Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

έστειλα mail στο info@ veoomobile.com αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Μια βδομάδα τώρα.

Δεν βλέπω φως στο τούνελ..

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι γαμι..δες χρέωσαν και εμενα πριν από λίγο. Βρηκα ενα τηλ ενω τηλεφωνικού κέντρου στην Αθήνα όπου πρόκειται για μια εταιρία η οποία λειτουργεί ως ενδιάμεσος για την εταιρία που με χρέωσε (shoopadoo λεγεται) 

Μου ειπαν κατι για antivirus και παιχνίδια που ουδέποτε εδωσα συγκατάθεση να χρησιμοποιήσουν το νούμερο μου. 

Ζήτησα να ενημερωθώ για το που βρήκανε το νούμερο μου και να μου επιστρεψουν τα χρήματα μου. Σε κάθε άλλη περίπτωση κινούμαι νομικα (ειναι ξεκάθαρο 386πκ με δόλο α' βαθμου ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ  με συρροη και αλλων αδικημάτων) και καταγγελία σε όλες τις αρμόδιες κρατικές αρχές.   

Οι εστειλαν τωρα μολις email Και μου λένε ότι εντός 2 ημερών θα με ενημερώσουν σχετικα με τα αιτήματα μου. Ενημέρωσα και την κοπέλα σχετικα με το email που τους εστειλα και τα αιτήματα μου εγγράφως. Σκουπίδια.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Πες μου πως θα το πας δικαστικά για να χαρώ...

Αν μαζευόμασταν κάποιοι για να μοιράσουμε τα έξοδα ισως να ημουν θετικός. Πάντως κίνηση πρεπει να κάνει το κράτος δικαιου και οι αρμόδιες εμπλεκόμενες αρχές και όχι ο πολίτης που τον εξαπατούν και πρέπει να βγάλει το φίδι απο την τρύπα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Γραμμένους μας έχουν όλοι.

Εγώ σκέφτηκα αλλιώς.Τα 4,16 που μου έφαγαν τα έχω ξεγράψει μου τα δώσουν δε μου τα δώσουν και αν μου τα δώσουν θα τα δώσω στο Χαμόγελο του παιδιού.

Διάβασα πολλά έστειλα κάποιο e-mail και εγώ στη VEOO απάντηση δεν πήρα ούτε περιμένω. Έτοίμασα κάτι διαφορετικό τελείως δικό μου και λέω να το στείλω.Όχι ότι θα γίνει τίποτε. Απλά να λέω ότι έκανα κάτι. Είναι το παρακάτω.

ΠΡΟΣ ΕΕΤΤ

Είμαι κάτοχος του υπ'αριθ. 693........ καρτοκινητού που ανήκει στην cosmote χωρίς ιντερνετ για απλή επεικοινωνία.
Την 10-10-2019 και ώρες 20.01 και 20.02 δέχθηκα δύο μηνύματα από 5ψήφια 54850 και 54970  από τα οποία χρεώθηκα 4,16 ευρώ και δυστυχώς μου έφαγαν το μεγαλύτερο μέρος από το υπόλοιπο των 4,5 ευρώ που κρατούσα για επόμενη ανανέωση,από κάποια εταιρεία VEOO με τηλέφωνο 2117800019.Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά αλλά απαντούσε ηχογραφημένο μήνυμα.
Την άλλη μέρα έκανα φραγή 5ψήφιων επικοινώνησα με email με την εταιρεία μου ζητώντας να με πληροφορήσουν πως και γιατί χρεώθηκα και να μου δώσουν στοιχεία της εταιρείας και αυτοί με παρέπεμψαν σε μία φόρμα δική σας να βάλω τα νούμερα να δω που ανήκουν.
Αν και θεώρησα κοροιδία το μήνυμά τους προσπάθησα και έστειλα ένα email στην εταιρεία VEOO σε κάποια διεύθυνση που βρήκα στο internet αλλά απάντηση δεν πήρα ποτέ.
Δεν θα μπω στο κόπο να αντιγράψω το ποίημα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ,δεν θα απειλήσω με μηνύσεις ,ούτε είναι ο σκοπός μου να μου επιστραφούν τα 4,16 ευρώ απλά θα σας πω ότι ουδέποτε έδωσα στοιχεία ή pin  στη συγκεκριμένη εταιρεία να μου αφαιρέσει χρήματα και ειλικρινά με εξοργίζει ο τρόπος που το έκαναν,βάζοντας σαν κλέφτες το χέρι τους στην τσέπη μου και παραβιάζοντας κατάφορα τα προσωπικά μου δεδομένα.
Διαβάζοντας στο ίντερνετ είδα πως σαν και εμένα έχουν πέσει θύματα χιλιάδες συνδρομητές από τους οποίους  με το ίδιο κόλπο αφαιρούν διάφορα μικροποσά από αδαείς κυρίως αλλά και ανυποψίαστους.
Αν διαβάζατε και στο ίντερνετ θα βλέπατε ότι η συντριπτική πλειοψηφία  των θυμάτων λένε ότι τηλεφωνικές εταιρείες και ΕΕΤΤ τους καλύπτουν και μοιράζουν τα κέρδη.
Ειλικρινά δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο αλλά αναρωτιέμαι δεν υπάρχει τρόπος να μπει φρένο στην ασυδοσία αυτών των εταιρειών που κάνουν πάρτυ σε βάρος ανύποπτων συνδρομητών  εκμεταλευόμενοι την άγνοια και την αφέλειά τους;;;;;;.
Μπορεί να γίνεται πιστευτό το παραμύθι αυτών ,ότι τα θύματα δεν είναι θύματα αλλά "ηλίθιοι" που έδωσαν όχι μόνο το νούμερο αλλά  το επιβεβαίωσαν και με pin που  έστειλαν με μήνυμα να τους αφαιρούν 30 και 40 ευρώ το μήνα μέχρι να το πάρουν χαμπάρι, χωρίς να τους ζητά κανείς αν όχι κάποιο έγγραφο συμβόλαιο τουλάχιστον έγγραφη επιβεβαίωση ενός απλού μηνύματος μέσω της εταιρείας τους; 

Είμαι άνθρωπος της τρίτης ηλικίας δεν έχω ανάγκη τα 4,16 ευρώ που με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο μου αφαιρέθηκαν έχω ακόμη τουλάχιστον τη νοημοσύνη και την ικανότητα ώστε να αντιδράσω γρήγορα πράγμα που έκανα και δεν μου έφαγαν περισσότερα αλλά με λυπεί και με εξαγριώνει συγχρόνως , όταν συζητώ με συνομήλικους και μου λένε ότι με τον ίδιο τρόπο τους αφαιρέθηκαν πολύ μεγαλύτερα ποσά αλλά δεν είχαν την ικανότητα και τις γνώσεις να αντιδράσουν και απλά τα διέγραψαν ώστε κάποιοι να τα τρώνε εις υγεία των κορόιδων που λέει ο λαός μας.Δεν ελπίζω να μου επιστραφούν τα 4,16 αλλά ελπίζω να κάνετε κάτι ώστε να σταματήσει η ασυδοσία αυτών των ανθρώπων.
Πιθανόν σας κούρασα δεν έχω να πω κάτι άλλο  αν τυχόν  επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου το email είναι  ne........................................m

ΓΕ..................... ΓΕΩΡΓΙΟΣ  οδός...............................

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
1)ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 
2)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Για ενημέρωση και τυχόν δικές τους ενέργειες.

Για πέστε γνώμες.Είναι καλό να το στείλω ή θα γελάνε με έναν παππού που τα έχει χαμένα..................:lol:

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Εγώ σκέφτηκα αλλιώς.Τα 4,16 που μου έφαγαν τα έχω ξεγράψει μου τα δώσουν δε μου τα δώσουν και αν μου τα δώσουν θα τα δώσω στο Χαμόγελο του παιδιού.

Διάβασα πολλά έστειλα κάποιο e-mail και εγώ στη VEOO απάντηση δεν πήρα ούτε περιμένω. Έτοίμασα κάτι διαφορετικό τελείως δικό μου και λέω να το στείλω.Όχι ότι θα γίνει τίποτε. Απλά να λέω ότι έκανα κάτι. Είναι το παρακάτω.

ΠΡΟΣ ΕΕΤΤ

Είμαι κάτοχος του υπ'αριθ. 693........ καρτοκινητού που ανήκει στην cosmote χωρίς ιντερνετ για απλή επεικοινωνία.
Την 10-10-2019 και ώρες 20.01 και 20.02 δέχθηκα δύο μηνύματα από 5ψήφια 54850 και 54970  από τα οποία χρεώθηκα 4,16 ευρώ και δυστυχώς μου έφαγαν το μεγαλύτερο μέρος από το υπόλοιπο των 4,5 ευρώ που κρατούσα για επόμενη ανανέωση,από κάποια εταιρεία VEOO με τηλέφωνο 2117800019.Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά αλλά απαντούσε ηχογραφημένο μήνυμα.
Την άλλη μέρα έκανα φραγή 5ψήφιων επικοινώνησα με email με την εταιρεία μου ζητώντας να με πληροφορήσουν πως και γιατί χρεώθηκα και να μου δώσουν στοιχεία της εταιρείας και αυτοί με παρέπεμψαν σε μία φόρμα δική σας να βάλω τα νούμερα να δω που ανήκουν.
Αν και θεώρησα κοροιδία το μήνυμά τους προσπάθησα και έστειλα ένα email στην εταιρεία VEOO σε κάποια διεύθυνση που βρήκα στο internet αλλά απάντηση δεν πήρα ποτέ.
Δεν θα μπω στο κόπο να αντιγράψω το ποίημα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ,δεν θα απειλήσω με μηνύσεις ,ούτε είναι ο σκοπός μου να μου επιστραφούν τα 4,16 ευρώ απλά θα σας πω ότι ουδέποτε έδωσα στοιχεία ή pin  στη συγκεκριμένη εταιρεία να μου αφαιρέσει χρήματα και ειλικρινά με εξοργίζει ο τρόπος που το έκαναν,βάζοντας σαν κλέφτες το χέρι τους στην τσέπη μου και παραβιάζοντας κατάφορα τα προσωπικά μου δεδομένα.
Διαβάζοντας στο ίντερνετ είδα πως σαν και εμένα έχουν πέσει θύματα χιλιάδες συνδρομητές από τους οποίους  με το ίδιο κόλπο αφαιρούν διάφορα μικροποσά από αδαείς κυρίως αλλά και ανυποψίαστους.
Αν διαβάζατε και στο ίντερνετ θα βλέπατε ότι η συντριπτική πλειοψηφία  των θυμάτων λένε ότι τηλεφωνικές εταιρείες και ΕΕΤΤ τους καλύπτουν και μοιράζουν τα κέρδη.
Ειλικρινά δεν θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο αλλά αναρωτιέμαι δεν υπάρχει τρόπος να μπει φρένο στην ασυδοσία αυτών των εταιρειών που κάνουν πάρτυ σε βάρος ανύποπτων συνδρομητών  εκμεταλευόμενοι την άγνοια και την αφέλειά τους;;;;;;.
Μπορεί να γίνεται πιστευτό το παραμύθι αυτών ,ότι τα θύματα δεν είναι θύματα αλλά "ηλίθιοι" που έδωσαν όχι μόνο το νούμερο αλλά  το επιβεβαίωσαν και με pin που  έστειλαν με μήνυμα να τους αφαιρούν 30 και 40 ευρώ το μήνα μέχρι να το πάρουν χαμπάρι, χωρίς να τους ζητά κανείς αν όχι κάποιο έγγραφο συμβόλαιο τουλάχιστον έγγραφη επιβεβαίωση ενός απλού μηνύματος μέσω της εταιρείας τους; 

Είμαι άνθρωπος της τρίτης ηλικίας δεν έχω ανάγκη τα 4,16 ευρώ που με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο μου αφαιρέθηκαν έχω ακόμη τουλάχιστον τη νοημοσύνη και την ικανότητα ώστε να αντιδράσω γρήγορα πράγμα που έκανα και δεν μου έφαγαν περισσότερα αλλά με λυπεί και με εξαγριώνει συγχρόνως , όταν συζητώ με συνομήλικους και μου λένε ότι με τον ίδιο τρόπο τους αφαιρέθηκαν πολύ μεγαλύτερα ποσά αλλά δεν είχαν την ικανότητα και τις γνώσεις να αντιδράσουν και απλά τα διέγραψαν ώστε κάποιοι να τα τρώνε εις υγεία των κορόιδων που λέει ο λαός μας.Δεν ελπίζω να μου επιστραφούν τα 4,16 αλλά ελπίζω να κάνετε κάτι ώστε να σταματήσει η ασυδοσία αυτών των ανθρώπων.
Πιθανόν σας κούρασα δεν έχω να πω κάτι άλλο  αν τυχόν  επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου το email είναι  ne........................................m

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Για πέστε γνώμες.Είναι καλό να το στείλω ή θα γελάνε με έναν παππού που τα έχει χαμένα..................:lol:

Δεν θα έγραφα οδό κτλ, αλλά μόνο όνομα.

Αφού "επένδυσες" τον χρόνο και το έγραψες, στείλε το, κακό δεν θα κάνει. Έχεις ζήλο, σε παραδέχομαi!

Άλλαξε αν θες το "επικοινωνία" στην πρώτη γραμμή, ψιλοβγάζει μάτι :)

Αν δεν έχεις στείλει ήδη email στην εταιρία την "κονσέρβα" που είχα γράψει πέρυσι και πήρα τα χρήματά μου πίσω, στείλε το. 

Το ξαναποστάρω εδώ κάτω.

"

Καλησπέρα σας,

Την Κυριακή ##/# και ώρα ##:## με εγγράψατε αυθαίρετα σε συνδρομητική υπηρεσία σας (νούμερα 54666 και 54422), χωρίς να έχω εισάγει πουθενά τον αριθμό μου, και σαφώς χωρίς να εισάγω και τον κωδικό επιβεβαίωσης. Ακολούθως με χρεώσατε παρανόμως με τρία (3) SMS από τον αριθμό 54422 με χρέωση ανά SMS τα 2 ευρώ και 8 λεπτά (συνολική χρέωση 6 ευρώ και 24 λεπτά).
Σας ζητώ την επιστροφή του ποσού, καθώς και την διαγραφή μου από την υπηρεσία σας, και τους καταλόγους σας. Σε αντίθετη περίπτωση θα ακολουθήσει καταγγελία του περιστατικού στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ/ΑΠΔΠΧ) καθώς και ενημέρωση/καταγγελία της εταιρία σας σε όλα τα φόρουμ τεχνολογίας και ενημέρωσης, στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και σε σχετικές ομάδες στο facebook.

Μ.Α.Α

"

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δεν θα έγραφα οδό κτλ, αλλά μόνο όνομα.

Αφού "επένδυσες" τον χρόνο και το έγραψες, στείλε το, κακό δεν θα κάνει. Έχεις ζήλο, σε παραδέχομαi!

Άλλαξε αν θες το "επικοινωνία" στην πρώτη γραμμή, ψιλοβγάζει μάτι :)

Έχεις δίκιο και εμένα δε μου χτύπαγε καλά.Θα το αλλάξω και αύριο θα το στείλω.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Έχεις δίκιο και εμένα δε μου χτύπαγε καλά.Θα το αλλάξω και αύριο θα το στείλω.

Δες και το μαιλ, το πρόσθεσα μετα, γράφαμε ταυτόχρονα :)

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Δες και το μαιλ, το πρόσθεσα μετα, γράφαμε ταυτόχρονα :)

Που να το στείλω.Συνεχώς αλλάζει e-mail και όποιο έχει δεν λειτουργεί.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Έκανα απόπειρες αλλά δεν πάει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Που να το στείλω.Συνεχώς αλλάζει e-mail και όποιο έχει δεν λειτουργεί.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Έκανα απόπειρες αλλά δεν πάει.

Εγώ είχα στείλε σε ένα telebox. Αν έχουμε τα ίδια 5ψηφια, πες μου, να γραψω το μειλ που μου απάντησαν, αλλά ήταν πριν 15 μήνες.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Εγώ είχα στείλε σε ένα telebox. Αν έχουμε τα ίδια 5ψηφια, πες μου, να γραψω το μειλ που μου απάντησαν, αλλά ήταν πριν 15 μήνες.

Όχι δεν έχουμε τα ίδια και εσένα νομίζω ήταν η dimoco .Οι ίδιοι πρέπει να είναι αλλά μάλλον να είναι πιο δύσκολος ο εντοπισμός τους από τα θύματα την έκαναν για Κύπρο όπου υπάρχει μία σχετική ασυλία σε τέτοια θέματα.Όχι ότι εδώ πάμε πίσω αλλά εκεί υπάρχει μεγαλύτερη σχολή.

Απλά μόνο στο google βρίσκεις τα παραπάνω στοιχεία που πόσταρα cosmote δε δίνει τίποτε ένα τηλέφωνο στην Αθήνα συνήθως έχει κασέτα αλλά και κασέτα να μην έχει άκρη δε βρίσκεις γιατί λέει ετούτοι απλά είναι μεσολαβητές  το e-mail που αναγράφουν έχει αλλάξει τρεις φορές από την 10-10-19 που τους ψάχνω και κανένα δεν είναι ενεργό.Ούτε αυτό που έχουν σήμερα.

Δε βαριέσαι,αύριο το στέλνω ΕΕΤΤ και ας το κάνουν ότι θέλουν.Μάλλον κάλαθο θα πάει αλλά να λέω ότι κάτι έκανα.😊

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα η telebox παντως αμέσως απάντησε στο τηλ. Κατά τα άλλα πολυ ευγενική η τηλεφωνήτρια και κατατοπιστική. Εμένα 5-6 ευρώ πήρανε. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

ΠΡΟΣ ΕΕΤΤ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

το ύφος του κειμένου αυτής της επιστολής, σε αρκετά του σημεία μπορεί να θεωρηθεί (βάσιμα και "ως είθισται")  αόριστο και ακατανόητο.  π.χ.

"Δεν θα μπω στο κόπο να αντιγράψω το ποίημα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ,δεν θα απειλήσω με μηνύσεις ,ούτε είναι ο σκοπός μου να μου επιστραφούν τα 4,16 ευρώ απλά θα σας πω ότι ουδέποτε έδωσα στοιχεία ή pin  στη συγκεκριμένη εταιρεία να μου αφαιρέσει χρήματα και ειλικρινά με εξοργίζει ο τρόπος που το έκαναν,βάζοντας σαν κλέφτες το χέρι τους στην τσέπη μου και παραβιάζοντας κατάφορα τα προσωπικά μου δεδομένα."

δεν παραθέτεις αποδείξεις

δεν διευκρινίζεις τα νόμιμα μέσα που ορίζει ο νόμος για το σταμάτημα (π.χ. η μήνυση)-ή δηλώνεις ότι αποποιείσαι αυτού του δικαιώματός σου,

αοριστολογείς ως προς το σκοπό της επιστολής

δεν παραθέτεις την απάντηση (ισχυρισμό) της εταιρείας ότι την τάδε ημέρα και τάδε ώρα δέχτηκε την καταχώρηση του αριθμού σου

κλπ. είναι σε μεγάλο βαθμό αόριστο... σχεδον σαν ευχή ως προσευχή (μετά συγχωρήσεως).

Η αναφορά σου (νόμιμο δικαίωμά σου), πρέπει να ακολουθεί τον τύπο, ώστε να γίνει δεκτή προς εξέταση. Να περιέχει συγκεκριμένα στοιχεία, τόπο, χρόνο, περιγραφη της πράξης κλπ. όλα και πάντα συγκεκριμένα.

κλπ.

Η υπηρεσία που θα υποβάλλεις αυτό το συμπληρωμένο υπόδειγμα επιστολής, θα το πρωτοκολλήσει στα έγγραφα προς καταχώρηση στο αρχείο, χωρίς ενέργεια, διότι είναι αόριστο-ακατανόητο. Ούτε καν είναι υποχρεωμένη να σου απαντήσει. Νόμιμα.

(Σημείωση:  Διατυπώνω μια άποψη-εκτίμησή μου επί του κειμένου σου, που ανάρτησες δημόσια, για "άτυπη διαβούλευση". Μην το πάρεις αλλιώς).

Τα στοιχεία μας (τηλέφωνα, ε-μαιλς, κλπ) που είναι διαθέσιμα σε αυτές τις εταιρείες δεν προκύπτουν με μαγικά κόλπα ή εκδικητικές καταχωρήσεις των τηλεφώνων μας σε δικτυακές φόρμες αλλά (στην πιο πιθανή περίπτωση) να είναι δοσμένα από εμάς τους ίδιους σε διάφορες αγορές μας,  είτε στο ταμείο ενός πολυκαταστήματος, είτε σε μια online αγορά..

Ο δυσαρεστημένος ή προς απόλυση υπάλληλος μιας εταιρείας (που έχει βάσεις πελατών), η πρώτη του ενέργεια (που προετοιμάζει όταν αντιληφθεί ότι έρχεται το τέλος της συνεργασίας) είναι να ιδιοποιηθεί με κάποιο τρόπο,  για κάθε κατοπινή χρήση, τα αρχεία αυτά! 

Αλλά και στο δημόσιο... οι παλαιότεροι θα θυμούνται την υπόθεση της πώλησης στο ελεύθερο εμπόριο της βάσης αυτοκινήτων του υπουργείου συγκοινωνιών (κάπου στο 1998-2000) υπόθεση _a_i_o...

Πολύ συχνά δεχόμαστε όλοι στα μαιλ μας μηνύματα κάποιων "ρώσου ή ρώσων" που διαφημίζει βάσεις δεδομένων ekatontadvn xiladwn emails me thl;efwna klp

Διαβάζοντας την ιστορία με τις αμερικανικές εκλογές  και τον επηρεασμό τους από τους ρώσους (κατά την εκτίμηση των χαμένων), βλέποντας ταινίες με την ιστορία του σνοουντεν κλπ.  καταλαβαίνουμε ή υποψιαζόμαστε πολλά. Μπορεί η ιστορία με τις "υππ" να είναι μια παρανυχίδα κακόβουλων ενεργειών μπροστά σε άλλα που συμβαίνουν σε βάρος μας ψηφιακά..

Πρέπει οι φορείς ρύθμισης ή ελέγχου (με την θετική έννοια του όρου) του διαδικτύου να είναι πιο ευαίσθητοι, πιο γρήγοροι, πιο αποτελεσματικοί.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, testit είπε

το ύφος του κειμένου αυτής της επιστολής, σε αρκετά του σημεία μπορεί να θεωρηθεί (βάσιμα και "ως είθισται")  αόριστο και ακατανόητο.  π.χ.

"Δεν θα μπω στο κόπο να αντιγράψω το ποίημα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ,δεν θα απειλήσω με μηνύσεις ,ούτε είναι ο σκοπός μου να μου επιστραφούν τα 4,16 ευρώ απλά θα σας πω ότι ουδέποτε έδωσα στοιχεία ή pin  στη συγκεκριμένη εταιρεία να μου αφαιρέσει χρήματα και ειλικρινά με εξοργίζει ο τρόπος που το έκαναν,βάζοντας σαν κλέφτες το χέρι τους στην τσέπη μου και παραβιάζοντας κατάφορα τα προσωπικά μου δεδομένα."

δεν παραθέτεις αποδείξεις

δεν διευκρινίζεις τα νόμιμα μέσα που ορίζει ο νόμος για το σταμάτημα (π.χ. η μήνυση)-ή δηλώνεις ότι αποποιείσαι αυτού του δικαιώματός σου,

αοριστολογείς ως προς το σκοπό της επιστολής

δεν παραθέτεις την απάντηση (ισχυρισμό) της εταιρείας ότι την τάδε ημέρα και τάδε ώρα δέχτηκε την καταχώρηση του αριθμού σου

κλπ. είναι σε μεγάλο βαθμό αόριστο... σχεδον σαν ευχή ως προσευχή (μετά συγχωρήσεως).

Η αναφορά σου (νόμιμο δικαίωμά σου), πρέπει να ακολουθεί τον τύπο, ώστε να γίνει δεκτή προς εξέταση. Να περιέχει συγκεκριμένα στοιχεία, τόπο, χρόνο, περιγραφη της πράξης κλπ. όλα και πάντα συγκεκριμένα.

κλπ.

Η υπηρεσία που θα υποβάλλεις αυτό το συμπληρωμένο υπόδειγμα επιστολής, θα το πρωτοκολλήσει στα έγγραφα προς καταχώρηση στο αρχείο, χωρίς ενέργεια, διότι είναι αόριστο-ακατανόητο. Ούτε καν είναι υποχρεωμένη να σου απαντήσει. Νόμιμα.

(Σημείωση:  Διατυπώνω μια άποψη-εκτίμησή μου επί του κειμένου σου, που ανάρτησες δημόσια, για "άτυπη διαβούλευση". Μην το πάρεις αλλιώς).

Τα στοιχεία μας (τηλέφωνα, ε-μαιλς, κλπ) που είναι διαθέσιμα σε αυτές τις εταιρείες δεν προκύπτουν με μαγικά κόλπα ή εκδικητικές καταχωρήσεις των τηλεφώνων μας σε δικτυακές φόρμες αλλά (στην πιο πιθανή περίπτωση) να είναι δοσμένα από εμάς τους ίδιους σε διάφορες αγορές μας,  είτε στο ταμείο ενός πολυκαταστήματος, είτε σε μια online αγορά..

Ο δυσαρεστημένος ή προς απόλυση υπάλληλος μιας εταιρείας (που έχει βάσεις πελατών), η πρώτη του ενέργεια (που προετοιμάζει όταν αντιληφθεί ότι έρχεται το τέλος της συνεργασίας) είναι να ιδιοποιηθεί με κάποιο τρόπο,  για κάθε κατοπινή χρήση, τα αρχεία αυτά! 

Αλλά και στο δημόσιο... οι παλαιότεροι θα θυμούνται την υπόθεση της πώλησης στο ελεύθερο εμπόριο της βάσης αυτοκινήτων του υπουργείου συγκοινωνιών (κάπου στο 1998-2000) υπόθεση _a_i_o...

Πολύ συχνά δεχόμαστε όλοι στα μαιλ μας μηνύματα κάποιων "ρώσου ή ρώσων" που διαφημίζει βάσεις δεδομένων ekatontadvn xiladwn emails me thl;efwna klp

Διαβάζοντας την ιστορία με τις αμερικανικές εκλογές  και τον επηρεασμό τους από τους ρώσους (κατά την εκτίμηση των χαμένων), βλέποντας ταινίες με την ιστορία του σνοουντεν κλπ.  καταλαβαίνουμε ή υποψιαζόμαστε πολλά. Μπορεί η ιστορία με τις "υππ" να είναι μια παρανυχίδα κακόβουλων ενεργειών μπροστά σε άλλα που συμβαίνουν σε βάρος μας ψηφιακά..

Πρέπει οι φορείς ρύθμισης ή ελέγχου (με την θετική έννοια του όρου) του διαδικτύου να είναι πιο ευαίσθητοι, πιο γρήγοροι, πιο αποτελεσματικοί.

Θα συμφωνήσω με όσα λες άντε βρήκαν το τηλέφωνο από μία βάση δεδομένων και τι λέει αυτό.Το δικό μου δεν είναι απόρρητο μπορούν να το βρουν και στους ελεύθερους καταλόγους που κυκλοφορούν οι εταιρείες.

Μπορούν με αυτό τον τρόπο να στέλνουν χρεώσιμα μηνύματα σε όποιον γουστάρουν χωρίς αυτός να τους το ζητήσει χωρίς να επιβεβαιώσει τη συνδρομή με pin.;;;;;;

Εκεί είναι η ένστασή μου.Πως ΕΕΤΤ και εταιρείες δέχονται τον ισχυρισμό τους μας έστειλε pin.Γιατί δεν τους επιβάλλουν το απλό.Για να στείλετε σε κάποιον χρεώσιμο μήνυμα πρέπει να έχετε να μας παρουσιάσετε μετά έγγραφο μήνυμα του παραλήπτη μέσω της εταιρείας του (cosmote - wind - bodafon) στο οποίο θα φαίνεται και θα δηλώνει  ότι δέχεται την αποστολή από εσάς χρεώσιμων μηνυμάτων ή κάποιο άλλο ενυπόγραφο έγγραφο που δηλώνει κάτι παρόμοιο;;;; Ή για να χρεώσετε κάποιον πρέπει αυτός να σας στείλει μήνυμα και όχι εσεις όπως γίνεται με άλλα  μηνύματα μέσω π.χ. τηλεόρασης.

Γιατί δέχονται την προφορική επιβεβαίωση κάποιου που είναι κρυμμένος πίσω από το διαδίκτυο χωρίς αληθινή φυσική έδρα , ηλεκτρονική διεύθυνση - τηλέφωνα να λειτουργεί με αυτό τον τρόπο;;;

Όσο για την επιστολή μου  δεν θα συμφωνήσω ότι είναι αόριστη.παραθέτω γεγονότα που συνέβησαν.Τα 4,16 ευρώ μου αφαιρέθηκαν και γιατί εγώ πρέπει να μπω στο κόπο να αποδείξω αυτά που λες το οποίο είναι όχι απλά δύσκολα πρακτικά αδύνατο από τη στιγμή που δεν μπορώ να επικοινωνήσω με την συγκεκριμένη εταιρεία παρά τις προπάθειές μου να βρω κάποιο e-mail;;;;;

Και μη μου πεις κάνε μήνυση  βάλε δικηγόρο και ντέτεκτιβ για 4,16 ευρώ να τους αναζητήσει και να τους βρει γιατί θα γελάσω.

Εγώ θα το στείλω  και όπως έγραψα και παραπάνω ας το βάλουν αρχείο.Πιθανώς αν το κάνουν και κάποιοι άλλοι από τα χιλιάδες ανύποπτα θύματα αυτών των τύπων να ευαισθητοποιθεί κάποια στιγμή το σύστημα και να αλλάξει τους κανόνες.

Φίλε όλα παιχνίδι είναι στη ζωή.Δεν παίζω αλλά ο άλλος πάει και ρίχνει μία στήλη τζόκερ και ελπίζει μέσα από εκατομύρια στήλες να κερδίσει η δική του.Θα πω έπαιξα και έχασα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...