Jimakos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 έχω στην κατοχή μου ένα iphone και ένα ipad με την τελευταία έκδοση του 11 και στα δύο.Το ερώτημα μου είναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να παίρνουμε τις φωτογραφίες / video από το κινητό ή το tablet στο pc με σκοπό την φύλαξη / προβολή σε εκτός ios μέσα; στο icloud έχω το βασικό πακέτο (5gb) , οπότε γεμίζω γρήγορα (ειδικά με 4κ) , οπότε ένας ακόμα λόγος είναι αυτός. έχω δοκιμάσει το companion της microsoft για εισαγωγή σε pc αλλά για κάποιο λόγο ενίοτε κολλάει... ευχαριστώ εκ των προτέρων
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο PC, το iPhone εμφανίζεται στο "This PC", μέσα απ' το οποίο μπορείς να δεις το Folder τού Camera Roll (μόνο) και να κάνεις ένα απλό copy στον τοπικό και μετά να τις σβήσεις. * Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις τα 50 GB τού iCloud με 1 ευρώ τον μήνα. *Απ΄τη στιγμή που θα τις σβήσεις, στην ουσία έχεις κάνει μια μεταφορά και όχι Backup. Backup είναι όταν τα έχεις σε 2 μεριές. Καλό είναι πριν τις σβήσεις απ' το iPhone/Pad να τις έχεις βάλει σε 2ο δίσκο εκτός του τοπικού. Οι cloud λύσεις (iCloud, Dropbox, Mega, Google Photos κλπ), λύνουν το θέμα backup αυτομάτως. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από CheOnWeb
Jimakos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 ευχαριστώ για την απάντηση...για το backup το γνωρίζω (σε δύο ή παραπάνω τοποθεσίες).όσο για το 50Gb πάλι ουσιαστικά δεν ανάγεις το πρόβλημα; αφού κάποτε θα γεμίσει και αυτό!!!
CheOnWeb Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Αν τραβάς τόσο πολύ οκ, καλύτερα τοπικά, αν και τα 200GB iCloud δεν είναι απαγορευτικά (3 ευρώ/μήνα). Μέχρι να το γεμίσεις, με τα ίδια λεφτά θα παίρνεις κανα TB.
haHa Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μπορεις να δοκιμασεις με το google photos που προσφερει δωρεαν backup(χωρις περιορισμο χωρου) για φωτογραφιες κατω των 16mpixel μεχρι να αποφασισεις αν θα πληρωσεις για icloud backup. Σε πολλα σημεια(search, υποστηριξη και αλλων συσκευων κλπ) ειναι ανωτερο απο το apple photos.
Jimakos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 θα κάνω μια δοκιμή και στο google photos όπως και να χει...ευχαριστώ
koufs Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 έχω ένα synology NAS, κάνω (ή μάλλον γίνεται αυτόματα) backup των φωτος εκεί δεν χρησιμοποιώ το icloud
Jimakos77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, koufs είπε έχω ένα synology NAS, κάνω (ή μάλλον γίνεται αυτόματα) backup των φωτος εκεί δεν χρησιμοποιώ το icloud την σκεφτόμουν και αυτή τη λύση , αλλά για την ώρα ως server έχω ένα μικρό pc το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξω πολλά!!!
koufs Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 7 ώρες πριν, Jimakos77 είπε την σκεφτόμουν και αυτή τη λύση , αλλά για την ώρα ως server έχω ένα μικρό pc το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξω πολλά!!! και έτσι μπορεί να γίνεται, βρες πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει backup τις φωτο σε samba share, απλά το synology σου δίνει έτοιμο δωρεάν app για ios
Jimakos77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, koufs είπε και έτσι μπορεί να γίνεται, βρες πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει backup τις φωτο σε samba share, απλά το synology σου δίνει έτοιμο δωρεάν app για ios καλή λύση φαίνεται , αλλά δύσκολο για την ώρα να υλοποιηθεί (δύο τερατάκια μου τραβάν όλο τον χρόνο / ενέργεια) !!! οπότε για την ώρα θα παίζω manual και στο μέλλον το βλέπω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα