Προς το περιεχόμενο

OnePlus 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,παρατηρησα ότι η συσκευή μου δημιουργεί από μόνη της φακέλους με φωτογραφίες οι οποίες προέρχονται από διαφημίσεις που συναντώ σε διάφορες σελίδες , από τα στικερς του messenger κλπ. Γνωρίζει κανείς κάτι γι'αυτό και αν μπορώ να κάνω κάτι; 

Δημοσ.

Και στη γκαλερί μου τα εμφανίζει και στο Google photos. Μου φτιάχνει για παράδειγμα ένα φάκελο για κάθε αυτοκόλλητο του messenger. Τα διαγράφω και μετά αν ξανανοιξω την εφαρμογή τα ίδια από την αρχή .

Δημοσ.

Στο Γκαλερί πήγαινε στις άδειες από τις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε τον αποθηκευτικό χώρο.

Στο Google photo νομίζω στις ρυθμίσεις εχεις την αυτόματη αποθήκευση ενεργοποιημένη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν απενεργοποιήσω την γκαλερί ουσιαστικά παύει να λειτουργεί αφού το μόνο που χρειάζεται είναι πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο. Όσο για το g.photos το έχω απενεργοποιημένο το sync. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να φτιάξω κάπου έναν φάκελο ".nomedia" . 

Το πρόβλημα είναι το ότι αποθηκεύει αχρηστα media files χωρις λόγο. Θέλω να μην τα αποθηκεύει ούτως ώστε να μην τα εμφανίζει και η γκαλερί. Εσύ είχες τέτοιο θέμα; Κοίταξε: gallery-> collections -> other collections.

Επεξ/σία από niteline
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά.

Το Γκαλερί το έχω απενεργοποίηση και έχω βάλει το QuickPic.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chios είπε

OnePlus 6 OxygenOS 5.1.9

έχει τόσο μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες ;; διαβάζω ότι η κάμερα έχει μεγάλη βελτίωση.

Σήμερα μου ήρθε η αναβάθμιση.

Δεν το έχω κοιτάξει ☹️

Τώρα ανέβασα μια

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μια βοήθεια θέλω να πάραγγηλω το oneplus 6 από το online κατάστημα και στην επιλογή Shipping address μου βγάζει το μήνυμα στην εικόνα 

Screenshot_2018-08-11-16-33-59-506_com.android.chrome.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Λυπούμαστε, αυτή τη στιγμή δεν στέλνουμε στη διεύθυνση αυτή"

Περιμένεις να στείλουν για την χώρα....

Επεξ/σία από saruman123
  • Moderators
Δημοσ.

κανε ενα κλικ στην διευθυνση σου , αν εισαι αθηνα η θεσσαλονικη δεν αξιζει να διαλεξεις express shipping ερχεται σε 2 μερες

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...