Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 χρονια ειχα συμβολαιο στον οτε 24αρα συνδεση. Επειδη ομως τωρα το συμβολαιο έληξε και γενικοτερα απο ταχυτητες δεν ημουν και πολυ ευχαριστημενος αν φανταστεί κανεις πως έπιανε 12-14 το ανώτερο σκεφτομαι να παω στην wind σε 50αρα συνδεση. Τι γνωμη εχετε και τι θα πρεπει να προσέξω ισως.? Γιατι γενικοτερα για wind δεν ακουω και τα καλύτερα.

Δημοσ.

Καταρχήν να τηλεφωνήσεις στον οτε και να ρωτήσεις αν σου παρέχουν καθαρό vdsl εκει που μένεις και ποια ειναι η ταχύτητα που θα πιάνεις. Αν ειναι θετική η απάντηση πας σε vdsl του οτε, ΟΧΙ της wind. Να ρωτουσες να πας σε nova(φορτηνετ) ή vodafone, να το συζητήσουμε, αλλά να σκέφτεσαι wind, λόγω χαμηλής τιμής... οχι

Δημοσ.
8 hours ago, ThodorisFel said:

Εδω και 2 χρονια ειχα συμβολαιο στον οτε 24αρα συνδεση. Επειδη ομως τωρα το συμβολαιο έληξε και γενικοτερα απο ταχυτητες δεν ημουν και πολυ ευχαριστημενος αν φανταστεί κανεις πως έπιανε 12-14 το ανώτερο σκεφτομαι να παω στην wind σε 50αρα συνδεση. Τι γνωμη εχετε και τι θα πρεπει να προσέξω ισως.? Γιατι γενικοτερα για wind δεν ακουω και τα καλύτερα.

ειτε σε vdsl wind πας ειτε σε ote ειτε σε forthnet ειτε δεν ξερω τι θα παρεις ιντερνετ απο το dslam τηςεταιρειας που εχει βαλει τα kv στην περιοχη σου .σιγουρα παιζει ρολο βεβαια και ο εξοπλισμος(cpe) όπως και το backbone του καθε παροχου αλλα μπορει πχ να πας σε οτε και σε εκεινη την περιοχη το dslam στο Kv να ειναι της wind.για αρχη δες αν εχεις kv κοντα σου και ποιανου παροχου ειναι.επισης 12-14 για adsl ειναι πολυ μια χαρα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, isay είπε

Καταρχήν να τηλεφωνήσεις στον οτε και να ρωτήσεις αν σου παρέχουν καθαρό vdsl εκει που μένεις και ποια ειναι η ταχύτητα που θα πιάνεις. Αν ειναι θετική η απάντηση πας σε vdsl του οτε, ΟΧΙ της wind. Να ρωτουσες να πας σε nova(φορτηνετ) ή vodafone, να το συζητήσουμε, αλλά να σκέφτεσαι wind, λόγω χαμηλής τιμής... οχι

Ναι για αυτο και εγω σκεφτηκα wind λόγο χαμηλης τιμής επειδη δουλευω μονο εγω προς το παρόν και η γυναικα μου καθεται. Τοτε θα ρωτησω αρχικα αυτο που ειπες στον οτε αλλα λιγο δυσκολο για να βαλω 50αρα του οτε. Με την nova πριν 2 χρονια και πριν παω οτε δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος διοτι εβαλα 24αρα και δεν ειχα καθολου ιντερνετ για κανα μηνα και δεν μιλαω για χαμηλη ταχύτητα δεν ειχα τιποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σε πάω λιγο πισω, στην adsl. Για να εχεις τετοιες ταχυτητες σημαίνει οτι εισαι μακριά από το κέντρο γραμμών. Αυτό σημαίνει οτι οποια εταιρεία και να ειχες, πάνω κάτω θα ειχες τις ιδιες ταχυτητες adsl. Εδω και κανενα εξάμηνο ο οτε κάνει κάτι αλλο στους δικους του πελάτες (τους νεους adsl ή αυτους που παραπονιούνται έντονα ή αυτους που εχουν δικιο) να βάζει τη συνδεση adsl στο καφαο της περιοχής του πελάτη. Φαντάσου λοιπον οτι ο οτε σου φέρνει νερό απο κοντα (άρα αυξηση της ταχυτητας) ενω οι εναλλακτικοί απο μακριά (άρα μικρότερες ταχυτητες). Κατ'εμε αυτό ειναι και αθέμιτος ανταγωνισμός, αλλά μην πάμε αλλου το θέμα. 

Την εποχή λοιπον που όλοι έπαιρναν γραμμή απο την ίδια πηγή, το παιχνιδι παιζονταν στις τιμές, στην ποιότητα υπηρεσιών και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Αυτό βεβαια το καταλάβαινες μονο αν αντιμετώπιζες προβλημα. Αν πχ σου κάθονταν τεχνικο προβλημα και ήσουν στον οτε, αυτό θα διορθωνονταν ταχιστα. Με τη wind, αστα να πάνε και οι nova/voda κάπου στη μέση. 

Στις vdsl τα πράγματα αλλάζουν, οποτε "σχεδόν" όλοι πάλι πάνε στο "αρχικό" μοντέλο οπου ολοι έπαιρναν adsl απο μια κοινή πηγη. Η αντιμετώπιση όμως του πελάτη ειναι η ίδια (δηλαλη αλλο ειναι επαγγελματιες και αλλου ψυχοβγάλτες)

Προσπαθώντας να σκεφτώ με τις δικές σου συνθήκες, οχι δεν θα πηγαινα σε vdsl λόγω ανεβασμένου κοστους (σε ΚΑΜΙΑ εταιρεία). Θα προτιμουσα κάτι πιο οικονομικό. Ενδεικτικά το double play της nova προσωπικά το κρίνω πολύ καλό value for money. Θα πιάνεις 12-14 ιντερνετ, θα εχεις ολα τα τηλεφωνα και αυτό στα 23 (24,5 αν βάλεις και τη μεταφορα) αλλά να δίνω 35 στη wind για 50 ΔΕΝ πείθομαι. 

http://www.nova.gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2playplus/

Επιπλεον στην παραπάνω online προσφορα μπορεις να προσθέσεις αλλα 5/μηνα για vdsl, δηλαδη συνολο 28.Βέβαια εχει κάποιες κρυφές χρεώσεις. Πχ αν θες εντυπο λογαριασμο, πληρώνεις extra, το support (το αντιστοιχο 13888) δεν ειναι δωρεαν, κλπ κλπ 

Αν τώρα θες σταθερότητα και σοβαρη γρηγορη εξυπηρετηση, καρφωνα ote.

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.

Μπορεις σε ετερο φορουμ που ασχολειται με Adsl , Adslgr dot com  να δεις τι καμπινες και ποιος τι εχεις στην περιοχη σου ( dslam ) και να δεις και την αποσταση απο το εκαστοτε κεντρο βαζοντας τα στοιχεια της γραμμης σου για να βοηθηθεις να καταληξεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, isay είπε

Θα σε πάω λιγο πισω, στην adsl. Για να εχεις τετοιες ταχυτητες σημαίνει οτι εισαι μακριά από το κέντρο γραμμών. Αυτό σημαίνει οτι οποια εταιρεία και να ειχες, πάνω κάτω θα ειχες τις ιδιες ταχυτητες adsl. Εδω και κανενα εξάμηνο ο οτε κάνει κάτι αλλο στους δικους του πελάτες (τους νεους adsl ή αυτους που παραπονιούνται έντονα ή αυτους που εχουν δικιο) να βάζει τη συνδεση adsl στο καφαο της περιοχής του πελάτη. Φαντάσου λοιπον οτι ο οτε σου φέρνει νερό απο κοντα (άρα αυξηση της ταχυτητας) ενω οι εναλλακτικοί απο μακριά (άρα μικρότερες ταχυτητες). Κατ'εμε αυτό ειναι και αθέμιτος ανταγωνισμός, αλλά μην πάμε αλλου το θέμα. 

Την εποχή λοιπον που όλοι έπαιρναν γραμμή απο την ίδια πηγή, το παιχνιδι παιζονταν στις τιμές, στην ποιότητα υπηρεσιών και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Αυτό βεβαια το καταλάβαινες μονο αν αντιμετώπιζες προβλημα. Αν πχ σου κάθονταν τεχνικο προβλημα και ήσουν στον οτε, αυτό θα διορθωνονταν ταχιστα. Με τη wind, αστα να πάνε και οι nova/voda κάπου στη μέση. 

Στις vdsl τα πράγματα αλλάζουν, οποτε "σχεδόν" όλοι πάλι πάνε στο "αρχικό" μοντέλο οπου ολοι έπαιρναν adsl απο μια κοινή πηγη. Η αντιμετώπιση όμως του πελάτη ειναι η ίδια (δηλαλη αλλο ειναι επαγγελματιες και αλλου ψυχοβγάλτες)

Προσπαθώντας να σκεφτώ με τις δικές σου συνθήκες, οχι δεν θα πηγαινα σε vdsl λόγω ανεβασμένου κοστους (σε ΚΑΜΙΑ εταιρεία). Θα προτιμουσα κάτι πιο οικονομικό. Ενδεικτικά το double play της nova προσωπικά το κρίνω πολύ καλό value for money. Θα πιάνεις 12-14 ιντερνετ, θα εχεις ολα τα τηλεφωνα και αυτό στα 23 (24,5 αν βάλεις και τη μεταφορα) αλλά να δίνω 35 στη wind για 50 ΔΕΝ πείθομαι. 

http://www.nova.gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2playplus/

Επιπλεον στην παραπάνω online προσφορα μπορεις να προσθέσεις αλλα 5/μηνα για vdsl, δηλαδη συνολο 28.Βέβαια εχει κάποιες κρυφές χρεώσεις. Πχ αν θες εντυπο λογαριασμο, πληρώνεις extra, το support (το αντιστοιχο 13888) δεν ειναι δωρεαν, κλπ κλπ 

Αν τώρα θες σταθερότητα και σοβαρη γρηγορη εξυπηρετηση, καρφωνα ote.

Κοιτα για να ειμαι ειλικρινής την εψαχνα καπως για φοιτητικό για να ριξω το κοστολογιο αλλα και γενικότερα για αλλη ταχυτερη συνδεση γιατι εγω προσωπικά δεν ειμαι ευχαριστημενος γιατι παιζω και τα παιχνιδακια μου. Τωρα απο εκει και περα να ξεκαθαρισω πως δεν με ενδιαφερει καθολου το σταθερο και μετα απο μια ερευνα που εκανα ο οτε μου ειπε 34,5 το μηνα για 50αρα και η wind 28 η nova απο οσο ξερω πρεπει να το δινει στα 29.5 αλλα δεν πηγα να μιλησω στο καταστημα. Ηδη πληρωνω 53 το διμηνο σε οτε γιατι εληξε η συνδεση μου και 50αρα φοιτητικό δεν παιζει παρα μονο 24αρα αρα θα ειμαι παλι στα ιδια πραγματα. Τωρα απο wind που πηγα μου ειπαν οτι γενικα υπαρχει θεμα στην περιοχη μου και οτι το adsl ειναι με χαλκινα καλωδια για αυτο και σε οποιαδηποτε εταιρια και να παω θα ειμαι πανω κατω στις ιδιες ταχυτητες αυτο ακριβως δλδ που με ειπες και εσυ. Με vdsl δε μου λεει ειναι οπτικη ινα και πιανω πολυ καθαρο σημα μου λεει κατι για (vpu μου ειπε πως δεν ειναι light κλπ) ετσι οπως το ειδε απο τον υπολογιστη. Κατευθειαν στο pc με καλωδιο θα πιανεις μου λεει 49 με wifi πανω απο 30. 

Δημοσ.

Δηλαδή η wind σου ειπε για οπτική ίνα μέχρι το σπιτι σου; Εχουν δίκτυο στην περιοχή σου;

Και αυτά με 28/μήνα;

Τεσπα, κάνε ενα κόπο να δώσεις ένα feedback οταν μπει, πραγματικά με ενδιαφέρει. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, villasg είπε

Μπορεις σε ετερο φορουμ που ασχολειται με Adsl , Adslgr dot com  να δεις τι καμπινες και ποιος τι εχεις στην περιοχη σου ( dslam ) και να δεις και την αποσταση απο το εκαστοτε κεντρο βαζοντας τα στοιχεια της γραμμης σου για να βοηθηθεις να καταληξεις

Θεωρητικά επιλέγοντας τον πάροχο αυτόν που έχει αναλάβει την τοποθέτηση των καμπινών στην περιοχή σου, έχεις πιθανότητες να χεις καλύτερη γραμμή?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, isay είπε

Δηλαδή η wind σου ειπε για οπτική ίνα μέχρι το σπιτι σου; Εχουν δίκτυο στην περιοχή σου;

Και αυτά με 28/μήνα;

Τεσπα, κάνε ενα κόπο να δώσεις ένα feedback οταν μπει, πραγματικά με ενδιαφέρει. 

Ακριβώς. Αλλα οπως ειπες και εσυ θα το ψαξω λιγο καλυτερα και με τον οτε, να ρωτησω δλδ μερικα πραγματακια για να ειμαι σιγουρος και βλεπουμε.

Δημοσ.

Επεστρεψα και παλι. Μολις περασα απο οτε και μου ειπαν θα πιανω καρφι 50 οτι ειπαν και στην wind τιμη 50αρας στον οτε 33,3€ wind 28€ τι προτείνεται.?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα προτιμούσα COSMOTE VDSL με 33.3 Ευρώ το μήνα. 

14 ώρες πριν, isay είπε

Και αυτά με 28/μήνα;

FTTC εννοούν.. (μέχρι την καμπίνα).

Προφανώς wholesale από COSMOTE.

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, prometheas είπε

FTTC εννοούν.. (μέχρι την καμπίνα).

Προφανώς wholesale από COSMOTE.

Και εγώ αυτό πιστεύω για αυτό έκανα την ερώτηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, isay είπε

Και εγώ αυτό πιστεύω για αυτό έκανα την ερώτηση.

και τι σημαίνουν όλα αυτά ρε παλικάρια για εμάς που δεν σκεπάζουμε και πολλά πολλά?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThodorisFel είπε

και τι σημαίνουν όλα αυτά ρε παλικάρια για εμάς που δεν σκεπάζουμε και πολλά πολλά?

Fiber μέχρι καμπίνα, δεν έρχεται οπτική ίνα σπίτι σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...