Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σας έλειψε κάποιος νέος ανασχεδιασμός του Skype, η Microsoft κάνει από σήμερα πραγματικότητα την επιθυμία σας προχωρώντας σε ακόμα μία σημαντική αναβάθμιση της γνώστης εφαρμογής.

H νέα εφαρμογή του Skype για desktop αυτή τη φορά, διαθέτει την ίδια εμφάνιση με την mobile έκδοση, με τη Microsoft να αποσύρει οριστικά την έκδοση 8.0 της εφαρμογής και να αναγκάζει τους χρήστες να αναβαθμιστούν στη νέα έκδοση από την 1η Σεπτεμβρίου. Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ο ευκολότερος διαμοιρασμός φωτογραφιών και to screen sharing κατά την πραγματοποίηση μιας κλήσης όπως επίσης τα @mentions, αντιδράσεις σε μηνύματα και πάνελ ειδοποιήσεων.

Αργότερα μέσα στο καλοκαίρι πρέπει να περιμένουμε αποδεικτικό ανάγνωσης ενός μηνύματος αλλά και δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών συζητήσεων. Ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά που θα αποκτήσει πολύ σύντομα το νέο Skype είναι η δυνατότητα εγγραφής των φωνητικών συζητήσεων, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην 15χρονη ιστορία της εφαρμογής. Η λειτουργία εγγραφής φωνητικών κλήσεων βασίζεται στο Cloud και όλες οι εγγραφές είναι προσβάσιμες από όλες τις συσκευές είτε αυτές τρέχουν Windows είτε Mac, iOS ή Android.

skyperecording.png.a6a0b00cda3cd92f98eb4a636db760ad.png

Σε ότι αφορά την εφαρμογή του Skype, αν και αυτή στηρίζεται στην mobile έκδοση, η εταιρεία έχει ακούσει αρκετά από τα παράπονα των χρηστών τον τελευταίο χρόνο. Η τελευταία μεγάλη αλλαγή στο σχεδιασμό της mobile έκδοσης η οποία παρουσιάστηκε πριν ένα χρόνο, δεν συνάντησε αρκετά θετικά σχόλια κατά γενική ομολογία. Από τότε η Microsoft έχει προχωρήσει σε πολλές αλλαγές προκειμένου να φτάσει το Skype σε ένα επίπεδο όπου η εμπειρία χρήσης είναι παρόμοια είτε σε smartphone είτε σε tablet είτε σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, eleosre είπε

Εγώ το έσβησα από το κινητό μου άσχημο σχεδιασμό..λες και το σχεδίασε βλάχος και Κινέζος

απο τοτε που άλλαξε σχεδιασμό και λειτουργικότητά του interface εχει φαει ενα σουτο και απο κινιτο και απο desktop......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, eleosre είπε

Εγώ το έσβησα από το κινητό μου άσχημο σχεδιασμό..λες και το σχεδίασε βλάχος και Κινέζος

Ήταν Ινδός.

Επεξ/σία από Human Soul
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ελα ομως που οι περισσοτερες εταιριες υποστηριξης σου λενε "εχεις Skype" και TeamViewer .....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, QuitLife είπε

Ελα ομως που οι περισσοτερες εταιριες υποστηριξης σου λενε "εχεις Skype" και TeamViewer .....

Ακόμα, πιστεύω αργά ή γρήγορα θα αλλάξουν και αυτές όταν το ΙΤ department τους ξυπνήσει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Cell_7 είπε

Ακόμα, πιστεύω αργά ή γρήγορα θα αλλάξουν και αυτές όταν το ΙΤ department τους ξυπνήσει.

Στην Ελλάδα δεν είναι IT department, είναι "το παιδί που ασχολείται με τα κομπγιούτερ".

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα προχτές την τελευταία έκδοση σε pc με win 7, δεν είχε καν επιλογή για split window view (ξεχωριστό παράθυρο για contact list και ξεχωριστό για conversations).

Στο κινητό πάλι update στην τελευταία supported (android lollipop) δεν φαίνονται καθόλου contacts' avatars και έχει και κάτι σκαλώματα να χάνονται μηνύματα ή να βγαίνουν μετά από δυο ώρες.

Ευτυχώς που υπάρχει το pidgin και το αντίστοιχο plugin του για το skypeweb και μπορείς να το δουλέψεις εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα χωρίς το εκτρωματικό gui των τελευταίων official versions (χωρίς calls όμως).

Επεξ/σία από helicoid
Επισκέπτης
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, helicoid είπε

Έβαλα προχτές την τελευταία έκδοση σε pc με win 7, δεν είχε καν επιλογή για split window view (ξεχωριστό παράθυρο για contact list και ξεχωριστό για conversations).

Στο κινητό πάλι update στην τελευταία supported (android lollipop) δεν φαίνονται καθόλου contacts' avatars και έχει και κάτι σκαλώματα να χάνονται μηνύματα ή να βγαίνουν μετά από δυο ώρες.

Ευτυχώς που υπάρχει το pidgin και το αντίστοιχο plugin του για το skypeweb και μπορείς να το δουλέψεις εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα χωρίς το εκτρωματικό gui των τελευταίων official versions (χωρίς calls όμως).

η έλλειψη split window με κανει να μην αναβαθμιζω. Δεν καταλαβαινω την εμμονή με ολες τις συνομιλίες σε ενα παράθυρο, έχουν χαλασει φιλίες απο σχολιο σε λαθος παράθυρο, εχουν γινει και απολύσεις, ασε που με ενα escape φευγει απο τη μεση η συνομιλία. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, BurnedPriest είπε

Στην Ελλάδα δεν είναι IT department, είναι "το παιδί που ασχολείται με τα κομπγιούτερ".

Δεν μιλαω για την Ελλαδα, αλλα εκτος. Παντου σου λενε θελεις TV η RDC και Skype. Πριν μια εβδομαδα, σε μια εταιρια, ειχε συνδεθει με TV και Skype ενας απο την Comodo (απο Ουκρανια παρακαλω).

Δημοσ.

Ακόμα το έχω κρατήσει στον υπολογιστή μου, από όσα άτομα μιλούσα παλιά έχουνε αποχωρήσει όλοι εκτός από έναν που μιλάω από Κρήτη, μπορεί να του αφήσω κανένα μήνυμα και όταν μπαίνει μου απαντάει. Αλλά πλέον, εκεί που το έτρεχα καθημερινώς τώρα μόνο μια φορά την βδομάδα.

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι το Skype έχει το πιο lossless codec, δεν ισχύει πλεόν αυτό; Και έπειτα, τι να βάλουμε στο desktop; Viber, WhatsApp δεν γίνεται χωρίς κινητό ανοικτό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...