Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι σημαίνει στο reddit όταν γράφει για σένα redditor for<30days.Ευχαριστώ

Επεξ/σία από betojohn
Δημοσ.

Ευχαριστώ κατ αρχήν για την απάντηση αλλά δεν ξέρω αν το έχεις δει το ίδιο redditor for<30days μάλλον κάτι άλλο θα εννοεί γιατί το χρησιμοποιώ πάνω από 6 μήνες.Μήπως ότι έχω να γράψω περισσότερο από 30 μέρες οπότε με αναγνωρίζει σαν μέλος λιγότερο από 30 μέρες δεν ξέρω πάλι αν του έχει τύχει το ίδιο κάποιου ας μου πει.

Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.

πήγαινε στο /r/help /r/bugs ή /r/greece  αν δεν ξέρεις ελληνικά και κάνε εκει την ερώτηση σου, flair είναι που σου έβαλε κάποιος mod  ή ακόμη καλύτερα ρώτα τους mod στο sub όπου έλαβες το flair γιατί στο έβαλαν (εφόσον όπως λες είσαι παλαιότερος)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

πήγαινε στο /r/help /r/bugs ή /r/greece  αν δεν ξέρεις ελληνικά και κάνε εκει την ερώτηση σου, flair είναι που σου έβαλε κάποιος mod  ή ακόμη καλύτερα ρώτα τους mod στο sub όπου έλαβες το flair γιατί στο έβαλαν (εφόσον όπως λες είσαι παλαιότερος)

Ευχαριστώ έκανα την ερώτηση και περιμένω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε

τι ακριβως ειναι το ρεδδιτ ποτε δεν καταλαβα🙄

Site με μιμιδια

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

μια άλλη απορία που μου λύθηκε 

στο Reddit μπορούν να μπλοκάρουν ότι πήγες θέλουν για ανάρτηση χρηστών στα μουλωχτά, αλλά δεν έχουν το θάρρος να τις δημοσιοποιησουν για να ξέρει ο κόσμος ποιες είναι. Και μετά σου κάνουν και κυρηγμα πως να γράφεις και την πληρώνει αυτός που τα υποδεικνύει αντί αυτός που τα κάνει... 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, petran79 είπε

μια άλλη απορία που μου λύθηκε 

στο Reddit μπορούν να μπλοκάρουν ότι πήγες θέλουν για ανάρτηση χρηστών στα μουλωχτά, αλλά δεν έχουν το θάρρος να τις δημοσιοποιησουν για να ξέρει ο κόσμος ποιες είναι. Και μετά σου κάνουν και κυρηγμα πως να γράφεις και την πληρώνει αυτός που τα υποδεικνύει αντί αυτός που τα κάνει... 

Η απορια σου ποια ηταν ακριβως?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Η απορια σου ποια ηταν ακριβως?

Μα αφου του λυθηκε.

Λογικα ειχε απορια "γιατι οταν παω να κανω ποστ με το ταδε λινκ, οι reddit mods το αφαιρουν"

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μα αφου του λυθηκε.

Λογικα ειχε απορια "γιατι οταν παω να κανω ποστ με το ταδε λινκ, οι reddit mods το αφαιρουν"

Όχι μόνο αυτό, μετά το παίζουν και αδέκαστοι και αντικειμενικοι.

Και δε γράφουν οι πονηροι στους κανόνες τους πως μπλοκάρουν πηγές και δεν είναι υποχρεωτικό να αναφέρουν ποιες είναι. Με το σταγονόμετρο δηλαδή πρέπει να στα λένε. 

Αυτά είναι για αλλά καθεστώτα. Ας τα χαρούν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...