Προς το περιεχόμενο

@kotsovolos LG OLED 65B7V 65" 1999.00€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμιότατη η τιμή, κατόπιν παραγγελίας βέβαια αλλά στα 1999.00 είναι πιστεύω τρομερή η τιμή της.

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/172828-lg-oled-65b7v-65?cmicc=skroutz

Μπορείς να την βάλεις και σε άτοκες ή δανειοδότηση.

Review:

https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7-b7a-oled

Επεξ/σία από mynam3
  • Like 1
Δημοσ.

Η τιμη αυτη παιζει εδω και 2 εβδομαδες και στα αλλα καταστηματα αλυσιδες δηλαδη πλαισιο και media markt! 

Πολυ καλη προσφορα! 

Παντως καλο ειναι να συνοδευτει και απο 5ετη εγγυηση...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos7 είπε

Η τιμη αυτη παιζει εδω και 2 εβδομαδες και στα αλλα καταστηματα αλυσιδες δηλαδη πλαισιο και media markt!

Άρα δεν υπάρχει προσφορά.

Δημοσ.

Να δώσεις 2 χιλιάρικα και να έχεις φόβο για μόνιμο burn in (το ίδιο το rting του δίνει βαθμολογία 1/10) ...... εγώ προσωπικά, σε καμιά περίπτωση!

Permanent Burn-In Risk   : Yes

OLED panels such as the B7 do have the possibility of experiencing burn in.

Εδώ όλη η ανάλυση ---->>> https://www.rtings.com/tv/learn/real-life-oled-burn-in-test

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Να δώσεις 2 χιλιάρικα και να έχεις φόβο για μόνιμο burn in (το ίδιο το rting του δίνει βαθμολογία 1/10) ...... εγώ προσωπικά, σε καμιά περίπτωση!

Permanent Burn-In Risk   : Yes

OLED panels such as the B7 do have the possibility of experiencing burn in.

Εδώ όλη η ανάλυση ---->>> https://www.rtings.com/tv/learn/real-life-oled-burn-in-test

Το πρόβλημα αρχίζει να γίνεται εμφανές σε κανονική χρήση μετά από 16 εβδομάδες 20 ωρών ανά ημέρα χρήσης, ενώ δείχνουν το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο. Σε πραγματική χρήση αυτό είναι ένα σενάριο που θα πάρει χρόνια να έχει οποιαδήποτε επίπτωση στην ποιότητα εικόνας. Το burn in είναι χαρακτηριστικό δυστυχώς των oled, αλλά η βελτίωση σε σχέση με την σειρά 6 είναι ξεκάθαρη αν δεις αντίστοιχα τεστ. Η ποιότητα εικόνας κατ εμέ (προσωπική εμπειρία με την B7) είναι απλά κορυφαία χάρις στο oled panel. 

• Like 1
Δημοσ.

Απλά κάτι έπρεπε να πω γιατί δεν έχω τα 2000 χιλιάρικα να την πάρω ..... χαχαχαχα!!!
Τι να πω αδερφέ, μακάρι να έχουν διορθώσει την κατάσταση και το φαινόμενο αυτό να έχει εξαλειφθεί.
Κάπου διάβασα στο άρθρο πως και η lg έχει βάλει στο λογισμικό της μια επιλογή Pixel Refresher που βοηθάει την κατάσταση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hasiotis_john είπε

Απλά κάτι έπρεπε να πω γιατί δεν έχω τα 2000 χιλιάρικα να την πάρω ..... χαχαχαχα!!!
Τι να πω αδερφέ, μακάρι να έχουν διορθώσει την κατάσταση και το φαινόμενο αυτό να έχει εξαλειφθεί.
Κάπου διάβασα στο άρθρο πως και η lg έχει βάλει στο λογισμικό της μια επιλογή Pixel Refresher που βοηθάει την κατάσταση.

Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει πόσο μεγάλο είναι πια το πρόβλημα (στην 6 ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα). Δεδομένα βέβαια κάποιος που πάει σε oled πρέπει να είναι προετοιμασμενος/ενήμερος για αυτή την περίπτωση. 

Δημοσ.

Φοβερή τηλεόραση σε φοβερή τιμή. 

Τόσο είχα πάρει πριν 1,5 χρόνο την b6v στις 55 ίντσες και δεν το έχω μετανιώσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι ειδικός το burn in δεν ήταν "ασθένεια" των κατα τα άλλα πολύ καλών πλασμα;

Στις μεταγενεστερες lcd έχουμε και ειδικά στις μεγάλες ιντσες, uniformity dse όπως θέλετε πείτε το αλλά και clouding κτλ,

Περίμενε πολύς κόσμος για την εξάλειψη των παραπάνω και αν κάνετε μια αναζήτηση oled "banding" δηλαδή color uniformity θα δείτε προβλήματα και στις oled.

Εμφανίζεται και το burn in στην εξίσωση και όλα αυτα με αρκετά υψηλή τιμολόγηση στην oled τεχνολογία.

Σε κάνει να αναρωτιεσαι και μάλιστα όταν θυμάμαι καλές Sony Philips crt με κρυστάλλινη εικόνα και χωρίς ίχνος από αυτά τα προβληματα.

Μετά από χρόνια των " λεπτων" Πάνελ δυστυχως εξακολουθούν τα ίδια προβληματα.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cineaste είπε

Και τι περιεχόμενο 8Κ θα βλέπεις? 🤣

Νομιζω πως θα δουμε 8k υλικο πολυ πιο γρηγορα απο οτι ειδαμε 4k (με βαση οσα διαβαζω εστω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε

Χωρίς να είμαι ειδικός το burn in δεν ήταν "ασθένεια" των κατα τα άλλα πολύ καλών πλασμα;

Στις μεταγενεστερες lcd έχουμε και ειδικά στις μεγάλες ιντσες, uniformity dse όπως θέλετε πείτε το αλλά και clouding κτλ,

Περίμενε πολύς κόσμος για την εξάλειψη των παραπάνω και αν κάνετε μια αναζήτηση oled "banding" δηλαδή color uniformity θα δείτε προβλήματα και στις oled.

Εμφανίζεται και το burn in στην εξίσωση και όλα αυτα με αρκετά υψηλή τιμολόγηση στην oled τεχνολογία.

Σε κάνει να αναρωτιεσαι και μάλιστα όταν θυμάμαι καλές Sony Philips crt με κρυστάλλινη εικόνα και χωρίς ίχνος από αυτά τα προβληματα.

Μετά από χρόνια των " λεπτων" Πάνελ δυστυχως εξακολουθούν τα ίδια προβληματα.

Μην λέμε ανακρίβειες....Burn in είχαν και οι CRT's. Το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία όπου 32αρα 16:9 TV ( high end μοντέλο των 2500 ευρώ) έπειτα από παρατεταμένο διάστημα με τηλεοπτικό πρόγραμμα σε 4:3 (μαύρες μπάρες δεξιά - αριστερά) είχε burn in.

Επεξ/σία από Darthvader
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...