Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 minutes ago, KilliK said:

To justin μετανομαστηκε σε twitch..

Ειλικρινά δεν το ήξερα, και το Justin το γνώριζα από το 2009 αν και το.θυμάμαι πολύ διαφορετικά (θυμάται κανείς μια ιστορία τότε για κάποιον που είχε αυτοκτονήσει ζωντανά στο Justin; )

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, fytotech είπε

Κάνεις sideload το YouTube Vanced και δεν ξαναβλέπεις. 

Αυτό υπάρχει για iOS; Καλές οι διαφημίσεις αλλά μερικές φορές το παρακάνουν τόσο που νομίζω πως βλέπω ελληνική τιβι!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Αυτό υπάρχει για iOS; Καλές οι διαφημίσεις αλλά μερικές φορές το παρακάνουν τόσο που νομίζω πως βλέπω ελληνική τιβι!

Έχει η Ελληνική TV διαφημίσεις ; 🤔

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pokemon640 είπε

Έχει η Ελληνική TV διαφημίσεις ; 🤔

:) Πολλές φορές με παίρνει ο ύπνος, ή ξεχνώ το τι έβλεπα. Ο.κ. δεν είναι τόσο δράμα στο youtube, αλλά... Στον υπολογιστή το ublock δουλεύει θαυμάσια. Στο iOS όμως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, fytotech είπε

Κάνεις sideload το YouTube Vanced και δεν ξαναβλέπεις. 

Αυτό από που το βάζει;; Είναι στα apps των smart tv ή αναφέρεσαι σε android tv; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την τηλεόραση, είναι μια φθηνιάρικη 49'' hyundai, πιθανόν vestel εσωτερικά αλλά έχει το λειτουργικό που έχουν όλες σχεδόν οι φθηνές smart.

EDIT: Άκυρο, το βρήκα. Είναι apk για android οπότε δε μας κάνει. :(

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Αν δεν έχεις jailbreak, τότε έχεις δύο επιλογές.

Η μία είναι να χρησιμοποιείς το Safari με ένα adblock addon (πχ 1blocker) και να βλέπεις από εκεί.

Η άλλη είναι να χρησιμοποιείς αυτό το adblock https://itunes.apple.com/us/app/adblock-mobile-best-ad-blocker-to-block-ads/id1121734569?mt=8 και να πας στο FAQ τους. Εκεί γράφει πως να κάνεις block τις διαφημίσεις. 

Και το πιο απλό αλλά έχει μια διαφήμιση ανά δέκα λεπτά (που σβήνει με το χι) είναι να κάνεις εγκατάσταση το https://itunes.apple.com/us/app/tubex-new-video-player/id1271964636?mt=8 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Το youtube δεν ειναι μια σελίδα με βίντεο αλλά ένα απο τα μεγαλύτερα portal για αυτόν τον σκοπό μερικοί έτσι γνωρίζουν την ίδια την ύπαρξη του internet ... Δεν γίνεται λοιπόν να αποδεσμεύσουν μέσω τιμωρίας την αναφορά άλλων σελίδων έστω και ανταγωνιστικών γιατί παραβιάζουν ένα σορό ηθικούς αλλά και νομικούς κανόνες πχ περι μονοπωλίου. 

Μιλάμε για streaming. Το YouTube δεν έχει μονοπώλειο στο streaming market. Δεν είναι καν κοντά σε κάτι τέτοιο προς το παρόν.

Για την ακρίβεια υπάρχει ολιγοπώλειο ή δυοπώλειο (duopoly), και προς το παρόν το twitch πατάει το Youtube.

Εμένα μου φαίνεται ναι μεν επιθετική αλλά ταυτόχρονα και λογική κίνηση από το YouTube επειδή προσπαθεί να σπάσει το "κακό" μονοπώλειο που είχε το Twitch και το οποίο στην τελική για τους χρήστες/καταναλωτές μόνο καλό μπορεί να είναι on the long run.

Spoiler

1*97hq0yFKXdIDFCqz2aBtNg.jpeg

Πηγή

Επεξ/σία από Έλεος
Δημοσ.
12 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

Eίσαι σοβαρός; Θα έρθω εγώ στο μαγαζί σου και θα χρησιμοποιώ αυτά που πουλάς για να διαφημισω τον αναταγωνιστη σου και θα με αφήσεις; Μερικοί νομίζετε οτι η Google ειναι ιδρυμα και πρεπει να ανεχεται οτι βλακεια σας κατεβει στο μυαλο.

Ευτυχως που ενιωσε και ενας , γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω πως εχεις χαθει η  επαφη με την πραγματικοτητα για  τους πολλους .

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

Eίσαι σοβαρός; Θα έρθω εγώ στο μαγαζί σου και θα χρησιμοποιώ αυτά που πουλάς για να διαφημισω τον αναταγωνιστη σου και θα με αφήσεις; Μερικοί νομίζετε οτι η Google ειναι ιδρυμα και πρεπει να ανεχεται οτι βλακεια σας κατεβει στο μυαλο.

Φίλε, έχεις δίκιο αλλά δεν πρόκειται να το βρεις. Αν κάποιος έρθει στο μαγαζί μου να διαφημίσει ίδιου τύπου προϊόντα με αυτά που εμπορεύομαι εγώ, θατον βρίσω, θα τον δείρω, θα πάρω την αστυνομία, το λιμενικό και ίσως την πυροσβεστική. Αν το κάνει η Google θα διαδηλώσω όμως. Είμαι γνήσιος Έλληνας γι αυτό μην μου κολλάς. Δεν έχει να κάνει ότι είμαι ένας μίζερος εγωιστής απλά έτσι είναι το σωστό!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραλογισμός στη επιλογη της Google για το μετρο του μπαναρισματος.Ανταγωνιστης της Google ειναι αρκετες εταιρίες.

Με την ιδια λογικη θα πρεπει να αρχισει να κατεβαζει βίντεο που περιεχουν υλικο απο το office γιατί ειναι ανταγωνιστικο στη δικια της σουιτα,να κοβει βιντεο που παραπέμπουν σε facebook γιατι ειναι ανταγωνιστικο του plus,να κοβει βιντεο με ios γιατι ειναι ανταγωνιστικο του android.

Σαφως κ οποιος δεν γουσταρει yt φευγει οπως γραφτηκε,αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι οι υπόλοιποι θα κατσουμε να χειροκροτησουμε τετοιου ειδους πολιτικες κ πρακτικες που θελουν να δημιουργησουν μονοπωλιο απο μια εταιρεία κολοσσό με δεσποζουσα θεση στο online video κ οχι απο το μαγαζακι του κυρ Μήτσου της γειτονιάς.

Επεξ/σία από alet
  • Thanks 1
Δημοσ.

δεν εχω καταλαβει, γιατι τους κλεισανε τους λογαριασμους; διαφημιζανε μεσα στο στρημ τους την υπηρεσια twitch η απλως δωσανε και το twitch account τους για να κανει συνδρομη και σε αυτο οποιος θελει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, TopicStrarter said:

α) Οι τύποι δεν κάνανε βίντεο για να διαφημίσουν το twitch... κάνανε κανονικά streams πχ μιας ώρας (με άσχετο περιεχόμενο τεχνολογίας κτλ) και στην αρχή ή στο τέλος λέγανε κανένα "μην ξεχάσετε να πατήσετε like στο βίντεο και να δείτε την σελίδα μας .. τσεκάρετε και το account μας στο twitch" 

Δεν κάνανε αυτό. Έβγαζαν βίντεο 10 δευτερολέπτων στα οποία έλεγαν μόνο «Είμαστε live στο twitch τώρα, ελάτε εκεί» και τα οποία θεωρούνται spam από το YouTube.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε

Δεν κάνανε αυτό. Έβγαζαν βίντεο 10 δευτερολέπτων στα οποία έλεγαν μόνο «Είμαστε live στο twitch τώρα, ελάτε εκεί» και τα οποία θεωρούνται spam από το YouTube.

Και προφανώς και είναι spam. Βέβαια στην είδηση δεν αναφέρεται πουθενά αυτό, όπως και οι streamers δεν το αναφέρουν. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 minutes ago, polaki said:

Και προφανώς και είναι spam. Βέβαια στην είδηση δεν αναφέρεται πουθενά αυτό, όπως και οι streamers δεν το αναφέρουν. 

Το άκουσα από Ελληνικά κανάλια που έλαβαν ban για τον ίδιο λόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...