Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BurnedPriest είπε

Στην Ελλάδα δεν είναι IT department, είναι "το παιδί που ασχολείται με τα κομπγιούτερ".

Στην Ελλάδα που νομίζεις οτι ζεις, ίσως. Στην πραγματική Ελλάδα, όχι

Εκτός εαν οι θέσεις εργασίας σου έχουν φτάσει μέχρι οικογενειακές επιχειρήσεις

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σαν τον παλαιό δεν έχει 😉

Προτιμώ να είμαι "ευπαθής" με μια παλαιότερη έκδοση Skype από το να έχω αυτά τα αποβράσματα των τελευταίων εκδόσεων...

Για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχουν offline installers για old versions εδώ.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BurnedPriest είπε

Στην Ελλάδα δεν είναι IT department, είναι "το παιδί που ασχολείται με τα κομπγιούτερ".

Μάλλον δεν έχεις δουλέψει ποτέ σε εταιρία. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoskatos είπε

Μάλλον δεν έχεις δουλέψει ποτέ σε εταιρία. 

6 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Στην Ελλάδα που νομίζεις οτι ζεις, ίσως. Στην πραγματική Ελλάδα, όχι

Το ξέρω ότι υπάρχουν IT departments ρε παιδιά, πλάκα κάνω.

Έχω δουλέψει ως τέτοιος σε 2 σουβλατζίδικα, 1 ψιλικατζίδικο και 3 μανάβικα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαρέσει που κατά τα άλλα είμαστε ευαίσθητοι με τα δεδομένα μας αλλά κράζουμε εξειδικευμένες πλατφόρμες και προτιμούμε να βάζουμε όλη μας την ζωή σε τεράστια δίκτυα τύπου Facebook ή αμφιβόλου ηθικής και συμφερόντων εταιρείες (viber). 

Η λειτουργικότητα του είναι εξαιρετική. Το χρησιμοποιώ χρόνια σε κάθε πιθανή συσκευή και δεν έχω χάσει κανένα notification και είναι αρκετά καλό ακόμη και μέτριες συσκευές.

Just a hint: Δυστυχώς οι περισσότερες συσκευές Android αν ένα app δεν είναι urgent στα notification, περιορίζουν την λήψη ειδοποιήσεων. Δεν είναι μόνο οπτικό το αποτελέσμα.  

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τραγικό desktop app!

Ας λύσουν πρώτα τα σοβαρά του προβλήματα που κάθε τρεις και λίγο πρέπει να κλείνουμε την εφαρμογή για να έρθουν τα νέα μηνύματα και ας αφήσουν το design για μετά.

Το Skype είναι η τρανή απόδειξη του πόσο σκατά μπορεί να τα κάνει η Microsoft, όταν θέλει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ειναι λιγο offtopic, το προσθετω εδω και θεωρω οτι αυτο ειναι μεγαλυτερη ειδηση απο το killer feature my ass της ηχογραφησης.

Microsoft retires Skype Classic on September 1 2018
https://www.ghacks.net/2018/07/16/skype-classic-7-0-stop-working/

Ψοφος!

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChownTuen είπε

Μαρέσει που κατά τα άλλα είμαστε ευαίσθητοι με τα δεδομένα μας αλλά κράζουμε εξειδικευμένες πλατφόρμες και προτιμούμε να βάζουμε όλη μας την ζωή σε τεράστια δίκτυα τύπου Facebook ή αμφιβόλου ηθικής και συμφερόντων εταιρείες (viber). 

Η λειτουργικότητα του είναι εξαιρετική. Το χρησιμοποιώ χρόνια σε κάθε πιθανή συσκευή και δεν έχω χάσει κανένα notification και είναι αρκετά καλό ακόμη και μέτριες συσκευές.

Just a hint: Δυστυχώς οι περισσότερες συσκευές Android αν ένα app δεν είναι urgent στα notification, περιορίζουν την λήψη ειδοποιήσεων. Δεν είναι μόνο οπτικό το αποτελέσμα.  

ΛοΛ ναι σε Skype θα πήγαινε κάποιος για να έχει το κεφάλι του ήσυχο..

Δημοσ.

Κρίμα που το έχει παρατήσει ο κόσμος γιατί δεν έχει stickers και μπιχλιμπίδια. Με v7.40.103 σε Win10 είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μια στο τόσο κατεβάζει έναν installer στο Appdata/Local/Temp που το διαγράφω για να μην βγάζει την ειδοποίηση.

Δημοσ.
1 minute ago, Philippe said:

Κρίμα που το έχει παρατήσει ο κόσμος γιατί δεν έχει stickers και μπιχλιμπίδια. Με v7.40.103 σε Win10 είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μια στο τόσο κατεβάζει έναν installer στο Appdata/Local/Temp που το διαγράφω για να μην βγάζει την ειδοποίηση.

Κρίμα;

Με εξαίρεση την ποιότητα εικόνας, είναι το πιό άχρηστο πρόγραμμα επικοινωνίας που έχει βγει.

Είχα τις προάλλες τα γενέθλιά μου και έχασα όλες τις κλήσεις που έγιναν στο Skype, σε αντίθεση με τα Viber, What's Up, Fb Messenger.

Το άνοιξα μέρες μετά και τότε τα είδα. Ούτε notifications, ούτε missed calls, ούτε τίποτα. Το status των επαφών σου, σπάνια δουλεύει. Βλέπεις τον άλλον online, τον παίρνεις δεν απαντάει. Μιλάτε 2 ώρες μετά, "το είχα κλειστό / δεν είχα wifi" κλπ.

Το μόνο που το χρησιμοποιώ πλέον είναι αν θέλω να κάνω support σε κάποιον για shared desktop αντί να βάζω TeamViewer κι άλλα παρεμφερή.

• Confused 1
Δημοσ.

Χρόνια πολλά! Αυτά που περιγράφεις όλοι τα είχαμε λίγο - πολύ αλλά αναλόγως την έκδοση φαίνεται έχουν διορθωθεί.

Δημοσ.
Στις 17/7/2018 στις 3:09 ΠΜ, vAg0s97 είπε

Σαν τον παλαιό δεν έχει 😉

Προτιμώ να είμαι "ευπαθής" με μια παλαιότερη έκδοση Skype από το να έχω αυτά τα αποβράσματα των τελευταίων εκδόσεων...

Για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχουν offline installers για old versions εδώ.

δεν εχει πολυ νοημα πλεον καθως 1/9 τερματιζει τα παντα πριν την 8.0

Δημοσ.
10 ώρες πριν, CyanBlue είπε

Δεν απέχει η αισθητική τους από των Κινέζων...

Δεν ξέρω την αισθητική των κινέζων, αλλά ξέρω τα μύρια bugs που αφήνουν στον κώδικά τους οι Ινδοί. Έχει το "θάρρος" η Microsoft να μας ζητάει να λύσουμε και τα bugs πλέον που έχει σε κάθε καινούριο update σαν quest λες και δεν έχουνε beta testers για κάθε 6μηνιαίο release.. ο απόλυτος πάτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...