Shijune Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Μόλις πήρε την 49άρα η κοπέλα μου που γενικά δεν έχει και πολύ υψηλές απαιτήσεις. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλή, ειδικά για τα 390 που έκανε αλλά να σημειώσω ότι κι εγώ δεν έχω τρομερή εμπειρία στις 4k τηλεοράσεις. Στα απλά τηλεοπτικά προγράμματα έπρεπε να παίξω με τις ρυθμίσεις της εικόνας για να δω ένα αποδεκτό αποτέλεσμα γιατί φαινόταν χάλια με τις default. Σημαντική βελτίωση είδα με το κατέβασμα του sharpness που το είχε ψηλά και απενεργοποίηση της επιλογή "ελάττωση θορύβου". Από εκεί και πέρα επειδή δε μας ενδιαφέρει τόσο η απλή TV δοκίμασα 4k HDR υλικό (και κατεβασμένο από σκληρό με USB και από netflix/youtube) κι έμεινα υπερευχαριστημένος. Ειδικά σε κάτι 4k demo με Dolby Vision που κατάφερα και βρήκα έπαθα πλάκα με την εικόνα και τα χρώματα. Από gaming δοκίμασα ένα xbox 360 και δεν παρατήρησα κάποιο σοβαρό input lag στο gears of war (έχει προφίλ "παιχνίδι" που λογικά το κατεβάζει). Στα menu είναι λίγο αργή αλλά όχι σε βαθμό που να εκνευρίζει, απλά δε πάει σφαίρα. Ο ήχος όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ό,τι άλλες πληροφορίες θέλετε ρωτήστε με. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις