Razor333 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Δεν είναι καθόλου εκτός θέματος να δούμε τι κάνουν και οι υπόλοιπες εταιρίες. Μάλιστα εσύ ο ίδιος αναφέρθηκες για τιμολογιακές πολιτικές άλλων εταιριών εδώ: Έπειτα, εξήγησε μου από που βγαίνει ότι το περιθώριο κέρδους είναι παραπάνω από 100%. Έχουμε κάποια στοιχεία γι αυτό? Τέλος, αγνοείς πάλι το γεγονός ότι ακόμα και να έριχνε η Apple τις τιμές της στο κόστος, πάλι αυτές οι συσκευές είναι πανάκριβες για τα δεδομένα εκείνης της χώρας επειδή πρόκειται για ναυαρχίδες. Αλλά πες μου παρόλα αυτά εσύ τι τιμή θα πρότεινες για το iPhone X στην αγορά της Ινδίας. Είμαι περίεργος να ακούσω. Λογικά τα 250δις αποθεματικά, μαζεύτηκαν με πενταροδεκαρες κέρδος ανά συσκευή, που δουλεύουν οι περισσότεροι Κινέζοι. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 18 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Αστο πονεμένη ιστορία αυτό. Σε άλλο θέμα, νόμιζε ότι ήξερε περισσότερα για το πως ξεκίνησε το android, επειδή είναι τεχνικός και η γνώμη του έχει βαρύνουσα σημασία... στο ξαναλεω δεν εγραψα καθολου και πουθενα για το πως ξεκινησε το android με μπερδευεις με αλλον γιατι ειναι κατι που ποτε δε με ενδιεφερε να μαθω ουτε να ψαξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dancer είπε στο ξαναλεω δεν εγραψα καθολου και πουθενα για το πως ξεκινησε το android με μπερδευεις με αλλον γιατι ειναι κατι που ποτε δε με ενδιεφερε να μαθω ουτε να ψαξω. Αν δεν έχουν σβηστεί τα μηνυματα σου σε εκείνο το θέμα, είναι πολύ εύκολο να δει κανείς τη συζήτηση μας τότε. Scripta manent και ευτυχώς η μνήμη μου είναι ακόμα σε καλή κατάσταση... Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από greekfox1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Razor333 είπε Λογικά τα 250δις αποθεματικά, μαζεύτηκαν με πενταροδεκαρες κέρδος ανά συσκευή, που δουλεύουν οι περισσότεροι Κινέζοι. Δεν χρειάζεται τόση ειρωνία. Κανείς δεν πιστεύει ότι η Apple δεν έχει καλά περιθώρια κέρδους από τις συσκευές της. Κάνει και πωλήσεις που άλλοι μόνο ονειρεύονται όμως. Αυτό αναρωτιέμαι γιατί δεν μπαίνει ποτέ στην εξίσωση αλλά σας μένει μόνο η "υπερκοστολόγηση". 10 λεπτά πριν, dancer είπε razor333 πραγματικα εγραψες, αλλα θα πεταχτουν τωρα οι γνωστοι αγνωστοι μηλοφαν και θα μας πουνε παλι οτι γραφουμε ανακριβιες, δεν ειμαστε λογιστες και δε ξερουμε τπτ, πραγματικα εχω πεθανει στα γελια, μπραβοοο Εσύ έχεις να προσθέσεις κάτι επί του θέματος ή δεν έχεις δική σου άποψη και αρκείσαι μόνο στο να χειροκροτείς ξένους? Δεν πήρα ακόμη απάντηση σε αυτό που σου έγραψα. Ο Razor333 είναι ο δικηγόρος σου? Σε εσένα απευθυνόταν η ερώτηση μου. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakalos! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 23 λεπτά πριν, Razor333 είπε Λογικά τα 250δις αποθεματικά, μαζεύτηκαν με πενταροδεκαρες κέρδος ανά συσκευή, που δουλεύουν οι περισσότεροι Κινέζοι. Το προβλημα που ακριβως ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Δεν χρειάζεται τόση ειρωνία. Κανείς δεν πιστεύει ότι η Apple δεν έχει καλά περιθώρια κέρδους από τις συσκευές της. Κάνει και πωλήσεις που άλλοι μόνο ονειρεύονται όμως. Αυτό αναρωτιέμαι γιατί δεν μπαίνει ποτέ στην εξίσωση αλλά σας μένει μόνο η "υπερκοστολόγηση". Εσύ έχεις να προσθέσεις κάτι επί του θέματος ή αρκείσαι μόνο στο να χειροκροτείς ξένους? Δεν πήρα ακόμη απάντηση σε αυτό που σου έγραψα. Ο Razor333 είναι ο δικηγόρος σου? οταν προσθετω λεω ανακριβιες οταν συμφωνω με τη γνωμη αλλων γινομαι συνηγορος του, επομενως πριν γραψουμε να μας στελνετε το κειμενο που θελετε να γραψουμε να συμφωνειτε και να ειστε χαρουμενοι. δεν υπαρχει καποια αλλη λυση στο προβλημα σας. σε καθε θεμα γραφονται ξανα και ξανα τα ιδια εκτερωθεν και τελικα τα ιδια παντελακι μου. ζητας να βαλουμε στην εξισωση πραγματα ενω εσεις δεν το κανετε ποτε, επομενως εχουμε γεμισει ποσες σελιδες με απαντησεις κατα το δοκουν επομενως τι κουβεντα να κανουμε? οταν τα βαλατε ολα στην εξισωση και οχι μονο τις προσωπικες σας γνωμες τοτε θα γινει μια σοβαρη συζητηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dancer είπε οταν τα βαλατε ολα στην εξισωση και οχι μονο τις προσωπικες σας γνωμες τοτε θα γινει μια σοβαρη συζητηση. Θα απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα εφόσον όπως λες θες σοβαρή συζήτηση? Συγκεκριμένα, παρέθεσε στοιχεία και νούμερα που να δείχνουν ότι η Apple έχει περιθώρια κέρδους παραπάνω από 100%. Να το δούμε και να το συζητήσουμε. Επίσης, απάντησε μου πόσο θα έπρεπε να κοστίζει το iPhone X στην αγορά της Ινδίας. Περιμένω να ακούσω. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, dancer είπε ε τοτε πανε να σε δει κανας γιατρος γτ εχεις απωλεια μνημης, δεν εχω γραψει ποτε για το πως ξεκινησε το android ουτε τπτ και ειναι κατι που δε το γνωριζω ουτε το εψαξα ποτε. razor333 πραγματικα εγραψες, αλλα θα πεταχτουν τωρα οι γνωστοι αγνωστοι μηλοφαν και θα μας πουνε παλι οτι γραφουμε ανακριβιες, δεν ειμαστε λογιστες και δε ξερουμε τπτ, πραγματικα εχω πεθανει στα γελια, μπραβοοο Λοιπόν επειδή μάλλον εσύ εχεις ασθενή μνήμη και όχι εγώ, ορίστε τα γεγονότα: Σε αυτό το θέμα: γράφω αυτό το ποστ ως απάντηση στον dimitrisdim14 Κατόπιν ο bvb7 αμφισβητεί αυτά που γραφω: και ο μεταξύ μας διάλογος καταλήγει σε αυτό το δικό μου ποστ: το οποίο αποφασίζεις εσύ να σχολιάσεις: Σου απαντάω σε αυτό και μου γράφεις το εξής: οπότε απαντησα και εγώ λέγοντας ότι "εκτός και αν είσαι η μετενσάρκωση του Andy Rubin ή του Steve Jobs, και εσύ "θεωρητική" άποψη έχεις, οπότε μη μου λες ότι είσαι τεχνικός γιατί δεν έχει καμιά σημασια. Και αυτά που έγραψε ο bvb7 και που τον υπερασπίστηκες, είναι βλακείες. " Η υπόλοιπη συζήτηση μας διαγράφηκε από τους mods, γιατί διάλεξες να μου κάνεις προσωπική επίθεση, απάντησα αναλόγως και εκτροχιάστηκε η κουβέντα. Θυμήθηκες τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Dancer θα απαντήσεις τελικά στις ερωτήσεις μου ή περιμένεις μήπως πει κάτι ο Razor333? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Razor333 είπε Λογικά τα 250δις αποθεματικά, μαζεύτηκαν με πενταροδεκαρες κέρδος ανά συσκευή, που δουλεύουν οι περισσότεροι Κινέζοι. Τα 250 δις μαζευτηκαν γιατι ειναι κορυφαια εταιρεια στον χωρο ,βγαζει με το δικο της λογισμικο ποιοτικα , premium ,αξεπεραστου design και καινοτομα προιοντα . Αυτο εχεις ως συνεπεια οι καταναλωτες να δειχνουν την εκτιμηση τους σε αυτα τα υψηλα standards,επιβραβευοντας της με εκατομμυρια πωλησεις ανα τον κοσμο και ο ανταγωνισμος απο τριτο-τεταρτο κινεζο- εταιρειες να δημιουργει κλωνους της κατι που προκαλει γελιο σε καθε σοβαρη αγορα . Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Τα 250 δις μαζευτηκαν γιατι ειναι κορυφαια εταιρεια στον χωρο ,βγαζει ποιοτικα , premium ,αξεπεραστου design και καινοτομα προιοντα αυτο εχεις ως συνεπεια οι καταναλωτες να δειχνουν την εκτιμηση τους σε αυτα τα υψηλα standards,επιβραβευοντας της με εκατομμυρια πωλησεις ανα τον κοσμο . "και ο σοβας ρευτηκε" χαχ0αχαχα0χα0χ0α0χ0α η νεα καμπανια της apple x0ax0a0x0a0xa00x0a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Τα 250 δις μαζευτηκαν γιατι ειναι κορυφαια εταιρεια στον χωρο ,βγαζει με το δικο της λογισμικο ποιοτικα , premium ,αξεπεραστου design και καινοτομα προιοντα αυτο εχεις ως συνεπεια οι καταναλωτες να δειχνουν την εκτιμηση τους σε αυτα τα υψηλα standards,επιβραβευοντας της με εκατομμυρια πωλησεις ανα τον κοσμο . Ναι ωραία απάντηση από το τμήμα μάρκετινγκ της apple, αλλά οι άλλοι κάνουν δις πωλήσεις όχι εκατομμύρια, φυσικά και δεν βγάζουν τα ίδια γιατί δεν βάζουν το ίδιο ποσοστό κέρδους. Αυτό είναι το θέμα μας, βάζει καπέλο 100% ναι η οχι; Αν το αξίζει η όχι είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Καλά, τέτοιο πάθος κάποιοι εδώ μέσα να μας πείσουν πως είμαστε θύματα της Apple.... μοναδικό. 2 ώρες πριν, dancer είπε οταν απανταω, παντα εχω επιχειρηματα και προσωπικη εμπειρια, δεν βαζω ουτε βιντεακια ουτε αλλες αναξιοπιστες πηγες. το αρθρο σχολιαζει για την apple επομενως ειναι εκτος θεματος να δουμε το ποσα πουλανε οι εταιριες που ανεφερες, το σημαντικο ειναι οτι ειναι μια αγορα πανω απο 1 δις ανθρωπων και η apple λογω των υψηλων τιμων που εχει δε περνει τπτ, μια διαφορετικη τιμολογιακη πολιτικη σε παγκοσμιο επιπεδο θα τις εδινε περισσοτερες πωλησεις και θα αυξανε τον ανταγωνισμο σε ολες αυτες τις δηθεν high end συσκευες που βγαζουν εκατερωθεν ολες εταιριες. Επειδη μιλαμε για μαζικη παραγωγη και αυτοματοποιημενα συστηματα δε γινετε το περιθωριου κερδους να ειναι παραπανω απο 100% και αυτο πηγαινει σε ολες τις εταιριες που βγαζουν υποτιθεται hign end συσκευες. Καλά, πέρα από το ό,τι μπήκες εδώ, μας έκοψες ποιοι είμαστε οι νέοι φανς του μηλου (ειλικρινά, πες άλλη μια φορά τη λέξη μήλο) και στο τέλος μας έριξες και μια κατάρα τύπου να μας καεί ο αποροφητήρας (...) βγαίνεις τώρα να πεις εσύ τι πρέπει να κάνει η Apple στην Ινδία. Βγαίνεις να πεις το υπερκλασσικό επιχείρημα "αν πουλούσε φτηνότερα, θα πουλούσε περισσότερα άρα θα έβγαζε περισσότερα" --- ασ'το καλύτερα. Στην Ινδία - δεν πρόσεξα αν το είπε κανείς άλλος - αλλά κάθε εισαγωγή κάποιου προϊόντος τεχνολογίας έχει έξτρα φόρο 20%, με τις τιμές να γίνονται ακόμα πιο απαγορετυτικές. Η λύση είναι να φτιάχνονται τα κινητά εκεί και η Apple το κάνει αυτό με το SE μόνο για την ώρα, αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό, δεν βγαίνει αρκετά φτηνό. Εν τω μεταξύ, η Samsung άνοιξε τη μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής της εκεί - και μάλλον δεν είναι για να βγάζει S9. 1 ώρα πριν, karaLRS είπε 2) Έστω διαφορά μιας μονάδας σημαίνει ότι είναι 1% χειρότερο ενώ κοστίζει 50% παραπάνω. Εσύ δε ξέρω καν γιατί μιλάς για επι τοις εκατό διαφορές. Ένα σκορ είναι. Ήδη έχουν άλλα κινητά σκορ πάνω από 100. 1 ώρα πριν, Tsakalos! είπε Εγω θελω μια απαντηση και στο εξης ερωτημα... Εχουμε πχ την Samsung η οποια πουλαει μια high end συσκευη 600-1000ευρω... Το λογισμικο που χρισημοποιει ειναι διαθεσιμο ουσιαστικα δωρεαν.. και παρολα αυτα πουλαει στις τιμες που προανεφερα.. Η Apple ειναι μια εταιρια που αναπτυσει και χρισημοποιει ενα λογισμικο το οποιο σχεδιαζει και παραγει μονη της...εχει ολοκληρο τμημα αναπτυξης ερευνας κτλ.. και πουλαει οσο πουλαει... Ποσο πιστευετε οτι θα πουλαγε η Samsung τα κινητα της εαν ανεπτυσε η ιδια εξολοκληρου το λογισμικο της? Αν πουλούσε η Samsung κινητά με εξ ολοκλήρου δικό της λογισμικό θα πήγαινε άπατο αν κρίνω από την ποιότητα λογισμικού που έχουν οι τηλεοράσεις της. LagOS θα το λέγανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Razor333 είπε Ναι ωραία απάντηση από το τμήμα μάρκετινγκ της apple, αλλά οι άλλοι κάνουν δις πωλήσεις όχι εκατομμύρια, φυσικά και δεν βγάζουν τα ίδια γιατί δεν βάζουν το ίδιο ποσοστό κέρδους. Αυτό είναι το θέμα μας, βάζει καπέλο 100% ναι η οχι; Αν το αξίζει η όχι είναι άλλο θέμα. Κάνουν δις πωλήσεις στην κατηγορία των high-end smartphones? Ποιοι? Το καπέλο 100% θα μας εξηγήσεις από που το έβγαλες? ΥΓ: Dancer, μη ξεχάσεις να κάνεις like στον Razor... Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Razor333 είπε Ναι ωραία απάντηση από το τμήμα μάρκετινγκ της apple, αλλά οι άλλοι κάνουν δις πωλήσεις όχι εκατομμύρια, φυσικά και δεν βγάζουν τα ίδια γιατί δεν βάζουν το ίδιο ποσοστό κέρδους. Αυτό είναι το θέμα μας, βάζει καπέλο 100% ναι η οχι; Αν το αξίζει η όχι είναι άλλο θέμα. Από που και ως που, οι άλλες εταιρείες πουλάνε δισεκατομμύρια smartphones ενώ η apple εκατομμύρια; Your math are wrong... Και ακόμα περιμένουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι βάζει 100% καπέλο... 6 λεπτά πριν, dancer είπε "και ο σοβας ρευτηκε" χαχ0αχαχα0χα0χ0α0χ0α η νεα καμπανια της apple x0ax0a0x0a0xa00x0a Θαυμάστε απάντηση σοβαρού μέλους και τεχνικού βεβαίως βεβαίως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα