Προς το περιεχόμενο

Η Apple πούλησε λιγότερο από 1 εκατομμύριο iPhone στην Ινδία το πρώτο μισό του 2018

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 487
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Το μέσο εισόδημα στην Ινδία είναι $1.600 το έτος. Το φθηνότερο iPhone, το SE, κοστίζει στην Ινδία $260. Το πιο διαδεδομένο smartphone είναι το Bharat 2 το οποίο κοστίζει $60. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

41 λεπτά πριν, AlexK74 είπε

Δεν είμαι οπαδός της Apple αλλά για να λέμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι :

Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα xiaomi πριν δυο χρόνια με 200€ , σήμερα θ απαρκαλαγε να το πουλήσει για 60€

Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα I phone 7 plus για 800 € σήμερα θα το πούλαγε για 500€

Και θα έκανε καλύτερα την δουλειά του για 2 χρόνια από το xiaomi 

αρα η σύγκριση 800€ με 200€ είναι άκαιρη 

Και πάλι κερδισμένος θα ήταν αυτός που αγόρασε το android γιατί θα είχε χάσει 120€ ενώ απο το iphone 300€ 😉

• Like 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μας τρελάνει η apple!!?Λίγα είναι 3.2 εκατομμύρια iPhone για το 2017 στην Ινδια?ακόμα και αν είναι iPhone 6s η se?πόσα θέλει να πουλήσει σε μια χώρα που ο μέσος μισθός είναι 100$ το μήνα?Αντί να απολύει τα στελέχη της ας ρίξει το κέρδος της από το 70% στην κάθε συσκευη σε 10-20% όπως οι υπόλοιπες εταιρείες.

Επεξ/σία από Istros

1 λεπτό πριν, Istros είπε

Θα μας τρελάνει η apple!!?Λίγα είναι 3.2 εκατομμύρια iPhone για το 2017 στην Ινδια?ακόμα και αν είναι iPhone 6s η se?πόσα θέλει να πουλήσει σε μια χώρα που ο μέσος μισθός είναι 100$ το μήνα?Αντί να απολύει τα στελέχη της ας ρίξει το κέρδος της από το 700% στην κάθε αυσκευη σε 10-20% όπως οι υπόλοιπες εταιρείες.

Ελ ο Ελ. Πόσο κέρδος έχει; 

21 λεπτά πριν, Qman είπε

Και πάλι κερδισμένος θα ήταν αυτός που αγόρασε το android γιατί θα είχε χάσει 120€ ενώ απο το iphone 300€ 😉

Πες τα ρε φίλε αυτά τα μαθηματικά των κατόχων μήλων μόνο κόντρα στα ακριβά Samsung έχουν νόημα και αν

1 ώρα πριν, AlexK74 είπε

με ios τρως γκολ από τα αποδυτήρια, μόνο φωτογραφίες θα τραβάς καλύτερα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Ελ ο Ελ. Πόσο κέρδος έχει; 

Το iPhone X κοστίζει στη apple 370$ και το iPhone 8 255$ υπολόγισε το κέρδος που έχει!!!

http://amp.timeinc.net/time/money/5014941/iphone-x-cost-price

700Ε λειτουργικό πλήρωνετε γιατι το hardware κοστιζει 300€.

https://www.statista.com/statistics/780301/manufacturing-costs-of-iphone-8/

Αφού όταν διάβασα την είδηση στεναχωρηθηκα.ειπα να κάνουμε έναν έρανο εδώ στη γειτονιά όλοι πριν τις διακοπές(γιατί μετά δεν θα χούμε φράγκο),να τσονταρουμε όλοι να τα στείλουμε στην apple να κάνει ο CEO διακοπές σαν άνθρωπος.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Istros είπε

Το iPhone X κοστίζει στη apple 370$ και το iPhone 8 255$ υπολόγισε το κέρδος που έχει!!!

http://amp.timeinc.net/time/money/5014941/iphone-x-cost-price

700Ε λειτουργικό πλήρωνετε γιατι το hardware κοστιζει 300€.

https://www.statista.com/statistics/780301/manufacturing-costs-of-iphone-8/

Ελ ο Ελ. Καλά τα λες. Ευτυχώς που δεν έχει 500 καταστήματα σε 24 χώρες, 130.000 υπαλλήλους, εγγύηση σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται και όχι μόνο στην Κίνα και 3-4 ακόμα, πατέντες που πληρώνει, R&D, iCloud κλπ. Φαντάζεσαι να είχε κι αυτά πόσο θα το πουλούσε; Τα υπόλοιπα έξοδα σε αφήνω να τα βρεις μόνος σου.

Α, και που είσαι, άμα πας να αγοράσεις αυτοκίνητο, πες τους πόσο απατεώνες είναι που τα υλικά κοστίζουν 5.000€ κι αυτοί το πουλάνε 15.000€.

Επεξ/σία από dali13gr
  • Like 8
  • Thanks 4
  • Confused 1

2 ώρες πριν, aris1986 είπε

Πέρα από κάποιους πλούσιους οι περισσότεροι στην Ινδία είναι slamdog millionaire φάση. Τι περίμενε...; Τυχεροί θα είναι στην Ινδία αν πιάσουν ποτέ στα χερια τους android go.

Περισυ λέει πούλησαν 3.2 εκ όλη τη χρονιά. Σχολιάζεις εντελώς άλλο πράγμα. 

2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Άσε μας ρε φίλε. Εγώ έχω 2 xiaomi και μου έρχεται να τα πετάξω. Σήμερα κόλλησαν τα data πάλι όταν ήμουν έξω και το χρειαστηκα.  

1)Αφοριζεις και2) εξηψωνεις μια σαβούρα. Γράφεις και εξυπνάδες. Άμα δεν είστε σίγουροι να μην γράφετε. 

Άκου εκεί xiaomi vs iPhone... 

Έχω 3 αυτή τη στιγμή. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Λες ψέμματα ή είσαι πάρα πολύ άτυχος. 

• Like 2

2 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Ελ ο Ελ. Καλά τα λες. Ευτυχώς που δεν έχει 500 καταστήματα σε 24 χώρες, 130.000 υπαλλήλους, εγγύηση σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται και όχι μόνο στην Κίνα και 3-4 ακόμα, πατέντες που πληρώνει, R&D, iCloud κλπ. Τα υπόλοιπα έξοδα σε αφήνω να τα βρεις μόνος σου.

Α, και που είσαι, άμα πας να αγοράσεις αυτοκίνητο, πες τους πόσο απατεώνες είναι που τα υλικά κοστίζουν 5.000€ κι αυτοί το πουλάνε 15.000€.

Εσύ φίλε μου να σαι χαρούμενος που αγοράζεις κάτι που κοστίζει 300€ και το πληρώνεις 1000€.εγω το θέωρω κοροϊδία.και αν δεν υπήρχαν άτομα σαν εσένα δεν θα κόστιζε 1000€.Οταν πάτε και τ αγοράζετε γιατί να ρίξουν  τις τιμές?

2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Άσε μας ρε φίλε. Εγώ έχω 2 xiaomi και μου έρχεται να τα πετάξω. Σήμερα κόλλησαν τα data πάλι όταν ήμουν έξω και το χρειαστηκα.  

1)Αφοριζεις και2) εξηψωνεις μια σαβούρα. Γράφεις και εξυπνάδες. Άμα δεν είστε σίγουροι να μην γράφετε. 

Άκου εκεί xiaomi vs iPhone... 

Έχω δεν είχα ποτέ πρόβλημα με Xiaomi μάλλον και στα Xiaomi κορόιδο σε πιασανε!!!

• Like 3
  • Confused 1

Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι. Ούτε Xiaomi έχω τώρα, ούτε iPhone. Ένα ταπεινό Zuk Z1 έχω. Απλά ξέρω τι σημαίνει οικονομία και εταιρείες, κάτι που κάποιοι αγνοούν παντελώς ή κάνουν ότι αγνοούν μόνο και μόνο για να κάνουν flame. Over and out.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1

14 minutes ago, dali13gr said:

Ελ ο Ελ. Καλά τα λες. Ευτυχώς που δεν έχει 500 καταστήματα σε 24 χώρες, 130.000 υπαλλήλους, εγγύηση σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται και όχι μόνο στην Κίνα και 3-4 ακόμα, πατέντες που πληρώνει, R&D, iCloud κλπ. Φαντάζεσαι να είχε κι αυτά πόσο θα το πουλούσε; Τα υπόλοιπα έξοδα σε αφήνω να τα βρεις μόνος σου.

Προφανως κατι τετοια επιχειρηματα ειναι για να νοιωθει ο καθεις καλα με τον εαυτο του, αλλα στην πραγματικοτητα δεν στεκουν. Ολα τα καταστηματα και ολοι οι υπαλληλοι μονο με το iPhone ασχολουνται? Αλλα προιοντα δεν εχει αυτη η εταιρια? Σορρυ δηλαδη, αλλα η πραγματικοτητα παει κοντρα σε αυτο που λες. Τα περιθωρια κερδους που εχει (τα οποια φαινονται απο τα κερδη που παρουσιαζει) σε διαψευδουν πανηγυρικα. Οταν με τις λιγοτερες πωλησεις εχεις τα περισσοτερα κερδη αυτο αυτοματα συνεπαγεται οτι ειτε η συσκευη σου ειναι φτηνιαρικη (χαμηλο κοστος κατασκευης), ειτε τα υπολοιπα κοστη σου ειναι χαμηλα. 

Εξορισμου δηλαδη οι συσκευες της Apple ειναι φτηνιαρικες, μιας και εχει το μεγαλυτερο περιθωριο κερδους σε σχεση με παρομοιου κοστους συσκευες. Αν ξερεις καποια αλλα οικονομικα τα οποια θα μπορουσες να εξηγησεις σε εναν λογιστη μπας και βγαλω κανα νοημα ξεκινα. Πες μου πως διαολο γινεται να ειναι υψηλο το κοστος (κατασεκυης και υποστηριξης οπως λες) και να εχει τα μεγαλυτερα περιθωρια κερδους? Τι??? Δεν γινεται? 

• Like 4
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, AlexK74 είπε

Δεν είμαι οπαδός της Apple αλλά για να λέμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι :

Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα xiaomi πριν δυο χρόνια με 200€ , σήμερα θ απαρκαλαγε να το πουλήσει για 60€

Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα I phone 7 plus για 800 € σήμερα θα το πούλαγε για 500€

αρα η σύγκριση 800€ με 200€ είναι άκαιρη 

Ενώ η δική σου σύγκριση 300 vs 140 ευρώ είναι έγκυρη.

Δεν γίνεται ενώ παραδέχεσαι πως η αξία μιας συσκευής κάνει scale  ποσοστιαία να προσπαθείς να αποδείξεις πως το κινητό των 800 ευρώ είναι πιο vfm απ' των 200.

btw οι αριθμοί σου κάπου μπάζουν. Το iphone 7 32gb με αρχική 825 δεν έχουν περάσει καν 2 χρόνια και το βρίσκεις ήδη 530 καινούργιο. μτχ πάει 100 κάτω τουλάχιστον.

5 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι. Ούτε Xiaomi έχω τώρα, ούτε iPhone. Ένα ταπεινό Zuk Z1 έχω. Απλά ξέρω τι σημαίνει οικονομία και εταιρείες, κάτι που κάποιοι αγνοούν παντελώς ή κάνουν ότι αγνοούν μόνο και μόνο για να κάνουν flame. Over and out.

Το σχόλιο για το Xiaomi είναι για τον zerg13 όταν κυκλοφόρησαν τα Xiaomi όλοι τα κορόιδευα και τώρα όλοι θέλουν να αγοράσουν το mi mix 2s και περιμένουν το mi8 που όντως είναι φοβερη συσκευή.το zul Z1 είναι μια χαρά συσκευή για τα χρήματα της.υπαρχουν άτομα που δεν ξέρουν τι είναι το iOS και πάνε και βάζουν 700 δόσεις δοσεις στον κοτσοβολο να πάρουν iPhone και δεν έχουν λεφτά να βάλουν 10Ε κάρτα.απλα για να πουλάνε μούρη με το iPhone .αυτά είναι τα θύματα του life style και τα πρότυπα της σημερινής κοινωνιας.Δηστυχως.και καλά κάνουν αν την βρισκουν έτσι,γιατι όμως να υποτιμούν όλοι αυτοί οι τύποι τη νοημοσύνη των υπολοίπων και να θέλουν να πιστέψουμε όσοι γνωρίζουμε από hardware ότι αξίζουν τα iPhone σαν συσκευές των 1000Ε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...