Age4Greeks Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Άλλο αν οι 65 θα θεωρούνται μικρές και για υπνοδωμάτιο! Αργά ή γρήγορα θα υπάρχει "χωροταξικό" θέμα 100%. Δε ξέρω τι λύσεις μπορεί να δώσει η βιομηχανία σε αυτό το σκέλος αλλά με την αριθμητική πρόοδο που μεγαλώνουν οι διαγώνιες των τηλεοράσεων λογικά θα φτάσουμε σε κάποιες ίντσες και μετά στοπ. Μετά θα μας πουλάνε τηλεόραση-πίνακα. Εάν υποθέσουμε ότι το μέσο ελληνικό ή και ευρωπαικό σπίτι είναι 100-120 τετραγωνικά και το σαλόνι 4Χ4μ λογικά το όριο θα είναι 70-75 ίντσες. Μετά θα αρχίσει να "στενεύει" το πράμα 1
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 16 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Αργά ή γρήγορα θα υπάρχει "χωροταξικό" θέμα 100%. Δε ξέρω τι λύσεις μπορεί να δώσει η βιομηχανία σε αυτό το σκέλος αλλά με την αριθμητική πρόοδο που μεγαλώνουν οι διαγώνιες των τηλεοράσεων λογικά θα φτάσουμε σε κάποιες ίντσες και μετά στοπ. Μετά θα μας πουλάνε τηλεόραση-πίνακα. Εάν υποθέσουμε ότι το μέσο ελληνικό ή και ευρωπαικό σπίτι είναι 100-120 τετραγωνικά και το σαλόνι 4Χ4μ λογικά το όριο θα είναι 70-75 ίντσες. Μετά θα αρχίσει να "στενεύει" το πράμα Απλα μετα θα εχουμε τηλεορασεις σε παχος φιλμ που θα τις κολαμε στον τοιχο και φυσικα θα τον πιανουν ολο χωρις bezels και τετοια.
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, Salvation81 είπε Γιατι απο το 20 και μετα παμε για 8k Και να φτασουμε τοσο κοντα στο 8k και να μην περιμενουμε λιγο ακομη μετα για αυτο να βολευτουμε με 4k? Και καπου ακουσα οτι μετα θα ερθουν και HDMI 3.0 ΤVs oποτε λιιιγο υπομονη 4-5 χρονακια ακομη .. Αλλα θα βγουν και micro led ως το 2025 οποτε δεν ξερω για εσας εγω θα περιμενω μεχρι τοτε .. 😛 Oh wait.. lol 1
kostiger Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Εγω πηρα την 55αρα προσφατα στα 1300 εουρα κ ξεμπερδεψα. Μεχρι νεωτερας...Λολ 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, kostiger είπε Εγω πηρα την 55αρα προσφατα στα 1300 εουρα κ ξεμπερδεψα. Μεχρι νεωτερας...Λολ Kαλοριζικη.. Οι καλυτεροι 7-8 μηνες της τηλεοπτικης ζωης μου μετα την plasma εποχη.. Δεν θα το μετανιωσεις πιστεψε με.. 1
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Και να φτασουμε τοσο κοντα στο 8k και να μην περιμενουμε λιγο ακομη μετα για αυτο να βολευτουμε με 4k? Και καπου ακουσα οτι μετα θα ερθουν και HDMI 3.0 ΤVs oποτε λιιιγο υπομονη 4-5 χρονακια ακομη .. Αλλα θα βγουν και micro led ως το 2025 οποτε δεν ξερω για εσας εγω θα περιμενω μεχρι τοτε .. 😛 Oh wait.. lol Εγω δεν ειπα κατι τετοιο, 4k ακομα και τωρα βρισκουμε ΟΛΟΙ σε ΚΑΛΕΣ τιμες και ΚΑΛΑ μοντελα....Και το 19 θα υπαρχουν ακομα περισσοτερα και καλυτερα.....Οσοι πραγματικα θελουν να εχουν 4k δεν θα περιμενουν να βγει το 8k για να αγορασουν, αυτοι που θα το κανουν αυτο θα ειναι ατομα που δεν θα μπορουν να ξεχωρισουν το 1080p με το 4k......Οσοι παλι θελουν να ειναι στην αιχμη της τεχνολογιας οταν βγει το 8k η θα πανε σε τπτ τρελα μεγεθη 4k η θα περιμενουν να αγορασουν 8k.
Age4Greeks Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, kostiger είπε Εγω πηρα την 55αρα προσφατα στα 1300 εουρα κ ξεμπερδεψα. Μεχρι νεωτερας...Λολ Είσαι σίγουρος ότι "ξεμπέρδεψες"; εγώ λέω ότι σε 12 μήνες θα γλυκοκοιτάς 65άρες 2
kostiger Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Kαλοριζικη.. Οι καλυτεροι 7-8 μηνες της τηλεοπτικης ζωης μου μετα την plasma εποχη.. Δεν θα το μετανιωσεις πιστεψε με.. Τα βιωνω ηδη τα οφελη.. Τραστ μι ον δις ουαν.
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Εγω δεν ειπα κατι τετοιο, 4k ακομα και τωρα βρισκουμε ΟΛΟΙ σε ΚΑΛΕΣ τιμες και ΚΑΛΑ μοντελα....Και το 19 θα υπαρχουν ακομα περισσοτερα και καλυτερα.....Οσοι πραγματικα θελουν να εχουν 4k δεν θα περιμενουν να βγει το 8k για να αγορασουν, αυτοι που θα το κανουν αυτο θα ειναι ατομα που δεν θα μπορουν να ξεχωρισουν το 1080p με το 4k......Οσοι παλι θελουν να ειναι στην αιχμη της τεχνολογιας οταν βγει το 8k η θα πανε σε τπτ τρελα μεγεθη 4k η θα περιμενουν να αγορασουν 8k. Aστειυομαι βρε το καταλαβα οτι δεν το εννοουσες 😛 Ποιο 8k καταρχας εδω κοιταγα επισημα στοιχεια εχθες για dvd -br- uhd και το dvd εχει ακομη το 60% της αγορας με το BR να ειναι στο 35% περιπου.. Τα dynamic metadata,το HDMI 2.1 και σιγα σιγα τα νεα self emissive panels προεχουν..
kostiger Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε Είσαι σίγουρος ότι "ξεμπέρδεψες"; εγώ λέω ότι σε 12 μήνες θα γλυκοκοιτάς 65άρες Για αυτο λεω μεχρι νεωτερας...Απο φετος 65αρες κοιταζα αλλα δεν μου βγαιναν τα κουκια, οποτε απλα καθομαι στα 2 μετρα..
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε Aστειυομαι βρε το καταλαβα οτι δεν το εννοουσες 😛 Ποιο 8k καταρχας εδω κοιταγα επισημα στοιχεια εχθες για dvd -br- uhd και το dvd εχει ακομη το 60% της αγορας με το BR να ειναι στο 35% περιπου.. Τα dynamic metadata,το HDMI 2.1 και σιγα σιγα τα νεα self emissive panels προεχουν.. Αν αναλογιστεις οτι το μεγαλυτερο μερος της αγορας ειναι ατομα ανω των 50 ετων (βαλε ανεργια, βαλε φοιτητες, βαλε μαθητες, το ενα, το αλλο, πρακτικα αυτοι που τα σκανε ειναι οι γονεις) θεωρω απολυτα φυσιολογικα τα νουμερα που αναφερες. Απο εκει και περα δεν θεωρω πως η πλειονοτητα εδω μεσα εχει να κανει με αυτα τα νουμερα ομως, εδω μεσα καποιοι θα ειναι απο τους πρωτους που θα αρπαξουν 8k μοντελα με το που βγουν στην Ελληνικη Αγορα.
kostiger Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν αναλογιστεις οτι το μεγαλυτερο μερος της αγορας ειναι ατομα ανω των 50 ετων (βαλε ανεργια, βαλε φοιτητες, βαλε μαθητες, το ενα, το αλλο, πρακτικα αυτοι που τα σκανε ειναι οι γονεις) θεωρω απολυτα φυσιολογικα τα νουμερα που αναφερες. Απο εκει και περα δεν θεωρω πως η πλειονοτητα εδω μεσα εχει να κανει με αυτα τα νουμερα ομως, εδω μεσα καποιοι θα ειναι απο τους πρωτους που θα αρπαξουν 8k μοντελα με το που βγουν στην Ελληνικη Αγορα. Ισχυει απολυτα. Ο Lionheart ακουει;
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Αν αναλογιστεις οτι το μεγαλυτερο μερος της αγορας ειναι ατομα ανω των 50 ετων (βαλε ανεργια, βαλε φοιτητες, βαλε μαθητες, το ενα, το αλλο, πρακτικα αυτοι που τα σκανε ειναι οι γονεις) θεωρω απολυτα φυσιολογικα τα νουμερα που αναφερες. Απο εκει και περα δεν θεωρω πως η πλειονοτητα εδω μεσα εχει να κανει με αυτα τα νουμερα ομως, εδω μεσα καποιοι θα ειναι απο τους πρωτους που θα αρπαξουν 8k μοντελα με το που βγουν στην Ελληνικη Αγορα. Oχι δεν μιλαω για την ελληνικη αγορα εδω τα πραγματα θα ειναι σαφως χειροτερα.. Εδω μεσα ειναι τεχνολογικο φορουμ οποτε δεν αποτελει και το σφυγμο της αγορας στο συνολο του σιγουρα..
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, kostiger είπε Ισχυει απολυτα. Ο Lionheart ακουει; Εμενα γιατι με βγαζεις στην απεξω δλδ;
kostiger Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εμενα γιατι με βγαζεις στην απεξω δλδ; Οι Residents ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε, μην στενοχωριεσαι.. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από kostiger
Προτεινόμενες αναρτήσεις