dali13gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, strawman είπε Προφανως κατι τετοια επιχειρηματα ειναι για να νοιωθει ο καθεις καλα με τον εαυτο του, αλλα στην πραγματικοτητα δεν στεκουν. Ολα τα καταστηματα και ολοι οι υπαλληλοι μονο με το iPhone ασχολουνται? Αλλα προιοντα δεν εχει αυτη η εταιρια? Σορρυ δηλαδη, αλλα η πραγματικοτητα παει κοντρα σε αυτο που λες. Τα περιθωρια κερδους που εχει (τα οποια φαινονται απο τα κερδη που παρουσιαζει) σε διαψευδουν πανηγυρικα. Οταν με τις λιγοτερες πωλησεις εχεις τα περισσοτερα κερδη αυτο αυτοματα συνεπαγεται οτι ειτε η συσκευη σου ειναι φτηνιαρικη (χαμηλο κοστος κατασκευης), ειτε τα υπολοιπα κοστη σου ειναι χαμηλα. Εξορισμου δηλαδη οι συσκευες της Apple ειναι φτηνιαρικες, μιας και εχει το μεγαλυτερο περιθωριο κερδους σε σχεση με παρομοιου κοστους συσκευες. Αν ξερεις καποια αλλα οικονομικα τα οποια θα μπορουσες να εξηγησεις σε εναν λογιστη μπας και βγαλω κανα νοημα ξεκινα. Πες μου πως διαολο γινεται να ειναι υψηλο το κοστος (κατασεκυης και υποστηριξης οπως λες) και να εχει τα μεγαλυτερα περιθωρια κερδους? Τι??? Δεν γινεται? Δεν χρειάζονται άλλα οικονομικά από τα βασικά. Το περιθώριο κέρδους στο iPhone είναι περίπου 30%, μπορείς να ψάξεις για σχετικά άρθρα. Το ότι έχει το 80% των κερδών της αγοράς (που είναι λίγο πλασματικό γιατί περιλαμβάνει και το αρνητικό κέρδος αυτών που έχουν χασούρα), αποδεικνύει πόσο μικρό περιθώριο κέρδους έχουν τα κινητά. Γιατί υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που πουλάνε 1000€ συσκευή αλλά δεν έχουν τα ανάλογα κέρδη. Και όχι, το κόστος παραγωγής των υπολοίπων δεν είναι μεγαλύτερο από του iPhone (εκτός αν μιλάμε για μερικά δολάρια). Δυστυχώς, τα οικονομικά δεν είναι απλή πρόσθεση και αφαίρεση. Το ότι βλέπει ο αδαής ότι το BOM (Bill of materials, κόστος υλικών) είναι 300 και άρα αυτός που το πουλάει 1000 βγάζει κέρδος 700 είναι ανάξιο απάντησης, παρόλο που έπεσα στην παγίδα και απάντησα. Ψάξτε, διαβάστε, μάθετε πως λειτουργεί μια τέτοια εταιρεία (πχ Samsung, LG, Microsoft, Google), και μετά γράψτε ό,τι θέλετε. Απορώ πως δεν βγήκε κανείς να πει ότι η Google είναι εταιρεία φούσκα αφού πουλάει αέρα (διαφήμιση) και δεν έχει κόστος υλικών. 2 λεπτά πριν, Istros είπε Το σχόλιο για το Xiaomi είναι για τον zerg13 όταν κυκλοφόρησαν τα Xiaomi όλοι τα κορόιδευα και τώρα όλοι θέλουν να αγοράσουν το mi mix 2s και περιμένουν το mi8 που όντως είναι φοβερη συσκευή.το zul Z1 είναι μια χαρά συσκευή για τα χρήματα της.υπαρχουν άτομα που δεν ξέρουν τι είναι το iOS και πάνε και βάζουν 700 δόσεις δοσεις στον κοτσοβολο να πάρουν iPhone και δεν έχουν λεφτά να βάλουν 10Ε κάρτα.απλα για να πουλάνε μούρη με το iPhone .αυτά είναι τα θύματα του life style και τα πρότυπα της σημερινής κοινωνιας.Δηστυχως.και καλά κάνουν αν την βρισκουν έτσι,γιατι όμως να υποτιμούν όλοι αυτοί οι τύποι τη νοημοσύνη των υπολοίπων και να θέλουν να πιστέψουμε όσοι γνωρίζουμε από hardware ότι αξίζουν τα iPhone σαν συσκευές των 1000Ε Αυτό που δεν καταλαβαίνετε, είναι ότι ένα προϊόν αξίζει όσο ακριβώς το πληρώνουν οι καταναλωτές. Αν δεν πληρώσουν, προφανώς αξίζει λιγότερα οπότε πέφτει και η τιμή. Αν την πληρώσουν και κάθε χρόνο την πληρώνουν περισσότεροι, τότε αξίζει τόσα ή και περισσότερα. Καλή είναι η συζήτηση για κάγκουρες που πληρώνουν 1000€ και δεν έχουν να βάλουν κάρτα, αλλά δεν είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα. 1 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, AlexK74 είπε Δεν είμαι οπαδός της Apple αλλά για να λέμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι : Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα xiaomi πριν δυο χρόνια με 200€ , σήμερα θ απαρκαλαγε να το πουλήσει για 60€ Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα I phone 7 plus για 800 € σήμερα θα το πούλαγε για 500€ Και θα έκανε καλύτερα την δουλειά του για 2 χρόνια από το xiaomi αρα η σύγκριση 800€ με 200€ είναι άκαιρη Φίλε μου πλέον τα κινητά στην midrange κατηγορία έχουν ανεβει πολύ κάποτε τα εσκαγες για να πάρεις ένα καλό κινητό που θά σού κρατήσει χρόνια τώρα αυτό δεν ισχύει γιατί κάθε τρείς και λίγο βγαίνουν νέα καλύτερα. Προσωπικά πιστεύω καλύτερα να παίρνεις πλέον κάθε χρόνο νέο κινητό με 200 ευρώ κάθε χρόνο παρά ένα ακριβό 1000 ευρώ για 4-5 χρόνια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, dali13gr είπε Ελ ο Ελ. Καλά τα λες. Ευτυχώς που δεν έχει 500 καταστήματα σε 24 χώρες, 130.000 υπαλλήλους, εγγύηση σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται και όχι μόνο στην Κίνα και 3-4 ακόμα, πατέντες που πληρώνει, R&D, iCloud κλπ. Φαντάζεσαι να είχε κι αυτά πόσο θα το πουλούσε; Τα υπόλοιπα έξοδα σε αφήνω να τα βρεις μόνος σου. Α, και που είσαι, άμα πας να αγοράσεις αυτοκίνητο, πες τους πόσο απατεώνες είναι που τα υλικά κοστίζουν 5.000€ κι αυτοί το πουλάνε 15.000€. Όλες οι εταιρείες έχουν υπαλληλους,υποστήριξη.Δηλ τους υπαλλήλους στη αντιπροσωπεία στη Ελλάδα και στην κάθε χώρα η μαμά apple τους πληρώνει?καπου έχεις μπερδευτει!!Αδαή να θεωρείς τον εαυτό σου μ αυτά που γράφεις,δηλαδή η apple δεν βγάζει εκατομμύρια πουλώντας το app store της?σε λίγο θα μας πεις να κάνουμε κανενα έρανο για την apple.Η ανωτερω εταιρεία έχει τις λιγότερες ζημιές από όλες τις άλλες γιατί απλά δεν κατασκευάζει κινητά,αλλά τα σχεδιάζει και τα παραγγέλνει στη Foxconn με ρητρες.οποτε ζημιά μηδέν μόνο τριπλασιο κερδος από το hardware,κέρδος απο το app store,iCloud ,tunes,Apple Care, Apple Pay https://www.geekwire.com/2017/apple-touts-record-results-icloud-storage-business-services-revenue-tops-7b/amp/ Μη γράφετε ασυναρτησιες! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, dali13gr είπε μην κλαις ολοι κανουν λαθη,απλα καπου εχεις μπερδευτει! 1 ώρα πριν, dali13gr είπε Δεν χρειάζονται άλλα οικονομικά από τα βασικά. Το περιθώριο κέρδους στο iPhone είναι περίπου 30%, μπορείς να ψάξεις για σχετικά άρθρα. Το ότι έχει το 80% των κερδών της αγοράς (που είναι λίγο πλασματικό γιατί περιλαμβάνει και το αρνητικό κέρδος αυτών που έχουν χασούρα), αποδεικνύει πόσο μικρό περιθώριο κέρδους έχουν τα κινητά. Γιατί υπάρχουν κι άλλες εταιρείες που πουλάνε 1000€ συσκευή αλλά δεν έχουν τα ανάλογα κέρδη. Και όχι, το κόστος παραγωγής των υπολοίπων δεν είναι μεγαλύτερο από του iPhone (εκτός αν μιλάμε για μερικά δολάρια). Δυστυχώς, τα οικονομικά δεν είναι απλή πρόσθεση και αφαίρεση. Το ότι βλέπει ο αδαής ότι το BOM (Bill of materials, κόστος υλικών) είναι 300 και άρα αυτός που το πουλάει 1000 βγάζει κέρδος 700 είναι ανάξιο απάντησης, παρόλο που έπεσα στην παγίδα και απάντησα. Ψάξτε, διαβάστε, μάθετε πως λειτουργεί μια τέτοια εταιρεία (πχ Samsung, LG, Microsoft, Google), και μετά γράψτε ό,τι θέλετε. Απορώ πως δεν βγήκε κανείς να πει ότι η Google είναι εταιρεία φούσκα αφού πουλάει αέρα (διαφήμιση) και δεν έχει κόστος υλικών. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε, είναι ότι ένα προϊόν αξίζει όσο ακριβώς το πληρώνουν οι καταναλωτές. Αν δεν πληρώσουν, προφανώς αξίζει λιγότερα οπότε πέφτει και η τιμή. Αν την πληρώσουν και κάθε χρόνο την πληρώνουν περισσότεροι, τότε αξίζει τόσα ή και περισσότερα. Καλή είναι η συζήτηση για κάγκουρες που πληρώνουν 1000€ και δεν έχουν να βάλουν κάρτα, αλλά δεν είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα. Αυτο μου αρεσε:¨ένα προϊόν αξίζει όσο ακριβώς το πληρώνουν οι καταναλωτές. Αν δεν πληρώσουν, προφανώς αξίζει λιγότερα οπότε πέφτει και η τιμή. Αν την πληρώσουν και κάθε χρόνο την πληρώνουν περισσότεροι, τότε αξίζει τόσα ή και περισσότερα" ????!!!!! Που ζεις φιλε μου?η πλειοψηφια δεν σημαινει οτι εχει και δικιο,ουτε οτι οι περισσοτεροι καταναλωτες εχουν καταναλωτικη συνειδηση.αυτο που περιγραφεις εχει να κανει με πολλους παραγοντες,πανω απ ολα η παιδεια,καποιος ο οποιος ειναι γνωστης δεν τον κοροιδευεις ευκολα,εχει να κανει με τη διαφημηση η οποια σου παρουσιαζει τη ζωη σου μεσα απο τα προιοντα (lifestyle) και με την καταναλωτικη συνειδηση, η οποια απλα δεν υπαρχει,αντι αυτης υπαρχει σε μεγαλο βαθμο η αυτοπροβολη και η ευχαριστηση γιατι πλεον το ατομο ειναι κενο χωρις τα καταλληλα προτυπα και προσπαθει να νοιωσει καλα και να αυτοπροβληθει μεσα απο υλικα αγαθα,οπως κινητα,αυτοκινητα,επωνυμα ρουχα κ.α.Δηλ οι περισσοτεροι κατοχοι iphone με τα λεγομενα σου ειναι γνωστες και ξερουν τι αγοραζουν,πληρωνουν αυτο που αξιζει η συγκεκριμενη συσκευη και αν την βγαλει αυριο η εταιρεια 3000Ε και την αγορασουν οι χαζοι τοσο θα αξιζει το iphone????!!! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Istros 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Για μενα ο μεσος χρηστης ειναι κομπλε με ενα xiaomi mi a1 η note 5 τωρα αν θελει κατι καλυτερο μπορει να παει σε oneplus 6 , να σκας ενα καρο λεφτα για iphone η s9 πλεον το θεωρω παραλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Κάθε φορά οι ίδιες γραφικές μαλακ*** σε άρθρο της apple. Θα το ξαναπώ, δε θα γίνει, αλλά οκ. Ελπίζω. Σταματήστε να γράφετε xiaomi vs apple, έχουν iphone δεν έχουν να βάλουν κάρτα ( παίζει να είναι πιο γραφικό και απο χωριό το χειμώνα). Και εγώ xiaomi έχω, αλλά δε κράζω apple. Διαβάστε την είδηση και σχολιαστε κάτι ανάλογο μη το κάνετε vs. Αν είχα λεφτά για apple, θα είχα iphone x. Δεν έχω, πήρα xiaomi Μη προσπαθήτε να επιβάλλεται ιδέες και απόψεις. Ο καθένας με τα λεφτά του παίρνει ότι θέλει 6 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, panossar95 είπε Κάθε φορά οι ίδιες γραφικές μαλακ*** σε άρθρο της apple. Θα το ξαναπώ, δε θα γίνει, αλλά οκ. Ελπίζω. Σταματήστε να γράφετε xiaomi vs apple, έχουν iphone δεν έχουν να βάλουν κάρτα ( παίζει να είναι πιο γραφικό και απο χωριό το χειμώνα). Και εγώ xiaomi έχω, αλλά δε κράζω apple. Διαβάστε την είδηση και σχολιαστε κάτι ανάλογο μη το κάνετε vs. Αν είχα λεφτά για apple, θα είχα iphone x. Δεν έχω, πήρα xiaomi Μη προσπαθήτε να επιβάλλεται ιδέες και απόψεις. Ο καθένας με τα λεφτά του παίρνει ότι θέλει εχεις δικιο για αλλο πραγμα συζηταμε και πεταγεται ο καθε χαζος και αναφερει οτι μονο τα iphone ειναι καλα και υποτιμαει τη νοημοσυνη μας.Και τα xiaomi μια χαρα κινητα ειναι.Για πιο λογο θα αγοραζες iphone αν ειχες λεφτα και οχι καποιο note 8,s9+,onelpus6,mi8 που ειναι ανωτερα με λιγοτερα χρηματα απο το iphone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, panossar95 είπε Κάθε φορά οι ίδιες γραφικές μαλακ*** σε άρθρο της apple. Θα το ξαναπώ, δε θα γίνει, αλλά οκ. Ελπίζω. Σταματήστε να γράφετε xiaomi vs apple, έχουν iphone δεν έχουν να βάλουν κάρτα ( παίζει να είναι πιο γραφικό και απο χωριό το χειμώνα). Και εγώ xiaomi έχω, αλλά δε κράζω apple. Διαβάστε την είδηση και σχολιαστε κάτι ανάλογο μη το κάνετε vs. Αν είχα λεφτά για apple, θα είχα iphone x. Δεν έχω, πήρα xiaomi Μη προσπαθήτε να επιβάλλεται ιδέες και απόψεις. Ο καθένας με τα λεφτά του παίρνει ότι θέλει Φίλε η xiaomi κολλάει γιατί μάλλον είναι τα "εθνικά τηλέφωνα" της Ινδίας Αν ψάξεις για reviews mid range τσιαομι τα περισσότερα που θα βρεις είναι ινδικά Όταν λοιπόν αυτοί έχουν πιάσει το νόημα και δεν παίζουν και πολλά λεφτά, ξαναρωτάω πού πάει η apple? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Istros είπε εχεις δικιο για αλλο πραγμα συζηταμε και πεταγεται ο καθε χαζος και αναφερει οτι μονο τα iphone ειναι καλα και υποτιμαει τη νοημοσυνη μας.Και τα xiaomi μια χαρα κινητα ειναι.Για πιο λογο θα αγοραζες iphone αν ειχες λεφτα και οχι καποιο note 8,s9+,onelpus6,mi8 που ειναι ανωτερα με λιγοτερα χρηματα απο το iphone? Γιατί το έπιασα στα χέρια μου για 10 λεπτά από φίλο, και μονο η κάμερα του και ειδικά το βίντεο με κέρδισαν. Σε σχέση με το redmi note μου πάντα. Και σαν σχεδιασμός μου άρεσε, και επειδή δεν είχα ποτέ iphone και θα ήθελα κάποια στιγμή να δουλέψω ένα, να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Αndroid είχα πάντα, για αυτό κυρίως θα επέλεγα iphone. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, panossar95 είπε Γιατί το έπιασα στα χέρια μου για 10 λεπτά από φίλο, και μονο η κάμερα του και ειδικά το βίντεο με κέρδισαν. Σε σχέση με το redmi note μου πάντα. Και σαν σχεδιασμός μου άρεσε, και επειδή δεν είχα ποτέ iphone και θα ήθελα κάποια στιγμή να δουλέψω ένα, να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Αndroid είχα πάντα, για αυτό κυρίως θα επέλεγα iphone. εχεις σοβαρα κινητρα οπως και οι περισσοτεροι που εχουν iphone.Λιγοι ειναι αυτοι που πραγματικα το χρειαζονται και ξερουν να το χρησιμοποιουν και προπαντων γιατι το αγορασαν.αυτους τους παραδεχομαι που δινουν τα 1000Ε τους υπολοιπους λυπαμαι αλλα οχι.απο κει και περα ειναι καθαρα προσωπικο το ζητημα,αλλα σε παραδεχομαι γιατι εισαι ειλικρινης! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, possiz είπε Περισυ λέει πούλησαν 3.2 εκ όλη τη χρονιά. Σχολιάζεις εντελώς άλλο πράγμα. Έχω 3 αυτή τη στιγμή. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Λες ψέμματα ή είσαι πάρα πολύ άτυχος. Ποια εχεις; Για πες. Ψεμματα λες εσυ. Και γραψε τι ακριβως κανεις με αυτα. Σημερα το google maps εβγαζε ενα θαυμαστικο και δεν εβγαζε κανενα αποτελεσμα για 15 λεπτα. Κατι για την συνδεση ελεγε. Ειχα 4G με φουλ γραμμες!!!Το δευτερο xiaomi δουλευε κανονικα. Και δεν ειναι η πρωτη φορα. Μετα τα 15 λεπτα ολα λειτουργουσαν κανονικα παλι. Θες να με πιστεψεις; Αν οχι μην μπαινεις στον κοπο να απαντησεις καν. 1000 φορες μια ευρωπαικη μαρκα με κινητα που κατασκευαζονται με στοχο την Ευρωπη, στα 200€. Και ας χανεις σε specs. Κερδιζεις σε stability. Κατι δεν παει καλα με τα band κατι εχουν κανει δεν ειναι τελειως σταθερο. Xiaomi τελος. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Στην Apple πλερώνεις: ποιότητα υλικών, software/οικοσύστημα, υποστήριξη, status symbol + αιώνια royalties του πρώτου iPhone και της ιδιοφυΐας του Jobs. Κατά τα άλλα δώσε μου Xiaomi/ποιοτικές κινεζιές και την ψυχή μου πάρε. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από whoever81 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 θυμαμαι την εποχη που κυκλοφορησε το iphone 1St generation και εστηναν αντισκηνα εξω απο τα κατστηματα για να τα αγορασουν με στεγαστικο δανειο και επαιρναν ipod που εκανε κλησεις και εστελνε sms γιατι συνδεση 3G δεν υποστηριζε,ουτε mms εστελνε,παρολα αυτα αυτοι οι απιθανοι τυποι προσπαθουσαν να πεισουν τους υπολοιπους για την απιστευτη συσκευη που αγορασαν χρυση.Η ιστορια συνεχιζεται 10 χρονια μετα! 2 λεπτά πριν, whoever81 είπε Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Στην Apple πλερώνεις: ποιότητα υλικών, software/οικοσύστημα, υποστήριξη, status symbol + αιώνια royalties του πρώτου iPhone και της ιδιοφυΐας του Jobs. Κατά τα άλλα δώσε μου Xiaomi ή ποιοτικές κινεζιές και την ψυχή μου πάρε. οταν λες ποιοτητα υλικων εννοεις την οθονη LG, την καμερα sony?η κατι αλλο που δεν υπαρχει σε αλλο κινητο?συμφωνω στο software γιατι δεν υπαρχει πουθενα αλλου και το πληρωνεις 700Ε και στο status symbol (κοινως μουρη).τιποτα αλλο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Istros είπε θυμαμαι την εποχη που κυκλοφορησε το iphone 1St generation και εστηναν αντισκηνα εξω απο τα κατστηματα για να τα αγορασουν με στεγαστικο δανειο και επαιρναν ipod που εκανε κλησεις και εστελνε sms γιατι συνδεση 3G δεν υποστηριζε,ουτε mms εστελνε,παρολα αυτα αυτοι οι απιθανοι τυποι προσπαθουσαν να πεισουν τους υπολοιπους για την απιστευτη συσκευη που αγορασαν χρυση.Η ιστορια συνεχιζεται 10 χρονια μετα! Τοτε το android δεν υπηρχε καν. Μετα 2-3 χρονια που βγηκε, καποιοι λεγαν οτι ειναι καλυτερο απο τα iphone...εκει να δεις πλακα. το iphone killer....με τα 100 patches! Μπας και δουλεψει Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα