Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκεκριμένα για το redmi 5 plus 3/32.

Πήρα τηλέφωνο σε 5 σκρουτζομάγαζα και όλοι μου είπαν ότι έχουν την official global version με την 800άρα, με ευρωπαϊκό φορτιστή και μάλιστα ένα μου έδωσε και το μοντέλο και όντως είναι το MEG7. Άρα το παίρνω άφοβα; Δε θα έχει μούφα ROM που να μου βγάζει προβλήματα έτσι;

Επίσης, τους ρώτησα για την εγγύηση. Πέρα από αυτούς που είχαν δικούς τους συνεργάτες, υπήρχαν τα μαγαζιά που έχουν λένε την official εγγύηση που τα στέλνουν στην Ευρώπη (Γερμανία). Γιατί εγώ διαβάζω παντού ότι πάνε Κίνα και κάνουν 1 μήνα;

Παραθέτω τα μαγαζιά που πήρα:

1) mygad

- Έχει την official global version με την 800άρα αλλά για να είμαι σίγουρος (μου είπε) όταν κάνεις την παραγγελία να γράψεις στα σχόλια ότι θες την global version με την 800αρα.

- Εγγύηση: Δικιά τους 2 χρόνια

2) Hellasphone

- Έχει την official global version με την 800άρα.

- Ευρωπαϊκός φορτιστής.

- Εγγύηση: Του επίσημου συνεργάτη=>Το στέλνουν Ευρώπη (χρόνος~2 εβδομάδες)

3) justtech

- Το κουτί του κινητού είναι στα αγγλικά και το μοντέλο είναι το MEG7.

- Ευρωπαϊκός φορτιστής.

- Εγγύηση: Δικιά τους με δικό τους συνεργάτη

4) top-store

- Ευρωπαϊκός φορτιστής.

- Εγγύηση: Του επίσημου αντιπρόσωπου. Το στέλνουν Γερμανία (χρόνος 15-20 ημερολογιακές ημέρες)

5) 8cores

- Το κουτί είναι στα αγγλικά, με το CE πάνω.

- Ευρωπαϊκός φορτιστής.

- Εγγύηση: 1 έτος. Έχουν δικό τους συνεργάτη. Αν είναι κάτι που δεν μπορούν να το φτιάξουν αυτοί τότε το αντικαθιστούν με νέα παραγγελία.

Επεξ/σία από Hommer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Καταρχάς, γιατί να πάρεις αυτό με τα 3gb ram;

Επίσης, γιατί να πας στο 5 plus και όχι στο 5 NOTE που είναι ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ σκαλιά πάνω απ το plus με 50 ευρώ παραπάνω; 

https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html

Για τα λεφτά. Τι άλλο. Το αρχικό budget ήταν κάτω των 150. Το 4/64 έχει 20 ευρώ διαφορά με το 3/32 και το note παραπάνω. Παρόλλα αυτά, ανάλογα το μαγαζί μπορεί και να πάω σε κάποιο από αυτά τα 2, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το βασικό πόιντ του θέματος είναι, εμπιστεύομαι ό,τι μου είπαν και αγοράζω άφοβα xiaomi; Και επίσης, να δώσω κανά 10/20€ παραπάνω για μαγαζιά με δικιά τους εγγύηση ή δεν αξίζει πιστεύεις;

Επεξ/σία από Hommer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Hommer said:

Για τα λεφτά. Τι άλλο. Το αρχικό budget ήταν κάτω των 150. Το 4/64 έχει 20 ευρώ διαφορά με το 3/32 και το note παραπάνω. Παρόλλα αυτά, ανάλογα το μαγαζί μπορεί και να πάω σε κάποιο από αυτά τα 2, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το βασικό πόιντ του θέματος είναι, εμπιστεύομαι ό,τι μου είπαν και αγοράζω άφοβα xiaomi; Και επίσης, να δώσω κανά 10/20€ παραπάνω για μαγαζιά με δικιά τους εγγύηση ή δεν αξίζει πιστεύεις;

Εγώ λέω να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα να πέσει κ άλλο το note και να πας εκεί. 

Πριν 8 μέρες έκανε 200.. τώρα κάνει 191. Αν κάνεις λίγη υπομονή και  μαζέψεις λίγα ακόμα, μπορείς να πας σ αυτό. 

Καταλαβαίνεις ελπίζω το σκεπτικό μου.. Και ειλικρινά είναι μακράν καλύτερο απ αυτό που θες να πάρεις τώρα. ΕΙΔΙΚΑ με τα 3gb ram. 

Για σένα το λέω, εγώ χέστηκα, δεν παίρνω ποσοστά :P

ΥΓ. Πέφτει και το plus παράλληλα με το note 

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Εγώ λέω να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα να πέσει κ άλλο το note και να πας εκεί. 

Πριν 8 μέρες έκανε 200.. τώρα κάνει 191. Αν κάνεις λίγη υπομονή και  μαζέψεις λίγα ακόμα, μπορείς να πας σ αυτό. 

Καταλαβαίνεις ελπίζω το σκεπτικό μου.. Και ειλικρινά είναι μακράν καλύτερο απ αυτό που θες να πάρεις τώρα. ΕΙΔΙΚΑ με τα 3gb ram. 

Για σένα το λέω, εγώ χέστηκα, δεν παίρνω ποσοστά :P

ΥΓ. Πέφτει και το plus παράλληλα με το note 

Μωρέ το καταλαβαίνω το σκεπτικό σου κι έχεις δίκιο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αναμονής. Για την ακρίβεια, μέχρι Παρασκευή πρέπει να έχω ένα κινητό στα χέρια. Αν είχα χρόνο θα κοίταζα και θα περίμενα και προσφορές δεν έχω πρόβλημα.

Πέρα από τη σύγκριση όμως redmi 5/redmi note 5, το redmi 5 (είτε το 3/32 είτε το 4/64) από μόνου του είναι καλό για τα λεφτά του ή υπάρχει κάποιο καλύτερο στην κατηγορία του; Ως προς τα ερωτήματα για το skroutz έχεις κάποια γνώμη; 

Επεξ/σία από Hommer
Δημοσ.
1 minute ago, Hommer said:

Μωρέ το καταλαβαίνω το σκεπτικό σου κι έχεις δίκιο αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αναμονής. Για την ακρίβεια, μέχρι Παρασκευή πρέπει να έχω ένα κινητό στα χέρια. Αν είχα χρόνο θα κοίταζα και θα περίμενα και προσφορές δεν έχω πρόβλημα.

Πέρα από τη σύγκριση όμως redmi 5/redmi note 5, το redmi 5 από μόνου του είναι καλό για τα λεφτά του ή υπάρχει κάποιο καλύτερο στην κατηγορία του; Ως προς τα ερωτήματα για το skroutz έχεις κάποια γνώμη; 

Σ αυτά τα λεφτά τότε, το plus είναι μονόδρομος.

Με τα μαγαζιά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά φαντάζομαι για να θες το κινητό άμεσα, θα κάνεις skip αυτά που λένε για 1 και 2 βδομάδες.. 

Δημοσ.

Το MyGad (μαζί με το YouHou) ειναι απόλυτα εγγυημένα μαγαζια για το after sale service τους και την σωστη καλυψη της εγγυησης σου. Τις περισσοτερες φορες με καλυτερη αντιμετωπιση σε σχεση με τις αντιπροσωπείες. Τα αλλα δεν τα ξερω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επίσημοι διανομείς έχουν το Global με την 800αρα.

Εσύ από το Σκρουτζ θα ρωτήσεις αν είναι το μοντέλο με τον κωδικό MEG7.

Αυτό είναι το Global με την 800αρα.

Το γράφει πίσω στο κουτί.

https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi-redmi-5-plus-3gb-32gb-dual-sim-black-global-edition/

https://phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=4604

http://www.e-deal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=661061

https://www.gadget-shop.gr/xiaomi-redmi-5-plus-32gb-dual-black-pliromi-eos-12-dosis (έχω το note 5 πάρει και είναι οκ)

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Το MyGad (μαζί με το YouHou) ειναι απόλυτα εγγυημένα μαγαζια για το after sale service τους και την σωστη καλυψη της εγγυησης σου. Τις περισσοτερες φορες με καλυτερη αντιμετωπιση σε σχεση με τις αντιπροσωπείες. Τα αλλα δεν τα ξερω.

3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επίσημοι διανομείς έχουν το Global με την 800αρα.

Εσύ από το Σκρουτζ θα ρωτήσεις αν είναι το μοντέλο με τον κωδικό MEG7.

Αυτό είναι το Global με την 800αρα.

Το γράφει πίσω στο κουτί.

Τείνω προς το 8cores γιατι έχει δικιά του εγγύηση, κάμποσες κριτικές (όλες θετικές) και τα πάντα, έτσι όπως μου τα είπαν, δείχνουν ότι είναι όντως το official global version (800άρα, αγγλικά στο κουτί, αναγράφεται το CE, ευρωπαικός φορτιστής, μόνο το μοντέλο δεν ήξερε να μου πει αλλά μόνο ένα κατάστημα ήξερε να μου το πει αυτό).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hommer είπε

Τείνω προς το 8cores γιατι έχει δικιά του εγγύηση, κάμποσες κριτικές (όλες θετικές) και τα πάντα, έτσι όπως μου τα είπαν, δείχνουν ότι είναι όντως το official global version (800άρα, αγγλικά στο κουτί, αναγράφεται το CE, ευρωπαικός φορτιστής, μόνο το μοντέλο δεν ήξερε να μου πει αλλά μόνο ένα κατάστημα ήξερε να μου το πει αυτό).

Εγγυηση 1 ετους το 8cores

Εγγυηση 2 ετων το MyGad

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Εγγυηση 1 ετους το 8cores

Εγγυηση 2 ετων το MyGad

Ναι το ξέρω αλλά στα ίδια λεφτά που θα πάρω το 3/32 στο mygad θα πάρω το 4/64 στο 8cores. Νομίζω αξίζει το tradeoff

Δημοσ.
43 minutes ago, Hommer said:

Ναι το ξέρω αλλά στα ίδια λεφτά που θα πάρω το 3/32 στο mygad θα πάρω το 4/64 στο 8cores. Νομίζω αξίζει το tradeoff

Για μένα αξίζει. Όρμα !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update για όσους το δουν στο μέλλον: Τελικά πήρα το Xiamo Redi 5 plus 4/64 από το 8cores και όλα είναι μια χαρά. Είναι όντως η global version και ικανοποιεί όλες τις συνθήκες αυτού του οδηγού.

Επεξ/σία από Hommer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...