

Απλά τοτε κάνεις υπομονή και δεν αγχώνεσαι με το παραμικρό. Κάποια στιμη θα έρθει, κάποια στιγμή θα δουλευει, κλπ κλπ

Δημοσ.

Εννοείται ναι, αλλά πρεπει να σου απαντησουν οτι δεν γίνεται ή να προσπαθήσουν να σου βάλουν στη ζουλα απλή adsl. Βέβαια θεωρώ απίθανο να μην βάλουν, εκτός αν ο οτε τους απαντησει οτι δεν εχουμε διαθεσιμες θύρες, πράγμα που δεν ισχύει για σένα γιατί έχει ήδη θύρα απο την παλιά σου σύνδεση. 

Το ξέρεις οτι το 50 ειναι ΕΩΣ 50, έτσι;

Δημοσ.

ναι και τα μισα download να πιάνω δεν με πιράζει. το θεμα για μενα ειναινα εχω αυτά τα 5 upload. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη ανοίχτηκε θέμα επειδή η ενεργοποίηση δεν έγινε στις 16 Ιουλίου αλλά πήγε μια μέρα αργότερα ; 

Υπερβολικό το  βρίσκω (τουλάχιστον)

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγες μέρες πάνω/κάτω δεν κάνουν την διαφορά. 

Εξάλλου από τον ΟΤΕ βασικά εξαρτάται πότε θα πάρεις υπηρεσία..

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, temecius είπε

ναι και τα μισα download να πιάνω δεν με πιράζει. το θεμα για μενα ειναινα εχω αυτά τα 5 upload. :)

Αν είσαι κοντά στην καμπινα και δεν έχεις θέματα με καλωδίωση στο σπίτι σου, τότε οι ταχύτητες που θα πιάνεις θα είναι πολύ καλές.

Εγώ έχω Wind VDSL  και στο σπιτι και στην δουλειά και δεν έχω κανένα πρόβλημα άξιο λόγου...

Δημοσ.

εννοεις ειναι μεγαλο κουτι που γραφει ΟΤΕ απο έξω; ειναι γυρω στα 100-200 μετρα απο το σπιτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...