Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, όπως γράφω χρειάζομαι την εγγύηση για μια μπαταρία που αγόρασα από εχω χάσει την απόδειξη  η αγορά είχε γίνει με κάρτα. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω κάτι;

Δημοσ.

Εφόσον η αγορά έγινε με κάρτα και μπορείς να βρεις ακριβή ημερομηνία λογικά το κατάστημα αγοράς θα μπορεί να σου εκδώσει ένα αντίγραφο της απόδειξης

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vins είπε

Μπαταρία από τι? Αγορά από πού; Πριν πόσο καιρό;

Κινητού, έχει εγγύηση ένα μήνα ακόμα,μίλησα με το κατάστημα αλλά

2 λεπτά πριν, palasd είπε

Εφόσον η αγορά έγινε με κάρτα και μπορείς να βρεις ακριβή ημερομηνία λογικά το κατάστημα αγοράς θα μπορεί να σου εκδώσει ένα αντίγραφο της απόδειξης

Το κατάστημα επέμενε ότι Χωρίς απόδειξη δεν μπορεί να κάνει τίποτα, και ότι δεν έχει σχέση που αγόρασα με κάρτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απαίτησε με mail αντίγραφο παραστατικού για την εν λόγω συναλλαγή και δώσε τους ακριβή ημερομηνία και ώρα πληρωμής, όπως και στοιχεία που έβγαιναν από το λογαριασμό που έγινε η πληρωμή.

Επεξ/σία από vins
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

στοιχεία που έβγαιναν από το λογαριασμό που έγινε η πληρωμή.

Ωρα που θα δω; δεν λεει στον λογαριασμό της καρτας. Να παρω τηλ στην τραπεζα; Επίσης δεν κατάλαβα αυτό που παρέθεσα, τι στοιχεία;

Ευχαριστώ και για την βοήθεια 

Δημοσ.

Όταν πραγματοποιείς ηλεκτρονική πληρωμή δεν έχεις βάλει να σου έρχεται κάποια ειδοποίηση; Στοιχεία εννοώ αυτά που εμφανίζονται όταν κάνεις κάποια κατάθεση κάπου (πχ τελευταία ψηφία λογαριασμου, ονοματεπώνυμο με αστεράκια κλπ)

Δημοσ.

Εμένα γιατί μου κάνει ότι το κατάστημα δεν θέλει να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση και για αυτό τα κάνει αυτά λογικά αφού 'έχεις ημερομηνία πόσο δύσκολο είναι να βρουν την ηλεκτρονική συναλλαγή?

• Like 4
Δημοσ.

Σαφώς και το κατάστημα απλά θέλει να αποφύγει την εγγύηση. Με την κάρτα μπορείς να βρεις ημέρα και ώρα συναλλαγής καθώς και πόσο. Με αυτά η απόδειξη δεν είναι τίποτα.

Να υποθέσω κάποιο σκρουτζομαγαζο;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα το εν λόγω ζήτημα. Γνωρίζει κάποιος αν η κίνηση της κάρτας μέσω τράπεζας έχει την ίδια ισχύ με την απόδειξη? Ή αν δεν έχεις το απόκομμα της απόδειξης , έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν αντικατάσταση ή επισκευή?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, limplixos είπε

Με ενδιαφέρει και εμένα το εν λόγω ζήτημα. Γνωρίζει κάποιος αν η κίνηση της κάρτας μέσω τράπεζας έχει την ίδια ισχύ με την απόδειξη? Ή αν δεν έχεις το απόκομμα της απόδειξης , έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν αντικατάσταση ή επισκευή?

Πρέπει με κάποιο τρόπο να μπορεί να αποδειχθεί η αγορά !

Πλήρωσες με κάρτα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...