Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, greekfox1 είπε Το «σκουπίδι» iPhone 5s το είχε ο αδερφός μου μέχρι 2 μήνες πριν όποτε το έδωσε στη μανα μου. Μέχρι τώρα, 4 χρόνια μετά από τη μέρα που το αγόρασε, λειτουργεί άψογα για την ηλικία του. Το Samsung galaxy S4 που ισχυρίζεσαι ότι είναι καλύτερη επιλογη, αν ανοίγει πατώντας το κουμπί power, θαύμα θα είναι... Τα υπόλοιπα που γράφεις τα αφήνω ασχολίαστα, σου απάντησαν επαρκεστατα οι υπόλοιποι... Εσενα το προβλημα σου ειναι η αξιοπιστια δηλαδη, που υποθετεις οτι το S4 (ενα τυχαιο κινητο που σκεφτηκα της εποχης) δεν θα δουλευει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Εσενα το προβλημα σου ειναι η αξιοπιστια δηλαδη, που υποθετεις οτι το S4 (ενα τυχαιο κινητο που σκεφτηκα της εποχης) δεν θα δουλευει καν. Εγώ σου εγραψα τι ισχύει. Κινητό 5 χρόνων που αποκαλείς σκουπίδι, λειτουργεί άψογα για την ηλικία του και υποστηρίζεται κανονικά από την apple. Βρες μου ΕΝΑ Android smartphone που να ισχύει το ίδιο... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, greekfox1 είπε Εγώ σου εγραψα τι ισχύει. Κινητό 5 χρόνων που αποκαλείς σκουπίδι, λειτουργεί άψογα για την ηλικία του και υποστηρίζεται κανονικά από την apple. Βρες μου ΕΝΑ Android smartphone που να ισχύει το ίδιο... Το οτι αναβει δηλαδη το θεωρεις κατορθωμα? Εχω κινητα δεκαετιας που δουλευουν ακομα, και καποια ηταν και πολυ χαμηλοτερης τιμης κιολας. Επισης το ενα κινητο που εχεις δεν θεωρειται αρκετο δειγμα για να βγαλεις στατιστικο αποτελεσμα, γιατι και στη δικη μου οικογενεια υπηρξε ενα iphone 5 το οποιο μεσα σε ενα χρονο φουσκωσε η μπαταρια του και χαλασε και την οθονη. Προφανως δεν μπορω να ισχυριστω οτι ολα ειναι μουφα και χαλανε επειδη χαλασε ενα. Το s4 θα μου πεις γιατι πιστευεις οτι δεν θα δουλευει καν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εσενα το προβλημα σου ειναι η αξιοπιστια δηλαδη, που υποθετεις οτι το S4 (ενα τυχαιο κινητο που σκεφτηκα της εποχης) δεν θα δουλευει καν. Το πρόβλημα με το s4 δεν είναι στα υλικά του ούτε η κατασκευή του... Αλλά στο software που κουβαλάει... το android ενηλικιώθηκε από την 6 έκδοση και μετά ενω η Samsung σοβάρεψε με το s6 και επιτέλους δεν βλέπουμε lag ακόμα και στο τηλέφωνο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, AtiX είπε Το πρόβλημα με το s4 δεν είναι στα υλικά του ούτε η κατασκευή του... Αλλά στο software που κουβαλάει... το android ενηλικιώθηκε από την 6 έκδοση και μετά ενω η Samsung σοβάρεψε με το s6 και επιτέλους δεν βλέπουμε lag ακόμα και στο τηλέφωνο... Το οτι το android ωριμασε πιο μετα απο το ios το ξερω, το εγραψα αλλωστε και πιο πανω. Αλλα ωριμασε πολυ πριν το S4. Ο κολλητος μου μεχρι περσι ειχε το s3 αγορασμενο το 2012, το οποιο δουλευε τελεια, ακομα και η μπαταρια, και απλα το αλλαξε επειδη ειχε 1gb ram και κολλαγε. Αν ειχε την εκδοση LTE με τα 2gb ram θα το ειχε κρατησει κι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το οτι το android ωριμασε πιο μετα απο το ios το ξερω, το εγραψα αλλωστε και πιο πανω. Αλλα ωριμασε πολυ πριν το S4. Ο κολλητος μου μεχρι περσι ειχε το s3 αγορασμενο το 2012, το οποιο δουλευε τελεια, ακομα και η μπαταρια, και απλα το αλλαξε επειδη ειχε 1gb ram και κολλαγε. Αν ειχε την εκδοση LTE με τα 2gb ram θα το ειχε κρατησει κι αλλο. Δυστυχώς οποιοδήποτε android κάτω του 5, είναι απελπισία... τις προάλλες δεινοπάθησα με ένα LG με την 4.4.2 και αυτό μόνο για απλά πράγματα... απεναντίας όσες φορές ασχολήθηκα με το 5s, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το οτι αναβει δηλαδη το θεωρεις κατορθωμα? Εχω κινητα δεκαετιας που δουλευουν ακομα, και καποια ηταν και πολυ χαμηλοτερης τιμης κιολας. Επισης το ενα κινητο που εχεις δεν θεωρειται αρκετο δειγμα για να βγαλεις στατιστικο αποτελεσμα, γιατι και στη δικη μου οικογενεια υπηρξε ενα iphone 5 το οποιο μεσα σε ενα χρονο φουσκωσε η μπαταρια του και χαλασε και την οθονη. Προφανως δεν μπορω να ισχυριστω οτι ολα ειναι μουφα και χαλανε επειδη χαλασε ενα. Το s4 θα μου πεις γιατι πιστευεις οτι δεν θα δουλευει καν? Όχι θεωρώ κατόρθωμα να ανοίξει το S4. Και επειδή με ρωτάς γιατί το θεωρω κατόρθωμα, θα σου πω μια λέξη: Touchwiz. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα νομίζω.... Το 5s είναι ένα παράδειγμα. Έχουν περάσει αρκετά iPhone από τα χέρια μου και κανένα δεν είχε πρόβλημα. Εδώ το πρώτο smartphone του αδερφού μου, ένα iPhone 3GS αν και σε χάλια εμφανισιακά κατάσταση, λειτουργεί ακόμα ικανοποιητικά για απολύτως βασική χρηση(κλήσεις-μηνύματα κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Δυστυχώς οποιοδήποτε android κάτω του 5, είναι απελπισία... τις προάλλες δεινοπάθησα με ένα LG με την 4.4.2 και αυτό μόνο για απλά πράγματα... απεναντίας όσες φορές ασχολήθηκα με το 5s, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα... Το S4 νομιζω 5 επαιρνε ως τελευταια αναβαθμιση και δεν νομιζω οτι εχει και νοημα σε παλια κινητα να μπαινουν πολυ τελευταιες αναβαθμισεις, τα γονατιζουν ακομα περισσοτερο. Το ερωτημα ειναι αλλο ομως. Εστω οτι εχεις το 5s απο τοτε που βγηκε και εισαι ευχαριστημενος, για καποιο λογο το χανεις, στο κλεβουν κτλ Θα εδινες 259 ευρω να το αγορασεις ξανα ως καινουριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 52 λεπτά πριν, VChris είπε Δεν πάει έτσι. Δεν δουλεύει έτσι η οικονομία. Η τιμή του προϊόντος βγαίνει από την τιμή που ο καταναλωτής είναι διαθέσιμος να δώσει. Εάν η Apple διαπιστώσει ότι το X μπορεί να το πουλάει για 4500€, θα το κάνει. Και η κάθε Apple θα το κάνει. Επίσης, το ότι σαν εταιρεία κολυμπάει στο χρήμα σήμερα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτεί, δεν σημαίνει ότι και αύριο θα είναι στην ίδια κατάσταση και πολύ περισσότερο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μειώσει τις τιμές της, ζημιώνοντας τον ανταγωνισμό της. Πρέπει να το καταλάβεις αυτό. Εάν η Apple αποφασίσει να πουλήσει φτηνά τότε θα κλείσουν ανταγωνίστριες εταιρείες (και πολλά ακόμη συνεπακόλουθα που αφορούν εργοστάσια παραγωγής, εταρείες software κλπ). Υ.Γ Να σημειώσω ξανά ότι η Samsung στο store της πουλάει ΚΑΙ εφαρμογές. το οτι καποιος μπορει να πουλησει δεκαπλασια τιμη ενα προιον του και το κανει δεν τον τιμα ουτε αυτον σαν εταιρεια που αισχροκερδει ουτε τον καταναλωτη που το αγοραζει.Το χω ξαναπει εμεις οι καταναλωτες φταιμε για πολλα δεινα που τραβαμε,για τα μονοπωλια,τις πολυεθνικες και τις τιμες των προιοντων.Ας πουλησει φτηνα και ας κλεισει τις υπολοιπες αυτο σημαινει ανταγωνισμος και ο καταναλωτης θα κρινει κα θα επιλεξει.Προς το παρον αισχροκερδει.εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα iphone ακομα και αν κοστιζε 200Ε οχι οτι δεν αξιζει σαν συσκευη ειναι φοβερη συσκευη και ποιοτικη με φοβερα χαρακτηριστικα,ειχα παλιοτερα καποια μοντελα αλλα δεν με βολεψαν λογω μικρης οθονης και το γεγονος οτι δεν επαιρναν δευτερη καρτα που για μενα ειναι βασικα.Για να μην παρεξηγηθω δεν αμφιβαλω οτι τα iphone ειναι απο τις καλυτερες συσκευες που κυκλοφορουν στην αγορα με φοβερη ποιοτητα και χαρακτηριστικα οποιος πιστευει το αντιθετο ειναι αφελης η κολλημενος και κακοπροαιρετος.το οτι πουλαει εφαρμογες η samsung δεν λεει κατι αν θες τις αγοραζεις οπως και απο το app store της apple αν θες αγοραζεις,αλλα η apple παιρνει χρηματα για καθε αφαρμογη που υπαρχει στο app store απο τους κατασκευαστες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Όχι θεωρώ κατόρθωμα να ανοίξει το S4. Και επειδή με ρωτάς γιατί το θεωρω κατόρθωμα, θα σου πω μια λέξη: Touchwiz. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα νομίζω.... Το 5s είναι ένα παράδειγμα. Έχουν περάσει αρκετά iPhone από τα χέρια μου και κανένα δεν είχε πρόβλημα. Εδώ το πρώτο smartphone του αδερφού μου, ένα iPhone 3GS αν και σε χάλια εμφανισιακά κατάσταση, λειτουργεί ακόμα ικανοποιητικά για απολύτως βασική χρηση(κλήσεις-μηνύματα κλπ) Αφού είσαι ικανοποιημένος με τα iphone αν θέλεις μικρό κινητό πας σε SE, αν δεν σε νοιάζει πας στο 6 η 6s... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Όχι θεωρώ κατόρθωμα να ανοίξει το S4. Και επειδή με ρωτάς γιατί το θεωρω κατόρθωμα, θα σου πω μια λέξη: Touchwiz. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα νομίζω.... Το 5s είναι ένα παράδειγμα. Έχουν περάσει αρκετά iPhone από τα χέρια μου και κανένα δεν είχε πρόβλημα. Εδώ το πρώτο smartphone του αδερφού μου, ένα iPhone 3GS αν και σε χάλια εμφανισιακά κατάσταση, λειτουργεί ακόμα ικανοποιητικά για απολύτως βασική χρηση(κλήσεις-μηνύματα κλπ) Αν θεωρεις οτι το S4 δεν προκειται να ανοιξει πως εξηγεις οτι το s3 ανοιγε και δουλευε κανονικοτατα μεχρι πριν ενα χρονο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Istros είπε Ας πουλησει φτηνα και ας κλεισει τις υπολοιπες αυτο σημαινει ανταγωνισμος και ο καταναλωτης θα κρινει κα θα επιλεξει. το οτι πουλαει εφαρμογες η samsung δεν λεει κατι αν θες τις αγοραζεις οπως και απο το app store της apple αν θες αγοραζεις,αλλα η apple παιρνει χρηματα για καθε αφαρμογη που υπαρχει στο app store απο τους κατασκευαστες τους. Πως είναι δυνατόν να υπάρχει ανταγωνισμός όταν όπως λες θα κλείσουν οι υπόλοιπες? Ο καταναλωτής κρίνει και επιλέγει ήδη, δεν χρειάζεται να ρίξει τις τιμές η Apple για να γίνει αυτό! Εσύ πχ επιλέγεις να μην αγοράσεις iPhone. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα εδώ. Όσο αναφορά τα app stores, και η Samsung και η Google παίρνουν χρήματα για τις εφαρμογές. Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Θα έπρεπε πχ να μην παίρνουν χρήματα και να πουλάει ο καθένας δωρεάν την εφαρμογή του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, Istros είπε 1. το οτι καποιος μπορει να πουλησει δεκαπλασια τιμη ενα προιον του και το κανει δεν τον τιμα ουτε αυτον σαν εταιρεια που αισχροκερδει ουτε τον καταναλωτη που το αγοραζει.Το χω ξαναπει εμεις οι καταναλωτες φταιμε για πολλα δεινα που τραβαμε,για τα μονοπωλια,τις πολυεθνικες και τις τιμες των προιοντων.Ας πουλησει φτηνα και ας κλεισει τις υπολοιπες αυτο σημαινει ανταγωνισμος και ο καταναλωτης θα κρινει κα θα επιλεξει. 2. το οτι πουλαει εφαρμογες η samsung δεν λεει κατι αν θες τις αγοραζεις οπως και απο το app store της apple αν θες αγοραζεις,αλλα η apple παιρνει χρηματα για καθε αφαρμογη που υπαρχει στο app store απο τους κατασκευαστες τους. 1. Αρχικά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο κοστίζει ακριβώς σε μια εταιρία ένα προιόν και πόσο μπορεί να το πουλήσει. Επίσης δεν μπορείς να ξέρεις τους στόχους που έχει θέσει η εταιρία για το performance της σε μια χρονιά. Επιπλέον δεν συμφέρει μια εταιρία να κλείσει όλυς τους ανταγωνιστές της, γιατί μετά μπαίνει σε άλλα χωράφια. 2. Η Samsung δηλαδή δεν παίρνει προμήθεια από πώληση των εφαρμογών που βρίσκονται στο store της; Το κάνει δωρεάν; Και εν πάσει περιπτώσει, τι σχέση έχει με το υπόλοιπο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfox1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αν θεωρεις οτι το S4 δεν προκειται να ανοιξει πως εξηγεις οτι το s3 ανοιγε και δουλευε κανονικοτατα μεχρι πριν ενα χρονο? Εμενα ένας φίλος μου, που είχε αγοράσει το S3 όταν είχε βγει, το άντεξε για ένα χρόνο και πήρε το 5s. Και δεν ήταν apple fanboy. Πως το εξηγείς αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, greekfox1 είπε Εμενα ένας φίλος μου, που είχε αγοράσει το S3 όταν είχε βγει, το άντεξε για ένα χρόνο και πήρε το 5s. Και δεν ήταν apple fanboy. Πως το εξηγείς αυτό; Που να ξερω εγω τι σκεφτεται ο φιλος σου? Εγω σε ρωτησα κατι συγκεκριμενο, και μου απαντας με αλλη ερωτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα