Προς το περιεχόμενο

Thermaltake View 71 vs Corsair Crystal 570x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λέει και ο τίτλος. Ποιο από τα δύο case προτιμάτε. Να πω ότι είχα και thermaltake και corsair και σε θέμα ποιότητας η thermaltake για μένα ήταν πολύ καλύτερη. Απλά τώρα ψάχνω ένα νέο κουτί και έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο στην white έκδοση τους.

Πείτε και εσείς την γνώμη σας ποιο θα προτιμούσατε.

Δημοσ.

εχω το μικρο του αδερφακι 460x αρκετα ομορφο αλλα να ξες δεν εχει και τοσο χωρο βεβαια το δικο σου που ειναι full tower δεν θα εχεις θεμα λιγο προσοχη στο γυαλι σπαει ευκολα. Το ειχα σπασει αλλα μου το αλλαξε δωρεαν η corsair

Δημοσ.
8 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Χάλια εισαγωγή αέρα έχει το 71. Ανάσα δεν παίρνει.

θεωρείς δλδ ότι το corsair έχει πολύ καλύτερη ροή αέρα?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ήμουν στο ίδιο δίλημμα. Πήρα το Thermaltake. Πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Έχει καλύτερους χώρους, πολύ πιο όμορφο εξωτερικά αν του βάλεις ειδικά rgb led fans. Όσο για το airflow στο δικό μου έχει 3χ140 πάνω 3χ120 μπροστά 2χ120 κάτω και άλλα 4xpush-pull του ψυγείου πάνω και 1χ140 πίσω όλα δουλεύουν χαμηλές στροφές γύρο στις 900-1000 και δεν ακούγεται τίποτα. Μπορείς να μπεις στο προφίλ μου να το δεις στη Φωτογραφία εξωφύλλου. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rapido είπε

Ήμουν στο ίδιο δίλημμα. Πήρα το Thermaltake. Πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Έχει καλύτερους χώρους, πολύ πιο όμορφο εξωτερικά αν του βάλεις ειδικά rgb led fans. Όσο για το airflow στο δικό μου έχει 3χ140 πάνω 3χ120 μπροστά 2χ120 κάτω και άλλα 4xpush-pull του ψυγείου πάνω και 1χ140 πίσω όλα δουλεύουν χαμηλές στροφές γύρο στις 900-1000 και δεν ακούγεται τίποτα. Μπορείς να μπεις στο προφίλ μου να το δεις στη Φωτογραφία εξωφύλλου. 

13? Γρουσούζικο. Τώρα ή θα βγάλεις ένα ή θα βάλεις άλλο ένα να πιάσεις και στο προπό 14άρι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...