Προς το περιεχόμενο

Η Apple πούλησε λιγότερο από 1 εκατομμύριο iPhone στην Ινδία το πρώτο μισό του 2018

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Εγω εγραψα την αποψη μου πιο πανω, και θιχτηκατε επειδη κραξαμε το προιον σας.

Εδώ είναι το θέμα... κανένας δεν θίχτηκε επειδή έκρινες ένα προϊόν, θίχτηκε επειδή χαρακτήρισες τους κατόχους τους... 

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εγω εγραψα την αποψη μου πιο πανω, και θιχτηκατε επειδη κραξαμε το προιον σας.

Όταν λες ότι μια συσκευή έχει "target group παιδάκια" (επειδή η οθόνη για σένα είναι μικρή) περιμένεις να μη θιχτεί κάποιος??? Αυτή είναι η κριτική σου για ένα προιόν? 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 1

• Super Moderators
7 minutes ago, Ntinaras said:

Σας ζηταω συγγνωμη που τολμησα και εγραψα την αρνητικη αποψη μου για το αγαπημενο σας προιον, σε ενα θεμα που ηταν τοσο χρησιμο και σοβαρο, το οποιο μας ενημερωνει για τις πωλησεις των Iphone στην ινδια.

Κάνεις δεν σου απαγόρεψε να γράψεις την άποψη σου οπότε το drama queen tactic που ακολουθείς μάλλον δεν σε τιμάει. 

Προσπάθησε α αποδειχθείς, έστω και στην (όποια) ηλικία σου, το γεγονός ότι η δίκη σου άποψη δεν είναι απαραίτητα και η άποψη των υπολοίπων - όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό.  

• Like 2
  • Thanks 2

47 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

εκτος κι αν εχει target group παιδακια.

30 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ποιος παει να παρει κινητο με 4 ιντσων οθονη? Η νανος θα ειναι, η παιδακι δημοτικου

Τα πολλα εκατομμυρια μπορουν να διαφωνουν, πλεμπα ειναι αλλωστε 😂

Αλλα οταν βλεπω ατομα να αγοραζουν ειτε μεταχειρισμενα ειτε καινουρια κατι iphone σαπιλες 5ετιας, απλα για να εχουν Iphone, τους λυπαμαι. 

6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Σας ζηταω συγγνωμη που τολμησα και εγραψα την αρνητικη αποψη μου για το αγαπημενο σας προιον, σε ενα θεμα που ηταν τοσο χρησιμο και σοβαρο, το οποιο μας ενημερωνει για τις πωλησεις των Iphone στην ινδια.

Όπως βλέπουμε παραπάνω, εξέφρασες μόνο την αρνητική σου γνώμη, σεβόμενος πάντα τους συνομιλητές σου.

Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Όταν λες ότι μια συσκευή έχει target group παιδάκια περιμένεις να μη θιχτεί κάποιος??? Αυτή είναι η κριτική σου για ένα προιόν? 

Αφου αυτο πιστευω, ποιο ειναι το προβλημα? Η μηπως ειναι προσβλητικη η λεξη "παιδακι"?

Επισκέπτης
3 λεπτά πριν, Istros είπε

για μας το κανει και τους κατασκευαστες για να εχουν και αυτοι περιθωριο κερδους?τωρα το καταλαβα.ευχαριστω γιατι νομιζα οτι το εκανε για να κονομισει.Σ ευχαριστω που μου το εξηγησες και το καταλαβα.Θα τους στειλω λουλουδια

η apple κονομαει απο το apple store δις οποιος ανεβαει-κατεβαζει εφαρμογη πληρωνει και μου συγκρινεις το app store με τα uεματa που πουλαει η samsung?

Δεν πάει έτσι. Δεν δουλεύει έτσι η οικονομία. Η τιμή του προϊόντος βγαίνει από την τιμή που ο καταναλωτής είναι διαθέσιμος να δώσει. Εάν η Apple διαπιστώσει ότι το X μπορεί να το πουλάει για 4500€, θα το κάνει. Και η κάθε Apple θα το κάνει.

Επίσης, το ότι σαν εταιρεία κολυμπάει στο χρήμα σήμερα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτεί,  δεν σημαίνει ότι και αύριο θα είναι στην ίδια κατάσταση και πολύ περισσότερο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μειώσει τις τιμές της, ζημιώνοντας τον ανταγωνισμό της.

Πρέπει να το καταλάβεις αυτό. Εάν η Apple αποφασίσει να πουλήσει φτηνά τότε θα κλείσουν ανταγωνίστριες εταιρείες (και πολλά ακόμη συνεπακόλουθα που αφορούν εργοστάσια παραγωγής, εταρείες software κλπ).

Υ.Γ Να σημειώσω ξανά ότι η Samsung στο store της πουλάει ΚΑΙ εφαρμογές.

Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Αφου αυτο πιστευω, ποιο ειναι το προβλημα? Η μηπως ειναι προσβλητικη η λεξη "παιδακι"?

Εσύ τι λες? Βγες στο δρόμο λοιπόν και πες σε κάποιον ότι η συσκευή του είναι για παιδάκια επειδή έχει μικρή οθόνη για τα γούστα σου. Πες μας τι θα σου απαντήσει.

1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Και μετά την ειρωνεία... πάμε στην κολοκυθιά... 

Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Εσύ τι λες? Βγες στο δρόμο λοιπόν και πες σε κάποιον ότι η συσκευή του είναι για παιδάκια επειδή έχει μικρή οθόνη για τα γούστα σου. Πες μας τι θα σου απαντήσει.

Δεν συνηθιζω να πιανω κουβεντα με ασχετους στο δρομο.

Οταν ομως πεφτει η συζητηση σε κατι, ναι θα πω ο,τι σκεφτομαι.

Δεν ειχα προθεση να προσβαλλω κανεναν, αν το εκανα ζηταω συγγνωμη.

13 λεπτά πριν, Istros είπε

η apple κονομαει απο το apple store δις οποιος ανεβαει-κατεβαζει εφαρμογη πληρωνει και μου συγκρινεις το app store με τα uεματa που πουλαει η samsung?

Δηλαδή από το app store έχει μόνο έσοδα και κανένα έξοδο; Δεν χρειάζεται hosting, υποστήριξη, εξυπηρέτηση πελατών κλπ;

Μόνο εισπράττει...;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δεν συνηθιζω να πιανω κουβεντα με ασχετους στο δρομο.

Οταν ομως πεφτει η συζητηση σε κατι, ναι θα πω ο,τι σκεφτομαι.

Δεν ειχα προθεση να προσβαλλω κανεναν, αν το εκανα ζηταω συγγνωμη.

Πιάνεις κουβέντα όμως σε φόρουμ. Το ίδιο είναι. Δεν είμαστε οι κολλητοί σου.

Επίσης δεν σου είπαμε να μην λες αυτό που σκέφτεσαι. Να περιμένεις όμως και την ανάλογη απάντηση.

Επεξ/σία από D.Luffy

1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Πιάνεις κουβέντα όμως σε φόρουμ. Το ίδιο είναι. 

Επίσης δεν σου είπαμε να μην λες αυτό που σκέφτεσαι. Να περιμένεις όμως και την ανάλογη απάντηση.

Δεν εχω προβλημα με καμια απαντηση, εσυ μπορει να μου λεγες οτι ειμαι γιγαντας η γερος με πρεσβυωπια επειδη προτιμω κινητο με μεγαλη οθονη.  :P

Επισκέπτης
5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δεν εχω προβλημα με καμια απαντηση, εσυ μπορει να μου λεγες οτι ειμαι γιγαντας η γερος με πρεσβυωπια επειδη προτιμω κινητο με μεγαλη οθονη.  :P

Είσαι γίγαντας ή γέρος με πρεσβυωπία επειδή προτιμάς κινητό με μεγάλη οθόνη :D

9 λεπτά πριν, VChris είπε

Είσαι γίγαντας ή γέρος με πρεσβυωπία επειδή προτιμάς κινητό με μεγάλη οθόνη :D

Μπορει και τα 2 :P

Γι αυτο το επομενο μου κινητο θα ειναι 6+ ιντσες, αλλα δε βρισκω τιποτα που να με καλυπτει.

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

iphone 5s?

πωλειται ακομα αυτο το σκουπιδι καινουριο στα μαγαζια... Το 2018? και υπαρχει κοσμος που το παιρνει?

κινητο με 4 ιντσων οθονη 1 γιγα ραμ το οποιο ηταν σκουπιδι και ξεπερασμενο το 2013 κυκλοφορει ακομα...

Φυσικα απο αυτη την εποχη το S4 ηταν πολυ καλυτερη επιλογη.

χαχαχα μολις ειδα οτι στα 210 ευρω πουλανε το iphone 5c με 1 γιγα ραμ και 8γιγα αποθηκευτικο.

ποσο τελευταιος μπορει να ειναι καποιος για να παει να παρει αυτο το πραγμα?

Το «σκουπίδι» iPhone 5s το είχε ο αδερφός μου μέχρι 2 μήνες πριν όποτε το έδωσε στη μανα μου. Μέχρι τώρα, 4 χρόνια μετά από τη μέρα που το αγόρασε, λειτουργεί άψογα για την ηλικία του. Το Samsung galaxy S4 που ισχυρίζεσαι ότι είναι καλύτερη επιλογη, αν ανοίγει πατώντας το κουμπί power, θαύμα θα είναι...

Τα υπόλοιπα που γράφεις τα αφήνω ασχολίαστα, σου απάντησαν επαρκεστατα οι υπόλοιποι...

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...