adams24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα. Έχει εδώ και 3-4 μήνες έχω σύνδεση forthnet και από την πρώτη μέρα είχα πρόβλημα με την ταχύτητα κάτω από 2mbs τώρα εννοείτε ότι θέλω να σπάσω τό συμβόλαιο και να πάω αλλού και μου ζητάνε 180ευρω ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω??δεν μπορώ να πληρώνω ελαττωματική υπηρεσία
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, adams24 είπε Καλησπέρα. Έχει εδώ και 3-4 μήνες έχω σύνδεση forthnet και από την πρώτη μέρα είχα πρόβλημα με την ταχύτητα κάτω από 2mbs τώρα εννοείτε ότι θέλω να σπάσω τό συμβόλαιο και να πάω αλλού και μου ζητάνε 180ευρω ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω??δεν μπορώ να πληρώνω ελαττωματική υπηρεσία Δεν μπορεις να σπάσεις το συμβόλαιο σου, εχεις υπογράψεις ...ΕΩΣ
adams24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Ναι σαφώς και έχω υπογράψει αλλά δεν υπέγραψα για ελλατωματικη σύνδεση θς Υπάρχηος τρόπος για να πάρουν τα @@ εκτός και αν το φτιάξουν μια και καλή
nikosthe15n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να μας πεις αν παλαιότερα συγχρόνιζες σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Αν μένεις σε επαρχία τότε είναι φυσιολογικές οι ταχύτητες που έχεις για να μην μιλήσουμε για τις αποστάσεις που έχεις από το καφάο, καλωδιώσεις στο σπίτι και ότι άλλο μπορεί να επηρεάζει τις ταχύτητες. Προσωπικά πριν από ένα χρόνο είχα 24 γραμμή από την Wind και η μέγιστη ταχύτητα ήταν 2-3 Mbps. Βέβαια γενικά η περιοχή είχε πάνω κάτω τις ίδιες ταχύτητες ανεξαρτήτως εταιρείας. Με το που ήρθε η Vdsl ήμουν ο πρώτος που έβαλε και φυσικά με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Αν έχεις δυνατότητα για Vdsl (υποθέτω ότι έχεις Adsl) τότε βάλε χωρίς δεύτερη σκέψη. Η εταιρεία δεν παίζει κανένα ρόλο (στις Adsl γραμμές) εκτός και αν μιλάμε για τον οτέ που έχει πιο σταθερό δίκτυο. (Τουλάχιστον κατά την δική μου εμπειρία και στην δική μου περιοχή. Κάθε περιοχή μπορεί να διαφέρει.) Edit: Είδα ότι έχεις ανοίξει και δεύτερο ποστ σχετικά με το θέμα. Ο λόγος που σου λένε να δοκιμάσεις με καλώδιο είναι γιατί εκεί θα δεις πραγματικά τις ταχύτητες. Φυσικά η εικόνα που δείχνεις είναι από το μόντεμ οπότε δεν θα αλλάξει κάτι εκτός και αν το μόντεμ δεν δείχνει κάτι σωστά. Δοκίμασε με το SpeedTest και φυσικά με το τεστ του Οτέ για να δεις ότι συμφωνούν με το μόντεμ και πες μας αποτελέσματα και φυσικά περισσότερες πληροφορίες. Επίσης αναφέρεις ότι ζούμε στο 2018 και ποιος χρησιμοποιεί καλώδιο στις μέρες μας. Να ξέρεις πως εν έτι 2018 δεν υπάρχει κάτι ταχύτερο από το καλώδιο εκτός της οπτικής ίνας που και αυτή είναι επίσης φυσικό μέσο. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από nikosthe15n Edit
adams24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Αντι ειπα και ποίο πριν ότι σε αυτό το σπίτι που είμαι τώρα μένω 4μηνες επομένως έχει Μπέι μόνο forthnet που στην καλύτερη μου δίνει 5.5-6mbs μένω Θεσσαλονίκη.γιατι να μήν πιιαναω σταθερά 5 και πιάνω σταθερά 1.5 άρα κάπου βρομαει η δουλειά από κ;λωδιαωση μπριζες μέσα στο σπίτι ότι μπόρεσα να κάνω το έκανα.απο το καφαο είμαι 2με 2.5 χιλιόμετρα
nikosthe15n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Είσαι αρκετά μακριά από το καφάο. Εγώ έπιανα 2-3 με απόσταση λιγότερα από 200 μέτρα. Η λύση είναι Vdsl αν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σου αλλά διάβασε παραπάνω αυτά που έγραψα για να κάνεις τα τεστ πρώτα και μετά βγάζουμε συμπεράσματα.
isay Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν σου έγραψε "ΕΩΣ", δηλαδή η σύμβαση σου ειναι ΕΩΣ 24, οχι τουλάχιστον ΤΟΣΟ. Επισης απο την εικονα που ανεβασες εγω βλέπω οτι πιάνεις down 7,5 και up 0,9. To 2 που ανεφερες εσύ πως το μετρησες; Edit : Ανοιξες δυο ιδια θεματα και απαντάς και στα 2. Μήπως να εκανες αναφορα το ένα; Edit 2: Διαβαζοντας τις απαντησεις και στο αλλο θεμα, μάλλον μετράς απομακρυσμένα με wifi και με speedtest.com. Λάθος νουμερα και πολλά πιθανά σφάλματα αποτελέσματος. Εγω βλέπω οτι η γραμμή σου ειναι στα 7,5 Edit3 Μήπως χρησιμοποιείς και αναμεταδότη wifi ; (wifi repeater/extender) Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από isay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα