Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Το άκουσα από Ελληνικά κανάλια που έλαβαν ban για τον ίδιο λόγο.

Ναι αυτό λέω, ότι όσοι φάγανε το κλείσιμο δεν βγήκαν να πουν ακριβώς το γιατί έγινε αυτό. 
Όπως και να έχει πιστεύω είναι τελείως διαφορετικό να κάνει κάποιος κανονικό video youtube και στο τέλος να πει Α, ακολουθήστε μας και στα τάδε social media/twitch, και διαφορετικό να εκμεταλλεύεται ουσιαστικά την πλατφόρμα επειδή έχει τόσους followers για να στείλει απευθείας κοινό στο twitch. 

Θεωρώ παράλογο το να ΜΗΝ το απαγόρευε..

Δημοσ.
14 ώρες πριν, micos000 είπε

Κανένα blocker για smart tv δεν βγάζουν. Βάζω στη μικρή να δει 5 λεπτά βιντεάκια και χώνει 3 λεπτά διαφημίσεις! 😯

lede project στο router, Adblock σε όλο το σπίτι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, mjaros είπε

Ελεύθερο είναι το πήγαινε-έλα.

Σε όποιον δεν αρέσει η πολιτική του YouTube μπορεί να μαζέψει τα μπογαλάκια του και δρόμο.

Πάμε πάλι από την αρχή:

α) Από τι στιγμή που παραβιάζει τους όρους χρήσης, καλά τους κάνανε.

β) Άμα πουλάει κάποιος ληγμένα, είτε είναι μπακάλικο, είτε είναι πολυεθνική, θα έχει συνέπειες από τον νόμο.

γ) Χρησιμοποιείς λάθος τον όρο εταιρική ευθύνη.

δ) Τα ληγμένα γενικά καλό είναι να μην τα καταναλώνουμε  😋

α) Αυτό λέω ότι δεν  παραβίασαν τους κανόνες άλλο το να κάνεις βίντεο για να διαφημίσεις το twitch και άλλο αυτό που κάνανε αυτοί. (επίσης το ότι κάτι ειναι στην πολιτική του youtube ή της οποιασδήποτε εταιρίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ειναι νόμιμο ή συνταγματικό ακόμη και αν πάτησες "agree" ή αν υπέγραψες) 

β) Όχι τρως ληγμένα ένα σωρό και εκτός ψυγείου κτλ ειδικά σε γυράδικα και μια χαρά λειτουργούν. 

γ) Απλά δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ή τι έγραψα

δ) εξαρτάται πως το εννοείς τα ληγμένα ειναι μια χαρα φαγώσιμα τρόφιμα (σε πολιτισμένες κοινωνίες δωρίζονται στους άπορους) απλά ο κατασκευαστής ορίζει μια ημερομηνία best before όπου υποτίθεται το προϊόν έχει όλα τα χαρακτηριστικά και όλη την γεύση/φρεσκάδα αν περάσει αυτή η ημερομηνία δεν σημαίνει απαραίτητα πως τα έχει χάσει απλά στατιστικά έχει βρεί ο κατασκευαστής ότι τα περισσότερα κρατάνε την γεύση τους ή αρχίζουν να χάνουν έστω 1 απο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος τουλάχιστον έως την best before ημερομηνία απο εκει και πέρα είτε χάσουν κάποια χαρακτηριστικά είτε όχι παραμένουν φαγώσιμα. 

Επίσης τα ληγμένα φάρμακα απλά ενδέχεται να ειναι πιο αδύναμα απο τα κανονικά (δηλαδή πιο ακίνδυνα) 

5 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Δεν κάνανε αυτό. Έβγαζαν βίντεο 10 δευτερολέπτων στα οποία έλεγαν μόνο «Είμαστε live στο twitch τώρα, ελάτε εκεί» και τα οποία θεωρούνται spam από το YouTube.

Δεν τα έχω δει αυτά τα βίντεο.... αν ειναι έτσι τότε καλά... αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί τουλάχιστον LTT βλέπω συχνά πυκνά και εμφανίζεται γενικά στα προτεινόμενα και εως τώρα δεν έχει εμφανιστεί ούτε notification με κάτι τέτοιο ούτε έχω προσέξει τα βιντεάκια στα οποία αναφέρεσαι... 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.
14 minutes ago, TopicStrarter said:

Δεν τα έχω δει αυτά τα βίντεο.... αν ειναι έτσι τότε καλά... αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί τουλάχιστον LTT βλέπω συχνά πυκνά και εμφανίζεται γενικά στα προτεινόμενα και εως τώρα δεν έχει εμφανιστεί ούτε notification με κάτι τέτοιο ούτε έχω προσέξει τα βιντεάκια στα οποία αναφέρεσαι... 

Εδώ το αναφέρει και ο ίδιος:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Εδώ το αναφέρει και ο ίδιος:

Δεν βλέπω να αναφέρει κατι και ο ίδιος.. τουλάχιστον σε αυτό που λες εσύ (και δεν ειναι ότι σε αμφισβητώ απλά πρώτη φορά το ακούω να συμβαίνει.) 

Το WAN show ειναι ένα stream που γίνεται μέσω youtube (και νομίζω ίσως και μέσω twitch παράλληλα αλλά ποτέ δεν παρακολούθησα μέσω twitch και δεν ξέρω αν όντως το streamάρουν και μέσω twitch απλά υποθέτω... ) πάντως το κάνουν κανονικά μέσω youtube εξ αρχής πολύ πριν (και ΑΝ) αρχίσουν να το streamάρουν παράλληλα με το twitch ... 

Επεξ/σία από TopicStrarter
Δημοσ.

Λέει ότι το strike το πήρε επειδή πόσταρε βίντεο στο οποίο απλά έλεγε ότι είναι live και ότι κάτι τέτοιο δεν θα τον πείσει να streamάρει στο YouTube (από αυτό καταλαβαίνω ότι διαφήμιζε το stream του στο Twitch, άλλωσε αν το έκανε κατευθείαν στο YouTube, δεν θα χρειαζόταν ξεχωριστό βίντεο για να ενημερώσει όταν αρχίσει). Είσαι σίγουρος ότι είναι live στο YouTube και ότι δεν το ανεβάζει απλώς μετά; Γιατί το Twitch δεν επιτρέπει ταυτόχρονο stream σε YouTube σε affiliates και βλέπω να ζητάνε εδώ χρήστες από παλιά να αλλάξει σε YouTube live. Δεν το έχω παρακολουθήσει ποτέ live και δεν ξέρω τι γίνεται, γι' αυτό ρωτάω.

Δημοσ.
Στις 15/7/2018 στις 9:32 ΜΜ, coffeex είπε

Μεγάλο θράσος να μπαναρεις τον Linus και άλλα απλά μεγάλα account, καί παλιότερα είχαν μπαναρει χωρίς λόγο το watch mojo. Τα έχει χάσει η Google και δεν ξέρει τι να κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον αυτο που αντιμετωπισα προχθες δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ή παραλογο,

Μετα απο γαμο συγγενικου ζευγαριου, ανεβασα ενα κοματι απο το γλέντι τραβηγμένο με το κινητο για να το δουν ολοι οι φιλοι.

Το Youtube ανέλυσε τον ηχο απο τα νησιωτικα που χορευαν τα παιδια, βρηκε τα τραγούδια ενα ενα και μου εβγαλε οτι παραβιαζω τα πννευματικα δικαιωματα των καλιτεχνων !!!

Δηλαδή πως ανεβαζεις video απο μια παρεα που χορευει σε ενα γάμο, χωρις  ηχο ????

ανοιξτε εκει που λεει περισσότερα να δειτε τα τραγουδια και τους συντελεστες που τους εβαλε το youtube για να αγοράσει καποιος το δισκο τους !!

Απο την άλλη πως υπαρχουν τόσοι που αναμεταδιδουν εκπομές και τραγουδια χωρις να αντιμετωπίζουν προβλημα δικαιωμάτων?

Επεξ/σία από vsterg
Δημοσ.

Όταν είσαι μια εταιρία μόνη στον χώρο έχοντας το 90% της αγοράς τότε σου επιτρέπονται τέτοιου είδους "μεγιστοποιήσεις κερδών" με διαφημίσεις, one click αγορών και αυταρχισμού.

Το νούμερο παραπάνω δεν το έψαξα, ελεύθερα όποιος θέλει που τα ξέρει καλά να με διορθώσει και να μου θυμίσει ότι είναι ιδιωτική πλατφόρμα και εάν δεν μου αρέσει να πάω αλλού.

Γιατί εγώ βέβαια ήθελα να αγοράσω το cd με τα νησιώτικα αλλά αφού το έβαλες φίλε μου θα το ακούω από το γλέντι σας και δεν θα παρω το cd. Από τον γάμο και μόνο έχει προκληθεί οικονομική ζημιά αξίας 10000 ευρώ (θα είχαν αγοράσει το cd όλο το σόι και οι 500 που έχουν δει το βίντεο). Με το καλό τα παιδιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, karaLRS είπε

lede project στο router, Adblock σε όλο το σπίτι 

Αυτό όμως είναι για συγκεκριμένα router, θα το ψάξω όμως να βρω ένα linksys να του το περάσω και βλέπουμε. Παίζει και σε pfsense ή όχι;
Βλέπω ότι έγινε unify με το openwrt.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
9 ώρες πριν, vsterg είπε

Λοιπον αυτο που αντιμετωπισα προχθες δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο ή παραλογο,

Μετα απο γαμο συγγενικου ζευγαριου, ανεβασα ενα κοματι απο το γλέντι τραβηγμένο με το κινητο για να το δουν ολοι οι φιλοι.

Το Youtube ανέλυσε τον ηχο απο τα νησιωτικα που χορευαν τα παιδια, βρηκε τα τραγούδια ενα ενα και μου εβγαλε οτι παραβιαζω τα πννευματικα δικαιωματα των καλιτεχνων !!!

Δηλαδή πως ανεβαζεις video απο μια παρεα που χορευει σε ενα γάμο, χωρις  ηχο ????

ανοιξτε εκει που λεει περισσότερα να δειτε τα τραγουδια και τους συντελεστες που τους εβαλε το youtube για να αγοράσει καποιος το δισκο τους !!

Απο την άλλη πως υπαρχουν τόσοι που αναμεταδιδουν εκπομές και τραγουδια χωρις να αντιμετωπίζουν προβλημα δικαιωμάτων?

Διάβασε εδώ https://www.youtube.com/intl/el/yt/about/copyright/fair-use/

Δημοσ.
8 ώρες πριν, orck είπε

Όταν είσαι μια εταιρία μόνη στον χώρο έχοντας το 90% της αγοράς τότε σου επιτρέπονται τέτοιου είδους "μεγιστοποιήσεις κερδών" με διαφημίσεις, one click αγορών και αυταρχισμού.

Το νούμερο παραπάνω δεν το έψαξα, ελεύθερα όποιος θέλει που τα ξέρει καλά να με διορθώσει και να μου θυμίσει ότι είναι ιδιωτική πλατφόρμα και εάν δεν μου αρέσει να πάω αλλού.

Γιατί εγώ βέβαια ήθελα να αγοράσω το cd με τα νησιώτικα αλλά αφού το έβαλες φίλε μου θα το ακούω από το γλέντι σας και δεν θα παρω το cd. Από τον γάμο και μόνο έχει προκληθεί οικονομική ζημιά αξίας 10000 ευρώ (θα είχαν αγοράσει το cd όλο το σόι και οι 500 που έχουν δει το βίντεο). Με το καλό τα παιδιά.

Εχω δει εκατοντάδες άτομα να τραβούν με το κινητο συναυλίες, καλιτεχνικα events, αγώνες, και να ανεβάζουν υλικό live ή και αργότερα στο youtube.

Δεν μιλώ επισης για τους χιλιάδες που βαζουν ηχητικο χαλι στα video τους με διασημα κομματια.

Αλλά και αρκετούς άλλους που καταγράφουν τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς κανένας απο αυτους να εχει το παραμικρο πρόβλημα.

Σε κανένα δεν άκουσα να έχουν φερθεί έτσι, σε μια καταγραφή μιας ιδιωτικής στιγμης από κινητο. Αυτο ηταν που με ξενισε

Οσο για τα 10000 που εχασε ο Ματθαίος απο το video μου με την ποιότητα καταγραφής του ηχου απο το κινητο νομιζω οτι απλά υπερβάλεις.

Αν θες να τον ακούς, φαντάζομαι θα ήταν χαλαρα πιο εύκολο για σένα

να βρεις 10-15 φορές τα ιδια τα τραγούδια του, ριπαρισμένα απο το cd του που κυκλοφορούν στο youtube αντί να βλέπεις το απόσπασμα απο το γάμο των παιδιών με τον κακό ηχο από το κινητό μου.

Την επόμενη φορά πάντως θα ζητάω γραπτά από τον καλλιτέχνη (γέλιο που έχει να κάνει αν του το πω) να μου επιτρέπει .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε φίλο έτυχε το εξής. Είχε ένα παλιό βίντεο τον αδερφό του που έπαιζε ρακέτες με έναν φίλο και έπαιζαν πολύ καλά. Το είχε σε dv κασέτα και το ψηφιοποίησε, το μόνταρε, του έβαλε και ένα μουσικό χαλί που του άρεσε και ήταν με ηλεκτρονική μουσική και γρήγορο (τι το ήθελε; ) και το ανέβασε στο yt να το δει ο αδερφός του. Έσβησε την κασέτα και το ξέχασε. Μετά από κανα δύο χρόνια που το θυμήθηκε δεν μπορούσε να το βρει σε ποιον δίσκο το είχε και είπε να το κατεβάσει, το yt του πέταξε ότι το βίντεο έχει κλειδώσει γιατί παραβίαζε τα δικαιώματα του τραγουδιού που τα είχε κάποιος dj και δεν τον άφηνε να το ξανακατεβάσει από τον λογαριασμό του και αναγκάστηκε να το κάνει stream record.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...