Xenophongr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Όπως αναφέρεται και στον τίτλο, ψάχνω για Over-Ear Ακουστικά μέχρι 200€. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι wired ή wireless, foldable, με μικρόφωνο ή χωρίς κλπ. Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερα χαρακτηριστικά, ποιότητα κατασκευής και άνετη χρήση. Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Xenophongr
hmlive Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Φιλε μου αν δε σε νοιαζουν λαμπερά φωτακια και ακουστικα που να"φωνάζουν" είμαι gamer επέλεξε Sennheiser σοβαρή εταιρία φτιάχνει επαγγελματικες συσκευές ήχου. Εχω τα HD 4.5 BTNC και ο ήχος είναι απίστευτος. Κανε μια έρευνα στα προϊόντα της
Xenophongr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, hmlive είπε Φιλε μου αν δε σε νοιαζουν λαμπερά φωτακια και ακουστικα που να"φωνάζουν" είμαι gamer επέλεξε Sennheiser σοβαρή εταιρία φτιάχνει επαγγελματικες συσκευές ήχου. Εχω τα HD 4.5 BTNC και ο ήχος είναι απίστευτος. Κανε μια έρευνα στα προϊόντα της Ωραίος φίλε! Ευχαριστώ πολύ!! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Xenophongr
Voodooman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τι χρήση τα θέλεις; Καταρχάς, ΟΚ, δίνεις έως €200, αλλά θα έπρεπε να σε νοιάζει αν είναι πχ wireless ή όχι. Όπως καταλαβαίνεις, αν αγοράσεις ένα ζευγάρι Bose wireless με €200, δεν μπορείς να περιμένεις να έχουν την ίδια απόδοση με ένα ζευγάρι wired στα ίδια χρήματα. Λογικά, τα wired θα αποδίδουν καλύτερα. Το αν διπλώνουν ή όχι επίσης ανεβάζει το κόστος, οπότε αφού κινείσαι βάσει κόστους, πολύ πιθανό είναι τα foldable στα €200 να έχουν χειρότερη ποιότητα κατασκευής από τα μη foldable. Αν τα θέλεις για υπολογιστή και δεν έχεις καμιά εξαιρετική κάρτα ήχου, μάλλον πρέπει να δεις κάποιο gaming headset με καλή ενσωματωμένη κάρτα ήχου, στα χρήματα που δίνεις υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις. Αν τα θέλεις για μουσική από κινητό ή ηχοσύστημα, AKG, Beyerdynamic, V-moda, Grado, Audio technica. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Voodooman
Xenophongr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Voodooman είπε Για τι χρήση τα θέλεις; Καταρχάς, ΟΚ, δίνεις έως €200, αλλά θα έπρεπε να σε νοιάζει αν είναι πχ wireless ή όχι. Όπως καταλαβαίνεις, αν αγοράσεις ένα ζευγάρι Bose wireless με €200, δεν μπορείς να περιμένεις να έχουν την ίδια απόδοση με ένα ζευγάρι wired στα ίδια χρήματα. Λογικά, τα wired θα αποδίδουν καλύτερα. Το αν διπλώνουν ή όχι επίσης ανεβάζει το κόστος, οπότε αφού κινείσαι βάσει κόστους, πολύ πιθανό είναι τα foldable στα €200 να έχουν χειρότερη ποιότητα κατασκευής από τα μη foldable. Αν τα θέλεις για υπολογιστή και δεν έχεις καμιά εξαιρετική κάρτα ήχου, μάλλον πρέπει να δεις κάποιο gaming headset με καλή ενσωματωμένη κάρτα ήχου, στα χρήματα που δίνεις υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις. Αν τα θέλεις για μουσική από κινητό ή ηχοσύστημα, AKG, Beyerdynamic, V-moda, Grado, Audio technica. Λοιπόν, πρώτα από όλα τα θέλω κυρίως για μουσική είτε από υπολογιστή είτε από κινητό ή κάποιο ηχοσύστημα. Όσον αφορά το αν θα είναι wireless, foldable και με μικρόφωνο ή όχι, νομίζω ήταν σαφέστατο αυτό που ανέφερα παραπάνω... Δεν με ενδιαφέρει, διότι δεν χρειάζομαι απαραίτητα κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά. Είτε τα έχουν είτε όχι δεν με πειράζει. Μεγαλύτερη σημασία για εμένα έχουν τα όσο το δυνατόν καλύτερα χαρακτηριστικά, η ποιότητα κατασκευής και η άνετη χρήση. Με άλλα λόγια κυρίως για αυτούς τους λόγους θέλω να διαθέσω αυτό το ποσό. Τα υπόλοιπα δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο για εμένα. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Xenophongr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα