CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 11 minutes ago, greekfox1 said: Δεν το νομίζω... Στη νεότερη ιστορία της ίσως, αλλα στο παρελθόν είχε κάνει αρκετές για αυτό κόντεψε να κλείσει.. Το 5c ήταν ένα ελάχιστο κομμάτι του project iPhone. Δεν ίδρωσε η Apple, έχει περιθώριο για πολλές δοκιμές Το mobile me ας πούμε ήταν πραγματικά πατάτα. Έφυγε κόσμος, τους ξέχεσε όλους, προσπάθησε να πάρει το Dropbox (δεν το έδωσαν) και ευτυχώς κατέληξε στο iCloud. Όσο γι' αυτά που έβγαζε πριν γυρίσει ο μακαρίτης... άστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, karaLRS είπε μίλησα για μεταχειρισμένο iPhone X του ενός μήνα. ποιος μίλησε για παλιό iPhone 2-3 ετών; Εγω. Αλλα δεν εχει καμια διαφορα η ερωτηση.Στεκει κι ετσι. Γιατι να παρεις κινητο του χιλιαρικου μεταχειρισμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, dancer είπε αισιως 31 σελιδες οι ιδιες μεγαλοφαρφαρες και " με λενε ριζο και οπως θελω το γυριζω" μεγαλοφαρφαρες μεγαλοφαμφάρες; 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω. Αλλα δεν εχει καμια διαφορα η ερωτηση.Στεκει κι ετσι. Γιατι να παρεις κινητο του χιλιαρικου μεταχειρισμενο? Για να το πάρεις πιο φτηνά προφανώς. Σκέφτεσαι πολύ πριν πληκτρολογήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, whoever81 είπε μεγαλοφαρφαρες μεγαλοφαμφάρες; Για να το πάρεις πιο φτηνά προφανώς. Σκέφτεσαι πολύ πριν πληκτρολογήσεις; Δηλαδη εχεις 900 ευρω να παρεις το κινητο και σου λειπουν τα 100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Δηλαδη εχεις 900 ευρω να παρεις το κινητο και σου λειπουν τα 100? Γιατί να είναι 900; Μπορεί να είναι 800. Και ναι, 100 είναι το 1/10 της τιμής. Γιατί να μην το γλιτώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, whoever81 είπε Γιατί να είναι 900; Μπορεί να είναι 800. Και ναι, 100 είναι το 1/10 της τιμής. Γιατί να μην το γλιτώσεις; Το παιρνεις 1200, και μετα απο 3 μηνες το πουλας 800? Δεν λετε συνεχεια οτι κρατανε μεταπωλητικη αξια? Αν παλι απο 1200 το πουλησεις 1100, τα 100 ευρω ειναι πολυ λιγα για να σε αποτρεψουν να το παρεις καινουριο. Προσωπικα οταν αγοραζω κατι ακριβο το παιρνω παντα καινουριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, greekfox1 είπε Dancer, η μνήμη σου επανήλθε ή ακόμη; Ξέρεις εσυ τι εννοώ... ξαναδιαβασε τα μπας και μου αποδειξεις οτι εγραψα για το android πως προηλθε γιατι δεν εχω γραψει τπτ τετοιο. εσυ συνεχιζεις οιπως βλεπω το copy paste της ανακολουθιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, dancer είπε ξαναδιαβασε τα μπας και μου αποδειξεις οτι εγραψα για το android πως προηλθε γιατι δεν εχω γραψει τπτ τετοιο. εσυ συνεχιζεις οιπως βλεπω το copy paste της ανακολουθιας Εκτός από πρόβλημα μνήμης έχεις και θέμα με την όραση σου; Υποστηρίξες τότε τον bvb7 που με έλεγε ψεύτη στη συζήτηση που είχα μαζί του για τις απαρχές του android, φαίνεται ξεκάθαρα από τα ποστ που παρέθεσα. Δεν σε παίρνει πλέον να κανεις τον κινέζο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Εκτός από πρόβλημα μνήμης έχεις και θέμα με την όραση σου; Υποστηρίξες τότε τον bvb7 που με έλεγε ψεύτη στη συζήτηση που είχα μαζί του για τις απαρχές του android, φαίνεται ξεκάθαρα από τα ποστ που παρέθεσα. Δεν σε παίρνει πλέον να κανεις τον κινέζο... εχεις προβλημα κατανοησης δεν εξηγειτε αλλιως, βλεπεις τι γραφεις? το οτι υποστηριξα καποιον σε κατι που εγραψε δεν σημαινει οτι το εγραψα εγω και ο bvb7 εγραψε ποσα πραγματα δεν εγραψε μονο για τις απαρχες του android αλλα εδω φαινεται οτι ειστε τοσο κολημενοι που δεν καταλαβαινετε και τι γραφουμε ημαρτον με το ζορι να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, dancer είπε εχεις προβλημα κατανοησης δεν εξηγειτε αλλιως, βλεπεις τι γραφεις? το οτι υποστηριξα καποιον σε κατι που εγραψε δεν σημαινει οτι το εγραψα εγω και ο bvb7 εγραψε ποσα πραγματα δεν εγραψε μονο για τις απαρχες του android αλλα εδω φαινεται οτι ειστε τοσο κολημενοι που δεν καταλαβαινετε και τι γραφουμε ημαρτον με το ζορι να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας Άσε και φαίνεται ξεκάθαρα τι ισχύει. Η συζήτηση μου με τον bvb7 ήταν μόνο και μόνο για τις απαρχές του Android. Δεν συζήτησα τιποτα άλλο μαζί του. Καταλήγω τη συζήτηση μαζί του λέγοντας ότι εκτίθεται και αμέσως μετά έχουμε τη δικιά σου απορία «γιατί εκτίθεται» οποίος υποστηρίζει το Android. Scripta manent verba volent... Φαίνεται η συζήτηση στην απάντηση μου που περίμενες μιάμιση μέρα για να απαντήσεις, αρκετές σελίδες πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Άσε και φαίνεται ξεκάθαρα τι ισχύει. Η συζήτηση μου με τον bvb7 ήταν μόνο και μόνο για τις απαρχές του Android. Δεν συζήτησα τιποτα άλλο μαζί του. Καταλήγω τη συζήτηση μαζί του λέγοντας ότι εκτίθεται και αμέσως μετά έχουμε τη δικιά σου απορία «γιατί εκτίθεται» οποίος υποστηρίζει το Android. Scripta manent verba volent... Φαίνεται η συζήτηση στην απάντηση μου που περίμενες μιάμιση μέρα για να απαντήσεις, αρκετές σελίδες πίσω... ε φαινεται οτι λες αρλουμπες το μονο ΞΕΚΑΘΑΡΟ, εδω και ποσα ποστ υποστηριζεις οτι εγω εγραψα κατι και ξαφνικα μας λες οτι υποστηριξα αλλον που εγραψε κατι για τις απαρχες του android , Μου θυμιζεις τον γνωστό παράγοντα αντε γρηγορα νανακια τωρα γιατι αυριο πρωι δε θα μπορεσεις να σηκωθεις την ωρα που σηκωνομαι να μου απαντησεις Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από dancer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, dancer είπε ε φαινεται οτι λες αρλουμπες το μονο ΞΕΚΑΘΑΡΟ, εδω και ποσα ποστ υποστηριζεις οτι εγω εγραψα κατι και ξαφνικα μας λες οτι υποστηριξα αλλον που εγραψε κατι για τις απαρχες του android , Μου θυμιζεις τον γνωστό παράγοντα αντε γρηγορα νανακια τωρα γιατι αυριο πρωι δε θα μπορεσεις να σηκωθεις την ωρα που σηκωνομαι να μου απαντησεις Scripta manent verba volent, στο ξαναπα. Έχω γράψει ακριβώς τι έγινε. Οποίος θέλει μπορεί να δει ακριβώς τι έχει γίνει, γιατί εγώ μιλάω με στοιχεία ενώ εσυ μόνο με ανακριβειες και ειρωνείες. Μην νομιζεις ότι επειδή το ποστ μου που γράφω τι έγινε, ειναι αρκετές σελίδες πίσω, ότι ξεχάστηκε. Όποτε τα επικοινωνιακά σου τρικ αλλού όχι σε μένα. Και συνέχισε τις προσωπικές επιθέσεις, δεν είμαι εγώ αυτός που εκτίθεται... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από greekfox1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, greekfox1 είπε Scripta manent verba volent, στο ξαναπα. Έχω γράψει ακριβώς τι έγινε. Οποίος θέλει μπορεί να δει ακριβώς τι έχει γίνει, γιατί εγώ μιλάω με στοιχεία ενώ εσυ μόνο με ανακριβειες και ειρωνείες. Μην νομιζεις ότι επειδή το ποστ μου που γράφω τι έγινε, ειναι αρκετές σελίδες πίσω, ότι ξεχάστηκε. Όποτε τα επικοινωνιακά σου τρικ αλλού όχι σε μένα. Και συνέχισε τις προσωπικές επιθέσεις, δεν είμαι εγώ αυτός που εκτίθεται... βαλαμε ξυπνητηρακι και σηκωθηκαμε νωρις? αντε μια μερα και στη βουλη με τις ανακριβειες και τις κυβιστισεις που κανεις. η ανακριβεια στα ποστ σου ξεκιναει απο τις απαντησεις στα επιχειρηματα που σου παραθετουν οι αλλοι μεχρι και τη χρησιμοποιηση λαθως λεξεων για δημιουργια εντυπωσιασμου , οποος διαφωνει αυτοματως ανακριβεια και προσωπικη επιθεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, dancer είπε βαλαμε ξυπνητηρακι και σηκωθηκαμε νωρις? αντε μια μερα και στη βουλη με τις ανακριβειες και τις κυβιστισεις που κανεις. η ανακριβεια στα ποστ σου ξεκιναει απο τις απαντησεις στα επιχειρηματα που σου παραθετουν οι αλλοι μεχρι και τη χρησιμοποιηση λαθως λεξεων για δημιουργια εντυπωσιασμου , οποος διαφωνει αυτοματως ανακριβεια και προσωπικη επιθεση... Δε φταις εσυ, οι mods φταίνε που σε αφήνουν να συνεχίζεις να προκαλείς. Μιλάς και εσυ για ανακριβειες που είσαι ο ορισμός της ανακρίβειας. Εγώ μιλάω πάντα με επιχειρήματα, εσυ δεν έχεις για αυτό καταφεύγεις συνέχεια στις ειρωνείες. Γιατί αν μπορούσες να στηρίξεις τη θέση σου με επιχειρήματα δεν θα καταφευγες συνεχώς σε προσωπικές επιθέσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε σεις ο jigsaw99 o Heybro ειναι και μας τα εχει κανει τσουρεκια τοσες σελιδες ? Ειπα και εγω δεν εξηγειται αλλιως τετοιο ζαλισμα ... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα