Προς το περιεχόμενο

Η Apple πούλησε λιγότερο από 1 εκατομμύριο iPhone στην Ινδία το πρώτο μισό του 2018

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αφού είσαι ικανοποιημένος με τα iphone αν θέλεις μικρό κινητό πας σε SE, αν δεν σε νοιάζει πας στο 6 η 6s...

Έχω το 8 plus και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό. Αλλα είχα παλιότερα και το 5s και το SE και το 6s και ήταν πολύ καλα όλα τους...

Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Που να ξερω εγω τι σκεφτεται ο φιλος σου?

Εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο, και μου απαντας με αλλη ερωτηση.

Που να ξέρω εγώ λοιπόν για το s3 του φίλου σου; Αλλωστε μόνο σου δεν είπες ότι το άλλαξε γιατί κόλλαγε; Άρα στα λόγια μου έρχεσαι. Το ότι δεν ανοίγει το S4 το είπα χάριν υπερβολής. Νόμιζα ότι ήταν προφανές...

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Έχω το 8 plus και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό. Αλλα είχα παλιότερα και το 5s και το SE και το 6s και ήταν πολύ καλα όλα τους...

🙃 

4 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Που να ξέρω εγώ λοιπόν για το s3 του φίλου σου; Αλλωστε μόνο σου δεν είπες ότι το άλλαξε γιατί κόλλαγε; Άρα στα λόγια μου έρχεσαι. Το ότι δεν ανοίγει το S4 το είπα χάριν υπερβολής. Νόμιζα ότι ήταν προφανές...

Οχι δεν ηταν προφανες, αφησες να εννοηθει οτι θα εχει πεθανει τελειως.

Να μου ελεγες την σαπιλα το LG G4 με τα bootloops, ναι θα συμφωνουσα.

Το s3 το αλλαξε γιατι το 1gb ram δεν αρκουσε να σηκωσει τις σημερινες εφαρμογες.

Θεωρεις οτι το iphone 5 θα ηταν σε καλυτερη μοιρα?

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Το s3 το αλλαξε γιατι το 1gb ram δεν αρκουσε να σηκωσει τις σημερινες εφαρμογες.

Καλα αν είναι να παίζουμε με τις λέξεις άστο καλύτερα. Είναι τελείως προφανές τι εννοώ...

Το 5 από το s3 συμπεριφέρεται καλύτερα τώρα. Συγκριτικά με το S3 έτσι; Προφανως 6 χρόνια μετά δεν θα δουλεύει και πολύ καλα, αλλα σίγουρα καλύτερα από το s3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Καλα αν είναι να παίζουμε με τις λέξεις άστο καλύτερα. Είναι τελείως προφανές τι εννοώ...

Το 5 από το s3 συμπεριφέρεται καλύτερα τώρα. Συγκριτικά με το S3 έτσι; Προφανως 6 χρόνια μετά δεν θα δουλεύει και πολύ καλα, αλλα σίγουρα καλύτερα από το s3

Εχεις και τα 2 στη κατοχη σου?

2 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε

Τι ωραία ηταν οταν την λέξη Samsung την έβλεπα μόνο σε ψυγεία!

Και την λεξη apple οταν ανοιγες το ψυγειο.

Επεξ/σία από Ntinaras

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, SiLeNtOne-- είπε

Σωστά, άλλωστε το λες και ο ίδιος ότι είσαι Apple fanboy. Και μια τομάτα να είχε μέσα το iPhone σου, αντί των Samsung parts που τώρα έχει, ευχαριστημένος θα ήσουν.

7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Και όμως το 5 είναι σε καλύτερη μοίρα από το s3, αν αφαιρέσεις την μικρή οθόνη που δεν σου αρεσει, το 5 τρέχει κανονικά όλες τις βασικές εφαρμογές ακόμα και το fb το οποίο να σημειωθεί γονατίζει συσκευές με 2GB ram στο Android... 

Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Εχεις και τα 2 στη κατοχη σου?

Όχι δεν τα έχω. Αλλα είναι γνωστό ποσο βαρύ ήταν το touchwiz του s3 και πολλοί παραπονιόταν ακόμα και όταν ήταν καινούριο. Για αυτό το άλλαξε και ο φίλος μου. Γιατί κολλούσε. Βασικά οποιοδήποτε κινητό του 2012 είτε iPhone είτε Android ήταν πιο γρήγορο από το s3. Και αφού με ρώτησες για πες μου, τα έχεις εσυ; 

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Και όμως το 5 είναι σε καλύτερη μοίρα από το s3, αν αφαιρέσεις την μικρή οθόνη που δεν σου αρεσει, το 5 τρέχει κανονικά όλες τις βασικές εφαρμογές ακόμα και το fb το οποίο να σημειωθεί γονατίζει συσκευές με 2GB ram στο Android... 

Δηλαδη θα το αγοραζες σημερα το 5s πχ στα 280 ευρω που εχει καινουριο?

6 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε

Να το προσέξεις αυτό... Η Samsung έβγαζε κινητά πολυυυυυύ πιο πριν γίνουν μοδάτα και τα μάθουν και η κουτσή Μαρία...

1 λεπτό πριν, greekfox1 είπε

Όχι δεν τα έχω. Αλλα είναι γνωστό ποσο βαρύ ήταν το touchwiz του s3 και πολλοί παραπονιόταν ακόμα και όταν ήταν καινούριο. Για αυτό το άλλαξε και ο φίλος μου. Γιατί κολλούσε. Βασικά οποιοδήποτε κινητό του 2012 είτε iPhone είτε Android ήταν πιο γρήγορο από το s3. Και αφού με ρώτησες για πες μου, τα έχεις εσυ; 

iphone 4s και μετα 5 ειχε η αδερφη μου, τελικα το πουλησε τελη του 2016 και πηρε κινεζικο με 150 ευρω και η ιδια το θεωρησε τρομερη βελτιωση.

Το καλο ειναι οτι εβγαλε και κερδος :P

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Προσωπικά όχι... αν και μου αρέσουν τα μικρά κινητά... Έχω βρει την υγεία μου με το A3 2017... Κάποιος άλλος όμως γιατί όχι???

Επεξ/σία από AtiX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Προσωπικά όχι... αν και μου αρέσουν τα μικρά κινητά... Έχω βρει την υγεία μου με το A3 2017...

Ασχετα με το μεγεθος, το οποιο ειναι υποκειμενικο 

γιατι δεν θα το επαιρνες?

Και τι θα επαιρνες αν ειχες τετοιο μπατζετ?

Επεξ/σία από Ntinaras

2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ας απαντήσω εγώ σε αυτό, αν και λογικα θα σου απαντήσει και ο AtiX. Όχι δεν θα το αγόραζα, αλλα για να το ζητάνε τόσο, σημαίνει ότι υπαρχη ακόμα ζήτηση για αυτό. Και όπως έχει γραφτεί ήδη σε αυτό το θέμα, ένα προϊόν αξίζει όσα είναι διατεθειμένος να δώσει ο αγοραστής...

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...