Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Istros είπε ...θα μπορούσε να παρει καποια συσκευή πιο οικονομική και να κάνει τα ίδια πράγματα....προφανως το αγορασε λογω marketing η lifestyle οπως πολλοί αλλοι... Κοίτα, αν έπαιρνε αρκετά πιο οικονομική συσκευή, μπορεί το συγκεκριμένο άτομο π.χ. να είχε τραβήξει χειρότερες φωτογραφίες. Αν το marketing την έπεισε πως "το iPhone τραβάει τις καλύτερες φωτογραφίες με τον πιο εύκολο τρόπο", πάλι καλά θα πω, γιατί πέφτουν πολλά λεφτά εκεί και αλίμονό τους αν δεν πετύχαιναν και σε τέτοιους πελάτες (φραγκάτους μεν, τεχνολογικά άσχετους όμως) Πάλι καλά λέω, γιατί δεν γίνεται ένα tech brand να συντηρηθεί μόνο με τους πορωμένους με το design, το UX, την μουσική ή τον προγραμματισμό. Και για την Apple το iPhone είναι η κύρια πηγή εσόδων. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 31 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Φιλικά πάντα, διαβάστε λιγάκι για να μην εκτίθεστε... Αποδεκτή η επιλογή σας να αγοράζετε κινητά των 250 - 300 € αλλά να πιστεύετε ότι πιάνετε τους πάντες κότσους κι εσείς είστε οι μάγκες μου θυμίζετε κάτι ηλικιωμένους που λένε σιγά μη δώσω εγώ 800,00€ για κινητό αλλά κάθε 3μηνο αλλάζουν (χαλάει, κολλάει, έσπασε το προηγούμενο κλπ) και δίνουν 300αρια για πλάκα. Βέβαια στον χρόνο πάνω έχουν δώσει παραπάνω αλλά είναι ευτυχισμένοι... Ή που μου δείχνουν τις σούπερ κάμερες που έχουν που όταν κοιτάω τις φωτογραφίες γελάω αλλά δεν τους λέω κάτι μην τους χαλάσω το όνειρο. ΔΕΝ μπορείς με 300€ κινητό να συγκριθείς με αυτό των 1.200,00€, ούτε των 800,00€ κατανοητό; Βγείτε λίγο παραέξω, δείτε κάποια πράγματα πέρα από το καβούκι σας για να μάθετε και κάτι. Δεν ήθελα να σε θίξω αλλά νομίζω ότι πρέπει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Άστον να ζει το όνειρο του, μη του το χαλάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
possiz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Οταν κανεις καμια βόλτα κάποια στιγμή θα δεις. Προς το παρόν κάτσε στο σπίτι μέσα, και γράφε σαχλαμάρες για τηλέφωνα και εταιρείες που δεν κατανοεις ασχετε Άσχετος είσαι. Δουλεύουν μια χαρά, είσαι ο μοναδικός που λέει τέτοιες αρλούμπες για τα Xiaomi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, alexioannou είπε Όταν κριτήριο ποιότητας και απόδοσης πιστεύεις ότι είναι η ......υπερκοστολογηση πάω πάσο. Το huawei μου P8 μπαίνει στην 3η χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ. 120€ used το πήρα με 1,5 έτος εγγύηση. Αξιόπιστο όσο δεν πάει...... Δεν κολλάει δεν χαλάει....... Τι παραπάνω να θέλω???????? Μπράβο που πήρες ένα κινητό που σε ικανοποιεί, πραγματικά χαίρομαι. Από κει και πέρα, οι συγκρίσεις που κανεις με το iPhone και τα επιχειρήματα σου είναι για γέλια... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από greekfox1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Istros είπε Όταν παίρνεις ένα iPhone για να κάνεις κλήσεις ή να.στελνεις μόνο μηνύματα τότε σίγουρα δεν κανεις αποσβεση.και απόσβεση δεν είναι να βγάζεις 1000Ε που έχεις δώσει είναι να λιωσεις το τηλ με τη λογική του κάνω χρηση και χρησιμοποιώ αυτό που πλήρωσα. Εάν δεν βγάζεις χρήματα με την χρήση ενός smartphone (όποιο και αν είναι αυτό και όσο και να έκανε) τότε τα λεφτά σου δεν θα τα πάρεις πίσω ποτέ. Άρα δεν θα κάνεις απόσβεση. Δεν παίζει ρόλο πόσο "το λιώνεις" ή πως το χρησιμοποιείς. Αυτό ισχύει για όλα τα προιόντα. Εάν όμως αυτός που περιγράφεις βγάζει λεφτά κάνοντας απλώς κλήσεις και μυνήματα (πχ πελάτες και business) τότε θα κάνει απόσβεση. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα αργήσει παραπάνω σε σχέση με μια άλλη φθηνότερη συσκευή. Αυτός μάλιστα σίγουρα θα κάνει απόσβεση σε σχέση με έναν "power user" που πήρε φθηνό android για να του αλλάξει τα φώτα με custom firmware, 10άδες εφαρμογές, ταινίες, τραγούδια κλπ... Αυτά περί "απόσβεσης". Τώρα για τη συσκευή που πληρώνεις 1000 αλλά "κοστίζει" 300, νομίζω ότι είπαμε πιο πριν ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Εγώ πάντως ούτε επικροτώ, ούτε αποδοκιμάζω κανέναν για τις καταναλωτικές επιλογές του. Κανείς δεν ψωνίζει μόνο για να κάνει τη δουλειά του και σίγουρα κανένας δεν χρησιμοποιεί όλα τα προιόντα του στο έπακρο των δυνατοτήτων τους. Όλοι κάνουμε σπατάλες σε κάποια πράγματα. Η δική μου ένσταση είναι όταν προσπαθούμε εδώ μέσα να πείσουμε ότι η δική μας επιλογή είναι η καλύτερη ή η πιο έξυπνη. Αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές (iOS users, Android users). Και τέλος, δεν μπορούμε να συζητάμε για υπερκοστολόγηση ενός προιόντος χωρίς να μπούμε σε αναλύσεις και στοιχεία. Επιχειρήσεις μεγέθους Samsung, Apple, Microsoft και λοιπά, δεν είναι μανάβικα για να κάνουμε απλές αφαιρέσεις για να δούμε ποιο είναι το καθαρό κέρδος που βγάζουν και πόσο υπερχρεώνουν. Για κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ελέγξουμε τουλάχιστον τα Income Statements και πάλι μπακάλικα θα μιλούσαμε. Τουλάχιστον όμως θα είχαμε σφαιρική εικόνα για το πόσο υπερχρεώνει γενικά μια εταιρία σε όλο το φάσμα των προιόντων της. Στην περίπτωση της Apple, είναι κάπου στο 25-30%. Προσωπικά δεν θα το έλεγα υπερκοστολόγηση. Για κάποιους άλλους μπορεί να είναι... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 20 λεπτά πριν, jumbo909 είπε Κοίτα, αν έπαιρνε αρκετά πιο οικονομική συσκευή, μπορεί το συγκεκριμένο άτομο π.χ. να είχε τραβήξει χειρότερες φωτογραφίες. Αν το marketing την έπεισε πως "το iPhone τραβάει τις καλύτερες φωτογραφίες με τον πιο εύκολο τρόπο", πάλι καλά θα πω, γιατί πέφτουν πολλά λεφτά εκεί και αλίμονό τους αν δεν πετύχαιναν και σε τέτοιους πελάτες (φραγκάτους μεν, τεχνολογικά άσχετους όμως) Πάλι καλά λέω, γιατί δεν γίνεται ένα tech brand να συντηρηθεί μόνο με τους πορωμένους με το design, το UX, την μουσική ή τον προγραμματισμό. Και για την Apple το iPhone είναι η κύρια πηγή εσόδων. Θα μπορούσε να πάρει ένα Samsung s8,note 8,mate 10 και να κάνει εξίσου καλά τη δουλειά της.μετα θα μου πεις ότι έχει λεφτά και δεν πειράζει.εγω προσωπικα πιστεύω οτι το πήρε για να έχει iPhone όπως και πολλοί άλλοι.η συζήτηση ξεκίνησε ότι η apple επιχειρεί να εισέλθει σε μια φτωχή αγορα με ακριβές συσκευές και ανέφερα ότι έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους και καλύτερα να το μειώσει παρά να απολύει τα στελεχη της για τη μείωση των πωλήσεων και μετά η συζήτηση ξέφυγε με ασυναρτησίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, Istros είπε Τα καταστήματα στην εκάστοτε χώρα δεν ανήκουν στη μαμά apple αλλά στους αντιπροσώπους,ειπχειρηματιες,. Σιγά μη τα δίνει και με franchise ρε μεγάλε.. Σκεφτείτε λίγο πριν ανοίξετε το στόμα σας. Διαβάζουν και παιδιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα official Apple Stores δεν είναι franchises και δεν ανήκουν σε κανέναν επιχειρηματία ούτε αντιπρόσωπο. Ανήκουν εξ ολοκλήρου στην ίδια την Apple. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Istros είπε Θα μπορούσε να πάρει ένα Samsung s8,note 8,mate 10 και να κάνει εξίσου καλά τη δουλειά της.μετα θα μου πεις ότι έχει λεφτά και δεν πειράζει.εγω προσωπικα πιστεύω οτι το πήρε για να έχει iPhone όπως και πολλοί άλλοι.η συζήτηση ξεκίνησε ότι η apple επιχειρεί να εισέλθει σε μια φτωχή αγορα με ακριβές συσκευές και ανέφερα ότι έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους και καλύτερα να το μειώσει παρά να απολύει τα στελεχη της για τη μείωση των πωλήσεων και μετά η συζήτηση ξέφυγε με ασυναρτησίες. Τα κινητά που λες δεν είναι αρκετά πιο οικονομικά, αλλά τέλος πάντων, όντως ξεφύγαμε. Τα στελέχη νομίζω έφυγαν, δεν τους απέλυσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 41 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Σιγά μη τα δίνει και με franchise ρε μεγάλε.. Σκεφτείτε λίγο πριν ανοίξετε το στόμα σας. Διαβάζουν και παιδιά... H isquare καινη isystem τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekfox1 είπε Μπράβο που πήρες ένα κινητό που σε ικανοποιεί, πραγματικά χαίρομαι. Από κει και πέρα, οι συγκρίσεις που κανεις με το iPhone και τα επιχειρήματα σου είναι για γέλια... Γενικώς μιλάω με επιχειρήματα. Οποίο iphone θέλεις βάλτο δίπλα στο nexus 5 των 80€ να χάσεις το χρώμα σου, Αναλογικα παντα. Μετά μπορείς να συνεχίσεις τα δικά σου επιχειρήματα..... To οτι υπάρχουν τεστ nexus 5 vs iphone X τιμάει μόνο το nexus 5,συσκευή 6ετιας....... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από alexioannou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Istros είπε H isquare καινη isystem τι είναι? Αυτά είναι απλά εξουσιοδοτημένα καταστήματα/αντιπροσωπίες (όπως πχ η Nortec της Nintendo). Δεν είναι Apple Stores. Δεν ξέρω από που ξεκίνησε η κουβέντα μεταξύ σας αλλά εγώ ήθελα να κάνω επισήμανση για τα official Apple Stores. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, greekfox1 είπε Άστον να ζει το όνειρο του, μη του το χαλάς... Δεν χρειάζεσαι σοβαρή απάντηση. Φτάνει ένα φτηνιαρικο android του 2012..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Σιγά μη τα δίνει και με franchise ρε μεγάλε.. Σκεφτείτε λίγο πριν ανοίξετε το στόμα σας. Διαβάζουν και παιδιά... Εχεις στην Ελλάδα apple store? 47 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Τα official Apple Stores δεν είναι franchises και δεν ανήκουν σε κανέναν επιχειρηματία ούτε αντιπρόσωπο. Ανήκουν εξ ολοκλήρου στην ίδια την Apple. Ποιος μίλησε για τα official Apple stores?έχεις στη Ελλάδα apple store? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Istros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Istros είπε Ποιος μίλησε για τα official Apple stores?έχεις στη Ελλάδα apple istore? Ο DaliGR πάντως στον οποίο απευθυνόταν η απάντηση σου, αναφερόταν σε official stores. Όχι σε αντιπροσωπίες ή εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Δηλαδή η Apple πχ δεν έχει σχέση με τους μισθούς στην isquare και στην isystem αλλά έχει άμεση σχέση με όλα τα official Apple Stores σε κάθε χώρα. Οι μισθοί εκείνων των υπαλλήλων και τα έξοδα είναι καθαρά της Apple και όχι κάποιου επιχειρηματία ή αντιπροσώπου. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα