Προς το περιεχόμενο

@kotsovolos LG OLED 65B7V 65" 1999.00€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Darthvader είπε

Μην λέμε ανακρίβειες....Burn in είχαν και οι CRT's. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία όπου 32αρα 16:9 TV ( high end μοντέλο των 2500 ευρώ) έπειτα από παρατεταμένο διάστημα με τηλεοπτικό πρόγραμμα σε 4:3 (μαύρες μπάρες δεξιά - αριστερά) είχε burn in.

Είσαι απόλυτα βέβαιος ότι όλες οι crt είχαν burn in βάση της δικής και μόνο εμπειριας;

Philips και μια Sony μεταγενέστερο crt που ήταν πιο λεπτή πίσω κανένα burn in κρυστάλλινη εικόνα. 4:3 

Προσωπικά δεν θυμάμαι τιμή γιατί αγοράστηκαν σε δραχμές.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

Είσαι απόλυτα βέβαιος ότι όλες οι crt είχαν burn in βάση της δικής και μόνο εμπειριας;

Philips και μια Sony μεταγενέστερο crt που ήταν πιο λεπτή πίσω κανένα burn in κρυστάλλινη εικόνα. 4:3 

ολες οι οθονες εχουν burn in

αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο

οι χειροτερες πρεπει να ειναι οι Plasma

την δικια μου την εχω απο το 2011, και την προσεχω πολυ για να μην παθει τιποτα :P

ακομα και οι crt εχουν, οταν υπηρχαν αβερτα ιντερνετ καφε, και στο stand by mode ειχαν το λογο του ιντερνετ καφε, ηταν τυπωμενο μετα απο λιγο καιρο...

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

Εχω ακομα την τελευταια 29αρα CRT Philips που ειχε βγει το 2005 (1100ε αγορα τοτε) χωρις κανενα θεμα. Εχω και την πρωτη 25αρα SONY Trinitron που ειχε βγει το 2000 (240.000 δραχμες αν θυμαμαι καλα) παλι κανενα θεμα.
Βεβαια δεν επαιζαν ποτε επι εβδομαδες το ιδιο καναλι οποτε ισως ο φιλος οντως να ειχε θεμα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει "τέλεια" τηλεόραση. Όλες οι τεχνολογίες έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Ο καθένας αναλόγως του γούστου, της χρήσης και της οικονομικής του άνεσης διαλέγει. Burn-in είχαν και οι CRT εάν τις είχες βδομάδες ή/και μήνες στην ίδια εικόνα. Το έχω πάθει με 14'' που έδειχνε από CCTV. Και για το 8Κ...μπορεί οι Ιάπωνες να ισχυρίζονται ότι θέλουν να αναμεταδώσουν την Ολυμπιάδα του Τόκιο σε 8Κ αλλά για να γίνει η μετάβαση στην οικιακή ψυχαγωγία δεν το βλέπω πριν το 2023-24.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε

Δεν υπάρχει "τέλεια" τηλεόραση. Όλες οι τεχνολογίες έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Ο καθένας αναλόγως του γούστου, της χρήσης και της οικονομικής του άνεσης διαλέγει. Burn-in είχαν και οι CRT εάν τις είχες βδομάδες ή/και μήνες στην ίδια εικόνα. Το έχω πάθει με 14'' που έδειχνε από CCTV. Και για το 8Κ...μπορεί οι Ιάπωνες να ισχυρίζονται ότι θέλουν να αναμεταδώσουν την Ολυμπιάδα του Τόκιο σε 8Κ αλλά για να γίνει η μετάβαση στην οικιακή ψυχαγωγία δεν το βλέπω πριν το 2023-24.

Καλα ενταξει δεν θα παει σχεδον κανενας να παρει 8k μοντελο το 2020, ωστοσο οταν θα υπαρχει 8k υλικο (ακομα και πιλοτικο) δεν βγαζει νοημα να παει καποιος σε 4k (εκτος αν μιλαμε για καμια σουπερ ντουπερ προσφοραρα) γιαυτο λεω πως απο 20 και μετα θα κοιταμε 8k.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Καλα ενταξει δεν θα παει σχεδον κανενας να παρει 8k μοντελο το 2020, ωστοσο οταν θα υπαρχει 8k υλικο (ακομα και πιλοτικο) δεν βγαζει νοημα να παει καποιος σε 4k (εκτος αν μιλαμε για καμια σουπερ ντουπερ προσφοραρα) γιαυτο λεω πως απο 20 και μετα θα κοιταμε 8k.

Να τονιστεί οτι για να στριμαρεις 8Κ απο το Ιντερνετ θα χρειαστεις 100αρα γραμμη. Αυτη τη στιγμη μονο η Inalan παρεχει τετοιο bandwidth και αυτο σε ελαχιστες περιοχες. Σιγουρα το 2022 πχ η κατασταση θα ειναι πολυ καλύτερη, αλλά δύσκολα θα έχει αρκετό ποσοστό του πληθυσμού 150αρα πχ γραμμή (για να μην τα φτύνει όσο στριμάρεις).

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, teotsi21 είπε

Να τονιστεί οτι για να στριμαρεις 8Κ απο το Ιντερνετ θα χρειαστεις 100αρα γραμμη. Αυτη τη στιγμη μονο η Inalan παρεχει τετοιο bandwidth και αυτο σε ελαχιστες περιοχες. Σιγουρα το 2022 πχ η κατασταση θα ειναι πολυ καλύτερη, αλλά δύσκολα θα έχει αρκετό ποσοστό του πληθυσμού 150αρα πχ γραμμή (για να μην τα φτύνει όσο στριμάρεις).

Δεν ειμαι πολυ του στριμαρισματος αλλα του κατεβασματος :)

Δημοσ.

Είναι απαράδεκτο με την σημερινή τεχνολογία και σε αυτές τις τιμές,  το burn in να υπάρχει σαν πρόβλημα. 

'Έπρεπε να προβλέψουν τρόπο αντιστάθμισής του (καλιμπράρισμα), σαρώνοντας με κάποιο τρόπο την εικόνα, έστω με χειροκίνητο τρόπο. 

Δημοσ.
3 hours ago, Salvation81 said:

Νομιζω πως θα δουμε 8k υλικο πολυ πιο γρηγορα απο οτι ειδαμε 4k (με βαση οσα διαβαζω εστω).

Που τα διαβάζεις αυτά, στείλε και σε εμάς! (Δεν συμπεριλαμβάνω αθλητικά και άλλου είδους κανάλια)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cineaste είπε

Που τα διαβάζεις αυτά, στείλε και σε εμάς! (Δεν συμπεριλαμβάνω αθλητικά και άλλου είδους κανάλια)

Γιατι δεν τα συμπεριλαμβανεις αυτα; Αν θυμασαι αρχισαμε να βλεπουμε 4k υλικο μετα απο τις πρωτες μεταδοσεις αθλητικων, πριν απο αυτες το χαος. Αν εχουμε μεταδοσεις καναλιων απο το 2020 θεωρω πως αντε 1 χρονο μετα θα δουμε και τις πρωτες ταινιες.

Δημοσ.

Εγώ βάζω στοίχημα ότι το 20 θα πωλούνται (και θα αγοράζονται) κανονικά fhd τηλεοράσεις, μη πω και hd ready! :)

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εγώ βάζω στοίχημα ότι το 20 θα πωλούνται (και θα αγοράζονται) κανονικά fhd τηλεοράσεις, μη πω και hd ready! :)

Εννοείται πως θα συνεχίσουν να υπάρχουν φίλε Ζίο, στις μικρές ίντσες τι να το κάνεις το 4Κ;

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Age4Greeks είπε

Εννοείται πως θα συνεχίσουν να υπάρχουν φίλε Ζίο, στις μικρές ίντσες τι να το κάνεις το 4Κ;

Άλλο αν οι 65 θα θεωρούνται μικρές και για υπνοδωμάτιο! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...