Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στο φόρουμ!

Έχω το παρακάτω setup:

• CPU: i5 4670k (4.0ghz με zalman cooler)
  • Motherboard: MSI z97 gaming 5
  • GPU: Gigabyte GTX 750 2gb
  • Ram: 1x8gb hyperx fury 1600mhz
  • PSU: Corsair CX430
  • SSD: Kingston uv400 120gb
  • HDD: WD 1tb
  • Οθόνη: Μια Turbo-X 23" Full HD που την έχω στα 75hz

Χρήση: Gaming (Συμβιβάζομαι και σε medium settings)

Μπορώ να διαθέσω 200 ευρώ για αναβάθμιση!  Είναι προφανές ότι θα πάω για gpu, το θέμα είναι ποιά είναι η καλύτερη επιλογή? Με έχει προβληματίσει αρκετά επειδή θα ήθελα πολύ μια 1060 αλλά θα πρέπει να αλλάξω και το psu οπότε ξεφεύγει από τα 200 ευρώ!

Επεξ/σία από Φίλιππος Πτ
Δημοσ.

Κοίτα δεν βλέπω λόγω να αλλάξεις τροφοδοτικό γιατί η κάρτα π ήδη "φοράς" έχει την ίδια κατανάλωση. Πάρε μια μεταχειρισμένη 1060 αν θες να αλλάξεις και το τροφοδοτικό ντε και καλά.

Δημοσ.

Οκ δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά…  αν μπορείς να περιμένεις λίγο κάντο, υπάρχουν φήμες ότι η nvidia θα ανακοινώσει νέες κάρτες προς το τέλος του αυγουστου, όπως επίσης ότι έχει πολύ μεγάλο στοκ λόγο λανθασμένου υπολογισμού ζήτησης με αποτέλεσμα να είναι πιθανή κάποια μείωση τιμής ή έκπτωση, οκ το «παιχνίδι» του περίμενε δεν είναι καλό αν την θες άμεσα, λογικό αυτό, έχε υπόψη ότι πολλές μεταχειρισμένες χρησιμοποιήθηκαν από επίδοξους miners με ότι συνεπάγετε αυτό για την κατάσταση της εκαστοτε κάρτας, φυσικά μερικοί δεν θα το αναφέρουν ότι το έκαναν, όπως επίσης ότι ενώ οι τιμές των καινούριων καρτών έχουν σχεδόν επανέλθει στις αγγελίες δεν συμβαίνει το ίδιο, βλέπεις μεταχειρισμένες ακόμα και με ίδια τιμή με καινούρια και τις περισσότερες φορές -10€  με -20€ που σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να αγοράσεις.

Αν με την GTX 750 πιάνεις και είσαι πάνω από 30-40fps σε medium όπως λες, κοινός δεν έχεις πρόβλημα με παιχνίδια να μην σου παίζουν τότε ίσως αξίζει να περιμένεις, αν πάλι όχι τότε στην θέση σου θα προσανατολιζόμουν σε μια 1050ti ή 1060 3GB

Προσοχή στα μεταχειρισμένα, μην αγοράσεις κάρτα δεύτερο χέρι για να γλιτώσεις 15€… έτσι είναι πιθανό να πετάξεις τα άλλα 150€!!

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις! 

Η αληθεια ειναι οτι δεν καιγομαι να αλλαξω καρτα τωρα μιας που τα games που παιζω πιανουν παραπανω απο 60fps! 

Εχω δει παντως οτι η 1060 καταναλωνει πολυ παραπανω ρευμα απο την 750 και με αυτο το τροφοδοτικο σε συνδιασμο με το overclock μπορει να μου βγαζει bluescreens 

Δημοσ.

Η 1060 θα τρέχει άνετα με το τροφοδοτικό σου. Απλά επειδή είναι η σειρά που είχε κάποια θέματα όταν ζοριζόταν, η πιο  safe επιλογή θα ήταν μια 1050ti.  Επίσης καλό θα ήταν να πας σε 16gb ram  αν θες να παίξεις τους τελευταίους τίτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...