Προς το περιεχόμενο

Η Apple πούλησε λιγότερο από 1 εκατομμύριο iPhone στην Ινδία το πρώτο μισό του 2018

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, jumbo909 είπε

Αγαπητέ, thanks, τα ξέρω αυτά που λες πολύ καλά. Προφανώς δεν εννοούσα πως η Apple κατασκευάζει όλα τα components. Το όλο integration κοστίζει, ειδικά οι custom επεξεργαστές από άποψη r&d (που μπαίνουν δειλά και στα mac), οι πατέντες και το software αρκετά και τα services βέβαια. Tο κόστος δεν είναι μόνο πόσο κοστίζει η σιλικόνη, ούτε πόσο κοστίζει η οθόνη σε μια παραγγελία για εκατομμύρια κομμάτια.  Το κόστος των components είναι πολύ απλοϊκός τρόπος για να βγάλεις συμπέρασμα για το πόσα βγάζουν --- ασχέτως αν βγάζουν τα περισσότερα.

Οπότε συμφωνούμε όλοι ότι η apple παραγγέλνει κάποια κομμάτια σε μεγάλους κατασκευαστες,τα συναρμολογεί η Foxconn και η ίδια βαζει επεξεργαστές και λειτουργικό.εαν αν καποιοα άλλη εταιρεια παραγγείλει το ίδιο κινητό στη foxconn με τα ίδια κομμάτια,οθόνη,κάμερα,πλαστικά κ.α. με άλλο επεξεργαστή και android πόσο νομίζεις ότι θα πουληθεί?πόσα θα πληρώνες για ένα κινητό εξαπυρινο με 3Gb ram,ip67,με διπλή κάμερα 12mp,7mp μπροστά,μπαταρια 2700mAh,οθόνη 5.8 αναλυση 1125 x 2436 pixels, ,usb 2.0 χωρίς jack 3.5,microsd και ραδιο?δηλαδή υποδιεστερο σε hardware από το Samsung s8?Ούτε 400Ε δεν θα έδινες.και δω πας και το πληρώνεις 1000Ε και είσαι και χαρούμενος που τα δώσες.Τι συζητάμε τώρα για τις γρίλιες?κάπου έχετε μπερδευτεί,μη μιλάτε για εξέλιξη,hardware και όλα αυτά.το 95% το αγοράζει για να λεει ότι έχει iphone!

15 λεπτά πριν, dali13gr είπε

To whom it may concern.

FB_IMG_1531807463237.jpg.80c9c0ff823a3b6beb68cefe61727b0e.jpg

Επιχειρήματα έχεις να μας παραθέσεις για τις απόψεις σου?μέχρι τώρα ασυναρτησίες γραφεις

Αν δεν μπορείς να συζητήσεις ή να παραθέσεις επιχειρήματα που να τεκμηριώνουν τις απόψεις σου μη γράφεις σε forum τραβα να δεις κανένα βιντεάκι στο YouTube.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, dali13gr είπε

Ελ ο Ελ. Καλά τα λες. Ευτυχώς που δεν έχει 500 καταστήματα σε 24 χώρες, 130.000 υπαλλήλους, εγγύηση σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται και όχι μόνο στην Κίνα και 3-4 ακόμα, πατέντες που πληρώνει, R&D, iCloud κλπ. Φαντάζεσαι να είχε κι αυτά πόσο θα το πουλούσε; Τα υπόλοιπα έξοδα σε αφήνω να τα βρεις μόνος σου.

Α, και που είσαι, άμα πας να αγοράσεις αυτοκίνητο, πες τους πόσο απατεώνες είναι που τα υλικά κοστίζουν 5.000€ κι αυτοί το πουλάνε 15.000€.

Τα καταστήματα στην εκάστοτε χώρα δεν ανήκουν στη μαμά apple αλλά στους αντιπροσώπους,ειπχειρηματιες,εγγύηση παρέχουν όλες οι εταιρείες δεν παρέχει κάτι παραπανω η apple,πατέντες δεν πληρώνει γιατί αγοράζει τα κομμάτια,για να πληρώσεις πατέντα πρέπει να κάνεις χρήση,κατασκευή.R&D έχει μόνο στον επεξεργαστή και στο λειτουργικό οι υπόλοιποι εχουν R&D σε μεγαλύτερο ποσοστό από την ίδια και κόστος.το I cloud το πληρώνουν οι χρήστες και έχει κέρδος ή apple απο το icloud κατά δισεκατομμύρια.για να μην αναφερθώ στην ασφάλεια που παρέχει στο iCloud όταν χακαραν εκατομμύρια λογαριασμούς και κατέβασαν τα αρχεία τους!!!!!Πες μας και τα υπόλοιπα έξοδα για να μην ψαχνω και όσο αναφορά στα αυτοκίνητα που αναφέρεσαι το κόστος είναι μεγάλο για τις εταιρείες γι'αυτό και γίνονται συγχώνευσεις,εξαγορές,συνεργασίες.εκει δεν αγοράζεις κομμάτια και τα συναρμολογείς αυτό δεν υφισταται,εκτός και αν εννοείς τα τέλη ταξινόμησης και δασμούς που επιβάλλει η κάθε χώρα.υποψιν τα χρήματα της βενζίνης πάνε στα πρατηρια!!!

11 λεπτά πριν, dali13gr είπε

848.png.65e289f59b7900f0899c50af4f7a3c87.png

Είσαι χάσιμο χρονου!!!καταλαβαίνουμε όλοι γιατί φτάσαμε εδώ που φτασαμε!!ευτυχώς αποτελείς μειοψηφία.

10 ώρες πριν, dali13gr είπε

Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι. Ούτε Xiaomi έχω τώρα, ούτε iPhone. Ένα ταπεινό Zuk Z1 έχω. Απλά ξέρω τι σημαίνει οικονομία και εταιρείες, κάτι που κάποιοι αγνοούν παντελώς ή κάνουν ότι αγνοούν μόνο και μόνο για να κάνουν flame. Over and out.

Εάν ήξερες από οικονομία δεν θα είχες zuk1 αλλά iphone που τόσο πολύ ονειρευεσαι

Έχεις ξεκινήσει μια συζήτηση την οποία προφανώς δεν μπορεις να συνεχίσεις με επιχειρήματα.μεχρι τώρα ασυναρτησίες παραθέτεις και γίνεσαι περιγελος.Οταν μεγαλώσεις έλα να το ξανασυζητήσουμε.μπορει να χεις αγοράσει και iPhone και να χεις και άποψη για τη συσκευή.

• Sad 1

Ως iphoneακιας λοιπόν από το 3GS και πέρα έχω τα εξής να αναφέρω.

1. Δεν μου αρέσει να δίνω 860,00€ για ένα κινητό (iphone 8 ) αλλά ουσιαστικά αναγκάζομαι. Το προηγούμενο (iPhone 6) λόγω έντονης χρήσης δεν μπορούσε να με καλύψει (μπαταρία - επεξεργαστής) πια. Το πούλησα όμως 300,00€ (μοντέλο του 2014, πωλήθηκε Νοέμβριο του 2017) κάτι που μόνο ένα iphone θα μπορούσε να πετύχει τέτοια αξία μεταπώλησης.

2. Όσα Android κι αν έχω πιάσει στα χέρια μου μόνο απογοήτευση μου προκάλεσαν, οι συγκρίσεις αναπόφευκτες κι αν θες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και σε Android θα ρίξεις πολύ χρήμα, το άσχημο είναι ότι σε ένα χρόνο θα έχεις χάσει το 50% της αξίας τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που η Summy έδινε δώρο πρώτης γραμμής κινητό με αγορά τηλεόρασης!!!

3. Η apple σε δένει με το λογισμικό της με τον γλυκό και τον πικρό τρόπο. Apple Car / icloud / imessages  και πιο πολύ από όλα οι αγορές που έχεις κάνει στο App store σε δένουν στο άρμα της για τα καλά. Η μετάβαση για μένα που έχω αγοράσει ένα σωρό εφαρμογές θα μου στοίχιζε πολλά περισσότερα από αυτά που ίσως γλίτωνα από την μετάβαση.

4. Όπως έγραψα και πιο πάνω για παρόμοιο κινητό θες και σε Android πολλά λεφτά. Παρόμοιο, γιατί στα Geekbench η apple θα είναι πάντα μπροστά. Οι επεξεργαστές της είναι άπιαστοι και σε συνδυασμό με το iOS η ψαλίδα ανοίγει πολύ. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία και μάλιστα κάθε χρόνο η διαφορά μεγαλώνει!

5. Δυστυχώς το σύνολο των android κατασκευαστών εστίασαν όλα αυτά τα χρόνια στο να μεγαλώνουν την οθόνη του κινητού (έτσι αύξανε η τιμή αλλά και η μπαταρία) και έβαζαν και 20 πυρήνες - 8GB σε ένα κινητό και στο τέλος ήταν πιο αργό από το iphone. Το android γίνεται κάθε χρόνο και πιο βαρύ και η ιστορία συνεχίζεται. Από την άλλη η Google ζητάει να μπει και στην κρεβατοκάμαρά σου για να λειτουργήσει το κινητό κι αυτό είναι κάτι πολύ ενοχλητικό.

6. Η Apple με το iPhone X προσπάθησε να βρει τα καταναλωτικά μας όρια. Το έκανε αυτό όμως ακριβώς βλέποντας τις αδυναμίες των αντιπάλων. Τι έκαναν λοιπόν, οι αντίπαλοι; Έβγαλαν το Asus ZenFone AR (128GB) στα 1.100,00€ και το Samsung Galaxy Note 8 Dual (256GB) στα 1.200,00€... όταν λοιπόν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια (εμείς).

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Ως iphoneακιας λοιπόν από το 3GS και πέρα έχω τα εξής να αναφέρω.

1. Δεν μου αρέσει να δίνω 860,00€ για ένα κινητό (iphone 8 ) αλλά ουσιαστικά αναγκάζομαι. Το προηγούμενο (iPhone 6) λόγω έντονης χρήσης δεν μπορούσε να με καλύψει (μπαταρία - επεξεργαστής) πια. Το πούλησα όμως 300,00€ (μοντέλο του 2014, πωλήθηκε Νοέμβριο του 2017) κάτι που μόνο ένα iphone θα μπορούσε να πετύχει τέτοια αξία μεταπώλησης.

2. Όσα Android κι αν έχω πιάσει στα χέρια μου μόνο απογοήτευση μου προκάλεσαν, οι συγκρίσεις αναπόφευκτες κι αν θες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και σε Android θα ρίξεις πολύ χρήμα, το άσχημο είναι ότι σε ένα χρόνο θα έχεις χάσει το 50% της αξίας τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που η Summy έδινε δώρο πρώτης γραμμής κινητό με αγορά τηλεόρασης!!!

3. Η apple σε δένει με το λογισμικό της με τον γλυκό και τον πικρό τρόπο. Apple Car / icloud / imessages  και πιο πολύ από όλα οι αγορές που έχεις κάνει στο App store σε δένουν στο άρμα της για τα καλά. Η μετάβαση για μένα που έχω αγοράσει ένα σωρό εφαρμογές θα μου στοίχιζε πολλά περισσότερα από αυτά που ίσως γλίτωνα από την μετάβαση.

4. Όπως έγραψα και πιο πάνω για παρόμοιο κινητό θες και σε Android πολλά λεφτά. Παρόμοιο, γιατί στα Geekbench η apple θα είναι πάντα μπροστά. Οι επεξεργαστές της είναι άπιαστοι και σε συνδυασμό με το iOS η ψαλίδα ανοίγει πολύ. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία και μάλιστα κάθε χρόνο η διαφορά μεγαλώνει!

5. Δυστυχώς το σύνολο των android κατασκευαστών εστίασαν όλα αυτά τα χρόνια στο να μεγαλώνουν την οθόνη του κινητού (έτσι αύξανε η τιμή αλλά και η μπαταρία) και έβαζαν και 20 πυρήνες - 8GB σε ένα κινητό και στο τέλος ήταν πιο αργό από το iphone. Το android γίνεται κάθε χρόνο και πιο βαρύ και η ιστορία συνεχίζεται. Από την άλλη η Google ζητάει να μπει και στην κρεβατοκάμαρά σου για να λειτουργήσει το κινητό κι αυτό είναι κάτι πολύ ενοχλητικό.

6. Η Apple με το iPhone X προσπάθησε να βρει τα καταναλωτικά μας όρια. Το έκανε αυτό όμως ακριβώς βλέποντας τις αδυναμίες των αντιπάλων. Τι έκαναν λοιπόν, οι αντίπαλοι; Έβγαλαν το Asus ZenFone AR (128GB) στα 1.100,00€ και το Samsung Galaxy Note 8 Dual (256GB) στα 1.200,00€... όταν λοιπόν τσακώνονται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια (εμείς).

Και ένας άνθρωπος που έχει άποψη γι'αυτό που αγοραζει ξέρει τι πληρώνει και γιατί.ευγε!μέχρι τώρα ασυναρτησίες διαβάζουμε εδώ μέσα από παιδάκια που δεν τ αφήνει η μαμά τους να πάνε να παίξουνε στην παιδική χαρα και κάθονται μπροστά σ' ένα zuk

Επεξ/σία από Istros

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Istros είπε

Όσο αναφορά για την ταχύτητα του iPhone στα τεστ δεν είναι τόσο η απόδοση του επεξεργαστή αλλά το λειτουργικό που χρησιμοποιεί και ο τρόπος που το πετυχαίνει αυτο.

Έχεις επιχειρήματα που να τεκμηριώνουν αυτή την άποψη ή γράφεις ασυναρτησίες? Ρωτάω από περίεργεια χρησιμοποιώντας τα λόγια σου γιατί πιο πάνω κατηγορείς ένα μέλος ακριβώς γι αυτό το λόγο...

Απόδειξε μας λοιπόν ότι το iOS κάνει τη διαφορά στην ταχύτητα και όχι τόσο το chipset. Περιμένω να δω μετρήσεις και όλα τα σχετικά.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4

Επισκέπτης

Κάποια στιγμή καλό είναι να ωριμάσουμε ως καταναλωτικό κινητό και να καταλάβουμε ότι το value for money δεν είναι πάντα το σημαντικότερο κριτήριο επιλογής αγοράς προϊόντος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Ποια εχεις; Για πες. Ψεμματα λες εσυ. Και γραψε τι ακριβως κανεις με αυτα. Σημερα το google maps εβγαζε ενα θαυμαστικο και δεν εβγαζε κανενα αποτελεσμα για 15 λεπτα. Κατι για την συνδεση ελεγε. Ειχα 4G με φουλ γραμμες!!!Το δευτερο xiaomi δουλευε κανονικα. Και δεν ειναι η πρωτη φορα.

Μετα τα 15 λεπτα ολα λειτουργουσαν κανονικα παλι. Θες να με πιστεψεις; Αν οχι μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις καν.

1000 φορες μια ευρωπαικη μαρκα με κινητα που κατασκευαζονται με στοχο την Ευρωπη, στα 200€. Και ας χανεις σε specs. Κερδιζεις σε stability. 

Κατι δεν παει καλα με τα band κατι εχουν κανει δεν ειναι τελειως σταθερο. Xiaomi τελος.

Έχω 2 MI Max 2 και ένα MI Max. Ότι σου κατεβαίνει λες ή χαλασμένα πήρες. Τα xiaomi είναι κορυφή. 

Επεξ/σία από possiz

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς καφετέριες τι να τα κάνουν?

Ποιος θα τα βλέπει το brant στο ξεχασμένο χωριό,οι αγελάδες? :-)

Το έχουμε πει.

Η πολύ ram στα android σιγά σιγά θα σκοτώσει τα iPhone.

Ο μόνος λόγος που κολλάνε ήτανε η έλλειψη ram.

Πλέον βλέπουμε και 6gb ram συχνά.

Στα 250€ περνεις συσκευή ταβάνι.

Επεξ/σία από alexioannou

Αυτα τα threads με τα κινητα apple vs ολων ειναι τα καλυτερα. Ανοιγονται απο συζητησεις οικονομικου περιεχομενου, cost cutting τεχνικες και μαρκετινγκ schemes μεχρι τροποι διαμοιρασμου του πλουτου στα στρωματα της κοινωνιας και για την καταραμένη την ανισοτητα του καπιταλισμου βρε αδερφε. Νιωθω σαν να εχω μπει σε ταξι μονο που στο backround δεν παιζει Αντζελα Δημητριου. Πολυ σας παω. Ρε παρτε ο καθενας οτι θελει και μεχρι εκει που φτανει η τσεπη του και αφηστε τον διπλανο σας να κανει το ιδιο αναλογα με τις εμπειριες σας. Προσωπικα δεν ξανακουμπαω Apple, ειχα 3 συσκευες απο δευτερο χερι παντα μεχρι το 4s. Εν συντομια, το πρωτο iphone για την εποχη ηταν οτι καλυτερο ειχα πιασει στα χερια μου, τρομερη διαφορα με αλλες συσκευες της εποχης, στη συνεχεια μετα τον πρωτο χρονο με τις αλλες 2 συσκευες αρχιζαν τα κολληματα και μετα φυσικα εβγαινε ενα ωραιοτατο Update και το κινητο ηταν για τα σκουπιδια. Το ξερω οτι μερικοι υποστηριζετε οτι προκειται για αστικο μυθο αλλα και στις 2 μου συσκευες προσωπικα συνεβη ακριβως το ιδιο και επειδη επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση Apple για μενα τελος (περιπτωσεις φιλων που συνεβη παλι το ιδιο η αγορασαν καινουργιο και ειχαν απειρα προβληματα αν δεν εκαναν μονο τα βασικα δεν τα αναφερω καν γτ δεν ξερω τι ειχε κανει ο καθενας με την συσκευη του, παντως υπηρχαν αρκετα θεματα).
Μονο δωρεαν θα επαιρνα κινητο Apple και αυτο για να το πουλησω γτ εχει υψηλη αξια μεταπωλησης.
Περηφανος κατοχος Xiaomaras Note 4x με το μετριοκαλουτσικο ΜΙUI που για εναν ψιλοαπαιτητικο χρηστη με σχεδον μηδενικη χρηση καμερας ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου μεχρι στιγμης.

• Like 1

13 ώρες πριν, AlexK74 είπε

Δεν είμαι οπαδός της Apple αλλά για να λέμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι :

Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα xiaomi πριν δυο χρόνια με 200€ , σήμερα θ απαρκαλαγε να το πουλήσει για 60€

Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα I phone 7 plus για 800 € σήμερα θα το πούλαγε για 500€

Και θα έκανε καλύτερα την δουλειά του για 2 χρόνια από το xiaomi 

αρα η σύγκριση 800€ με 200€ είναι άκαιρη 

Κάπως έτσι. Με τη διαφορά ότι κινητό που κοστίζει μεταχειρισμένο κάτω από 100 ευρώ δεν το πουλάς και στην πραγματικότητα πιστεύω ότι ούτε 50 ευρώ δεν πουλιέται το xiaomi, αλλά και το iPhone 7 plus σήμερα  καινούριο πουλιέται 650 ευρώ. Φίλος που έχει samsung και είναι το πρώτο κινητό smartphone που πήρε(στα 47 του)του φάνηκε περίεργο που όλα τα προϊόντα  apple τα πουλάς μεταχειρισμένα και σε καλές τιμές και ρωτούσε που γίνεται αυτό(σε ποιες σελίδες). Νομίζω ότι το γεγονός της μικρής η μηδαμινής μεταπωλητικής αξίας άλλων εταιριών το αποδέχονται όσοι αγοράζουν τα προϊόντα τους, θεωρώντας ότι κερδίζουν από τη διαφορά της αρχικής τους τιμής. Αν βέβαια συγκρίνει κανείς όμοια πράγματα όπως samsung galaxy s9 με iphone 8 plus ή x, τότε οι αρχικές τιμές είναι ίδιες, όχι όμως και οι τιμές μεταπώλησης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Istros είπε

θυμαμαι την εποχη  που κυκλοφορησε το iphone 1St generation και εστηναν αντισκηνα εξω απο τα κατστηματα για να τα αγορασουν με στεγαστικο δανειο και επαιρναν ipod που εκανε κλησεις και εστελνε sms γιατι συνδεση 3G δεν υποστηριζε,ουτε mms εστελνε,παρολα αυτα αυτοι οι απιθανοι τυποι προσπαθουσαν να πεισουν τους υπολοιπους για την απιστευτη συσκευη που αγορασαν χρυση.Η ιστορια συνεχιζεται 10 χρονια μετα!

οταν λες ποιοτητα υλικων εννοεις την οθονη LG, την καμερα sony?η κατι αλλο που δεν υπαρχει σε αλλο κινητο?συμφωνω στο software γιατι δεν υπαρχει πουθενα αλλου και το πληρωνεις 700Ε και στο status symbol (κοινως μουρη).τιποτα αλλο.

Χωρίς αυτό το "ipod που έκανε κλήσεις και εστελνε sms γιατι συνδεση 3G δεν υποστηριζε,ουτε mms" το αγαπημένο σου android θα ήταν εξέλιξη του κινητού αριστερά από το iphone αντί αυτού στα δεξιά στην εικόνα που παρεθεσα. Αυτά τα ολίγα, συνέχισε τις ανακριβειες και τις προσωπικές επιθέσεις στους συνομιλητές σου...

original-Android-iPhone-keyboard1.png

Επεξ/σία από greekfox1
διορθωση ορθογραφικού λαθους
  • Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Istros είπε

Και ένας άνθρωπος που έχει άποψη γι'αυτό που αγοραζει ξέρει τι πληρώνει και γιατί.ευγε!μέχρι τώρα ασυναρτησίες διαβάζουμε εδώ μέσα από παιδάκια που δεν τ αφήνει η μαμά τους να πάνε να παίξουνε στην παιδική χαρα και κάθονται μπροστά σ' ένα zuk

Istro δεν έχεις και πολύ καλό οίστρο οφείλω να ομολογήσω. Σταυροφορία κατά της Apple και υποβιβασμός συνομιλητών.

Το αστείο είναι ότι λες κάτι απόλυτα προφανές: Η Apple υπερκοστολογεί τα κινητά της. 

Κανείς δεν διαφωνεί σ'αυτό (ελπίζω). Και το κάνει πολύ απλά γιατί αυτή ξεκίνησε όλο αυτό το πανηγύρι των Smartphones και είχε (έχει;) το καλύτερο marketing και το πιο απλό και αξιόπιστο λειτουργικό. Λες/υπονοείς όμως και κάτι ακόμα πιο αστείο: τα iPhone δεν είναι καλά κινητά.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Χωρίς αυτό το "ipod που έκανε κλήσεις και εστελνε sms γιατι συνδεση 3G δεν υποστηριζε,ουτε mms" το αγαπημένο σου android υα ήταν εξέλιξη του κινητού αριστερά από το iphone αντί αυτού στα δεξιά στην εικόνα που παρεθεσα. Αυτά τα ολίγα, συνέχισε τις ανακριβειες και τις προσωπικές επιθέσεις στους συνομιλητές σου...

original-Android-iPhone-keyboard1.png

Εγώ ανέφερα ότι το iPhone 1st generation δεν υποστήριζε 3G ούτε MMS.τωρα το πώς θα ήταν το android χωρίς το iphone αυτό είναι άλλο θέμα πολύ μεγάλο για να το συζητήσουμε εδώ.προφανως και το iPhone δεν τα ήταν όπως είναι σήμερα αν δεν υπήρχε η Samsung,Nokia,Motorola και όλες αυτές οι εταιρείες.

17 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Istro δεν έχεις και πολύ καλό οίστρο οφείλω να ομολογήσω. Σταυροφορία κατά της Apple και υποβιβασμός συνομιλητών.

Το αστείο είναι ότι λες κάτι απόλυτα προφανές: Η Apple υπερκοστολογεί τα κινητά της. 

Κανείς δεν διαφωνεί σ'αυτό (ελπίζω). Και το κάνει πολύ απλά γιατί αυτή ξεκίνησε όλο αυτό το πανηγύρι των Smartphones και είχε (έχει;) το καλύτερο marketing και το πιο απλό και αξιόπιστο λειτουργικό. Λες/υπονοείς όμως και κάτι ακόμα πιο αστείο: τα iPhone δεν είναι καλά κινητά.

Δεν υπονοώ ότι τα iPhone δεν είναι καλά κινητά.Λεω απλά ότι είναι υπερκοστολογημενα σαν hardware.ειναι φτιαγμενα απο καλο hardware και έχουν καλό λειτουργικό  γιατί είναι  αγνό  και  δεν επεμβαίνει κανείς.ο μόνος που έχει άποψη περί του θέματος είναι ο alejsalonica.Γνωριζει γιατί πήρε iPhone και μπράβο του.αποψεις του τύπου έχει ποιότητα στις γρίλιες τι να απαντήσω?είναι ένα καλό κινητο,γρηγορα με καλή κάμερα,υπερκοστολογημενο και απευθύνεται σε άτομα που πραγματικά ξέρουν να το χρησιμοποιουν!όπως και τα blackberry.δεν υποτιμώ τα iPhone ούτε τα blackberry ούτε κάνενα κινητό απλά να ξέρουμε τι πληρώνουμε και τι αγοράζουμε.ουυε έχω σκοπό να υποβιβαστεί κανένα συνομιλητή μιλάω με επιχειρήματα οποίος έχει διαφορετική άποψη να το συζητήσουμε αλλά κάποιοι δεν μπορούν ή δεν ξέρουν  να συζητουν

26 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Είναι καλές συσκευές αλλά υπερκοστολογημενες.ποσο πιστεύεις ότι θα κόστιζε μια αντίστοιχη συσκευή εξαπυρινη,3Gb ram με τα χαρακτηριστικά του iPhone αν ήταν android?

Επεξ/σία από Istros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...