Ropallous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Καλύτερο Digitizer (γραφίδα) μέχρι 120 ευρώ για ερασιτεχνική χρήση. Απαιτήσεις μεσαίου μεγέθους,λεπτομέρια 'οσο γινεται με 120 ευρώ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
nikosthe15n Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Ropallous είπε Καλύτερο Digitizer (γραφίδα) μέχρι 120 ευρώ για ερασιτεχνική χρήση. Απαιτήσεις μεσαίου μεγέθους,λεπτομέρια 'οσο γινεται με 120 ευρώ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Τα καλύτερα στην αγορά είναι της Wacom. Όταν λες απαιτήσεις μεσαίου μεγέθους τι εννοείς? Τώρα όσο αφορά την λεπτομέρεια αν εννοείς αν έχουν ακρίβεια ναι. Και με τα λεφτά που διαθέτεις είσαι μια χαρά. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από nikosthe15n
Ropallous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, nikosthe15n είπε Τα καλύτερα στην αγορά είναι της Wacom. Όταν λες απαιτήσεις μεσαίου μεγέθους τι εννοείς? Τώρα όσο αφορά την λεπτομέρεια αν εννοείς αν έχουν ακρίβεια ναι. Και με τα λεφτά που διαθέτεις είσαι μια χαρά. ευχαριστώ για την απάντηση σου Νίκο.Επίσης οταν λώ μεσαίου μεγέθους εννοω να μην ειναι μικρή γιατί δεν βολέυει η γραφίδα
nikosthe15n Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τότε σε αυτή την περίπτωση ανεβαίνει πολύ το κόστος σε αυτή την μάρκα. Και εγώ έχω μια μικρή η οποία είναι αξιόπιστη για αυτό σου πρότεινα αυτή την εταιρεία. Για εναλλακτικά δεν έχω να σου προτείνω κάτι, δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. Οι μεγάλες πάνε στα 340 € και οι μεσαίες 255 € και η πιο φθηνή σε μεσαίο μέγεθος πάει στα 170 € Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από nikosthe15n Προσθήκη πληροφοριών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα