Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, tarantules είπε

Δεν παίρνει τις ρυθμίσεις του υπολογιστή που έγινε το format.Αυτό θα γινόταν εαν μπούταρα τον σταθερό με κάποιο cd εγκατάστασης των Windows.Την διαδικασία την κάνεις μέσα από τα ΗΔΗ φορτωμένα windows του σταθερού μέσω του παραπάνω προγράμματος.Δεν ψάχνει τι υποσυστήματα έχεις.Απλά εγκαθιστά τους driver που υπάρχουν ΗΔΗ μέσα στο ISO οπότε μετά είναι στο χέρι σου πόσους και ποιους drivers θα αναβαθμήσεις.

Παντως, γενικα δεν μπορω να καταλαβω... Πως γινεται οταν κανεις εγκατασταση των XP ας πουμε σε ενα λαπτοπ σου βγαζει προβλημα με SATA Drivers και οταν το κανεις σε εναν σταθερο υπολογιστη καινουριο, γινεται κανονικα χωρις προεγκαταστημενους SATA ή οτι αλλο απαιτειται...  Τι διαφορα εχουν τα λαπτοπ σε σχεση με τους σταθερους σε αυτο το θεμα, δεν μπορω να καταλαβω..;; 

Επεξ/σία από Archilleo
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 20/7/2018 στις 5:55 ΜΜ, Archilleo είπε

Παντως, γενικα δεν μπορω να καταλαβω... Πως γινεται οταν κανεις εγκατασταση των XP ας πουμε σε ενα λαπτοπ σου βγαζει προβλημα με SATA Drivers και οταν το κανεις σε εναν σταθερο υπολογιστη καινουριο, γινεται κανονικα χωρις προεγκαταστημενους SATA ή οτι αλλο απαιτειται...  Τι διαφορα εχουν τα λαπτοπ σε σχεση με τους σταθερους σε αυτο το θεμα, δεν μπορω να καταλαβω..;; 

Τα XP δεν εχουν μεγαλη βαση δεδομενων για drivers..για αυτο παλια..επρεπε να ενσωματωσουμε μεσα στο cd/dvd/iso των XP τους drivers για τους sata controllers και ενιοτε και για τους usb3.0 controllers.
Μιλαμε για ενα λειτουργικο τωρα που εχει να ανανεωσει τους ενσωματωμενους drivers του εδω και χιλια χρονια και πας να το περασεις (και τα 7αρια ειναι λιγο πολυ στην ιδια μοιρα στο θεμα αυτο..ισως λιγο περισσοτερους drivers να χει) σε ενα συγχρονο μηχανημα και φτασαμε στις 4 σελιδες...επειδη απλα δεν σε βολευουν τα 10αρια :)

Λυσεις υπαρχουν πολλες εφοσον εχεις προσβαση σε 2ο μηχανημα

1.φτιαχνεις iso των 7αριων με ενσωμετωμενους drivers για usb3.0
2.Aν δουλευε το ethernet/wifi , πεταγες ολους τους drivers σε καποιο cloud π.χ. dropbox , το ρυθμιζες στο φορητο..και τσουπ τους πηρες.
3.Η λυση που δοθηκε μεσω live cd καποιας συγχρονης λινουξ διανομης.
4.Να αφησεις τα "δεν με βολευουν τα 10αρια μπουχουχου" και να βαλεις 10αρια..οπως και εβαλες δηλ.
5.Να πας σε τεχνικο , πρεπει να βγαλουν και αυτοι το ψωμι τους.

Δεν σου φταιει σε τιποτα ουτε το φορητο ουτε η dell ουτε τα πραγματα που εξελισσονται..

Kαλωσηρθες στον 21ο αιωνα...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mphxths είπε

4Τα XP δεν εχουν μεγαλη βαση δεδομενων για drivers..για αυτο παλια..επρεπε να ενσωματωσουμε μεσα στο cd/dvd/iso των XP τους drivers για τους sata controllers και ενιοτε και για τους usb3.0 controllers.
Μιλαμε για ενα λειτουργικο τωρα που εχει να ανανεωσει τους ενσωματωμενους drivers του εδω και χιλια χρονια και πας να το περασεις (και τα 7αρια ειναι λιγο πολυ στην ιδια μοιρα στο θεμα αυτο..ισως λιγο περισσοτερους drivers να χει) σε ενα συγχρονο μηχανημα και φτασαμε στις 4 σελιδες...επειδη απλα δεν σε βολευουν τα 10αρια :)

Λυσεις υπαρχουν πολλες εφοσον εχεις προσβαση σε 2ο μηχανημα

1.φτιαχνεις iso των 7αριων με ενσωμετωμενους drivers για usb3.0
2.Aν δουλευε το ethernet/wifi , πεταγες ολους τους drivers σε καποιο cloud π.χ. dropbox , το ρυθμιζες στο φορητο..και τσουπ τους πηρες.
3.Η λυση που δοθηκε μεσω live cd καποιας συγχρονης λινουξ διανομης.
4.Να αφησεις τα "δεν με βολευουν τα 10αρια μπουχουχου" και να βαλεις 10αρια..οπως και εβαλες δηλ.
5.Να πας σε τεχνικο , πρεπει να βγαλουν και αυτοι το ψωμι τους.

Δεν σου φταιει σε τιποτα ουτε το φορητο ουτε η dell ουτε τα πραγματα που εξελισσονται..

Kαλωσηρθες στον 21ο αιωνα...

Ναι ρε φιλε ισως φτασουμε και τις 10 σελιδες, που ειναι το κακο...; Σε πειραζει μηπως που απασχολω πορους του διαδικτυου; :P 

Τα παω καλα με την τεχνολογια, αν εχεις αμφιβολιες για αυτο, απλα το οτι δεν μου αρεσουν τα λαπτοπ συγκεκριμενα σαν μηχανηματα δεν σημαινει οτι ειμαι ασχετος στα υπολοιπα... Απλα, οπως σε εσενα δεν σου αρεσουν τα ρεβιθια ή οι μπαμιες κτλ. για τους δικους σου λογους, εμενα δεν μου αρεσουν τα λαπτοπ για τους δικους μου λογους.. που ειναι το κακο;; 

Απο τη στιγμη που μπορω να βγαλω ακρη με κατι βασικα να φτιαξω κατι απο μονος μου, δεν χρειαζεται να το παω στον τεχνικο, ας βγαλουν το ψωμι τους απο αυτους που ειναι παντελως ασχετοι πανω σε αυτα. Εαν εσυ εχεις λεφτα για πεταμα, να τα πηγαινεις σε τεχνικους (για πραγματα που δεν γνωριζεις) και να τους πληρωνεις για να βγαζουν το ψωμι τους... ^_^ 

Εγω οταν κατι μπορω να το φτιαξω μονος μου και να βγαλω ακρη, ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ! 

Το οτι ανοιξα ενα θεμα, το εκανα καθαρα επειδη ειχα απορια πανω σε κατι και ηθελα να βρω τη λυση, αν γινοταν...δεν ειναι κακο να ρωτας αν εχεις απορια σε κατι ή κολλας καπου...αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν θα εβρισκα την ακρη παλι... Παντα υπαρχουν ενναλακτικες λυσεις για ολα! 

Καλως σας βρηκα 21 αιωνα!!!!!!!!!!! :D  

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Απλα, οπως σε εσενα δεν σου αρεσουν τα ρεβιθια ή οι μπαμιες κτλ. για τους δικους σου λογους, εμενα δεν μου αρεσουν τα λαπτοπ για τους δικους μου λογους.. που ειναι το κακο;; 

Το κακο ειναι οτι αν δεν μου αρεσει ενα φαγητο εμενα δεν θα το χαρακτηρισω "σκατοφαγητο" , οπω εσυ χαρακτηρισες τα λαπτοπ "σκατοφορητα" , πολυ απλα επειδη δεν σκαμπαζεις απο φορητα και των ιδιαιτεροτητων που εχουν σαν hardware..

35 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Απο τη στιγμη που μπορω να βγαλω ακρη με κατι βασικα να φτιαξω κατι απο μονος μου, δεν χρειαζεται να το παω στον τεχνικο, ας βγαλουν το ψωμι τους απο αυτους που ειναι παντελως ασχετοι πανω σε αυτα. Εαν εσυ εχεις λεφτα για πεταμα, να τα πηγαινεις σε τεχνικους (για πραγματα που δεν γνωριζεις) και να τους πληρωνεις για να βγαζουν το ψωμι τους...

Nαι ο κλασικος νεοελληνας που σκαει λεφτα να εχει το ακριβο φορητο/κινητο/ταμπλετ/κλπ , αλλα να σκασει λεφτα για να επισκευασει το ποταπο πισι του..ποτε..λεφτα για πεταμα..δεν εισαι ο 1ος ουτε ο τελευταιος..εχω δει πολλους σαν και σενα στην ζωη μου.

36 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Το οτι ανοιξα ενα θεμα, το εκανα καθαρα επειδη ειχα απορια πανω σε κατι και ηθελα να βρω τη λυση, αν γινοταν...δεν ειναι κακο να ρωτας αν εχεις απορια σε κατι ή κολλας καπου...αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν θα εβρισκα την ακρη παλι... Παντα υπαρχουν ενναλακτικες λυσεις για ολα! 

Το οτι ανοιξες ενα θεμα , οχι μονο εσυ  πολλοι το κανουν απο την συνομοταξια σου , σημαινει οτι θες τεχνικες λυσεις/συμβουλες στο τζαμπα.Αυτο βεβαια δεν ειναι κατακριτεο ως ενα βαθμο αρκει να ειχες ασχοληθει ο ιδιος περισσοτερο πριν ζητησεις την οποιαδηποτε βοηθεια.Το να πειραματιστει καποιος με το μηχανημα του και να ζηταει λυσεις/συμβουλες/οδηγιες δεν ειναι κακο.
Το να του βγαζει ομως καποιος τα ματια και να ζηταει και τεχνικη υποστηριξη δωρεαν ..ειναι καπως...γιατι απλα πιστευει οτι το χει...ενω δεν το χει..ουτε καν γοογλαρες πραματα..ενταξει το καταλαβαινω..πρεπει να ξερεις τις λυσεις για να τις γοογλαρεις..
Αν κρινω απο το επιπεδο των γνωσεων σου οπως το καταλαβαινω απο τα οσα εγραψες και ρωτουσες ,οχι δεν θα την εβρισκες την ακρη...με τιποτα ομως.Θα μπορουσες να γοογλαρεις οπως γοογλαρα και γω και να βρεις σαιτς που μιλανε για το πως να ενσωματωσεις usb3.0 drivers σε 7αρια...δεν το εκανες..και να το εκανες οι οδηγιες ειναι πολυ περιπλοκες για το επιπεδο των γνωσεων σου.

Ειναι σαν να μπω σε σαιτ με αυτοκινητα και να τους ρωταω πως να κανω το αμαξι σερβις μονος μου..με μηδεν/ελαχιστες γνωσεις..και να επιμενω να με βοηθησουν πιστευοντας οτι και βημα βημα να μου τα πουν θα τα καταλαβω και θα τα εφαρμοσω κιολας..γιατι το να δωσω λεφτα σε συνεργειο...ειναι λεφτα για πεταμα...

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mphxths είπε

Το κακο ειναι οτι αν δεν μου αρεσει ενα φαγητο εμενα δεν θα το χαρακτηρισω "σκατοφαγητο" , οπω εσυ χαρακτηρισες τα λαπτοπ "σκατοφορητα" , πολυ απλα επειδη δεν σκαμπαζεις απο φορητα και των ιδιαιτεροτητων που εχουν σαν hardware..

Μιλαμε παντα για σενα και για μενα αντιστοιχα φιλε μου. Μπορει εσυ να λες κατι "σκατοταδε" και εγω να λεω ειναι απο τα αγαπημενα μου. Αντικειμενικα οι μπαμιες και τα ρεβιθια που εφερα ως παραδειγμα, ειναι απο τα πιο υγιεινα φαγητα και θρεπτικα πολυ... Εσυ μπορει για τον εαυτο σου να τα χαρ. ως σκατοφαγητα ή΄ο οποιοσδηποτε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Archilleo είπε

Μιλαμε παντα για σενα και για μενα αντιστοιχα φιλε μου. Μπορει εσυ να λες κατι "σκατοταδε" και εγω να λεω ειναι απο τα αγαπημενα μου. Αντικειμενικα οι μπαμιες και τα ρεβιθια που εφερα ως παραδειγμα, ειναι απο τα πιο υγιεινα φαγητα και θρεπτικα πολυ... Εσυ μπορει για τον εαυτο σου να τα χαρ. ως σκατοφαγητα ή΄ο οποιοσδηποτε.

(Θα στο γενικεψω) ..το να χαρακτηρισω αρνητικα κατι επειδη δεν μου αρεσει/δεν-το-ξερω/δεν-το-γουσταρω/δεν-το-καταλαβαινω ..ειναι ψυχολογικα προβληματικο.
Προσπαθω με αυτη την αντιμετωπιση μου προς αυτο το οτιδηποτε να πεισω τον εαυτο μου , οτι ξερεις ? δεν φταις εσυ ρε μπηχτη , αυτο το χ,ψ αντικειμενο φταιει...αυτο ειναι σκατενιο..αυτο φταιει..δεν φταις εσυ μπηχτη!

Ειναι σαν να εγκαταστησω στο πισι μου κανα ραλακι...να παω να το παιξω..να βαρεσω ολες τις κολωνες και να συγχιστω και να αρχιζω να λεω..τι σκατενιο ραλακι..σκατοαυτοκινητα..σκατοκατασταση...ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ...και ολα αυτα σαν μηχανισμο αμυνας..για να μην σκεφτομαι το γεγονος οτι απλα ημουν μανταλακοχερης και δεν ηξερα να οδηγαω..

Αρα ερχομαι στο ειδικο παραδειγμα το δικο σου..οταν λες σκατοφορητα..επειδη οπως ειπα εχεις περιορισμενες γνωσεις (δεν ειναι κατακριτεο αυτο..κανεις δεν γεννηθηκε ξερολας..ουτε ολοι μας τα ξερουμε ολα) πανω στις ιδιαιτεροτητες των φορητων..και γυρνας και λες "σκατοφορητα"..και πεφτεις μαλιστα και στην περιπτωση dell φορητων που ειναι απο τα κορυφαια και σαν φορητα και σαν εταιρια...ε ενταξει..τι θες να σου πω τωρα?Οτι εχεις δικιο?Ε δεν μπορω :)

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mphxths είπε

Nαι ο κλασικος νεοελληνας που σκαει λεφτα να εχει το ακριβο φορητο/κινητο/ταμπλετ/κλπ , αλλα να σκασει λεφτα για να επισκευασει το ποταπο πισι του..ποτε..λεφτα για πεταμα..δεν εισαι ο 1ος ουτε ο τελευταιος..εχω δει πολλους σαν και σενα στην ζωη μου.

Εχω λοιπον, το καθε δικαιωμα να τα χαρακτηρισω οπως θελω για μενα που μου φαινονται δυσκολα στο hardware στο software (drivers) και για την αντοη οτυς να τα θεωρω "αδυναμα"...

Μπορει εσυ να τα "αγαπας" και να σου αρεσουν επειδη ξερεις και μπορεις να τα χειριζεσαι καλυτερα... Δεν μιλησα ποτε σαν λαπτοπ αυτη η γενια οτι δεν ειναι καλη και ειναι "σκατο..." 

Το ξερω οτι υπαρχουνε και λαπτοπ που βαζουνε κατω τους απλους καθημερινους υπολογιστες (σταθερους), αλλα επειδη σου βγαζουν το λαδι καθε φορα που θες να το "πειραξεις". 

Οι σταθεροι ειναι πιο "ελευθεροι"... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Εχω λοιπον, το καθε δικαιωμα να τα χαρακτηρισω οπως θελω για μενα που μου φαινονται δυσκολα στο hardware στο software (drivers) και για την αντοη οτυς να τα θεωρω "αδυναμα"...

Μπορει εσυ να τα "αγαπας" και να σου αρεσουν επειδη ξερεις και μπορεις να τα χειριζεσαι καλυτερα... Δεν μιλησα ποτε σαν λαπτοπ αυτη η γενια οτι δεν ειναι καλη και ειναι "σκατο..." 

Το ξερω οτι υπαρχουνε και λαπτοπ που βαζουνε κατω τους απλους καθημερινους υπολογιστες (σταθερους), αλλα επειδη σου βγαζουν το λαδι καθε φορα που θες να το "πειραξεις". 

Οι σταθεροι ειναι πιο "ελευθεροι"... 

Οχι , δεν εχεις το δικαιωμα.Ειναι σαν να λεω εγω οτι η πυρηνικη φυσικη ειναι σκατοεπιστημη..επειδη δεν ξερω χριστο απο πυρηνικη φυσικη..εχω το δικαιωμα?οχι. αμα την σπουδασω και την μελετησω..τοτε θα εχω το δικαιωμα να εκφερω αποψη.

Ετσι και συ...μπορεις να τα χαρακτηρισεις οπως θες..αλλα πως να στο πω..δεν εχει βαρυτητα η αποψη σου επι του θεματος :)
Οι σταθεροι ειναι πιο ελευθεροι στο να τους πειραζει καποιος..και ετσι ο μισος ελληνικος αρσενικος πληθυσμος σε καποιο σημειο της ζωης του αρχισε να νομιζει οτι ειναι τουλαχιστον τεχνικαρας και καποιοι νομιζανε οτι ειναι και χακερς...

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mphxths είπε

Το οτι ανοιξες ενα θεμα , οχι μονο εσυ  πολλοι το κανουν απο την συνομοταξια σου , σημαινει οτι θες τεχνικες λυσεις/συμβουλες στο τζαμπα.Αυτο βεβαια δεν ειναι κατακριτεο ως ενα βαθμο αρκει να ειχες ασχοληθει ο ιδιος περισσοτερο πριν ζητησεις την οποιαδηποτε βοηθεια.Το να πειραματιστει καποιος με το μηχανημα του και να ζηταει λυσεις/συμβουλες/οδηγιες δεν ειναι κακο.
Το να του βγαζει ομως καποιος τα ματια και να ζηταει και τεχνικη υποστηριξη δωρεαν ..ειναι καπως...γιατι απλα πιστευει οτι το χει...ενω δεν το χει..ουτε καν γοογλαρες πραματα..ενταξει το καταλαβαινω..πρεπει να ξερεις τις λυσεις για να τις γοογλαρεις..
Αν κρινω απο το επιπεδο των γνωσεων σου οπως το καταλαβαινω απο τα οσα εγραψες και ρωτουσες ,οχι δεν θα την εβρισκες την ακρη...με τιποτα ομως.Θα μπορουσες να γοογλαρεις οπως γοογλαρα και γω και να βρεις σαιτς που μιλανε για το πως να ενσωματωσεις usb3.0 drivers σε 7αρια...δεν το εκανες..και να το εκανες οι οδηγιες ειναι πολυ περιπλοκες για το επιπεδο των γνωσεων σου.

Ειναι σαν να μπω σε σαιτ με αυτοκινητα και να τους ρωταω πως να κανω το αμαξι σερβις μονος μου..με μηδεν/ελαχιστες γνωσεις..και να επιμενω να με βοηθησουν πιστευοντας οτι και βημα βημα να μου τα πουν θα τα καταλαβω και θα τα εφαρμοσω κιολας..γιατι το να δωσω λεφτα σε συνεργειο...ειναι λεφτα για πεταμα...

Ξερω μερικα πραγματα απο υπολογιστες δεν ειμαι τελειως ασχετος, απο μικρος ασχολιομουν αλλα οχι πολυ και με τα λαπτοπ δεν ατα πηγαινα και τοσο καλα για αυτο ρωτησα. Την μεγαλυτερο μερος ομως της διαδικασιας το γνωριζω... Αυτος που ρωταει πως θα φτιαξει το αμαξι του σε φορουμ ισως να μην γνωριζει τιποτα, εγω ομως γνωριζω φιλε μου κατι λιγα και ειμαι σιγουρος οτι αυτο που κανω θα λειτουργει σωστα. Κουτσα στραβα, ειμαι υπομονετικος και ασχολουμε. Αλλοι δεν εχουν λευτα να φανε και εσυ μου λες να παω να σταξω λευτα (πανω απο 50ευρω) για ενα φορματ που ξερω να κανω και μονος μου;; Τα φορουμς για αυτον τον λογο ειναι... για μικροπραγματα, κολληματα, αποριες...δεν ζητησα διδακτορικα μαθηματα απο κανεναν.. και αν δεις τα περισσοτερα τωραα ειναι εκτος θεματος. Και ζητησα εναλλακτικοι λυση και οχι να μου μαθουν πως να κανω φορματ και οτι αλλο γυρω απο το φορματ υπαρχει... 

11 λεπτά πριν, mphxths είπε

(Θα στο γενικεψω) ..το να χαρακτηρισω αρνητικα κατι επειδη δεν μου αρεσει/δεν-το-ξερω/δεν-το-γουσταρω/δεν-το-καταλαβαινω ..ειναι ψυχολογικα προβληματικο.
Προσπαθω με αυτη την αντιμετωπιση μου προς αυτο το οτιδηποτε να πεισω τον εαυτο μου , οτι ξερεις ? δεν φταις εσυ ρε μπηχτη , αυτο το χ,ψ αντικειμενο φταιει...αυτο ειναι σκατενιο..αυτο φταιει..δεν φταις εσυ μπηχτη!

Ειναι σαν να εγκαταστησω στο πισι μου κανα ραλακι...να παω να το παιξω..να βαρεσω ολες τις κολωνες και να συγχιστω και να αρχιζω να λεω..τι σκατενιο ραλακι..σκατοαυτοκινητα..σκατοκατασταση...ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ...και ολα αυτα σαν μηχανισμο αμυνας..για να μην σκεφτομαι το γεγονος οτι απλα ημουν μανταλακοχερης και δεν ηξερα να οδηγαω..

Αρα ερχομαι στο ειδικο παραδειγμα το δικο σου..οταν λες σκατοφορητα..επειδη οπως ειπα εχεις περιορισμενες γνωσεις (δεν ειναι κατακριτεο αυτο..κανεις δεν γεννηθηκε ξερολας..ουτε ολοι μας τα ξερουμε ολα) πανω στις ιδιαιτεροτητες των φορητων..και γυρνας και λες "σκατοφορητα"..και πεφτεις μαλιστα και στην περιπτωση dell φορητων που ειναι απο τα κορυφαια και σαν φορητα και σαν εταιρια...ε ενταξει..τι θες να σου πω τωρα?Οτι εχεις δικιο?Ε δεν μπορω :)

Για μενα ειναι σκατοφορητα... ΤΕΛΟΣ!!! :D Σιγουρα αντικειμενικα οπως ειπα να ειναι τα καλυτερα.. Εσυ δουλευεις σε καμια εταιρια ή κανενα εργοστασιο παραγωγης φορητων υπολογιστων και σπαζεσαι τοσο που εγω τα λεω σκατολαπτοπ λογω της πολυπλοκοτητας;;  Και συμφωνω οτι τα DELL ειναι απο τα καλυτερα οπως λες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ @Archilleo το κουραζεις χωρις λογο ενω ξερεις οτι εχω δικιο σε αυτα που λεω.

Ποιο φορματ ξερεις να κανεις και μονος σου?Αυτο που που εκανες που περασες τα 7αρια και δεν δουλευε τιποτα?Για αυτο το φορματ μιλαμε?Το φορματ δεν ειναι απλα βαζω το cd/usb και περναω λειτουργικο..πρεπει να δουλευει και το μηχανημα στην εντελεια στο τελος.

Ποια μερικα πραματα ?Το ασχολουμαι απο μικρος το εβαλες σαν βιογραφικο?Και εισαι σιγουρος οτι αυτο που θα κανεις θα λειτουργει σωστα?Για πες μου τελικα το φορητο μετα το φορματ δουλευε σωστα?

Οσοι δεν εχουν λεφτα να φανε δεν εχουν πισι και δεν τους αφορα η κουβεντα εδω περα..για σενα μιλαμε..ασε τους αλλους..Τα φορουμς δεν ειναι για να κανουν την χαμαλοδουλεια σου.Εχεις καποιο προβλημα?Ξεσκισου στο γοογλε..μαθε πραματα..προσπαθησε..και οταν φτασεις στο αμην..μπες στο φορουμ και πες..εκανα αυτα και αυτα..εψαξα βρηκα αυτα και αυτα και τελικα τιποτα..εχετε καμμια ιδεα?

Το φορματ δεν ειναι ενα πραμα..εβαλα το σιντι μπηκε το λειτουργικο..τελος..ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε...εμπεριεχει και πολλα αλλα πραγματα γυρω απο την διαδικασια που τοσο καλα λες οτι γνωριζεις και φανηκε με τα προβληματα που σου προεκυψαν..Αρα δεν μιλαμε για μικροπραγματα αλλα για διδακτορικα μαθηματα..που αν μη τι αλλω εχουν δοθει εδω και χρονια μιας και μιλαμε για λειτουργικο (windows 7) που κυκλοφορει εδω..και ....χρονια.Αν ηξερες τι και πως να ψαξεις θα χες λυσει το προβλημα σου εστω και με δυσκολια..θα ξερες τι να ψαξεις...θα χες μια κατευθυνση.

Απλα μπηκες και με αφορμη ενα προβλημα σου , ο κοσμος εδω επρεπε να σου κανει εντατικα μαθηματα πολλων πραγματων...

Κλεισε το θεμα , το κουρασαμε.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mphxths είπε

Οχι , δεν εχεις το δικαιωμα.Ειναι σαν να λεω εγω οτι η πυρηνικη φυσικη ειναι σκατοεπιστημη..επειδη δεν ξερω χριστο απο πυρηνικη φυσικη..εχω το δικαιωμα?οχι. αμα την σπουδασω και την μελετησω..τοτε θα εχω το δικαιωμα να εκφερω αποψη.

Ετσι και συ...μπορεις να τα χαρακτηρισεις οπως θες..αλλα πως να στο πω..δεν εχει βαρυτητα η αποψη σου επι του θεματος :)
Οι σταθεροι ειναι πιο ελευθεροι στο να τους πειραζει καποιος..και ετσι ο μισος ελληνικος αρσενικος πληθυσμος σε καποιο σημειο της ζωης του αρχισε να νομιζει οτι ειναι τουλαχιστον τεχνικαρας και καποιοι νομιζανε οτι ειναι και χακερς...

χαχααχαχαχαχα.... Πολλα κομπλεξ φιλε και λιγη η ουσια... δεν μιλησα σαν επιστημη την τεχνολογια των λαπτοπς οτι δεν κανει, το ξερω οτι ειμαι ασχετος με τα ηλεκτρονικα και δεν θα γινω ποτε εξπερ ηλεκτρονικος ουτε θα το σπουδαζω και αυτα που γνωριζω επι του θεματος, τα γνωριζω μονο για μενα. Δεν το κανω επαγγελματικα, γνωριζω βασικα πραγματα οπως ολος ο κοσμος και οταν κατι δεν μου αρεσει μπορω να εκφραστω οπως μου αρεσει. Κανενας δεν θα μου πει πως να εκφραζομαι... Αν εισαι αντιπροσωπος της DELL ή εχεις εφευρεση την  τεχνολογια των λαπτοπς κανε μου μηνυση... :D :D 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Archilleo είπε

Κανενας δεν θα μου πει πως να εκφραζομαι

Προφανως κανενας..αλλα ολοι μπορουν να εκφερουν αποψη για την διαταραγμενη ψυχολογια που πηγαζει απο τον τροπο που αντιμετωπιζεις κατι που δεν γνωριζεις ..με το να το βριζεις... :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Ρε συ @Archilleo το κουραζεις χωρις λογο ενω ξερεις οτι εχω δικιο σε αυτα που λεω.

Ποιο φορματ ξερεις να κανεις και μονος σου?Αυτο που που εκανες που περασες τα 7αρια και δεν δουλευε τιποτα?Για αυτο το φορματ μιλαμε?Το φορματ δεν ειναι απλα βαζω το cd/usb και περναω λειτουργικο..πρεπει να δουλευει και το μηχανημα στην εντελεια στο τελος.

Ποια μερικα πραματα ?Το ασχολουμαι απο μικρος το εβαλες σαν βιογραφικο?Και εισαι σιγουρος οτι αυτο που θα κανεις θα λειτουργει σωστα?Για πες μου τελικα το φορητο μετα το φορματ δουλευε σωστα?

Οσοι δεν εχουν λεφτα να φανε δεν εχουν πισι και δεν τους αφορα η κουβεντα εδω περα..για σενα μιλαμε..ασε τους αλλους..Τα φορουμς δεν ειναι για να κανουν την χαμαλοδουλεια σου.Εχεις καποιο προγραμμα?Ξεσκισου στο γοογλε..μαθε πραματα..προσπαθησε..και οταν φτασεις στο αμην..μπες στο φορουμ και πες..εκανα αυτα και αυτα..εψαξα βρηκα αυτα και αυτα και τελικα τιποτα..εχετε καμμια ιδεα?

Το φορματ δεν ειναι ενα πραμα..εβαλα το σιντι μπηκε το λειτουργικο..τελος..ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε...εμπεριεχει και πολλα αλλα πραγματα γυρω απο την διαδικασια που τοσο καλα λες οτι γνωριζεις και φανηκε με τα προβληματα που σου προεκυψαν..Αρα δεν μιλαμε για μικροπραγματα αλλα για διδακτορικα μαθηματα..που αν μη τι αλλω εχουν δοθει εδω και χρονια μιας και μιλαμε για λειτουργικο (windows 7) που κυκλοφορει εδω..και ....χρονια.Αν ηξερες τι και πως να ψαξεις θα χες λυσει το προβλημα σου εστω και με δυσκολια..θα ξερες τι να ψαξεις...θα χες μια κατευθυνση.

Απλα μπηκες και με αφορμη ενα προβλημα σου , ο κοσμος εδω επρεπε να σου κανει εντατικα μαθηματα πολλων πραγματων...

Κλεισε το θεμα , το κουρασαμε.

Κοιτα, επειδη δεν ξερεις αν αγορασα το λαπτοπ ή αν μου το χαρησαν και δεν ξερεις αν το λαπτοπ λειτουργει σωστα ή οχι επειδη δεν βρισκεσαι εδω, σου λεω οτι τιποτα δεν ισχυει απο ολα αυτα που λες. Το θεμα ειναι οτι εκανα φορματ τα 7αρια κανονικοτατα και μετα αλλαξα σε 10αρια για δικους μου λογους. 

Μπορει εσυ να εισαι ο  καλυτερος ανθρωπος του κοσμου και εγω να σε λεω σκατοφατσα ή σκατοανθυωπο αχωνευτο... παει να πει οτι εισαι κιολας;;;  ;) 

1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Προφανως κανενας..αλλα ολοι μπορουν να εκφερουν αποψη για την διαταραγμενη ψυχολογια που πηγαζει απο τον τροπο που αντιμετωπιζεις κατι που δεν γνωριζεις ..με το να το βριζεις... :)

I'm not normal my friend!! :)

AAAA... και ασχετος να ειμουν, γιαυτο υπαρχουν τα φορουμ, αν μπαινεις να ρωτας, να ψαχνεις κτλ... Αν θες ελα να μου κανεις εσυ μαθηματα ηθικα, τεχνολογιας υπολογιστων, ψυχολογιας... Καλος φαινεσαι  :P  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...