Προς το περιεχόμενο

Aπάτη απο 54666 και 54422

Sheogorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Sheogorath σε ευχαριστω πολυ.Βρηκα τα στοιχεια της dimoco.

https://dimoco.eu/dimoco-greece/

αλλα δεν βρισκω το ελληνικο email να τους στειλω.Να τους στειλω σε αυτο? [email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Sheogorath σε ευχαριστω πολυ.Βρηκα τα στοιχεια της dimoco.

https://dimoco.eu/dimoco-greece/

αλλα δεν βρισκω το ελληνικο email να τους στειλω.Να τους στειλω σε αυτο? [email protected]

Support δεν έχουν;

Στο sms που στειλανε γραφει μονο το τηλεφωνικο νουμερο που εχουν και στο σιτε για εξυπηρετηση πελατων.Εμαιλ εχουν το @dimoco.eu.Δεν ξερω αν σε αυτο το εμαιλ απαντανε και στα ελληνικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ενημερωση.Μιλησα με τον παροχο (vodafone) 2 φορες, Κοινως στα λαλακια τους πετανε τις ευθυνες απο πανω τους σου λενε μιλα με dimoco εμεις δεν φερουμε ευθυνη.

Μιλαω με dimoco.Μου στελνουν ενα συνημμενο με το ιστορικο εγγραφης οτι εβαλα τον αριθμο του κινητου μου στην ιστοσελιδα http://www.shoserve.com που αφορα κληρωση για ενα iphoneX.Η πλακα ειναι οτι στο συννημενο εχουν και το μηνυμα που ηρθε στο κινητο με το μυστικο πιν που πρεπει να βαλεις για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια.Υποτιθεται οτι το pin ειναι μυστικο και η λογικη λεει οτι πρεπει να υπαρχει μια δικλειδα ασφαλειας που να μην εχουν προσσβαση οι υπαλληλοι στο μυστικο pin.Τους απαντησα οτι δεν εβαλα τον αριθμο μου στην σελιδα και οτι εγινε χωρις την δικη μου συγκαταθεση.Ρωτησα να μου πουν την διεύθυνση IP  την οποια εκανα εγγραφη στο site που λενε.Εχουν περασει 2 μερες δεν εχω παρει απαντηση.Θα περιμενω λιγο ακομα και θα προχωρησω σε καταγγελια.Την καταγγελια την κανω εκτος απο την dimoco και στην vodafone?

48 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Απορω γιατι συνεχιζουν ακαθεκτοι οι τυπαδες να  χρεωνουν τον κοσμακη

γιατί έχουμε μαλακία ΕΕΤΤ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έστειλαν και εμένα προχθές 2 sms απο VEEO με διαφορά δευτερολέπτων.1 για τον κωδικό pin και 2ο για επιβεβαίωση εγγραφής.Διάβασα από την αρχή το παρόν θέμα για να καταλάβω τι γίνεται.

Δεν έστειλα stop διότι απο οτι διάβασα δεν κάνει κάτι, μόνο χρεώνει, το οποίο διάβασα χθές αλλά το είχα υποψιαστεί.Εκανα block μέσω του κινητού το πενταψήφιο αλλά δυστυχώς απ'ότι διάβασα δεν αρκεί, διότι η φραγή πρέπει να γίνει μέσω του παρόχου.

Ημουν τυχερός γιατί είχα υπόλοιπο 0.61€.Μίλησα πρίν λίγο με το 13888 και έκαναν φραγή πενταψήφιων αλλά τους είπα πως στο κινητό μου ήρθε sms απο την Cosmote για άρση φραγής.Μου ρώτησε η υπάλληλος αν είχα φραγή παλιά η αν είχα κάνει μετατροπή απο κάρτα σε συμβόλαιο η αν έχω viber κλπ, της απάντησα όχι, μόνο αντικατάσταση της sim πρίν κάπου 4 χρόνια λόγω παλαιότητας επεθδηυδεν υποστήριζε 4G και οτι μόνο 1 φορά έβαλα το viber και το αφαίρεσα(δεν θυμάμαι όμως αν είχα δηλώσει αριθμό, νομίζω πως όχι).Στο σύστημα λέει ότι έκανε φραγή εκτός απο τον πενταψήφιο για Deals, γιατί την ρώτησα αν επιθυμώ εξαίρεση κάποια στιγμή σε κάποιο πενταψήφιο και οτι ίσως μέσα στην ημέρα μου έρθει και άλλο sms.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Μπορειτε να κανετε φραγη 5ψηφιων και μεσα απο την εφαρμογη my cosmote σε 1 λεπτο. Εχω 7 νουμερα στην εφαρμογη και εχω ενεργοποιησει την φραγη σε ολα εδω και 1 μηνα που το εβαλαν. Επισης υπαρχει νουμερο για το 13888 που περνετε και απο κινητο εντελως δωρεαν και τρωει απο τα λεπτα προς ολους χρονια τωρα.

11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπορειτε να κανετε φραγη 5ψηφιων και μεσα απο την εφαρμογη my cosmote σε 1 λεπτο. Εχω 7 νουμερα στην εφαρμογη και εχω ενεργοποιησει την φραγη σε ολα εδω και 1 μηνα που το εβαλαν. Επισης υπαρχει νουμερο για το 13888 που περνετε και απο κινητο εντελως δωρεαν και τρωει απο τα λεπτα προς ολους χρονια τωρα.

Ναι, είναι πρόσφατη αυτή η δυνατότητα (μέσω app δηλαδή).

Παλιά έπρεπε να το ζητάς από το support και είχε παρατηρηθεί να σου λένε δεν γίνεται φραγή αν πρώτα δεν σε χρεώσουν!

1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Ναι, είναι πρόσφατη αυτή η δυνατότητα (μέσω app δηλαδή).

Παλιά έπρεπε να το ζητάς από το support και είχε παρατηρηθεί να σου λένε δεν γίνεται φραγή αν πρώτα δεν σε χρεώσουν!

Εχει τυχει να παρω να κανω φραγη και επειτα να ξανα ερχονται sms απο 5ψηφια. Με το app ολα κομπλε. 

Και δεν ειναι τυχαιο που δωσανε προσβαση στους πελατες να το κανουν μονοι τους.Καθημερινα υπαρχουν  εκατονταδες καταγγελιες με την γνωστη απατη με τα 5ψηφια.

• Like 1

Εδω και 2 μηνες γινεται χαμος με την Dimoco Ευρωπης. Πραγματικα χιλιαδες θυματα και ενα πολυ μικρο ποσοστο κανει καταγγελιες η ζηταει φραγη και τα χρηματα πισω. Καλη κομπινα και μαλιστα νομιμη περνει και το κρατος φορο απο ολο αυτο οπως και οι εταιριες κινητης.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εδω και 2 μηνες γινεται χαμος με την Dimoco Ευρωπης. Πραγματικα χιλιαδες θυματα και ενα πολυ μικρο ποσοστο κανει καταγγελιες η ζηταει φραγη και τα χρηματα πισω. Καλη κομπινα και μαλιστα νομιμη περνει και το κρατος φορο απο ολο αυτο οπως και οι εταιριες κινητης.

Έτσι ακριβώς. Τρώνε καλά...

Μόλις τώρα, natural_sgf είπε

Έτσι ακριβώς. Τρώνε καλά...

Δεν τους βαζει κανεις χερι. Περνουν το νουμερο σου και σου στελνουν χρεωσιμα μηνυματα χωρις καν να εχεις συμφωνησει σε καποια σελιδα οτιδηποτε. Οι εταιριες κινητης κανουν τον κινεζο μιας και αυτες βγαζουν αρκετα απο αυτη την κομπινα και ο κοσμος περα απο ενα μικρο ποσοστο που κανει καταγγελιες λεει δεν  βαριεσαι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...