pontez2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τελευταίο καιρό έχω διαβάσει για διάφορα περιστατικά, όπου πάει κάποιος να πάρει φορολογικη ενημεροτητα και του βγαινει οτι χρωστάει κάποια κλήση σε κάποιον Δήμο. Ανακαλυπτει λοιπον ο εκάστοτε, οτι η κληση ειναι 20 ετων (γνωστος μου που του έτυχε, έπρεπε να αποδειξει οτι την εποχη που κοπηκε η κληση, δεν ειχε αμάξι, οπως και το έκανε) και του ζητάνε να φέρει απόδειξη αν ισχυρίστεί οτι δεν έχει κανει ποτέ τη τάδε παράβαση. Τα ερωτήματα ειναι: Αυτές οι κλήσεις μετα απο 20 χρονια δε θα έπρεπε να παραγράφονται? Γιατι ο φορολογουμενος δεν ειχε ενημερωθει τοσα χρονια οτι ειχε χρέος? Γιατι ο φορολογουμενος τοσα χρονια έπαιρνε κανονικα ενημερoτητες? Πάνω στο ιδιο θέμα προσθέτω και άλλο ένα περιστατικο που με προβλημάτισε. Άλλος γνωστός σταματάει για έλεγχο απο τροχαία και πάει αυτοφωρο διοτι έπρεπε να έχει παραδωσει πινακιδες μηχανης πριν 6 χρονια!!!!! Αποδειχθηκε οτι σε μια κληση για παρκαρισμα που του ειχαν αφησει κάποτε και την ειχε πληρωσει απευθείας, ο αστυνομικος ειχε γράψει με αχνά κολυβογράμματα οτι έπρεπε να παραδωσει πινακιδες, πράγμα που ο άνθρωπος δεν ειδε ποτέ διοτι η κληση ηταν σχεδον κατεστραμένη απο τις καιρικές συνθηκες. Πως γινεται να μην ενημερωνεται ο κόσμος για τέτοια θέματα? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από pontez2
kleo1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 ρε φίλε πλάκα μας κάνεις, τι ψάχνεις και τι απάντηση περιμένεις; διότι είμαστε ..δελο. ούτε αυτό δεν είμαστε βασικά διότι εκεί υπάρχει μια οργάνωση. εδώ από που να το πιάσεις το θέμα είναι το μόνο παράλογο που συμβαίνει; 2
bromiaris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Σε εμένα το 2008 μου είχαν στείλει από έναν Δήμο της Αττικής (δεν θυμάμαι ποιος ήταν) ένα χρέος 500 ευρώ για χρέη στην ύδρευση για το έτος 2004. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν εμένα εκεί… και ότι εκείνο το χρονικό διάστημα εργαζόμουν στο εξωτερικό… εκτός του ότι τα υπόλοιπα στοιχεία μου που ανέγραφαν ήταν διαφορετικά… Δηλαδή κάποιος με ίδιο όνομα και επώνυμο τους έριξε φέσι και τον πρώτο που βρήκαν στο ΤΑΞΙΣ με ίδιο όνομα- επώνυμο αλλά με διαφορετικά υπόλοιπα στοιχεία του έστειλαν την μαραμένη θλίψη… Και τρέξε εσύ έρμε να αποδείξεις ότι δεν είσαι αυτός ο άλλος… 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα