Προς το περιεχόμενο

Aπάτη απο 54666 και 54422

Sheogorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν τους βαζει κανεις χερι. Περνουν το νουμερο σου και σου στελνουν χρεωσιμα μηνυματα χωρις καν να εχεις συμφωνησει σε καποια σελιδα οτιδηποτε. Οι εταιριες κινητης κανουν τον κινεζο μιας και αυτες βγαζουν αρκετα απο αυτη την κομπινα και ο κοσμος περα απο ενα μικρο ποσοστο που κανει καταγγελιες λεει δεν  βαριεσαι. 

Το ξέρω φίλε. Την έπαθα. Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει με τις καταγγελίες μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Το ξέρω φίλε. Την έπαθα. Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει με τις καταγγελίες μου.

Πρωτα απο ολα παρε τηλεφωνο η στειλε mail στην εταιρια να σου επιστρεψει τα χρηματα. Με την καταγγελια ισως γινει κατι μιας και εχουν μαζευτει αρκετες απο τον κοσμο. 

11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πρωτα απο ολα παρε τηλεφωνο η στειλε mail στην εταιρια να σου επιστρεψει τα χρηματα. Με την καταγγελια ισως γινει κατι μιας και εχουν μαζευτει αρκετες απο τον κοσμο. 

Τα χρήματα τα πήρα από τη Vodafone. Την εταιρία τη ξέχεσα στο "τηλεφωνικό support", οπότε δεν ήταν τόσο πρόθυμη να μου τα επιστρέψει...

1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Τα χρήματα τα πήρα από τη Vodafone. Την εταιρία τη ξέχεσα στο "τηλεφωνικό support", οπότε δεν ήταν τόσο πρόθυμη να μου τα επιστρέψει...

Τουλαχιστον τα πηρες η cosmote δεν τα επιστρεφει απο οσο γνωριζω. Ελπιζω να γινει κατι και με τις καταγγελιες να τελειωνει το θεμα. Μιλαμε για εκατομμυρια.

• Like 1

41 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τουλαχιστον τα πηρες η cosmote δεν τα επιστρεφει απο οσο γνωριζω. Ελπιζω να γινει κατι και με τις καταγγελιες να τελειωνει το θεμα. Μιλαμε για εκατομμυρια.

Τα πήρα γιατί έκανα escalate στη Vodafone και πήγαινε για καταγγελία και για αυτούς. Προτίμησαν να μου επιστρέψουν το ποσό (6 κάτι ευρώ - ασήμαντο, περισσότερο είναι το γαμώτο, που σε βγάζουν και τρελό από πάνω). Οπότε εγώ το κυνηγάω και όπου βγει...(δε περιμένω να γίνει κάτι, ρεαλιστικά, αλλά είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω πέρα από το να κάνω μήνυση για απάτη κλπ, κλπ). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μου στέλνουν και εμενα κάποια μυνήματα από αυτά τα πενταψηφια μου στέλνουν τα εξήσ: 19377, 54666, 54578, 54043, 54303, 19488 και άλλα πως μπορώ να το σταματήσω με έχουν πρήξει ειλικρινά όλες τις ώρες στέλνουν χαράματα, πρωί, βράδυ αλλά τα περισσότερα συνήθως μεσημέρι. Μπορεί και να με έχουν χρεώσει κάπου γιατί δεν ξέρω πως και με ποιον τρόπο σε χρεώνει , ευχαριστώ εκ των προτέρων πείτε και σε εμένα τι θα μπορούσα να κάνω για να ξέρω.

Επεξ/σία από Γιάννης earth

6 ώρες πριν, Γιάννης earth είπε

Παιδιά μου στέλνουν και εμενα κάποια μυνήματα από αυτά τα πενταψηφια μου στέλνουν τα εξήσ: 19377, 54666, 54578, 54043, 54303, 19488 και άλλα πως μπορώ να το σταματήσω με έχουν πρήξει ειλικρινά όλες τις ώρες στέλνουν χαράματα, πρωί, βράδυ αλλά τα περισσότερα συνήθως μεσημέρι. Μπορεί και να με έχουν χρεώσει κάπου γιατί δεν ξέρω πως και με ποιον τρόπο σε χρεώνει , ευχαριστώ εκ των προτέρων πείτε και σε εμένα τι θα μπορούσα να κάνω για να ξέρω.

Πιο πάνω έχω γράψει τι μαιλ εστειλα εγώ, και σταμάτησαν οι χρεώσεις.

Εισαι σίγουρος ότι δεν έβαλες το κινητο σου πουθενά;

Μόλις τώρα, Sheogorath είπε

Πιο πάνω έχω γράψει τι μαιλ εστειλα εγώ, και σταμάτησαν οι χρεώσεις.

Εισαι σίγουρος ότι δεν έβαλες το κινητο σου πουθενά;

Ναι δεν έχω βάλει το κινητό πουθενά εκτός από εδώ στο insomnia και στο car.gr δεν πιστεύω από εδώ τίποτα 

1 ώρα πριν, Γιάννης earth είπε

Ναι δεν έχω βάλει το κινητό πουθενά εκτός από εδώ στο insomnia και στο car.gr δεν πιστεύω από εδώ τίποτα 

Το μαιλ το έστειλες που είπα;

επειδή την έχω πατήσει και εγώ από αυτές τις "εταιρείες" ή αλλιώς "ΥΠΠ" τα λεφτά που "άρπαξαν με το έτσι θέλω" τα πήρα πίσω

βέβαια έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ , στον ΣτΚ και προσέφυγα στην ΔΗΕ (ΕΛ.ΑΣ) και στην Ελληνική Δικαιοσύνη

προς το παρών μόνο πρωτόκολλο έχει δοθεί και ανάθεση σε κάποιον υπεύθυνο

οι απαντήσεις που έλαβα από τους παρόχους μέσω της ΕΕΤΤ είναι οι τυπικές (ούτε λόγος για επιστροφή χρημάτων) επίσης ισχυρίστηκαν ότι εγώ πάτησα κάπου και γράφτηκα

αλλά για κακή τους τύχη ο αριθμός αυτός (καρτοκινητό) δεν έχει ενεργοποιημένα δεδομένα (ούτε πακέτο δεδομένων) χρησιμοποιείται μόνο για κλήσεις (ούτε καν γραπτά μηνύματα)

ζήτησα φυσικά με τις απαραίτητες άδειες από τους αρμοδίους τα αρχεία κλήσεων/γραπτών μηνυμάτων όπου προκύπτει ότι δεν έστειλα κανένα γραπτό μήνυμα

τώρα το τι θα γίνει...για μένα είναι γνωστό θα μπει αρχείο η υπόθεση ή θα τιμωρηθεί η εταιρεία και απλά θα αλλάξει επωνυμία/αφμ κτλ...

η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι εξ ορισμού η φραγή και αν θέλει ο πελάτης/συνδρομητής την αναιρεί με δική του ευθύνη/ταυτοποίηση.

Ταιζουν πολλα στοματα αυτες οι κωλοεταιρειες γιαυτο και συνεχιζουν να χρεωνουν τον κοσμακι.Καθημερινα πεφτουν θυματα πολυς κοσμος,οι καταγγελιες πεφτουν βροχη και ομως αντι να τους κλεισουνε συνεχιζουν το εργο τους ακαθεκτοι να χρεωνουν τον κοσμο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ταιζουν πολλα στοματα αυτες οι κωλοεταιρειες γιαυτο και συνεχιζουν να χρεωνουν τον κοσμακι.Καθημερινα πεφτουν θυματα πολυς κοσμος,οι καταγγελιες πεφτουν βροχη και ομως αντι να τους κλεισουνε συνεχιζουν το εργο τους ακαθεκτοι να χρεωνουν τον κοσμο.

γράφτηκα και στο FB Group που είχε δημοσιεύσει κάποιος στο γειτονικό φόρουμ ADSLgr.com που υπάρχει παρόμοιο θέμα για την απάτη με τα πενταψήφια.

δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα...

53 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

δεν ταίζουν πολλά στόματα...εκτός αν αναφέρεσαι στο "λάδι" που ρίχνουν για να δουλεύουν

τα χρήματα πάνε σε συγκεκριμένες τσέπες έχουν όνομα και επώνυμο

δεν είναι τυχαίο που όλων των εταιρειών η έδρα είναι στην γειτονική κύπρο.

Επεξ/σία από ikorolis

Cosmote/vodafone/wind εχουν στις εφαρμογες τους υπηρεσια που κοβεις αμεσα τα 5ψηφια. Το εχω κανει σε πανω απο 20 νουμερα τον τελευταιο μηνα ωστε να μην εχουμε ασχημες εκπληξεις. Μην περιμενετε να σας χρεωσουν για να ζητησετε φραγη. 5 λεπτα υποθεση ειναι ουτε καν τηλεφωνο δεν χρειαζεται.

8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Cosmote/vodafone/wind εχουν στις εφαρμογες τους υπηρεσια που κοβεις αμεσα τα 5ψηφια. Το εχω κανει σε πανω απο 20 νουμερα τον τελευταιο μηνα ωστε να μην εχουμε ασχημες εκπληξεις. Μην περιμενετε να σας χρεωσουν για να ζητησετε φραγη. 5 λεπτα υποθεση ειναι ουτε καν τηλεφωνο δεν χρειαζεται.

αυτό τώρα έχει γίνει

παλιότερα έπρεπε πρώτα να χρεωθείς

να διαμαρτυρηθείς στον πάροχο και στην εταιρεία ΥΠΠ

να σου τα επιστρέψει η εταιρεία ΥΠΠ

και ο πάροχος να σου βάλει την φραγή

τώρα γίνεται μέσω εφαρμογής / sms / τηλεφώνου.

Μόλις τώρα, ikorolis είπε

αυτό τώρα έχει γίνει

παλιότερα έπρεπε πρώτα να χρεωθείς

να διαμαρτυρηθείς στον πάροχο και στην εταιρεία ΥΠΠ

να σου τα επιστρέψει η εταιρεία ΥΠΠ

και ο πάροχος να σου βάλει την φραγή

τώρα γίνεται μέσω εφαρμογής / sms / τηλεφώνου.

Ναι εχουν κανα μηνα που το προσθεσαν. Αφου ειδαν την κατασταση σου λενε δεν παει αλλο. Παλιοτερα 13888 που και παλι στα ξεμπλοκαραν και ερχονταν κανονικα sms. Αφου δεν υπαρχει κρατος καλα κανουν. Δεν δουλευει και τιποτα στην Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...