Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ναι αλλά αυτό από μόνο του οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Δεν γίνεται να δούμε το θέμα της τιμής αν δεν βάλουμε μέσα και τους άλλους παράγοντες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε το πραγματικό κόστος μιας συσκευής (και το πόσο υπερκοστολογεί μια εταιρία) αν δεν αναλύσουμε κάποια πράγματα. Το να λέμε ότι τα υλικά κοστίζουν πχ 300, η τιμή λιανικής είναι 800 άρα το κέρδος είναι 500 παρά-είναι χοντροκομμένο όπως λες. Σύμφωνω όταν αγοράζεις ένα κινητό όπως iPhone η blackberry (προ android μα blackberry os) πληρώνεις και λειτουργικό.θεωρω ότι ένα iPhone X σε τιμή περίπου ενός note 8 θα ήταν λογική και value for money για την ποιότητα που αναφερεις.από κει και πέρα τα θεωρώ υπερκοστολογημενα.χοντροκομμενα τελείως προς χάρη της συζήτησης για την υπερκοστολογηση που κανόυμε πόσα θα έδινες για ενα κινητό με τα χαρακτηριστικά ενός iPhone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε πόσα θα έδινες για ενα κινητό με τα χαρακτηριστικά ενός iPhone? Χωρίς iOS, θα έδινα όσα ένα Galaxy S. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Χωρίς iOS, θα έδινα όσα ένα Galaxy S. Τώρα μιλάς σωστά αυτό ακριβως εννοώ.κανενας δεν λέει ότι τα iPhone δεν είναι καλά κινητά ή ότι δεν έχουν ποιότητα ή δεν ξέρω και γω τι άλλο.η μόνη μου ένσταση είναι καθαρά στο θέμα κόστους πώλησης.εαν η τιμή τους ήταν η αυτή που θα πρέπει τώρα θα μιλούσαμε για μια συσκευή value for money για την ποιότητα που έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Istros είπε Τώρα μιλάς σωστά αυτό ακριβως εννοώ.κανενας δεν λέει ότι τα iPhone δεν είναι καλά κινητά ή ότι δεν έχουν ποιότητα ή δεν ξέρω και γω τι άλλο.η μόνη μου ένσταση είναι καθαρά στο θέμα κόστους πώλησης.εαν η τιμή τους ήταν η αυτή που θα πρέπει τώρα θα μιλούσαμε για μια συσκευή value for money για την ποιότητα που έχουν. Ναι αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει το κόστος του λειτουργικού (το Android είναι δωρεάν για έναν κατασκευαστή). Εσύ ο ίδιος το λες από μόνος σου: 15 λεπτά πριν, Istros είπε Σύμφωνω όταν αγοράζεις ένα κινητό όπως iPhone η blackberry (προ android μα blackberry os) πληρώνεις και λειτουργικό. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Istros είπε Οπότε συμφωνούμε όλοι ότι η apple παραγγέλνει κάποια κομμάτια σε μεγάλους κατασκευαστες,τα συναρμολογεί η Foxconn και η ίδια βαζει επεξεργαστές και λειτουργικό.εαν αν καποιοα άλλη εταιρεια παραγγείλει το ίδιο κινητό στη foxconn με τα ίδια κομμάτια,οθόνη,κάμερα,πλαστικά κ.α. με άλλο επεξεργαστή και android πόσο νομίζεις ότι θα πουληθεί? Σου μιλάω όμορφα για custom cpu, r&d, πατέντες κλπ (που και για την cpu πληρώνουν licensing) και συ πάλι μου το γυρνας σε Megapixels, USB 2, απουσία ραδιοφώνου (έλεος!) και γρίλιες. Δεν μας ενδιαφέρει ρε φίλε το κόστος των components, δεν θα πάμε να τα αγοράσουμε από το super market και θα τα δέσουμε μετά μόνοι μας. Το ξαναλέω: η Apple ό,τι νέο σε design βγάζει το υπερτιμολογεί (για να βγάλει τα σπασμένα στα γρήγορα) και ενίοτε είναι και underpowered για τα λεφτά του (βλ. 1ο iPad, 1ο Macbook Air). Εκεί θέλει μια προσοχή τι θα πάρεις, εκτός κι αν δε σε νοιάζουν τα λεφτά και θες οπωσδήποτε ό,τι πιο νέο και φανταχτερό. Προσωπικά έχω αποτρέψει φίλους από το να πάρουν το Χ γιατί είναι υπερβολική η τιμή του, ενώ με το 8 π.χ. κάνεις τα ίδια. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά κάποιοι σε λίγο θα κλείσουμε 10ετία με αυτή τη σειρά τηλεφώνων. Τα προτιμάμε για το λειτουργικό τους, τις επιδόσεις τους, το design τους και την αξία που κρατούν στον χρόνο. Και αν μη τι άλλο δεν θέλουμε την Google στα πόδια μας να παρακολουθεί κάθε κίνηση. Και όχι, οι περισσότεροι δεν πήραμε το X γιατί είναι όντως πανάκριβο και δεν θέλουμε να ξεπληρώσουμε εμείς το όποιο κόστος ανάπτυξής του, ας το κάνουν οι αμερικάνοι. Σε μερικά χρόνια θα γίνει αυτό το design η νόρμα και το ξανασυζητάμε. 1 ώρα πριν, Istros είπε απευθύνεται σε άτομα που πραγματικά ξέρουν να το χρησιμοποιουν Όχι αγαπητέ, το ανάποδο ισχύει. Τα iPhones απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους πιο "άσχετους" - είναι χαρακτηριστικά ευκολότερα από οποιοδήποτε μεσαίας κατηγορίας Android έχω πιάσει στα χέρια μου. Στους γονείς μου από τότε που πήρα iPhone/iPad έχω ηρεμήσει, δεν με ζαλίζουν κάθε λίγο με απορίες ή κολλήματα όπως όταν είχαν PC ή smartphone του συρμού. Κι εχω δει σε άλλους απλούς χρήστες πως την παλεύουν τα κινητά των 200-300 ευρώ μετά από 1-2 χρόνια χρήσης. Πέταμα και νέα συσκευή με επιδότηση. 3 ώρες πριν, Istros είπε Τα καταστήματα στην εκάστοτε χώρα δεν ανήκουν στη μαμά apple αλλά στους αντιπροσώπους,ειπχειρηματιες,εγγύηση παρέχουν όλες οι εταιρείες δεν παρέχει κάτι παραπανω η apple για να μην αναφερθώ στην ασφάλεια που παρέχει στο iCloud όταν χακαραν εκατομμύρια λογαριασμούς και κατέβασαν τα αρχεία τους!!!!! Και μόνο που φέρνεις το fappening ως επιχείρημα, χάνεις κάθε αξιοπιστία. Επίσης, αν και iPhone δε μου έχει χρειαστεί ποτέ service, στα Mac δεν ξέρω αν συγκρίνεται η ασφάλεια που νιώθεις με το Applecare (είτε τον ένα χρόνο που δίνουν, είτε αν πάρεις επέκταση 3 χρόνια -- από το eBay φυσικά) Ποια άλλη εταιρία έχει παγκόσμια εγγύηση ασχέτως που έχεις αγοράσει το μηχάνημα; Εδώ στην Ελλάδα, τζάμπα παραλαβή από το σπίτι, σύντομη παράδοση, μέχρι και αλλαγές σε components για τα οποία δεν είχα παράπονο μου κάνανε. 4 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Σκέψου όμως ότι πλέον σε 6 μήνες τό πολύ το κινητό σου θα έχει "παλιοσει" καί θά υπάρχουν νέα καλύτερα και οπότε ότι γούστα βγάζεις θά κρατήσουν για λίγο. Το σεταρισμα είναι μία ώρα δουλειά , προσωπικά ή εμπειρία χρήσης από το κινητό μου είναι κορυφαία το έχω ρουταρει κιόλας και κάνω τα πάντα. Ο καθένας όπως θέλει να ξοδεύει τον χρόνο του. Κατανοώ το thrill του να πειράζεις την συσκευή σου και να την κάνεις ό,τι θες. Κάποια στιγμή όμως το ξεπέρασα αυτό (jailbreak etc.) γιατί δεν είχε τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει σε εμένα, μόνο χάσιμο χρόνου. Δεν συμφωνώ πως το iPhone που πήρα πέρσι π.χ. είναι κατώτερο από ένα Android των 200 ευρώ που κυκλοφορεί φέτος, ούτε θεωρώ πως έχει παλιώσει. 2 ώρες πριν, alexioannou είπε Χωρίς καφετέριες τι να τα κάνουν? Και έλεος με την υποτίμηση των άλλων εδώ στην συζήτηση λες και η δουλειά μας είναι να μοστράρουμε κινητά σε καφετέριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, Istros είπε και το βασικο που ξεχασα για το omnia i900 ειχε μνημη 8Gb εν ετη 2008!!!!!!! Αυτό λες; https://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ναι αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει το κόστος του λειτουργικού (το Android είναι δωρεάν για έναν κατασκευαστή). Εσύ ο ίδιος το λες από μόνος σου: Συμφωνώ το ανέφερα και πιο πάνω χοντροκομμένα ότι πληρώνεις 700Ε το λειτουργικό.Εαν το χρησιμοποιείς τότε επικροτώ το γεγονός του να το πληρώσεις γι'αυτό και τα εύσημα στον φίλο alejsalonica.ξερω όμως και περιπτώσεις πολλές που έχουν iPhone για να παίρνουν τηλ,μηνυματα άντε και κάμια φορά ίντερνετ.εκει δεν κανείς απόσβεση είσαι θύμα του marketing.εκει είναικαι η ένσταση μου 16 λεπτά πριν, NT1G είπε Αυτό λες; https://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php Ναι σ αυτο αναφερομαι Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Istros είπε Συμφωνώ το ανέφερα και πιο πάνω χοντροκομμένα ότι πληρώνεις 700Ε το λειτουργικό.Εαν το χρησιμοποιείς τότε επικροτώ το γεγονός του να το πληρώσεις γι'αυτό και τα εύσημα στον φίλο alejsalonica.ξερω όμως και περιπτώσεις πολλές που έχουν iPhone για να παίρνουν τηλ,μηνυματα άντε και κάμια φορά ίντερνετ.εκει δεν κανείς απόσβεση είσαι θύμα του marketing.εκει είναικαι η ένσταση μου Ναι σ αυτο αναφερομαι Και που είναι το σημαντικό που είχε 8 GB storage; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, jumbo909 είπε Σου μιλάω όμορφα για custom cpu, r&d, πατέντες κλπ (που και για την cpu πληρώνουν licensing) και συ πάλι μου το γυρνας σε Megapixels, USB 2, απουσία ραδιοφώνου (έλεος!) και γρίλιες. Δεν μας ενδιαφέρει ρε φίλε το κόστος των components, δεν θα πάμε να τα αγοράσουμε από το super market και θα τα δέσουμε μετά μόνοι μας. Το ξαναλέω: η Apple ό,τι νέο σε design βγάζει το υπερτιμολογεί (για να βγάλει τα σπασμένα στα γρήγορα) και ενίοτε είναι και underpowered για τα λεφτά του (βλ. 1ο iPad, 1ο Macbook Air). Εκεί θέλει μια προσοχή τι θα πάρεις, εκτός κι αν δε σε νοιάζουν τα λεφτά και θες οπωσδήποτε ό,τι πιο νέο και φανταχτερό. Προσωπικά έχω αποτρέψει φίλους από το να πάρουν το Χ γιατί είναι υπερβολική η τιμή του, ενώ με το 8 π.χ. κάνεις τα ίδια. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά κάποιοι σε λίγο θα κλείσουμε 10ετία με αυτή τη σειρά τηλεφώνων. Τα προτιμάμε για το λειτουργικό τους, τις επιδόσεις τους, το design τους και την αξία που κρατούν στον χρόνο. Και αν μη τι άλλο δεν θέλουμε την Google στα πόδια μας να παρακολουθεί κάθε κίνηση. Και όχι, οι περισσότεροι δεν πήραμε το X γιατί είναι όντως πανάκριβο και δεν θέλουμε να ξεπληρώσουμε εμείς το όποιο κόστος ανάπτυξής του, ας το κάνουν οι αμερικάνοι. Σε μερικά χρόνια θα γίνει αυτό το design η νόρμα και το ξανασυζητάμε. Όχι αγαπητέ, το ανάποδο ισχύει. Τα iPhones απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους πιο "άσχετους" - είναι χαρακτηριστικά ευκολότερα από οποιοδήποτε μεσαίας κατηγορίας Android έχω πιάσει στα χέρια μου. Στους γονείς μου από τότε που πήρα iPhone/iPad έχω ηρεμήσει, δεν με ζαλίζουν κάθε λίγο με απορίες ή κολλήματα όπως όταν είχαν PC ή smartphone του συρμού. Κι εχω δει σε άλλους απλούς χρήστες πως την παλεύουν τα κινητά των 200-300 ευρώ μετά από 1-2 χρόνια χρήσης. Πέταμα και νέα συσκευή με επιδότηση. Και μόνο που φέρνεις το fappening ως επιχείρημα, χάνεις κάθε αξιοπιστία. Επίσης, αν και iPhone δε μου έχει χρειαστεί ποτέ service, στα Mac δεν ξέρω αν συγκρίνεται η ασφάλεια που νιώθεις με το Applecare (είτε τον ένα χρόνο που δίνουν, είτε αν πάρεις επέκταση 3 χρόνια -- από το eBay φυσικά) Ποια άλλη εταιρία έχει παγκόσμια εγγύηση ασχέτως που έχεις αγοράσει το μηχάνημα; Εδώ στην Ελλάδα, τζάμπα παραλαβή από το σπίτι, σύντομη παράδοση, μέχρι και αλλαγές σε components για τα οποία δεν είχα παράπονο μου κάνανε. Ο καθένας όπως θέλει να ξοδεύει τον χρόνο του. Κατανοώ το thrill του να πειράζεις την συσκευή σου και να την κάνεις ό,τι θες. Κάποια στιγμή όμως το ξεπέρασα αυτό (jailbreak etc.) γιατί δεν είχε τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει σε εμένα, μόνο χάσιμο χρόνου. Δεν συμφωνώ πως το iPhone που πήρα πέρσι π.χ. είναι κατώτερο από ένα Android των 200 ευρώ που κυκλοφορεί φέτος, ούτε θεωρώ πως έχει παλιώσει. Και έλεος με την υποτίμηση των άλλων εδώ στην συζήτηση λες και η δουλειά μας είναι να μοστράρουμε κινητά σε καφετέριες. Συμφωνώ με τη υπερκοστολογηση που αναφέρεις και στο ότι αποτρέπεις να αγοράσουν το X σε σχέση με το 8.Συμφωνω μαζί σου για το iOS που είναι πιο εύκολο στη χρήση όπως και στα mac έχεις.δίκιο είναι πιο εύχρηστο στη χρήση για να μην αναφέρω τα κολλήματα στα windows και στα android με τις παρεμβάσεις των εταιρειών.και στο service συμφωνούμε.και άλλες εταιρείες έχουν καλό service και θεωρώ ότι πρέπει να επιβραβεύονται.δεν διαφωνουμε σε τόσα πολλα όσο νομίζεις εμένα η ένσταση μου ήταν καθαρά στο κόστος που πληρώνεις για μια συσκευή και συμφωνούμε σε όσα λες για το iPhone X.θεωρω όμως ότι αξίζει να το πληρώσεις μόνο αν το χρησιμοποιεις.διαφορετικα είναι πεταμένα λεφτά.υπαρχουν συσκευές android με καλύτερα χαρακτηριστικά στα ίδια χρήματα.το καλό με τα android είναι ότι μπορείς να επεμβεις στο λειτουργικό. 26 λεπτά πριν, NT1G είπε Και που είναι το σημαντικό που είχε 8 GB storage; Συνολικά αναφέρομαι στη συγκεκριμένη συσκευή.εκει την εποχή δεν υπήρχαν και πολλά κινητά με μνήμη 8 Gb Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 55 λεπτά πριν, xenofonlive είπε Παιδιά η apple είναι 4-5 χρόνια μπροστά δεν υπάρχει ανταγωνισμός! Για μια απλή χρήση κινητού δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 100ευρώ είτε δώσεις 100 είτε 800 είναι το ίδιο, πετάνε όλα τα κινητά τα τελευταία 3-4 χρόνια ! Τώρα άμα θες να παίζεις παιχνίδια εκεί αλλάζει το θέμα! Η apple είναι μπροστά 4-5 χρόνια στο gaming... παίρνεις ένα iphone X και ξέρεις για 4-5 χρόνια γ@μ@ς οποιαδήποτε android ναυαρχίδα των 900ευρώ, ουσιαστικά είναι υποτιμημένη η τιμή των iphones θα έπρεπε αναλογικά με τον ανύπαρκτο ανταγωνισμό να ήταν X4 φορές πάνω οι τιμές γιαυτό να λέτε και ευχαριστώ στην apple...θα μου πει κάποιος μα τα benchmark τα βγάζουν πάνω κάτω τα ίδια! Ναι Αλλά... εδώ έρχεται η ανωτερότητα του IOS μάγκες εδώ και 4 χρόνια έχει φτιάξει το metal που κάνει τα γραφικά των παιχνιδιών να παίζουν επί 5-10 φορές πιο γρήγορα και φέτος έβγαλε το metal2 που τα κάνει 10-20 φορές πιο γρήγορα, αυτό που κάνει το metal με απλά λόγια ,είναι απλά ότι δεν βλέπεις να μην το φορτώνει, τόσο απλά. Ουσιαστικά φτάνουν επιδόσεις κονσολών... to android προσπαθεί να βγάλει ανάλογη τεχνολογία εδώ και 4 χρόνια αλλά ακόμη δεν μπορεί... Ήμουν πριν λίγες μέρες σε ένα φίλο μου προγραμματιστή που έφτιαχνε το νέο του παιχνίδι και δοκιμάσαμε μία ναυαρχίδα του 2016 με snap820 με το iphone SE που έχει επεξεργαστή τον Α9 2015 λοιπον με το τηλέφωνο android snap820 έπιανε το game 5-13FPS ανά δεύτερο και με το iphone SE 60 ακατέβατα αυτό είναι το ios μάγκες! και το metal μεταφέρετε πια και στα mac! μην τρελαθείτε βλέποντας π.χ μία GTX970 να παίζει στα macbook VR 120FPS ακατέβατα και στα pc με Χ3 gtx1080 να μην πιάνουν ούτε 100FPS..... Οποιοδήποτε android των 250-350€ καταπίνει το Χ. Τα iphone είναι πάντα 3 χρόνια πίσω. Όταν είχα το xperia ray το 2011 με 8mpx κάμερα,η apple με καμάρι ανακοινωσε το.........2012 τα 8mpx...... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, Istros είπε Εαν το χρησιμοποιείς τότε επικροτώ το γεγονός του να το πληρώσεις γι'αυτό και τα εύσημα στον φίλο alejsalonica.ξερω όμως και περιπτώσεις πολλές που έχουν iPhone για να παίρνουν τηλ,μηνυματα άντε και κάμια φορά ίντερνετ.εκει δεν κανείς απόσβεση είσαι θύμα του marketing.εκει είναικαι η ένσταση μου Εντάξει θύματα του μάρκετιγκ υπάρχουν και στις δυο πλευρές. Υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν πανάκριβη ναυαρχίδα Android για τους λόγους που περιγράφεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με την υπερκοστολόγηση. Όσο αναφορά τώρα για την "απόσβεση", για μένα κάνει κάτι απόσβεση μόνο όταν μου βάζει λεφτά στην τσέπη μου. Σε καμία άλλη περίπτωση. Είτε κοστίζει 100 ευρώ είτε 1000, δεν έχει σημασία. Και για να το πω διαφορετικά: Bγάζω λεφτά όταν μιλάω με κάποιον από το smartphone μου? Αν ναι, τότε κάνω απόσβεση. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει απόσβεση. Λίγο off-topic αλλά μια που το έφερε η κουβέντα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 22 λεπτά πριν, Istros είπε ...περιπτώσεις πολλές που έχουν iPhone για να παίρνουν τηλ,μηνυματα άντε και κάμια φορά ίντερνετ... Καλά κι εμένα πριν 2-3 χρόνια, μια κοπέλα (άνω των 30 χρονών) με είχε ρωτήσει "τι είναι οι εφαρμογές". Δεν είχε καμία εφαρμογή εγκατεστημένη, μόνο έβγαζε με μανία φωτογραφίες τα παιδιά της. Είχε πιο καινούριο iPhone από το δικό μου τότε. Ε και; Ο καθένας με τις ανάγκες του και τα πράγματα που έχει στο κεφάλι του. Δε χαλιέμαι ούτε γι αυτήν ούτε για τις barbie που τους κάνανε δωράκι το Χ και κάνουν μόνο instagram. Στο insomnia πιστεύω αυτοί που συζητάμε έχουμε πιο διευρυμένη οπτική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, alexioannou είπε Οποιοδήποτε android των 250-350€ καταπίνει το Χ. Τα iphone είναι πάντα 3 χρόνια πίσω. Όταν είχα το xperia ray το 2011 με 8mpx κάμερα,η apple με καμάρι ανακοινωσε το.........2012 τα 8mpx...... Φιλικά πάντα, διαβάστε λιγάκι για να μην εκτίθεστε... Αποδεκτή η επιλογή σας να αγοράζετε κινητά των 250 - 300 € αλλά να πιστεύετε ότι πιάνετε τους πάντες κότσους κι εσείς είστε οι μάγκες μου θυμίζετε κάτι ηλικιωμένους που λένε σιγά μη δώσω εγώ 800,00€ για κινητό αλλά κάθε 3μηνο αλλάζουν (χαλάει, κολλάει, έσπασε το προηγούμενο κλπ) και δίνουν 300αρια για πλάκα. Βέβαια στον χρόνο πάνω έχουν δώσει παραπάνω αλλά είναι ευτυχισμένοι... Ή που μου δείχνουν τις σούπερ κάμερες που έχουν που όταν κοιτάω τις φωτογραφίες γελάω αλλά δεν τους λέω κάτι μην τους χαλάσω το όνειρο. ΔΕΝ μπορείς με 300€ κινητό να συγκριθείς με αυτό των 1.200,00€, ούτε των 800,00€ κατανοητό; Βγείτε λίγο παραέξω, δείτε κάποια πράγματα πέρα από το καβούκι σας για να μάθετε και κάτι. Δεν ήθελα να σε θίξω αλλά νομίζω ότι πρέπει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Όταν κριτήριο ποιότητας και απόδοσης πιστεύεις ότι είναι η ......υπερκοστολογηση πάω πάσο. Το huawei μου P8 μπαίνει στην 3η χρόνια και δεν έχει κάνει κιχ. 120€ used το πήρα με 1,5 έτος εγγύηση. Αξιόπιστο όσο δεν πάει...... Δεν κολλάει δεν χαλάει....... Τι παραπάνω να θέλω???????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Εντάξει θύματα του μάρκετιγκ υπάρχουν και στις δυο πλευρές. Υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν πανάκριβη ναυαρχίδα Android για τους λόγους που περιγράφεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με την υπερκοστολόγηση. Όσο αναφορά τώρα για την "απόσβεση", για μένα κάνει κάτι απόσβεση μόνο όταν μου βάζει λεφτά στην τσέπη μου. Σε καμία άλλη περίπτωση. Είτε κοστίζει 100 ευρώ είτε 1000, δεν έχει σημασία. Και για να το πω διαφορετικά: Bγάζω λεφτά όταν μιλάω με κάποιον από το smartphone μου? Αν ναι, τότε κάνω απόσβεση. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει απόσβεση. Λίγο off-topic αλλά μια που το έφερε η κουβέντα... Όταν παίρνεις ένα iPhone για να κάνεις κλήσεις ή να.στελνεις μόνο μηνύματα τότε σίγουρα δεν κανεις αποσβεση.και απόσβεση δεν είναι να βγάζεις 1000Ε που έχεις δώσει είναι να λιωσεις το τηλ με τη λογική του κάνω χρηση και χρησιμοποιώ αυτό που πλήρωσα.ειδικα στο iPhone που πληρώνεις το λειτουργικό με την υπερκοστολογηση.οπως είπα και πιο πάνω οποίος πληρώσει 1000Ε το iPhone και το χρησιμοποιεί σαν λειτουργικό και τις υπηρεσίες του,το επικροτώ.καποιος που το πήρε για κλήσεις και μηνύματα πλήρωσε 1000Ε μια συσκευή που κάνει 300Ε. 9 λεπτά πριν, jumbo909 είπε Καλά κι εμένα πριν 2-3 χρόνια, μια κοπέλα (άνω των 30 χρονών) με είχε ρωτήσει "τι είναι οι εφαρμογές". Δεν είχε καμία εφαρμογή εγκατεστημένη, μόνο έβγαζε με μανία φωτογραφίες τα παιδιά της. Είχε πιο καινούριο iPhone από το δικό μου τότε. Ε και; Ο καθένας με τις ανάγκες του και τα πράγματα που έχει στο κεφάλι του. Δε χαλιέμαι ούτε γι αυτήν ούτε για τις barbie που τους κάνανε δωράκι το Χ και κάνουν μόνο instagram. Στο insomnia πιστεύω αυτοί που συζητάμε έχουμε πιο διευρυμένη οπτική! Σ' αυτή ακριβώς τη λογική αναφέρομαι.πληρωνεις ένα λειτουργικο με κάποιες υπηρεσίες που σου προσφέρει ακριβά και δεν τις χρησιμοποιεις.θα μπορούσε να παρει καποια συσκευή πιο οικονομική και να κάνει τα ίδια πράγματα.προφανως το αγορασε λογω marketing η lifestyle οπως πολλοί αλλοι.Μην μπερδεύεσαι δεν αναφέρομαι σε άτομα που πληρώνουν αυτό που χρησιμοποιούν αυτοί καλά κάνουν και το πληρώνουν και το επικροτω.αλλιώς ξεκίνησε η συζήτηση και άλλου καταλήξαμε με λάθος συμπεράσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα