Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG EVO PLUS 64GB MICRO SDXC U3 19.90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

22 την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα από σκρουτζομαγαζο. Δεν έχω τρέξει μέτρο προγράμματα και ούτε θα το κάνω. Την δουλειά της την κάνει μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πιο πολύ με ενδιαφερει η αξιοπιστια της...Δηλαδη και μετα από 5 χρονια να είναι ζωνταντη!

Αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα με ανησυχούσε. Γενικά τέτοια προϊόντα έχουν μεγάλη αξιοπιστία. Κανείς δεν ξέρει εάν η συγκεκριμένη παρτίδα θα αποδειχθεί ανθεκτικη όπως κάναν οι προηγούμενες.

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πιο πολύ με ενδιαφερει η αξιοπιστια της...Δηλαδη και μετα από 5 χρονια να είναι ζωνταντη!

Την έχω περίπου 3 χρόνια και την έχω βάλει βγάλει σε πάνω από 7-8 κινητά χωρίς φόρμα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα 

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Την έχω περίπου 3 χρόνια και την έχω βάλει βγάλει σε πάνω από 7-8 κινητά χωρίς φόρμα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα 

Εσύ έχεις το πιο παλιό μοντέλο U1 και όχι το U3.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George! είπε

Εσύ έχεις το πιο παλιό μοντέλο U1 και όχι το U3.

Δεν το λέω από θέμα ταχύτητας που δεν ξέρω κιόλας, απλά από θέμα ποιότητας είναι πολύ καλή 

Δημοσ.
3 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Για αυτους που ειναι επαρχια και δεν εχουν σκρουτζ νομιζω ειναι καλη προσφορα...

Την εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

Τι εννοείς μ αυτό; Το σκρουτζ μόνο Αθήνα είναι; 

Και εγώ πως έφτιαξα το pc μου όταν ήμουν επαρχία; 

Πως πήρα 1000δες πράγματα από σκρουτζ; 

Μη λέτε ότι να ναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα τεραστιο ποσοτο είναι στην αθηνα καλως η κακως...Υπαρχουν στην επαρχια όμως δεν είναι διάσπαρτα. Παρα σε αστικα κεντρα και μεγαλες πολεις για αυτό και πολλες φορες εχει βολεψει το eshop.

Μην συζητήσουμε για δοσεις η πιο ευκολη αντικατασταση αν χρειαστεί...Σκεψου να ψάχνεις κατι και να ψάχνεις αν το σκρουτζομαγαζο που κοιτας είναι κοντα στην επαρχιακη πολη που μενεις...τρεχα γυρευε. Για αυτό και όταν "μεγαλα μαγαζια" κανουν price match αποτελει ένα ειδος προσφορας για συγκεκριμένους αγοραστες.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πραγμα που σημαινει ότι η καινουρια θα είναι ακομα καλυτερη?Η κραταμε επιφυλαξη λογω του ότι είναι νέο προιον!

Άγνωστο. Προσωπικά είχα και την U1 και την U3 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι νησιώτες μένουν στα νησιά, οι επαρχιώτες στην επαρχία και οι Αθηναίοι στην Αθήνα

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα αυτονόητα

Ο καθένας έχει τα δεδομένα του

Επεξ/σία από zousgr
. --> ,
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι η χαμηλότερη τιμή που παίζει αυτή τη στιγμή και σε μαγαζί με παρουσία σε πολλές πόλεις. 

Απο κει και πέρα αν το δούμε τυπικά δεν είναι προσφορά γιατί είναι μόλις 3-4% φθηνότερα από τον επόμενο κάποιο απτα σκρουτζομάγαζα εκανε Price match αλλά χωρις άμεση διαθεσιμότητα). 

Εγώ ήδη παρέλαβα σήμερα δυο καρτούλες πάντως. Καρτούλα τα σπάει είναι αρκετά γρήγορη. 

Επεξ/σία από baskon
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...