Hal9000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Παραδοσιακά η Apple συναντά σημαντικά προβλήματα με τις πωλήσεις του iPhone (και όχι μόνο) στην Ινδία, μια κατάσταση που δείχνει να επιδεινώνεται. Αν και η εταιρεία ξεκίνησε να κατασκευάζει τα iPhone στη συγκεκριμένη χώρα προκειμένου να μειώσει σημαντικά την τιμή του στο εσωτερικό της χώρας, όπως όλα δείχνουν έχει μακρύ δρόμο μπροστά της προκειμένου να αλλάξει την κατάσταση. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple έχει πουλήσει λιγότερο από 1 εκατομμύριο iPhone στο πρώτο μισό του 2018. Ως αποτέλεσμα των αναιμικών πωλήσεων, τρία στελέχη της Apple έχουν ήδη αποχωρήσει από την εταιρεία στο πλαίσιο σημαντικής αναδιοργάνωσης που επιχειρείται. Το ποσοστό της Apple στην Ινδία κυμαίνεται μόλις στο 2% ενώ το 2017 πουλήθηκαν σύμφωνα με έρευνα περίπου 3,2 εκατομμύρια iPhone συνολικά. Με βάση τα τελευταία στοιχεία, ο ρυθμός πωλήσεων έχει σημειώσει σημαντική πτώση με την Apple να συναντά σημαντικό πρόβλημα στο να πιάσει τις περσινές επιδόσεις. Η Ινδία αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη αγορά σε πωλήσεις smartphone όμως οι υψηλοί φόροι που ισχύουν στη χώρα αυξάνουν το τελικό κόστος της συσκευής κατά 15 με 20% σπρώχνοντας τους καταναλωτές σε πιο φθηνές προτάσεις και ειδικότερα σε αυτές των Samsung και Xiaomi. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι η Apple ξεκίνησε να κατασκευάζει το iPhone 6s και το iPhone SE στην Ινδία σε μία προσπάθεια μείωσης του κόστους αγοράς των συγκεκριμένων μοντέλων, όμως όπως φαίνεται η Apple θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο προκειμένου να αντιστρέψει την κατάσταση, μένοντας για την ώρα πίσω από τον ανταγωνισμό. Η Ινδία μπορεί να αποτελέσει μία τεράστια ευκαιρία για την Apple με τον CEO της εταιρείας Tim Cook, να δηλώνει κατά το παρελθόν ότι η εταιρεία του θα ακολουθήσει επιθετική πολιτική. Σημαντική πάντως εξέλιξη αποτελεί η επέκταση του 4G δικτύου στη χώρα καθώς και η αυξανόμενη μεσαία τάξη κάτι που μπορεί να σημαίνει περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να αγοράζουν μελλοντικά τα προϊόντα της Apple. Παρά τις χαμηλές πωλήσεις, ο Cook ανέφερε τον περασμένο Μάιο ότι τα έσοδα της Apple που προέρχονται από την Ινδία σημείωσαν αύξηση και ρεκόρ για το πρώτο μισό του 2018. TheVerge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρόνταααα έλα εδώ κουκλίτσα μου...μπράβο το κορίτσι μου... κοίτα αυτή την είδηση και κλάψε... μπράβο, το βράδυ θα σε πάω βόλτα... καλό σκυλάκι... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Πέρα από κάποιους πλούσιους οι περισσότεροι στην Ινδία είναι slamdog millionaire φάση. Τι περίμενε...; Τυχεροί θα είναι στην Ινδία αν πιάσουν ποτέ στα χερια τους android go. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Παρά τις χαμηλές πωλήσεις, ο Cook ανέφερε τον περασμένο Μάιο ότι τα έσοδα της Apple που προέρχονται από την Ινδία σημείωσαν αύξηση και ρεκόρ για το πρώτο μισό του 2018. 🤔😵🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 ντροπη😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Εκει Μαντίλι να κλάψει δεν εχει ο κόσμος και η Apple ονειρεύεται πωλήσεις .... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer73 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Άσε μας ρε φίλε. Εγώ έχω 2 xiaomi και μου έρχεται να τα πετάξω. Σήμερα κόλλησαν τα data πάλι όταν ήμουν έξω και το χρειαστηκα. 1)Αφοριζεις και2) εξηψωνεις μια σαβούρα. Έτσι είναι ότι πληρώνεις παίρνεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Αν και αγαπαω apple τετοια νεα ειναι εξαιρετικα για τον μεσο καταναλωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Architekt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Κάπου το 2014, επι εποχές iPhone 6, δεν είχαν κυκλοφορήσει στην Ινδία εκ νέου το iPhone 4 ως ultra low budget? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Άσε μας ρε φίλε. Εγώ έχω 2 xiaomi και μου έρχεται να τα πετάξω. Σήμερα κόλλησαν τα data πάλι όταν ήμουν έξω και το χρειαστηκα. 1)Αφοριζεις και2) εξηψωνεις μια σαβούρα. Γράφεις και εξυπνάδες. Άμα δεν είστε σίγουροι να μην γράφετε. Άκου εκεί xiaomi vs iPhone... Eχω απο τα χριστουγεννα Xiaomi Mi A1 220 ευρω και ειμαι υπερευχαριστημενος , παει σφαιρα, εχει παντα τα τελευταια updates απο την Google και εχει πολυ κατασκευη, τι παραπανω θα μου προσφερε ενα κινητο 700-1000 ευρω, προσωπικα νιωθω κοροιδο που τοσα χρονια επαιρνα ακριβα κινητα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μου θυμίζει την ταινία pain&gain στην παρουσίαση που έκανε ο walhberg. Ινδία: 1 δις άνθρωποι, 2 δις αυτιά. Ας πουλήσουμε εκεί κινητά. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Άσε μας ρε φίλε. Εγώ έχω 2 xiaomi και μου έρχεται να τα πετάξω. Σήμερα κόλλησαν τα data πάλι όταν ήμουν έξω και το χρειαστηκα. 1)Αφοριζεις και2) εξηψωνεις μια σαβούρα. Γράφεις και εξυπνάδες. Άμα δεν είστε σίγουροι να μην γράφετε. Άκου εκεί xiaomi vs iPhone... μπορεί να πετάξεις 5 από δαύτα και πάλι δεν θα έχεις πετάξει τα χρήματα ενός μήλου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexK74 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δεν είμαι οπαδός της Apple αλλά για να λέμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι : Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα xiaomi πριν δυο χρόνια με 200€ , σήμερα θ απαρκαλαγε να το πουλήσει για 60€ Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα I phone 7 plus για 800 € σήμερα θα το πούλαγε για 500€ Και θα έκανε καλύτερα την δουλειά του για 2 χρόνια από το xiaomi αρα η σύγκριση 800€ με 200€ είναι άκαιρη 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, AlexK74 είπε Δεν είμαι οπαδός της Apple αλλά για να λέμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι : Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα xiaomi πριν δυο χρόνια με 200€ , σήμερα θ απαρκαλαγε να το πουλήσει για 60€ Αν κάποιος είχε αγοράσει ένα I phone 7 plus για 800 € σήμερα θα το πούλαγε για 500€ Και θα έκανε καλύτερα την δουλειά του για 2 χρόνια από το xiaomi αρα η σύγκριση 800€ με 200€ είναι άκαιρη Η apple καλα κανει και πουλαει τοσο. Το προβλημα το εχει ο καθε ενας και η καθε μια που πανε σκανε 800 ευρω και σου ζητανε να παρουν ενα τηλεφωνο απο το κινητο σου γτ δεν εχουν καρτα (το παραδειγμα ειναι ακρως αληθινο) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 58 λεπτά πριν, aris1986 είπε Πέρα από κάποιους πλούσιους οι περισσότεροι στην Ινδία είναι slamdog millionaire φάση. Τι περίμενε...; Τυχεροί θα είναι στην Ινδία αν πιάσουν ποτέ στα χερια τους android go. πέρυσι πουληθήκανε στην ινδία. 3,3 εκατομμύρια καινούρια αυτοκίνητα, κρίνοντας από εδώ που (καινούρια) iphone έχουν ακόμη και αυτοί που δεν έχουν να αγοράσουν μονάδες για το καρτοκινητό, άνετα θα μπορούσαν να έχουν πουληθεί 50 εκατομμύρια iphone στην Ινδία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα