Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έβαλα Nova adsl αυτές τις μέρες και ήρθε πριν λίγο, θα σας παραθέσω στατιστικά να μου πείτε αν όλα είναι κομπλέ, απλα επειδή βλέπω ότι έχω πολύ μικρό attenuation που είναι καλό, βλέπω ότι έχει και πολύ κακό noise, τι λέτε ;

Screenshot_2018-07-16-14-30-17-426_com.chrome.beta.png

Επεξ/σία από Makarov
Δημοσ.
On 16/07/2018 at 14:33, Makarov said:

Καλησπέρα, έβαλα Nova adsl αυτές τις μέρες και ήρθε πριν λίγο, θα σας παραθέσω στατιστικά να μου πείτε αν όλα είναι κομπλέ, απλα επειδή βλέπω ότι έχω πολύ μικρό attenuation που είναι καλό, βλέπω ότι έχει και πολύ κακό noise, τι λέτε ;

Screenshot_2018-07-16-14-30-17-426_com.chrome.beta.png

Θα μπορουσε και καλυτερα η γραμμη για την αποσταση που εχεις αλλα δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που δεν πιανει τα μεγιστα θεωρητικα.και για τον οτε δεν ειναι βλαβη αν αντι για 20 παιζεις 15 εφοσον οι ηλεκτρικες μετρησεις ειναι σωστες.το margin ειναι σωστα στο 6 αφου ειναι το default profile της forthnet.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulinos είπε

Θα μπορουσε και καλυτερα η γραμμη για την αποσταση που εχεις αλλα δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που δεν πιανει τα μεγιστα θεωρητικα.και για τον οτε δεν ειναι βλαβη αν αντι για 20 παιζεις 15 εφοσον οι ηλεκτρικες μετρησεις ειναι σωστες.το margin ειναι σωστα στο 6 αφου ειναι το default profile της forthnet.

Λες να τους παρω να τους πω , για καλυτερο προφιλ, ή θα με γραψουν κανονικα;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Makarov είπε

Λογικά είσαι σε ελεύθερο 24αρι με 6αρι snr . Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο , με αυτά τα στατιστικά σηκώνεις κ vdsl από α.κ 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 18/07/2018 at 01:49, Makarov said:

βλεπω 6αρι οποτε το default εχεις.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμαζεις και κατανεμητη μηπως χανεις ταχυτητα λογω καλωδιωσης σπιτιου

On 18/07/2018 at 02:39, aGka8l said:

Λογικά είσαι σε ελεύθερο 24αρι με 6αρι snr . Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο , με αυτά τα στατιστικά σηκώνεις κ vdsl από α.κ 

θεωρητικα ναι.πρακτικα ομως δεν εχει τον καλυτερο χαλκο εκτος αν φοραει κανα παραξενο Profile οποτε μπορει και στο vdsl να μην πιασει τα μεγιστα.

Δημοσ.

Καλά είσαι.

Αν όμως παίζεις games κυρίως... θα πρότεινα να σε ανεβάσουν προφίλ snr να πας κάπου στο 8-9 και να μπεις σε fastpath. 

Και τα 2 ρίχνουν το dl (θα πας στα 13-14 φαντάζομαι) αλλά αξίζει για Gaming. 

Λίγα σφάλματα, χαμηλό ping, σταθερή γραμμή. 

Δημοσ.
6 minutes ago, ooaris said:

Καλά είσαι.

Αν όμως παίζεις games κυρίως... θα πρότεινα να σε ανεβάσουν προφίλ snr να πας κάπου στο 8-9 και να μπεις σε fastpath. 

Και τα 2 ρίχνουν το dl (θα πας στα 13-14 φαντάζομαι) αλλά αξίζει για Gaming. 

Λίγα σφάλματα, χαμηλό ping, σταθερή γραμμή. 

μπορει να δοκιμασει Fast σε 6 αρι και αμα δεν παιζει καλα τοτε να ζητησει Fast σε 8 ,9.πολλες γραμμες αμα ειναι καλες παιζουν μια χαρα με 6 fast

Δημοσ.

Προτιμώ παραπάνω snr γιατί προσωπικά έχω κακή εμπειρία από φορθνετ στο 6. Αραιά και που ήταν ασταθες και έπεφτε υπό του 6 και άρχιζαν οι μλκιες τύπου ξαφνικό-στιγμιαιο 5000 ping και μετά πάλι σταθερά στο 30ping. Αναλόγως το game, αυτό μπορεί να είναι από ανεπαίσθητο μέχρι και καταστροφικό. 

Δημοσ.
14 minutes ago, ooaris said:

Προτιμώ παραπάνω snr γιατί προσωπικά έχω κακή εμπειρία από φορθνετ στο 6. Αραιά και που ήταν ασταθες και έπεφτε υπό του 6 και άρχιζαν οι μλκιες τύπου ξαφνικό-στιγμιαιο 5000 ping και μετά πάλι σταθερά στο 30ping. Αναλόγως το game, αυτό μπορεί να είναι από ανεπαίσθητο μέχρι και καταστροφικό. 

για αυτο ειπα δοκιμη.υπαρχουν γραμμες που δεν παιζουν με 6 snr αλλα υπαρχουν γραμμες που παιζουν  σταθερα και με 3 snr.

θα χασει που θα χασει λογω fast μην χασει και λογω profile.

Δημοσ.

Συμφωνώ. 

Η δοκιμή βέβαια δεν είναι κάτι εύκολο για τον μέσο χρήστη και περναει απαρατήρητο και από τους τεχνικούς της εταιρίας πολλές φορές μιας και δεν καταλήγει σε dc. 

Άσε που πρακτικά μόνο από το φαστπαθ θα χάσει dl. Αυτά τα "ελεύθερα προφίλ και όσο φτάσεις" μόνο ρεαλιστικά δεν είναι. Αμφιβάλω ότι και τώρα με 16+ mbps βλέπει πάνω από 1.5MB/s κατεβάζοντας ένα τορρεντ. 

Δημοσ.

ναι αμα δεν καταληγει σε Dc δεν θα φανει τιποτα στον παροχο. για τα profiles εχω φτιαξει αυτο το οποιο ειναι με Profile forthnet

https://www.insomnia.gr/forums/topic/468701-snrnoise-marginprofiles-παρόχων-και-αλλαγές-profiles-για-σταθερότητα/

για το Fast path θα χασει κανα mbit. ρεαλιστικα ειναι αμα εχεις και ρεαλιστικο Snr.καποιοι που το βαζουν 1 και 2 μπορει να μην κανει Dc αλλα αμα εχεις πολλα errors δεν θα πετυχεις ποτε την ταχυτητα που πρεπει λογω πολλων errors.πρεπει δηλαδη να το τεσταρεις και οχι απλα το βαζουμε 1 και 2.πολλα ατομα με καλες γραμμες την εχουν τσιτωσει την γραμμη και ρεαλιστικα κατεβαζαν οσο πηγαινε.απλα πρεπει να ξερεις σε ποια γραμμη τα κανεις. βεβαια πιο παλια τυχαινε να μην φτανεις τις πραγματικες ταχυτητες σε ωρες αιχμης για τον απλο λογο οτι επαιζαν πιταρισμενα dslam ή πιταρισμενος κορμος δικτύου.αλλα αν εχεις τετοιο προβλημα το βλεπεις.το ιδιο και με τα παιχνιδια.μερικοι λενε εχω μεγαλο Ping και φταιει ο παροχος και σε trace βλεπεις οτιτο μεγαλο Ping ειναι στον εκαστοτε Server της εταιρειας.

33 minutes ago, ooaris said:

Συμφωνώ. 

Η δοκιμή βέβαια δεν είναι κάτι εύκολο για τον μέσο χρήστη και περναει απαρατήρητο και από τους τεχνικούς της εταιρίας πολλές φορές μιας και δεν καταλήγει σε dc. 

Άσε που πρακτικά μόνο από το φαστπαθ θα χάσει dl. Αυτά τα "ελεύθερα προφίλ και όσο φτάσεις" μόνο ρεαλιστικά δεν είναι. Αμφιβάλω ότι και τώρα με 16+ mbps βλέπει πάνω από 1.5MB/s κατεβάζοντας ένα τορρεντ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...