AtiX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το 6 ειχε χαοτικη διαφορα απο την πατατα το 5 και τα αλλα που βγηκαν στο καλουπι του. Γι αυτο αλλωστε εχει μεγαλη διαφορα στην μεταπωλητικη αξια απο τα προηγουμενα οπως ειχε και το 4 σε σχεση με το 3gs. Οταν ειχε βγει το 4, ηταν πραγματικα το καλυτερο κινητο για πολυ καιρο, ειδικα αν σκεφτεις οτι το android τοτε ηταν αρκετα ανωριμο. Αλλα οταν βλεπω ατομα να αγοραζουν ειτε μεταχειρισμενα ειτε καινουρια κατι iphone σαπιλες 5ετιας, απλα για να εχουν Iphone, τους λυπαμαι. Το ίδιο σκέφτομαι και για όσους αγοράζουν το οτιδήποτε... μετα όμως σκέφτομαι ότι αν είναι αν ικανοποιημένοι με αυτό που αγοράζουν, εμένα γιατί να με χαλάσει... Οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ αν το κάνουν από βίτσιο ή κόμπλεξ... Δεν θα γίνω κριτής κανενός για ένα καταναλωτικό προϊόν... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από AtiX 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Δεν υπάρχει ο όρος "άπληστη εταιρεία". Όλες οι εταιρίες θέλουν να βγάλουν λεφτά. H Xiaomi έχει επιλέξει τις χαμηλές τιμές για να μπει στην αγορά και να κλέψει μερίδιο από άλλες εταιρίες, με το σκεπτικό να τους κρατήσει στην πλατφόρμα της ώστε να τους αρμέξει σιγά σιγά, ενώ η Apple λόγω του brand name που έχει, βαράει στο ψαχνό. Διαφορετικό business model είναι απλά. Εντυπωσιάζομαι με την παιδική λογική κάποιων που πιστεύουν ότι αυτός που σου πουλάει κάτι φθηνά είναι "τίμιος" ενώ ο άλλος που πουλάει ακριβά "άπληστος". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 9 minutes ago, Ntinaras said: Φυσικα και μετραει το μεγεθος. Οσοι λενε το αντιθετο μαλλον εχουν μικρη οθονη Ποιος παει να παρει κινητο με 4 ιντσων οθονη? Η νανος θα ειναι, η παιδακι δημοτικου Δεν ειναι το προβλημα τα Ppi, αλλα η γελοια random αναλυση που βαλανε που δεν ειναι καν hd ready. πουλανε σημερα δηλαδη κινητο, το οποιο εχει χειροτερη αναλυση απο 1280Χ720. Η τηλεοραση μου που ειναι του 2011, εχει χειροτερο Ppi επειδη ειναι 50αρα, αλλα δεν την κραταω στο χερι μισο μετρο απο το ματι Τα πολλα εκατομμυρια μπορουν να διαφωνουν, πλεμπα ειναι αλλωστε 😂 Το 6 ειχε χαοτικη διαφορα απο την πατατα το 5 και τα αλλα που βγηκαν στο καλουπι του. Γι αυτο αλλωστε εχει μεγαλη διαφορα στην μεταπωλητικη αξια απο τα προηγουμενα οπως ειχε και το 4 σε σχεση με το 3gs. Οταν ειχε βγει το 4, ηταν πραγματικα το καλυτερο κινητο για πολυ καιρο, ειδικα αν σκεφτεις οτι το android τοτε ηταν αρκετα ανωριμο. Αλλα οταν βλεπω ατομα να αγοραζουν ειτε μεταχειρισμενα ειτε καινουρια κατι iphone σαπιλες 5ετιας, απλα για να εχουν Iphone, τους λυπαμαι. Πέρσι το καλοκαίρι έδωσα το iPhone 6 που είχα για να πάρω ένα iPhone SE. Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για την επιλογή μου. ΚΙ όχι, ούτε νάνος είμαι ούτε παιδάκι. Σου ζήτω συγγνώμη που δεν συμφωνώ μαζί σου. Προσπάθησε να μην κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια και να είσαι πιο συγκρατημένος στις εκφράσεις σου και τους χαρακτηρισμούς σου. 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εντυπωσιάζομαι με την παιδική λογική κάποιων που πιστεύουν ότι αυτός που σου πουλάει κάτι φθηνά είναι "τίμιος" ενώ ο άλλος που πουλάει ακριβά "άπληστος". οταν καποιος πουλαει 1.000.000 συσκευες για να βγαλει 1.000.000$ και ο αλλος πουλαει 100.000 συσκευες για να βγαλει τα ιδια κερδη ποιος ειναι ο απληστος?η απληστια δεν εχει να κανει με την τιμη πωλησης αλλα με την αισχροκερδια! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από Istros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Istros είπε Η apple εχει το app store και βγαζει λεφτα απο τις εφαρμογες που ανεβαζει ο καθενας.εχει η samsung κατι αναλογο? Ξαναλέω, η Samsung έχει το δικό της store στο οποίο διαθέτει εφαρμογές. Είμαι αρκετά σίγουρος πως πουλάει θέματα που μπορεί να ανεβάσει ο καθένας εκεί μέσα, όμως για εφαρμογές δεν ξέρω. Your point? 2 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Εντυπωσιάζομαι με την παιδική λογική κάποιων που πιστεύουν ότι αυτός που σου πουλάει κάτι φθηνά είναι "τίμιος" ενώ ο άλλος που πουλάει ακριβά "άπληστος". Εγώ εντυπωσιάζομαι από την αφέλεια όσων το πιστεύουν αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Istros είπε οταν καποιος πουλαει 1.000.000 συσκευες για να βγαλει 1.000.000$ και ο αλλος πουλαει 100.000 συσκευες για να βγαλει τα ιδια κερδη ποιος ειναι ο απληστος?η απληστια δεν εχει να κανει με την τιμη πωλησης αλλα με την αισχροκερδια! Φιλε μου το περιθώριο κέρδους βγαίνει καθαρά από την ζήτηση... αν υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και μεγαλο κέρδος... αν δεν υπάρχει ζήτηση θα μπαίνεις και μέσα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε οταν καποιος πουλαει 1.000.000 συσκευες για να βγαλει 1.000.000$ και ο αλλος πουλαει 100.000 συσκευες για να βγαλει τα ιδια κερδη ποιος ειναι ο απληστος?η απληστια δεν εχει να κανει με την τιμη πωλησης αλλα με την αισχροκερδια! Να ξέρεις, πως αν η Apple δεν πουλούσε ακριβά, αφήνοντας ουσιαστικά περιθώριο στους άλλους να κινηθούν, τότε οι επιλογές σου θα ήταν πραγματικά πιο περιορισμένες. Αυτή τη στιγμή έχεις πάμπολλες επιλογές πχ στην κατηγορία 300-600€. Σκέψου τί θα γινόταν εάν αποφάσιζε να πουλήσει 600€ το X και 300€ το 8... Θα αναγκαζόταν η Samsung να πουλήσει πιο φτηνά τα top μοντέλα της και κατ' επέκταση και όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές. Δεν θα υπήρχε χώρος για περισσότερες επιλογές. Και το χειρότερο είναι ότι δεν θα υπήρχει και περιθώριο κέρδους, το οποίο μπορεί να σου είναι αδιάφορο σήμερα, ως καταναλωτή, αύριο όμως που οι κατασκευαστές θα λιγοστέψουν (όπως γίνεται τώρα λόγω Xiaomi), ο χαμένος θα είναι ο καταναλωτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Ξαναλέω, η Samsung έχει το δικό της store στο οποίο διαθέτει εφαρμογές. Είμαι αρκετά σίγουρος πως πουλάει θέματα που μπορεί να ανεβάσει ο καθένας εκεί μέσα, όμως για εφαρμογές δεν ξέρω. Your point? Εγώ εντυπωσιάζομαι από την αφέλεια όσων το πιστεύουν αυτό. Δεν είναι το ίδιο να φιλοξενείς και να έχεις ένα app store με το να φτιάχνεις ολόκληρο οικοσύστημα με το λειτουργικό, τις υπηρεσίες κλπ κλπ... το bada os το έχεις ακουστά??? Τι έχει καταφέρει 5 χρόνια τώρα η μεγαλύτερη εταιρία στην κινητή τηλεφωνία σήμερα???? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2018 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Ξαναλέω, η Samsung έχει το δικό της store στο οποίο διαθέτει εφαρμογές. Είμαι αρκετά σίγουρος πως πουλάει θέματα που μπορεί να ανεβάσει ο καθένας εκεί μέσα, όμως για εφαρμογές δεν ξέρω. Και themes πουλάει και wallpapers και εφαρμογές κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy08 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, Istros είπε Η apple εχει το app store και βγαζει λεφτα απο τις εφαρμογες που ανεβαζει ο καθενας.εχει η samsung κατι αναλογο? 1 λεπτό πριν, VChris είπε Και themes πουλάει και wallpapers και εφαρμογές κλπ Your point @Istros? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, AtiX είπε Το ίδιο σκέφτομαι και για όσους αγοράζουν το οτιδήποτε... μετα όμως σκέφτομαι ότι αν είναι αν ικανοποιημένοι με αυτό που αγοράζουν, εμένα γιατί να με χαλάσει... Οπότε δεν θα κάτσω να ασχοληθώ αν το κάνουν από βίτσιο ή κόμπλεξ... Δεν θα γίνω κριτής κανενός για ένα καταναλωτικό προϊόν... 8 λεπτά πριν, paredwse είπε Πέρσι το καλοκαίρι έδωσα το iPhone 6 που είχα για να πάρω ένα iPhone SE. Δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για την επιλογή μου. ΚΙ όχι, ούτε νάνος είμαι ούτε παιδάκι. Σου ζήτω συγγνώμη που δεν συμφωνώ μαζί σου. Προσπάθησε να μην κρίνεις εξ ίδιων τα αλλότρια και να είσαι πιο συγκρατημένος στις εκφράσεις σου και τους χαρακτηρισμούς σου. Σας ζηταω συγγνωμη που τολμησα και εγραψα την αρνητικη αποψη μου για το αγαπημενο σας προιον, σε ενα θεμα που ηταν τοσο χρησιμο και σοβαρο, το οποιο μας ενημερωνει για τις πωλησεις των Iphone στην ινδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, VChris είπε Να ξέρεις, πως αν η Apple δεν πουλούσε ακριβά, αφήνοντας ουσιαστικά περιθώριο στους άλλους να κινηθούν, τότε οι επιλογές σου θα ήταν πραγματικά πιο περιορισμένες. Αυτή τη στιγμή έχεις πάμπολλες επιλογές πχ στην κατηγορία 300-600€. Σκέψου τί θα γινόταν εάν αποφάσιζε να πουλήσει 600€ το X και 300€ το 8... Θα αναγκαζόταν η Samsung να πουλήσει πιο φτηνά τα top μοντέλα της και κατ' επέκταση και όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές. Δεν θα υπήρχε χώρος για περισσότερες επιλογές. Και το χειρότερο είναι ότι δεν θα υπήρχει και περιθώριο κέρδους, το οποίο μπορεί να σου είναι αδιάφορο σήμερα, ως καταναλωτή, αύριο όμως που οι κατασκευαστές θα λιγοστέψουν (όπως γίνεται τώρα λόγω Xiaomi), ο χαμένος θα είναι ο καταναλωτής. για μας το κανει και τους κατασκευαστες για να εχουν και αυτοι περιθωριο κερδους?τωρα το καταλαβα.ευχαριστω γιατι νομιζα οτι το εκανε για να κονομισει.Σ ευχαριστω που μου το εξηγησες και το καταλαβα.Θα τους στειλω λουλουδια 2 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Your point @Istros? η apple κονομαει απο το apple store δις οποιος ανεβαει-κατεβαζει εφαρμογη πληρωνει και μου συγκρινεις το app store με τα uεματa που πουλαει η samsung? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Σας ζηταω συγγνωμη που τολμησα και εγραψα την αρνητικη αποψη μου για το αγαπημενο σας προιον, σε ενα θεμα που ηταν τοσο χρησιμο και σοβαρο, το οποιο μας ενημερωνει για τις πωλησεις των Iphone στην ινδια. Μην το γυρίζεις στην ειρωνεία με την πρώτη δυσκολία... Δεν σε τιμά και το σημαντικότερο δεν ισχυροποιεί την άποψη σου... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, AtiX είπε Μην το γυρίζεις στην ειρωνεία με την πρώτη δυσκολία... Δεν σε τιμά και το σημαντικότερο δεν ισχυροποιεί την άποψη σου... Εγω εγραψα την αποψη μου πιο πανω, και θιχτηκατε επειδη κραξαμε το προιον σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Istros είπε για μας το κανει και τους κατασκευαστες για να εχουν και αυτοι περιθωριο κερδους?τωρα το καταλαβα.ευχαριστω γιατι νομιζα οτι το εκανε για να κονομισει.Σ ευχαριστω που μου το εξηγησες και το καταλαβα.Θα τους στειλω λουλουδια Ο Vchris σου εξηγεί πως λειτουργεί η αγορά και πως θα επηρρέαζε εσένα ως καταναλωτή. Όχι ότι η Apple το κάνει για να της στείλεις λουλούδια. Ξεκολλήστε λίγο και μη σκέφτεστε τόσο κλειστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα