alejsalonica Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Να σας πω και το άλλο, αν η apple θελήσει να εφαρμόσει και στα κινητά την πολιτική Macbook pro δεν θα ακολουθήσω! Αυτή την στιγμή λόγω του ότι κάνω βαριά χρήση του κινητού (gps / mail / AutoCAD / iCloud Drive / pdf / Photos για εργασία / Spotify / Netflix + Social media στα πεταχτά) χρειάζομαι αξιόπιστη συσκευή με δυνατό λειτουργικό που δεν κρεμάει. Να σκεφτείτε ότι ήδη η μπαταρία είναι σε υγεία στο 93% (για όποιον καταλαβαίνει), τα κινητά τα γονατίζω. Δεν με ενδιαφέρει να το σπάσω, τελείωσα με το jailbrak από το 5S όταν είπα ότι το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς άρα το παν είναι η αξιοπιστία! Για αυτό και σαρώνει στους επαγγελματίες το iphone. Αν πήγαινα σε Android θα ήθελα τουλάχιστον 600,00€ για σοβαρή συσκευή και θα είχα τα αρνητικά που έγραψα πιο πάνω. Οπότε είμαι δεμένος στο άρμα της Apple. Για PC όμως παρόλο που είμαι fanboy δεν θα δώσω 3.000,00€ για iMac όταν μπορώ με 1.500,00€ να στήσω σοβαρό εργαλείο δουλειάς. Το οποίο θα αναβαθμίζω όπως και όποτε θέλω (σχετικό είναι αυτό αλλά σίγουρα καμία σχέση με Apple). Αν λοιπόν η Apple επιλέξει να φθάσει τις τιμές των iphone στα 1.500,00€ δεν νομίζω να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να δίνω κάθε 2-3 χρόνια αυτά τα ποσά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 32 λεπτά πριν, Istros είπε Είναι καλές συσκευές αλλά υπερκοστολογημενες.ποσο πιστεύεις ότι θα κόστιζε μια αντίστοιχη συσκευή εξαπυρινη,3Gb ram με τα χαρακτηριστικά του iPhone αν ήταν android? Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο κόστος ενός προιόντος πέρα από τα σκέτα hardware specs. Πχ η Apple αναπτύσσει το δικό της λειτουργικό (αυτό από μόνο του έχει σημαντικό κόστος) καθώς επίσης συμβάλλει στο σχεδιασμό της CPU/GPU που μπαίνουν στις συσκευές της. Η πλειοψηφεία των υπόλοιπων vendors, όλα αυτά τα παίρνουν ήδη έτοιμα. Γενικά βλέπω ότι υπεραπλουστεύεις κάποια πράγματα και βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ενώ η πραγματικότητα είναι πιο σύνθετη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Istros είπε Εγώ ανέφερα ότι το iPhone 1st generation δεν υποστήριζε 3G ούτε MMS.τωρα το πώς θα ήταν το android χωρίς το iphone αυτό είναι άλλο θέμα πολύ μεγάλο για να το συζητήσουμε εδώ.προφανως και το iPhone δεν τα ήταν όπως είναι σήμερα αν δεν υπήρχε η Samsung,Nokia,Motorola και όλες αυτές οι εταιρείες. Δεν υπονοώ ότι τα iPhone δεν είναι καλά κινητά.Λεω απλά ότι είναι υπερκοστολογημενα σαν hardware.ειναι φτιαγμενα απο καλο hardware και έχουν καλό λειτουργικό γιατί είναι αγνό και δεν επεμβαίνει κανείς.ο μόνος που έχει άποψη περί του θέματος είναι ο alejsalonica.Γνωριζει γιατί πήρε iPhone και μπράβο του.αποψεις του τύπου έχει ποιότητα στις γρίλιες τι να απαντήσω?είναι ένα καλό κινητο,γρηγορα με καλή κάμερα,υπερκοστολογημενο και απευθύνεται σε άτομα που πραγματικά ξέρουν να το χρησιμοποιουν!όπως και τα blackberry.δεν υποτιμώ τα iPhone ούτε τα blackberry ούτε κάνενα κινητό απλά να ξέρουμε τι πληρώνουμε και τι αγοράζουμε.ουυε έχω σκοπό να υποβιβαστεί κανένα συνομιλητή μιλάω με επιχειρήματα οποίος έχει διαφορετική άποψη να το συζητήσουμε αλλά κάποιοι δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να συζητουν Είναι καλές συσκευές αλλά υπερκοστολογημενες.ποσο πιστεύεις ότι θα κόστιζε μια αντίστοιχη συσκευή εξαπυρινη,3Gb ram με τα χαρακτηριστικά του iPhone αν ήταν android? Χωρίς τη Motorola δεν θα είχαμε κινητά βασικά. Όντως το πρώτο iphone είχε τις ελλείψεις που λες, αλλά ακόμα και από το πρώτο iphone φαινεται η διαφορετική φιλοσοφία της apple στα κινητά σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες. Πέρα από το πρωτοποριακό UI που είχε και άλλαξε τα smartphones όπως τα ξέραμε μέχρι τότε, το iphone ήταν γρήγορο, και τα λίγα που υποστήριζε λειτουργούσαν στην εντέλεια, εν αντιθέση με τα υπόλοιπα smartphones που ναι μεν είχαν περισσότερες δυνατότητες, αλλά δεν λειτουργούσαν πάντα όπως έπρεπε. Όπως έγραψε και ο alejsalonica τα iphone ηταν πάντα αξιόπιστες συσκευές με δυνατό λειτουργικό. Και αρκετοί από εμάς προτιμούμε την ομαλότητα και την αξιοπιστία, από μια πληθώρα δυνατοτήτων που δεν τις χρειαζόμαστε όλες, και δεν λειτουργούν αξιόπιστα... Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από greekfox1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Να σας πω και το άλλο, αν η apple θελήσει να εφαρμόσει και στα κινητά την πολιτική Macbook pro δεν θα ακολουθήσω! Αυτή την στιγμή λόγω του ότι κάνω βαριά χρήση του κινητού (gps / mail / AutoCAD / iCloud Drive / pdf / Photos για εργασία / Spotify / Netflix + Social media στα πεταχτά) χρειάζομαι αξιόπιστη συσκευή με δυνατό λειτουργικό που δεν κρεμάει. Να σκεφτείτε ότι ήδη η μπαταρία είναι σε υγεία στο 93% (για όποιον καταλαβαίνει), τα κινητά τα γονατίζω. Δεν με ενδιαφέρει να το σπάσω, τελείωσα με το jailbrak από το 5S όταν είπα ότι το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς άρα το παν είναι η αξιοπιστία! Για αυτό και σαρώνει στους επαγγελματίες το iphone. Αν πήγαινα σε Android θα ήθελα τουλάχιστον 600,00€ για σοβαρή συσκευή και θα είχα τα αρνητικά που έγραψα πιο πάνω. Οπότε είμαι δεμένος στο άρμα της Apple. Για PC όμως παρόλο που είμαι fanboy δεν θα δώσω 3.000,00€ για iMac όταν μπορώ με 1.500,00€ να στήσω σοβαρό εργαλείο δουλειάς. Το οποίο θα αναβαθμίζω όπως και όποτε θέλω (σχετικό είναι αυτό αλλά σίγουρα καμία σχέση με Apple). Αν λοιπόν η Apple επιλέξει να φθάσει τις τιμές των iphone στα 1.500,00€ δεν νομίζω να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να δίνω κάθε 2-3 χρόνια αυτά τα ποσά. Φίλε μου μ αρέσεις γιατί έχει άποψη και δεν είσαι θύμα του marketing και του lifestyle της εποχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Πέρα από το πρωτοποριακό UI που είχε και άλλαξε τα smartphones όπως τα ξέραμε μέχρι τότε, το iphone ήταν γρήγορο, και τα λίγα που υποστήριζε λειτουργούσαν στην εντέλεια, εν αντιθέση με τα υπόλοιπα smartphones που ναι μεν είχαν περισσότερες δυνατότητες, αλλά δεν λειτουργούσαν πάντα όπως έπρεπε. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι η συσκευή είχε δώσει έμφαση στις capacitive touch οθόνες που αυτό από μόνο του ήταν πολύ σημαντικό για την ευχρηστία του UI λόγω multitouch. Μια εποχή που η συντριπτική πλειοψηφία ήταν στις resistive πλαστικές οθόνες με μονό input. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, possiz είπε Έχω 2 MI Max 2 και ένα MI Max. Ότι σου κατεβαίνει λες ή χαλασμένα πήρες. Τα xiaomi είναι κορυφή. Οταν κανεις καμια βόλτα κάποια στιγμή θα δεις. Προς το παρόν κάτσε στο σπίτι μέσα, και γράφε σαχλαμάρες για τηλέφωνα και εταιρείες που δεν κατανοεις ασχετε Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Χωρίς τη Motorola δεν θα είχαμε κινητά βασικά. Όντως το πρώτο iphone είχε τις ελλείψεις που λες, αλλά ακόμα και από το πρώτο iphone φαινεται η διαφορετική φιλοσοφία της apple στα κινητά σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες. Πέρα από το πρωτοποριακό UI που είχε και άλλαξε τα smartphones όπως τα ξέραμε μέχρι τότε, το iphone ήταν γρήγορο, και τα λίγα που υποστήριζε λειτουργούσαν στην εντέλεια, εν αντιθέση με τα υπόλοιπα smartphones που ναι μεν είχαν περισσότερες δυνατότητες, αλλά δεν λειτουργούσαν πάντα όπως έπρεπε. Όπως έγραψε και ο alejsalonica τα iphone ηταν πάντα αξιόπιστες συσκευές με δυνατό λειτουργικό. Και αρκετοί από εμάς προτιμούμε την ομαλότητα και την αξιοπιστία, από μια πληθώρα δυνατοτήτων που δεν τις χρειαζόμαστε όλες, και δεν λειτουργούν αξιόπιστα... Στη Nokia και Motorola χρωστάμε το γεγονός ότι έχουμε κινητα σήμερα και σε πολλούς άλλους για τις συσκευές που έχουμε σε θέμα hardware και λειτουργικού.το γεγονός ότι έχουμε iPhone στον μεγάλο Jobs!ακόμα θυμάμαι πβς θαύμαζα τους macintosh στα ταμεία του καφέ νέον στην Ομόνοια τέλος δεκαετίας 80. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Αν το συνεχίσετε λίγο παραπέρα, θα φτάσουμε στην εποχή των σπηλαίων και αυτόν που ανακάλυψε την φωτιά. Σε αυτόν τα χρωστάμε όλα σήμερα. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alejsalonica Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Παίδες αν τα είχα τα φράγκα όλα στην Apple θα τα ακούμπαγα... Άλλο παράδειγμα, μιλάω αρκετά, πολύ ίσως στο κινητό. Κάποιες φορές ίσως και 2-3 ώρες / μέρα. Πάντα με ακουστικά. Πήρα διάφορα, κατέληξα plantronics ΑΛΛΑ κι αυτά με πρόδωσαν, 3 άλλαξα και είπα φθάνει! Πήρα τα airpods και ησύχασα... Έδωσα (skroutz) 125,00€ + Φ.Π.Α. έκοψα και τιμολόγιο για τα έξοδα και ηρέμησα. Πραγματικά ηρέμησα όμως, ούτε αποσυνδέσεις, εμβέλεια από άλλο πλανήτη και η διάρκεια μπαταρίας επίσης!!! Τη διάρκεια τους θα την δω, ελπίζω να κρατήσουν 2-3 χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 14 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο κόστος ενός προιόντος πέρα από τα σκέτα hardware specs. Πχ η Apple αναπτύσσει το δικό της λειτουργικό (αυτό από μόνο του έχει σημαντικό κόστος) καθώς επίσης συμβάλλει στο σχεδιασμό της CPU/GPU που μπαίνουν στις συσκευές της. Η πλειοψηφεία των υπόλοιπων vendors, όλα αυτά τα παίρνουν ήδη έτοιμα. Γενικά βλέπω ότι υπεραπλουστεύεις κάποια πράγματα και βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ενώ η πραγματικότητα είναι πιο σύνθετη. Σίγουρα είναι πιο συνδετη η πραγματικότητα δεν διαφωνώ μαζί σου απλά αναφέρομαι στο hardware συγκεκριμένα και λεω κάποια πράγματα χοντροκομμένα απλά για να καταλάβουμε λιγο το θέμα hardware-τιμης. 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Αν το συνεχίσετε λίγο παραπέρα, θα φτάσουμε στην εποχή των σπηλαίων και αυτόν που ανακάλυψε την φωτιά. Σε αυτόν τα χρωστάμε όλα σήμερα. Ακόμα και σ' αυτον χρωστάμε πολλά.πρωτοπορος για την εποχή του 1 λεπτό πριν, alejsalonica είπε Παίδες αν τα είχα τα φράγκα όλα στην Apple θα τα ακούμπαγα... Άλλο παράδειγμα, μιλάω αρκετά, πολύ ίσως στο κινητό. Κάποιες φορές ίσως και 2-3 ώρες / μέρα. Πάντα με ακουστικά. Πήρα διάφορα, κατέληξα plantronics ΑΛΛΑ κι αυτά με πρόδωσαν, 3 άλλαξα και είπα φθάνει! Πήρα τα airpods και ησύχασα... Έδωσα (skroutz) 125,00€ + Φ.Π.Α. έκοψα και τιμολόγιο για τα έξοδα και ηρέμησα. Πραγματικά ηρέμησα όμως, ούτε αποσυνδέσεις, εμβέλεια από άλλο πλανήτη και η διάρκεια μπαταρίας επίσης!!! Τη διάρκεια τους θα την δω, ελπίζω να κρατήσουν 2-3 χρόνια. Οπως είπε κάποιος άλλος πιο πάνω ότι πληρώσεις παίρνεις.κανενας δεν αμφέβαλε για την ποιότητα της apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Εγώ παιδιά δεν χρωστάω τίποτα! Όποιο προϊόν εξέλιξης απέκτησα, το πλήρωσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, alejsalonica είπε Ως iphoneακιας λοιπόν από το 3GS και πέρα έχω τα εξής να αναφέρω. 1. Δεν μου αρέσει να δίνω 860,00€ για ένα κινητό (iphone 8 ) αλλά ουσιαστικά αναγκάζομαι. Το προηγούμενο (iPhone 6) λόγω έντονης χρήσης δεν μπορούσε να με καλύψει (μπαταρία - επεξεργαστής) πια. Το πούλησα όμως 300,00€ (μοντέλο του 2014, πωλήθηκε Νοέμβριο του 2017) κάτι που μόνο ένα iphone θα μπορούσε να πετύχει τέτοια αξία μεταπώλησης. 2. Όσα Android κι αν έχω πιάσει στα χέρια μου μόνο απογοήτευση μου προκάλεσαν, οι συγκρίσεις αναπόφευκτες κι αν θες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και σε Android θα ρίξεις πολύ χρήμα, το άσχημο είναι ότι σε ένα χρόνο θα έχεις χάσει το 50% της αξίας τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που η Summy έδινε δώρο πρώτης γραμμής κινητό με αγορά τηλεόρασης!!! 3. Η apple σε δένει με το λογισμικό της με τον γλυκό και τον πικρό τρόπο. Apple Car / icloud / imessages και πιο πολύ από όλα οι αγορές που έχεις κάνει στο App store σε δένουν στο άρμα της για τα καλά. Η μετάβαση για μένα που έχω αγοράσει ένα σωρό εφαρμογές θα μου στοίχιζε πολλά περισσότερα από αυτά που ίσως γλίτωνα από την μετάβαση. 4. Όπως έγραψα και πιο πάνω για παρόμοιο κινητό θες και σε Android πολλά λεφτά. Παρόμοιο, γιατί στα Geekbench η apple θα είναι πάντα μπροστά. Οι επεξεργαστές της είναι άπιαστοι και σε συνδυασμό με το iOS η ψαλίδα ανοίγει πολύ. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία και μάλιστα κάθε χρόνο η διαφορά μεγαλώνει! 5. Δυστυχώς το σύνολο των android κατασκευαστών εστίασαν όλα αυτά τα χρόνια στο να μεγαλώνουν την οθόνη του κινητού (έτσι αύξανε η τιμή αλλά και η μπαταρία) και έβαζαν και 20 πυρήνες - 8GB σε ένα κινητό και στο τέλος ήταν πιο αργό από το iphone. Το android γίνεται κάθε χρόνο και πιο βαρύ και η ιστορία συνεχίζεται. Από την άλλη η Google ζητάει να μπει και στην κρεβατοκάμαρά σου για να λειτουργήσει το κινητό κι αυτό είναι κάτι πολύ ενοχλητικό. 6. Η Apple με το iPhone X προσπάθησε να βρει τα καταναλωτικά μας όρια. Το έκανε αυτό όμως ακριβώς βλέποντας τις αδυναμίες των αντιπάλων. Τι έκαναν λοιπόν, οι αντίπαλοι; Έβγαλαν το Asus ZenFone AR (128GB) στα 1.100,00€ και το Samsung Galaxy Note 8 Dual (256GB) στα 1.200,00€... όταν λοιπόν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια (εμείς). Πολύ σωστά όσα γράφεις. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνουν όσα γράφεις δεν φτάνουν ως εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Παίδες αν τα είχα τα φράγκα όλα στην Apple θα τα ακούμπαγα... Άλλο παράδειγμα, μιλάω αρκετά, πολύ ίσως στο κινητό. Κάποιες φορές ίσως και 2-3 ώρες / μέρα. Πάντα με ακουστικά. Πήρα διάφορα, κατέληξα plantronics ΑΛΛΑ κι αυτά με πρόδωσαν, 3 άλλαξα και είπα φθάνει! Πήρα τα airpods και ησύχασα... Έδωσα (skroutz) 125,00€ + Φ.Π.Α. έκοψα και τιμολόγιο για τα έξοδα και ηρέμησα. Πραγματικά ηρέμησα όμως, ούτε αποσυνδέσεις, εμβέλεια από άλλο πλανήτη και η διάρκεια μπαταρίας επίσης!!! Τη διάρκεια τους θα την δω, ελπίζω να κρατήσουν 2-3 χρόνια. Για τα AirPods, όντας και εγώ κάτοχος τους, προσυπογράφω αυτά που γράφεις. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά. Αν μπορούσες να ρυθμίσεις και την ένταση του ήχου από αυτά, θα ήταν τέλεια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Istros είπε Σίγουρα είναι πιο συνδετη η πραγματικότητα δεν διαφωνώ μαζί σου απλά αναφέρομαι στο hardware συγκεκριμένα και λεω κάποια πράγματα χοντροκομμένα απλά για να καταλάβουμε λιγο το θέμα hardware-τιμης. Ναι αλλά αυτό από μόνο του οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Δεν γίνεται να δούμε το θέμα της τιμής αν δεν βάλουμε μέσα και τους άλλους παράγοντες. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε το πραγματικό κόστος μιας συσκευής (και το πόσο υπερκοστολογεί μια εταιρία) αν δεν αναλύσουμε κάποια πράγματα. Το να λέμε ότι τα υλικά κοστίζουν πχ 300, η τιμή λιανικής είναι 800 άρα το κέρδος είναι 500 παρά-είναι χοντροκομμένο όπως λες. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenofonlive Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Παιδιά η apple είναι 4-5 χρόνια μπροστά δεν υπάρχει ανταγωνισμός! Για μια απλή χρήση κινητού δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 100ευρώ είτε δώσεις 100 είτε 800 είναι το ίδιο, πετάνε όλα τα κινητά τα τελευταία 3-4 χρόνια ! Τώρα άμα θες να παίζεις παιχνίδια εκεί αλλάζει το θέμα! Η apple είναι μπροστά 4-5 χρόνια στο gaming... παίρνεις ένα iphone X και ξέρεις για 4-5 χρόνια γ@μ@ς οποιαδήποτε android ναυαρχίδα των 900ευρώ, ουσιαστικά είναι υποτιμημένη η τιμή των iphones θα έπρεπε αναλογικά με τον ανύπαρκτο ανταγωνισμό να ήταν X4 φορές πάνω οι τιμές γιαυτό να λέτε και ευχαριστώ στην apple...θα μου πει κάποιος μα τα benchmark τα βγάζουν πάνω κάτω τα ίδια! Ναι Αλλά... εδώ έρχεται η ανωτερότητα του IOS μάγκες εδώ και 4 χρόνια έχει φτιάξει το metal που κάνει τα γραφικά των παιχνιδιών να παίζουν επί 5-10 φορές πιο γρήγορα και φέτος έβγαλε το metal2 που τα κάνει 10-20 φορές πιο γρήγορα, αυτό που κάνει το metal με απλά λόγια ,είναι απλά ότι δεν βλέπεις να μην το φορτώνει, τόσο απλά. Ουσιαστικά φτάνουν επιδόσεις κονσολών... to android προσπαθεί να βγάλει ανάλογη τεχνολογία εδώ και 4 χρόνια αλλά ακόμη δεν μπορεί... Ήμουν πριν λίγες μέρες σε ένα φίλο μου προγραμματιστή που έφτιαχνε το νέο του παιχνίδι και δοκιμάσαμε μία ναυαρχίδα του 2016 με snap820 με το iphone SE που έχει επεξεργαστή τον Α9 2015 λοιπον με το τηλέφωνο android snap820 έπιανε το game 5-13FPS ανά δεύτερο και με το iphone SE 60 ακατέβατα αυτό είναι το ios μάγκες! και το metal μεταφέρετε πια και στα mac! μην τρελαθείτε βλέποντας π.χ μία GTX970 να παίζει στα macbook VR 120FPS ακατέβατα και στα pc με Χ3 gtx1080 να μην πιάνουν ούτε 100FPS..... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα