CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Αυτό με το "One More Thing" πάντως, αν είναι μετά το θάνατο τού Jobs, είναι χοντρό, ούτε η Apple δεν το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, jumbo909 είπε 'Αλλο πρώτος άλλο original/πρωτότυπος. (καλά το huge bottom bezel σε αυτό που έστειλες, ασχολίαστο) Και προφανώς δεν θα το έπαιρνα αυτό στις 6,4" γιατί είμαι νάνος/παιδάκι! Το iphone X που δεν εχει bezel κατω δεν εχει και κουμπι, το mi mix εχει και κουμπι κατω και δεν εχει Notch πανω. Εγω παλι ηθελα να το παρω, και διαβασα οτι ειχε πολυ κακο ηχο στο ακουστικο, που το φτιαξανε στο mi mix 2, αλλα το mi mix 2 πηγανε και το μικρυνανε 😕 οποτε περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, jumbo909 είπε Ντινάρα τό καψες με την οθόνη την 4" - σ'όποιον αρέσει και την λύπηση κράτα την για τον εαυτό σου! Bonus, τελείως χαζή (επίτηδες άραγε;) επιμονή στο να αγοράσουμε το 5S φέτος! Δείξε λίγο έλεος. Εντάξει μωρέ, άσε, η Xiaomi καλά specs, καλή τιμή, αυτά έχουν σημασία, όχι το ότι αντιγράφει την Apple με κάθε αφορμή! Τίμιοι πάνω απ'όλα! Classic: Και από τα πιο cringe: "26% smaller than fruit phone X" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 46 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Γιατι ολο παραπληροφορεις ρε συ? Τo iphone 5s ειχε την GPU PowerVR G6430 και εχει 115gflops https://gflops.surge.sh/ Το note 3 που βγηκαν ιδια περιοδο προφανως ανωτερο παντου εχει adreno 330 στα 130gflops 3gb ram κτλ κτλ. Τι συγκρινουμε το 5s ειναι κινητο 10ετιας και βαλε ακομα και το 2013 ηταν πολυ παρωχημένο με την αντιστοιχη ναυαρχιδα της samsung. Ας σοβαρευτουμε ρε σεις. Αυτο ναι δεν το ξερω γιατι το κανει. Επιλογες υπαρχουν ομως. Το s3 τρεχει αψογα android 8 6 χρονια μετα. Η apple εχει 5 κινητα να υποστηριξη η samsung 100. Το android ως ελευθερο ομως σε 30 λεπτα περνας οτι εκδοση θελεις και περνει για αλλα 2 3 χρονια ζωης. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε παντως 5s με s3 το 5s ουτε για 10 δευτερολεπτα δεν θα μπορουσα να το αντεξω εχει υπερβολικα μικρη οθονη με τραγικα bezels και τα reloads στo safari ειναι παρα πολλα. Ακόμα και έτσι να είναι και η adreno 330 να ήταν πιο ισχυρή από την powervr g6430 για 15gflops(τεράστια διαφορά μιλάμε, όχι παίζουμε! ) όλα τα αλλα που εγραψα ισχύουν. Όποτε τα περί πληροφόρησης όχι σε μένα. Δεν είμαι εγώ αυτός που προσπαθεί να περάσει τη γνώμη του για γεγονός. Μιλάω με στοιχεία αν μπορείς αντικρούσε τα, αυτό που λες ότι το 5s είναι παρωχημένο κλπ, δεν το στηρίζεις ΠΟΥΘΕΝΑ, όποτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Istros είπε "26% smaller than fruit phone X" Να μου το λεγε αυτό πωλητής σε κατάστημα, απ'ευθείας μεταβολή κι ούτε γεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, jumbo909 είπε Να μου το λεγε αυτό πωλητής σε κατάστημα, απ'ευθείας μεταβολή κι ούτε γεια. Δεν το ξέρα ότι τo αποκαλουν και fruit phone το Χ τώρα το διάβασα σε φώτο που ανέβασες με την xiaomi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Istros είπε Δεν το ξέρα ότι τo αποκαλουν και fruit phone το Χ τώρα το διάβασα σε φώτο που ανέβασες με την xiaomi Δεν το λέω για το "fruit phone", για το επιχείρημα πως το notch ειναι 26% μικρότερο το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Εμένα πάντως το βίντεο που παρέθεσες με κάνει να απορώ γιατί η Samsung προτιμάει να κρεμάει τους καταναλωτές της σταματώντας την υποστήριξη συσκευών μόλις 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, ενώ φένεται ότι θα μπορούσαν άνετα να τρέξουν επίσημα την τελευταία έκδοση του Android. Και μάλιστα ανέβασες για το S3... Φαντάσου ότι ούτε το S6 δεν θα πάρει επίσημα Oreo το οποίο θα το έτρεχε και πολύ καλύτερα από το S3... Η Apple αντίθετα υποστηρίζει ακόμα και συσκευές 4+ χρόνια στην αγορά. Ναι με τα φοβερά update που βγάζει!!!ριχνει την απόδοση για να έχεις μπαταρια!ωραια υποστήριξη να μου λείπει καλύτερα να κατεβάσεις Rom από άσχετο για Samsung 3ετιας παρά την επίσημη της apple! 2 λεπτά πριν, jumbo909 είπε Δεν το λέω για το "fruit phone", για το επιχείρημα πως το notch ειναι 26% μικρότερο το λέω. Όντως σοβαρό επιχειρημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Istros είπε Ναι με τα φοβερά update που βγάζει!!!ριχνει την απόδοση για να έχεις μπαταρια!ωραια υποστήριξη να μου λείπει καλύτερα να κατεβάσεις Rom από άσχετο για Samsung 3ετιας παρά την επίσημη της apple! Όντως σοβαρό επιχειρημα Ότι πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Istros είπε Ναι με τα φοβερά update που βγάζει!!!ριχνει την απόδοση για να έχεις μπαταρια!ωραια υποστήριξη να μου λείπει καλύτερα να κατεβάσεις Rom από άσχετο για Samsung 3ετιας παρά την επίσημη της apple! Άσε την κακιά Apple λοιπόν και πες μου για την καλή Samsung, LG, Sony, κλπ που με τις γρήγορες συσκευές σου λένε ότι μετά από 2 χρόνια πάλιωσαν και καλύτερα να περάσεις στην καινούργια αν θες ενημερώσεις. Όσο για την άσχετη Rom, υπάρχουν και χρήστες που χρησιμοποιούν πλέον τις συσκευές τους για contactless payments οπότε αυτό δεν είναι λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, jigsaw99 είπε Η xiaomi αν δεις εδω και 5 χρονια που μονο ανεβαινει φερετε συνεχως τιμια προς τους πελατες της. Vfm εξαιρετικες συσκευες και οχι μονο σε κινητα ποιοτικες οσο δεν παει σε σωστες τιμες. Η xiaomi ποτε δεν εχει αρμεξει και ουτε προκειται. Δεν ειναι διαφορετικο business plan απλα η μια εταιρια ενδιαφερετε για τους πελατες που εχει η αλλη τους βλεπει καθαρα σαν λεφτα και φαινεται παντου αυτο. Μακαρι να ειχαμε και αλλες εταιριες σαν τη xiaomi οχι μονο καινοτομει αλλα το κανει και σε εξαιρετικες τιμες. Η samsung παει να ακολουθησει την τακτικη της apple αλλα δεν της βγαινει και χαιρομαι για αυτο. Και φετος ουτε στην apple δεν βγηκε απο τα 1200 σε 5 μηνες το Iphone x εκανε 900 ευρω. 300 ευρω μειον. Αυτο ειναι τεραστια πτωση ενω παλιοτερα κρατουσε τιμη για κανα χρονο οταν ειχαν 800 αρχικες ακομα. Και ποιος σου είπε ότι μέσα σε 5 χρόνια χτίζεις brand loyalty; Έχει πολύ δρόμο ακόμη για να μπει στα μάτια των καταναλωτών ως μια μεγάλη εταιρία και μάλιστα έχει να αποτάξει από πάνω της και τον χαρακτηρισμό "Κινέζος κατασκευαστής". Αν νομίζεις ότι η Xiaomi σε ξέρει ακριβώς ποιος είσαι, ότι ενδιαφέρεται για σένα, ότι θέλει να είσαι καλά και λοιπά, τότε επίτρεψε μου να σε ξυπνήσω. Για όλες τις εταιρίες είσαι ένα πορτοφόλι που θέλουν να έχουν στη δική τους τράπεζα και ότι κάνουν, το κάνουν για να συνεχίσεις να τους ακουμπάς τα ωραία σου λεφτάκια. Δεν είσαι ξεχωριστός, ούτε ιδιαίτερος, ούτε προνομιούχος. Απλά η πολιτική της εταιρίας προσανατολίζεται στο χαμηλό περιθώριο (για τα κινητά), ώστε να γίνει διαφήμιση από στόμα σε στόμα και να ανέβει η μάρκα σιγά σιγά. Αυτές οι διαδικασίες δε γίνονται μέσα σε 5 χρόνια, αλλά μπορεί να χρειαστεί και πολύ παραπάνω. Σκοπός τους είναι να σε πείσουν ότι είσαι ξεχωριστός και από ότι φαίνεται το έχουν καταφέρει. Δες τη Huawei για παράδειγμα. Έβγαζε τίμια και ποιοτικά κινητά, με έμφαση στη μεσαία κατηγορία, με μερικές προτάσεις στην premium. Έκανε όνομα, μπήκε στην Ευρώπη και πλέον σου χτυπάει κινητό με τριπλές κάμερες, γυαλί, ποιοτική κατασκευή, 800€. Δες την oppo επίσης. Πολύ δυνατή στην Κίνα με μεσαίας κατηγορίας κινητά για την εγχώρια αγορά και την Ευρώπη και ξαφνικά κάνει ένα μπαμ με το Find X στα 1.000€ μόνο, με παρουσιάσεις στο Λούβρο κλπ. Για το iPhone κάνεις λάθος. Σε όλους τους επίσημους μεταπωλητές έχει ακριβώς την ίδια τιμή με την πρώτη μέρα. Την πτώση δεν ξέρω που την είδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Άσε την κακιά Apple λοιπόν και πες μου για την καλή Samsung, LG, Sony, κλπ που με τις γρήγορες συσκευές σου λένε ότι μετά από 2 χρόνια πάλιωσαν και καλύτερα να περάσεις στην καινούργια αν θες ενημερώσεις. Όσο για την άσχετη Rom, υπάρχουν και χρήστες που χρησιμοποιούν πλέον τις συσκευές τους για contactless payments οπότε αυτό δεν είναι λύση. Όταν η apple σου βγάζει update που ρίχνει την απόδοση της συσκευής για να κρατάει η μπαταρία πως το κρίνεις αυτό?αν το έκανε η Samsung τι θα έλεγες?το θέμα είναι ότι είναι απαραδεκτοι και αυτό που εκαναν αντιδεοντολογικο.τον χρήστη τον ρώτησε πού πλήρωσε τη συσκευή με τα χαρακτηριστικά αυτά και ξαφνικά βρέθηκε με υποδεέστερες επιδόσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε Το στηρίζω στο γεγονός ότι είναι ένα κινητό 4 ιντσών με 60% body ratio 1gb ram με ατελείωτα reload στο safari μικρή μπαταρία και αδύναμο cpu. Τον Σεπτέμβριο του 2013 βγήκε όπως βγήκε και το note 3 τότε με 5.7 ίντσες οθοναρα amoled 75% screen ratio 3gb ram πολύ καλύτερο cpu με 65k antutu που και σε πολύ βαρύ multitasking δεν νιώθει. Είναι σαν να συγκρίνουμε yugo που είναι το 5s με Ferrari. Αδύναμο cpu o A7; Σοβαρά; Και βγάζεις καλύτερη cpu τον snapdragon 801 που εν αντίθεση με τον Α7 ήταν 32μπιτος; Γελάει ο κόσμος.... Έχεις το 5s και ξέρεις ότι κάνει ατελείωτα reload στον safari; Εννοείται ότι θα κάνει reload ο safari, είναι κινητό 5 χρόνων! Η μήπως πιστευεις ότι το note 3 με το lagwiz κρατάει όλες τις σελίδες στη μνήμη του εν έτος 2018; Ούτε το 2015 δεν τις κρατούσε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Και ποιος σου είπε ότι μέσα σε 5 χρόνια χτίζεις brand loyalty; Έχει πολύ δρόμο ακόμη για να μπει στα μάτια των καταναλωτών ως μια μεγάλη εταιρία και μάλιστα έχει να αποτάξει από πάνω της και τον χαρακτηρισμό "Κινέζος κατασκευαστής". Αν νομίζεις ότι η Xiaomi σε ξέρει ακριβώς ποιος είσαι, ότι ενδιαφέρεται για σένα, ότι θέλει να είσαι καλά και λοιπά, τότε επίτρεψε μου να σε ξυπνήσω. Για όλες τις εταιρίες είσαι ένα πορτοφόλι που θέλουν να έχουν στη δική τους τράπεζα και ότι κάνουν, το κάνουν για να συνεχίσεις να τους ακουμπάς τα ωραία σου λεφτάκια. Δεν είσαι ξεχωριστός, ούτε ιδιαίτερος, ούτε προνομιούχος. Απλά η πολιτική της εταιρίας προσανατολίζεται στο χαμηλό περιθώριο (για τα κινητά), ώστε να γίνει διαφήμιση από στόμα σε στόμα και να ανέβει η μάρκα σιγά σιγά. Αυτές οι διαδικασίες δε γίνονται μέσα σε 5 χρόνια, αλλά μπορεί να χρειαστεί και πολύ παραπάνω. Σκοπός τους είναι να σε πείσουν ότι είσαι ξεχωριστός και από ότι φαίνεται το έχουν καταφέρει. Δες τη Huawei για παράδειγμα. Έβγαζε τίμια και ποιοτικά κινητά, με έμφαση στη μεσαία κατηγορία, με μερικές προτάσεις στην premium. Έκανε όνομα, μπήκε στην Ευρώπη και πλέον σου χτυπάει κινητό με τριπλές κάμερες, γυαλί, ποιοτική κατασκευή, 800€. Δες την oppo επίσης. Πολύ δυνατή στην Κίνα με μεσαίας κατηγορίας κινητά για την εγχώρια αγορά και την Ευρώπη και ξαφνικά κάνει ένα μπαμ με το Find X στα 1.000€ μόνο, με παρουσιάσεις στο Λούβρο κλπ. Για το iPhone κάνεις λάθος. Σε όλους τους επίσημους μεταπωλητές έχει ακριβώς την ίδια τιμή με την πρώτη μέρα. Την πτώση δεν ξέρω που την είδες... Και το κακο που είναι σ' αυτό με την Huawei?μπράβο της για τις συσκευές που βγάζει και πως τα κατάφερε,παλιά δεν ηξεραν τι είναι η Huawei.και η apple δεν βγήκε από το πουθενά και έβγαλε κινητό είχε ένα όνομα.ασχετα που στην Ελλάδα εκείνη την εποχή λίγοι τη γνωριζαν.ολοι τη τσέπη τους κοιτάζουν δεν αμφιβάλει κανένας αλλά να στα παιρνουν με τρόπο όχι να σε κλέβουν μπροστά στα μούτρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Istros είπε Όταν η apple σου βγάζει update που ρίχνει την απόδοση της συσκευής για να κρατάει η μπαταρία πως το κρίνεις αυτό?αν το έκανε η Samsung τι θα έλεγες?το θέμα είναι ότι είναι απαραδεκτοι και αυτό που εκαναν αντιδεοντολογικο.τον χρήστη τον ρώτησε πού πλήρωσε τη συσκευή με τα χαρακτηριστικά αυτά και ξαφνικά βρέθηκε με υποδεέστερες επιδόσεις? Βρε εγώ σου λέω ΟΚ μαζί σου, κακιά η Apple. Για τους άλλους ποια είναι η γνώμη σου πάνω σε αυτό? Έχουν συσκευές 5ετίας και βάλε που μπορούν να τρέξουν άνετα τελευταίο λογισμικό (το οποίο το αναπτύσσει μάλιστα άλλος και δωρεάν) και σου λένε μόνο 2 χρόνια OS updates. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα