panos30x Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειχε σταθερή τάσει.. Άλλαξα πυκνές...τι αλλο να έφταιει στο τροφοδοτικό . Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από panos30x
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Εδω βέβαια δεν πρόκειται για ορθογραφία αλλα για κάτι αλλο
roulis37 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Γεια θέλεις να πεις άλλαξες πυκνότες φίλε μου?? Κοίτα για μένα δεν αξίζει το κόπο για να ψάξεις περισσότερο στο ζήτημα οι πυκνωτές ήδη σου ανέβασαν το κόστος περισσότερο (εκτός να τα πήρες τζάμπα η κατι τότε δεν έχασες λεφτά μόνο των κόπο σου) σεβαστό.. Τα psu είναι αναλώσιμα όπως έχουνε γίνει, πάρε ένα άλλο αφού είσαι σίγουρος ότι φταίει αυτό κ δεν είναι κάτι αλλο, Καλή συνέχεια.
skfn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Πάντως, αν πρόκειται για εκπαιδευτικους λόγους, αξίζει να ασχοληθείς, ανέβασε καμία φώτο.
panos30x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 To πειρα απο εδω.. μου ειπε οτι ειναι οκ..αλλαξα πικνωτες..δεν εχει σταθερη ταση..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Τι εννοείς δεν έχει σταθερή τάση; Σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα; Σβήνει ο υπολογιστής;
koolisk6 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Με το ρευμα δε παιζουμε, στα τροφοδοτικα ( εφ οσον ειναι εκτος εγγυησης) μια αλλαγη πυκνωτη ειναι εφικτη κ αυτη με προσοχη γιατι κραταει φορτιο.... απο κει κ περα αν δε δουλευει σωστα ανακυκλωση κ καινουριο.....
panos30x Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Ναι το μετρισα..ουτε της αλλες τασεις βγααζει σωστα..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Αναφορά σε κείμενο To πειρα απο εδω.. μου ειπε οτι ειναι οκ..αλλαξα πικνωτες..δεν εχει σταθερη ταση.. Αν το πήρες από τις αγγελίες, έπρεπε να το επιστρέψεις. Τζάμπα μπήκες σε ταλαιπωρία να αλλάξεις πυκνωτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα