Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά! Πως γίνεται να αφαιρέσω εντελώς τον λογαριασμό μου από το Google play? Κωδικό και mail. 

Το κινητό είναι ένα lenovo αν έχει σημασία. 

Λογικά αν αφαιρέσω τον λογαριασμό μου από κει, δεν θα συνδέεται στο youtube μέσω του λογαριασμού μου με ένα κλικ ε; Γιατί αν πας YouTube πάνω δεξιά και πατήσεις "σύνδεση" συνδέεται στον λογαριασμό χωρίς να ζητήσει κωδικό. 

Edit : αν βγάλω τον λογαριασμό μου, θα χάσω τις εφαρμογές που έχω κατεβασμένες στο κινητό;;;;; 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά αν βγάλεις το Google play δεν θα έχεις πρόσβαση πουθενά.

Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό?

Επίσης στο YouTube αν δεν θέλεις να συνδεθείς με το λογαριασμό σου υπάρχει και άλλη λύση ,με την ανώνυμη περιήγηση.

Πώς την ενεργοποιούμε; Ανοίγουμε την εφαρμογή του YouTube και επιλέγουμε την εικόνα του προφίλ μας, επάνω δεξιά. Στη συνέχεια διαλέγουμε την "Ενεργοποίηση ανώνυμης περιήγησης" και είμαστε έτοιμοι. Στην αρχική σελίδα θα δούμε πλέον τυχαίο περιεχόμενο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το δικό μας ιστορικό, ενώ οι καρτέλες "Συνδρομές", "Εισερχόμενα" και "Βιβλιοθήκη" απενεργοποιούνται ουσιαστικά και δε μας εμφανίζουν τίποτα.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, lek88 είπε

Γειά σας παιδιά! Πως γίνεται να αφαιρέσω εντελώς τον λογαριασμό μου από το Google play? Κωδικό και mail. 

Το κινητό είναι ένα lenovo αν έχει σημασία. 

Λογικά αν αφαιρέσω τον λογαριασμό μου από κει, δεν θα συνδέεται στο youtube μέσω του λογαριασμού μου με ένα κλικ ε; Γιατί αν πας YouTube πάνω δεξιά και πατήσεις "σύνδεση" συνδέεται στον λογαριασμό χωρίς να ζητήσει κωδικό. 

Edit : αν βγάλω τον λογαριασμό μου, θα χάσω τις εφαρμογές που έχω κατεβασμένες στο κινητό;;;;; 

Απεγκατέστησε τελείως το Play store, εγκατέστησε το microG και στη συνέχεια το YouTube Vanced. Δεν χάνετε καμία εφαρμογή.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, saruman123 είπε

Γενικά αν βγάλεις το Google play δεν θα έχεις πρόσβαση πουθενά.

Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό?

Επίσης στο YouTube αν δεν θέλεις να συνδεθείς με το λογαριασμό σου υπάρχει και άλλη λύση ,με την ανώνυμη περιήγηση.

Πώς την ενεργοποιούμε; Ανοίγουμε την εφαρμογή του YouTube και επιλέγουμε την εικόνα του προφίλ μας, επάνω δεξιά. Στη συνέχεια διαλέγουμε την "Ενεργοποίηση ανώνυμης περιήγησης" και είμαστε έτοιμοι. Στην αρχική σελίδα θα δούμε πλέον τυχαίο περιεχόμενο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το δικό μας ιστορικό, ενώ οι καρτέλες "Συνδρομές", "Εισερχόμενα" και "Βιβλιοθήκη" απενεργοποιούνται ουσιαστικά και δε μας εμφανίζουν τίποτα.

Έδωσα στον αδερφό μου ένα παλιό μου κινητό και του άφησα μέσα τον δικό μου λογαριασμό Google play. Μεγάλη βλακεια γιατί έχει κάνει εγγραφές όπου βρήκε και μου έρχονται κάθε πέντε λεπτά ενημερωτικά mails από YouTube κυρίως και είναι σπάσιμο νεύρων. Δεν ξέρει να συνδέεται από ανώνυμη περιήγηση και έχω γεμίσει mails από "προτεινόμενα" video. 

Δημοσ.

Καταρχήν άλλαξε κωδικό στο λογαριασμό σου.

Ετσι στο επομενο sync που θα κανει η αλλη συσκευή θα του πετάξει μήνυμα για προβλημα κωδικου και δεν θα μπορει να κανει εγγραφές. 

Στο ενδιάμεσο μεχρι να σε παρει τηλεφωνο, φτιάξε του ενα νεο λογαριασμο και πες του να περασει τα νεα στοιχεια

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...