Προς το περιεχόμενο

Η Apple πούλησε λιγότερο από 1 εκατομμύριο iPhone στην Ινδία το πρώτο μισό του 2018

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, greekfox1 είπε

Ας απαντήσω εγώ σε αυτό, αν και λογικα θα σου απαντήσει και ο AtiX. Όχι δεν θα το αγόραζα, αλλα για να το ζητάνε τόσο, σημαίνει ότι υπαρχη ακόμα ζήτηση για αυτό. Και όπως έχει γραφτεί ήδη σε αυτό το θέμα, ένα προϊόν αξίζει όσα είναι διατεθειμένος να δώσει ο αγοραστής...

Συμφωνω απολυτα με το δευτερο κομματι, αλλα γιατι δεν θα το αγοραζες εσυ? και τι θα αγοραζες στο ιδιο μπατζετ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Συμφωνω απολυτα με το δευτερο κομματι, αλλα γιατι δεν θα το αγοραζες εσυ? και τι θα αγοραζες στο ιδιο μπατζετ?

Αν και δε ρωτάς εμένα, θα σου απαντήσω :P

Κάποιο Xiaomi ή Nokia. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως, να έχει Android One.

Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Εγώ δεν θα το αγόραζα γιατί πλέον είναι παλιό και με λίγα παραπάνω λεφτά μπορώ να πατώ το SE που είναι πολύ καλό, αν ήθελα να μείνω σε iPhone ή μια περσινή Android ναυαρχίδα.

Μόλις τώρα, Jimmy08 είπε

Αν και δε ρωτάς εμένα, θα σου απαντήσω :P

Κάποιο Xiaomi ή Nokia. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως, να έχει Android One.

Γενικα η ολη μου απορια ειναι, γιατι μπορει να θελει καποιος να παρει καινουριο με 280 ευρω ενα κινητο του 2013.

Προσπαθω να καταλαβω τι πλεονεκτημα θα εχει

• Confused 1

38 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Γενικα η ολη μου απορια ειναι, γιατι μπορει να θελει καποιος να παρει καινουριο με 280 ευρω ενα κινητο του 2013.

Άβυσσος η ψυχή του καταναλωτή....

48 minutes ago, Ntinaras said:

Δεν νομίζω να το κάνει κάποιος αυτό, απ' τη στιγμή που υπάρχει 32άρι SE με 299 στο iStorm.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Δεν νομίζω να το κάνει κάποιος αυτό, απ' τη στιγμή που υπάρχει 32άρι SE με 299 στο iStorm.

SE?? Μα αυτό είναι για παιδάκια...

Επεξ/σία από D.Luffy

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Ασχετα με το μεγεθος, το οποιο ειναι υποκειμενικο 

γιατι δεν θα το επαιρνες?

Και τι θα επαιρνες αν ειχες τετοιο μπατζετ?

Μα σου απάντησα... εγώ Α3 2017 :P

4 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Η xiaomi αν δεις εδω και 5 χρονια που μονο ανεβαινει φερετε συνεχως τιμια προς τους πελατες της. Vfm εξαιρετικες συσκευες και οχι μονο σε κινητα ποιοτικες οσο δεν παει σε σωστες τιμες. Η xiaomi ποτε δεν εχει αρμεξει και ουτε προκειται. Δεν ειναι διαφορετικο business plan απλα η μια εταιρια ενδιαφερετε για τους πελατες που εχει η αλλη τους βλεπει καθαρα σαν λεφτα και φαινεται παντου αυτο. Μακαρι να ειχαμε και αλλες εταιριες σαν τη xiaomi οχι μονο καινοτομει αλλα το κανει και σε εξαιρετικες τιμες. Η samsung παει να ακολουθησει την τακτικη της apple αλλα δεν της βγαινει και χαιρομαι για αυτο. Και φετος ουτε στην apple δεν βγηκε απο τα 1200 σε 5 μηνες το Iphone x εκανε 900 ευρω. 300 ευρω μειον. Αυτο ειναι τεραστια πτωση ενω παλιοτερα κρατουσε τιμη για κανα χρονο οταν ειχαν 800 αρχικες ακομα.

Προφανως το 5s το 5s ακομα και με s3 να το βαλεις παλι χανει κατα κρατος δεν θελει και ερωτημα.

Η Xiaomi και η κάθε Xiaomi με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει Huawei... κάτσε να σταθεροποιηθεί στην παγκόσμια αγορά και σου λέω εγώ που θα πάει τις τιμές της...

Πόσο μα πόσο θα ήθελα να γινότανε αυτή η σύγκριση σήμερα σε μια κεφετέρια... να σε δω εσύ με το s3 και εγώ με το 5 να ανοίγουμε το facebook ή να θέλουμε να πάρουμε ένα τηλέφωνο... έτσι απλά... :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Η xiaomi αν δεις εδω και 5 χρονια που μονο ανεβαινει φερετε συνεχως τιμια προς τους πελατες της. Vfm εξαιρετικες συσκευες και οχι μονο σε κινητα ποιοτικες οσο δεν παει σε σωστες τιμες. Η xiaomi ποτε δεν εχει αρμεξει και ουτε προκειται. Δεν ειναι διαφορετικο business plan απλα η μια εταιρια ενδιαφερετε για τους πελατες που εχει η αλλη τους βλεπει καθαρα σαν λεφτα και φαινεται παντου αυτο.

Αυτο που περιγραφεις δεν ειναι εταιρεια αλλα φιλανθρωπικο ιδρυμα και φυσικα δεν εχει  καμμια σχεση με την πραγματικοτητα .Η  τοποθετηση  σου ειναι τουλαχιστον αφελης ,  δειγμα ανθρωπου ασχετου με  το πως λειτουργει η  αγορα και τα επιχειρηματικα πλανα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
  • Sad 1

Όποιος φαντάζεται ότι υπάρχει εταιρεία στον κόσμο (τουλάχιστον απ' τις εισηγμένες), που να μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Apple αλλά δεν το κάνει για ηθικούς λόγους, ... εεε... πώς να το πω... άστο...  δεν περιγράφω άλλο! 

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, jigsaw99 είπε

Η xiaomi αν δεις εδω και 5 χρονια που μονο ανεβαινει φερετε συνεχως τιμια προς τους πελατες της. Vfm εξαιρετικες συσκευες και οχι μονο σε κινητα ποιοτικες οσο δεν παει σε σωστες τιμες. Η xiaomi ποτε δεν εχει αρμεξει και ουτε προκειται. Δεν ειναι διαφορετικο business plan απλα η μια εταιρια ενδιαφερετε για τους πελατες που εχει η αλλη τους βλεπει καθαρα σαν λεφτα και φαινεται παντου αυτο.

Φυσικά και η Xiaomi ακολουθεί business plan και εφόσον καταφέρνει να πείσει εσένα ως καναλωτή ότι αυτά που κάνει είναι λόγω τιμιότητας, πετυχαίνει κιόλας. Όλες οι εταιρίες ενδιαφέρονται για τους πελάτες τους γιατί θέλουν να τους κρατήσουν. Απλός υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γίνει αυτό. Δεν τίθεται θέμα καμίας τιμιότητας. Εταιρίες τέτοιου μεγέθους έχουν ένα ολόκληρο board of directors. Λες όλοι αυτοί να είναι άτομα με το σταυρό στο χέρι? 

Ο μόνος λόγος που η Xiaomi βγάζει vfm συσκευές, είναι γιατί θέλει να διεισδύσει στην αγορά και να δυναμώσει τη θέση της. Τώρα αν εσύ είσαι τόσο ρομαντικός και πιστεύεις ότι είανι θέμα τιμιότητας... πάσο. Θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία.

Τέλος, ποιοτικά και εξαιρετικά είναι και τα Galaxy και τα iPhone. Απλώς πληρώνεις το κάτι παραπάνω γι αυτές τις συσκευές.

• Like 1

17 ώρες πριν, jigsaw99 είπε

Το καταλαβα ολοι την καταλαβαινουμε με τον χειροτερο τροπο αλλα αν συνεχισουμε ετσι δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.

Δεν ειναι διαφορετικη προσεγγιση. Απλα η xiaomi δεν ειναι μια απληστη εταιρια. Ειναι απο τις πιο τιμιες και οχι μονο στα κινητα αλλα σε οτι βγαζει. Ειναι η νοοτροπια της xiaomi νοιαζεται πολυ για τους πελατες της και βγαζει το κερδος που πρεπει. Η apple ειναι το ακριβως αντιθετο. Ενα καημενο φορτιστη και τον πουλανε ξεχωριστα 100 ευρω οταν χρεωνουν το κινητο 1200. Βαλτον μεσα ρε γαμωτο ποσο στοιχιζει. Αλλα οχι πρεπει να βγει και απο εκει ενα σοβαρο κερδος. Δεν ειναι ετσι οι σωστες εταιριες και το γνωριζεις πιστευω.

OOOOOOOOΛΕΣ oi εταιρίες ειναι άπληστες ,  δεν υπάρχει εταιρία π να της πείς να απο αυριο εκει π εβγαζες 10% τωρα θα βγάζεις 50% και θα πεί όχι . Καμία εταιρία δεν νοιάζεται για σένα αλλα για τα λεφτά σου , εισαι απλα ενα ψηφίο. Ειδικά η Xiaomi που έχει και 0+0=0 customer support . 

Αυτά τα ρομαντικά ονειρα της σωστής εταιρίας ειναι σαν παραμυθάκι για παιδιά. Ειδικά όταν μιλάς για κινέζους που ειναι σε δικό τους καθεστώς και δεν τους πιάνει το copyright , άρα αντιγράφουν αβέρτα απο τις μεγάλες εταιρίες χωρις να πληρώνουν τιποτα απο πνευματικά δικαιώματα.  Τιμια η Xiaomi ? ουτε κάν 

Σε κάθε αγορά , κάθε προιοντος υπάρχει η πίτα που χωρίζεται σε target group . φτηνό, vfm, midrange, premium . Δεν μπορείς να κατηγορείς μια Premium εταιρία οτι πουλάει ακριβά, αυτη ειναι η λογική της, πουλάει σε λίγους ακριβά και όχι σε πολλους και φτηνά. 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Η xiaomi εχει σταθεροποιηθει εδω και 3 χρονια. Πουλαει εκατομμυρια συσκευες καινοτομει συνεχως σε ολες τις κατηγοριες. Δεν ειναι ολες οι εταιριες ιδιες η huawei εχει μια χαρα τιμες σε συγκριση με apple. Σιγουρα σκοπος ειναι το κερδος σε ολες τις εταιριες αλλα καποιες θελουν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι ποτε δεν θα χορτασουν.

Το ενα δειχνει κινητο 10ετιας ρε συ τι συγκριση να κανουμε

Να σε πληροφορήσω ότι το video δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπ 2012 όποτε βρες μου ένα αντίστοιχο σήμερα 2018... ή μείνε με τις λειτουργίες του 2012...

Επεξ/σία από AtiX

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ποιος παει να παρει κινητο με 4 ιντσων οθονη? Η νανος θα ειναι, η παιδακι δημοτικου

....η γελοια random αναλυση που βαλανε που δεν ειναι καν hd ready...

Αλλα οταν βλεπω ατομα να αγοραζουν ειτε μεταχειρισμενα ειτε καινουρια κατι iphone σαπιλες 5ετιας, απλα για να εχουν Iphone, τους λυπαμαι. 

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Δηλαδη θα το αγοραζες σημερα το 5s πχ στα 280 ευρω που εχει καινουριο?

Ντινάρα τό καψες με την οθόνη την 4" - σ'όποιον αρέσει και την λύπηση κράτα την για τον εαυτό σου! Bonus, τελείως χαζή (επίτηδες άραγε;) επιμονή στο να αγοράσουμε το 5S φέτος! Δείξε λίγο έλεος.

3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Εντυπωσιάζομαι με την παιδική λογική κάποιων που πιστεύουν ότι αυτός που σου πουλάει κάτι φθηνά είναι "τίμιος" ενώ ο άλλος που πουλάει ακριβά "άπληστος". 

Εντάξει μωρέ, άσε, η Xiaomi καλά specs, καλή τιμή, αυτά έχουν σημασία, όχι το ότι αντιγράφει την Apple με κάθε αφορμή! Τίμιοι πάνω απ'όλα!

Classic:

Screen-Shot-2014-07-23-at-11_59.32-940x301.jpg.9ecb2507d40abcdb95e0acc0b48f0ce1.jpg

Και από τα πιο cringe:

26249-36996-24981-33254-notchstage-l-l.jpg.813465d840b1bb877ee496855c5764a2.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...