Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/6/2019 στις 6:42 ΜΜ, BackFromHell είπε

Σιγα τα ποσοστα και τα λεφτα...Οταν μιλαμε για παροχους μιλαμε για εταιρειες με κυκλο εργασιων κατι 100δες εκατομμυρια/χρονο, σιγα μην περιμεναν να βγαλουν το μεροκαματο τους με ποσοστα απο τετοιες μεθοδους, διακυνδυνευοντας οχι μονο το brand name τους αλλα και τεραστια προστιμα που θα υποστουν οταν -αργα ή γρηγορα- αποκαλυφθει κατι τετοιο, αν ισχυε οπως το περιγραφεις.

Επισης, ειναι λιγο απιθανο να εχουν συνενοηθει ολοι οι παροχοι μαζι σε μια κοινη απατη με βιτρινα την ιδια εταιρεια κιολας...Δηλαδη παραπαει και δεν υπαρχουν και ενδειξεις πως συμβαινει κατι τετοιο, πλην θεωριων συνομωσιας.

Και τελος, το "ας προσεχες" που σου λεει ενας (μαλλον αγενης) τηλεφωνητης δε σημαινει οτι προκειται περι επισημης θεσεως του παροχου. Διοτι εχω διαβασει και σε αυτο το thread ουκ ολιγες περιπτωσεις που οι παροχοι πιστωνουν ποσα απο τις χρεωσεις αυτων των εταιρειων. Αντιθετως οι εταιρειες με εδρα την Κυπρο σου απαντουν  οτι γραφτηκες με τη θεληση, χρεωθηκες εν γνωσει σου κλπ και αυτη ειναι η θεση τους ως εταιρεια.

Παρεπιπτοντως, το "ας προσεχες" του παροχου ακομα και ολοι οι τηλεφωνητες να το λεγανε δεν ειναι και τοσο παραλογο. Ο παροχος δεν εχει καμια αρμοδιοτητα να κανει τον διαιτητη αναμεσα σε ενα πελατη του και μια υπηρεσια τριτης εταιρειας. Επισης ειναι τεχνικα αδυνατο να καταλαβει απο μονος του ποιος λεει ψεματα και ποιος λεει αληθεια στα περι εγγραφης... Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να κινηθει καποια αρχη αυτεπαγγελτως, για να βαλει πελατη-εταιρεια απο Κυπρο στο ιδιο τραπεζι και αν χρειαστουν εξτρα στοιχεια απο τον παροχο να τα δωσει για να αποδειχθει τελικα ποιος κοροιδευει.

Στην δικη μου περιπτωση ο παροχος ειχε την καλη διαθεση και μου αποστειλε μηνυμα αν εχω εγγραφει σε υπηρεσιες υψηλης χρεωσης αλλιως να στειλω sms κλπ.

Ξεκαθαρα αυτο δειχνει οτι η εταιρια κινητης δεν ειναι συνυπαιτια.Επισης ομως δειχνει οτι η εταιρια γνωριζει τι παιζει με αυτες τις εταιριες .

Στις 25/6/2019 στις 1:05 ΠΜ, rayven18 είπε

Εγώ βρήκα την υγεία μου με καρτοκινητό, έχω να βάλω κάρτα κανα 6μηνό. Suck it up losers 😎😎😎

κανεις και αναπαντητες ή κλεβεις wifi για viber?

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Ξεκαθαρα αυτο δειχνει οτι η εταιρια κινητης δεν ειναι συνυπαιτια.

Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό (αν και όχι 100%). Συνυπαίτια όμως (ξεκάθαρα) είναι η εεττ.

1 ώρα πριν, vasilllis είπε

Επισης ομως δειχνει οτι η εταιρια γνωριζει τι παιζει με αυτες τις εταιριες .

Η εταιρία φυσικά και γνωρίζει. Υποχρεώνονται όμως από την εεττ να έχουν πάρε-δώσε με τις ΥΠΠ παρά μόνο αν ο πελάτης ζητήσει φραγή. Και η (κάθε) εταιρία δεν μπορεί να κάνει ότι γουστάρει ακόμη κι αν θέλει να προστατέψει τους συνδρομητές της.

Οπότε αν κάποιος έχει απηυδήσει με αυτήν την κατάσταση (και καλά κάνει), ο μόνος τρόπος είναι να κάνει καταγγελίες και να πρήξει την εεττ. Η εεττ πιθανόν θα τους γράψει στα @@ της όπως είχε κάνει και παλιότερα (είχα ποστάρει πριν μερικούς μήνες μία απόφαση της εεττ προ δεκαετίας η οποία ούτε λίγο είτε πολύ χαίδευε τα αυτιά των ΥΠΠ) οπότε η μόνη λύση μετά -ίσως- είναι να καταγγελθεί η ίδια η εεττ. Κάτι που είναι πολύπλοκο και σίγουρα χρειάζεται τεράστια συλλογική συμμετοχή.
Το να πηγαίνει κάποιος και να κατηγορεί τις εταιρίες και να βγάζει τον πόνο του στα forum, κάτι που δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, και χωρίς να λαμβάνει υπόψη όσα γράφω παραπάνω, δυστυχώς δείχνει ότι είμαστε εντελώς ασόβαροι και ότι λειτουργούμε σε καφενειακό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο, πως δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Συλλογικά, και με τη δέουσα σοβαρότητα, ίσως (τεράστιο το ΙΣΩΣ) κάτι μπορεί να γίνει.

Επεξ/σία από l337
  • Like 2
Δημοσ.

Την φραγή των 5ψηφιων ο πάροχος (Κοσμοτε) μια χαρα το έβγαλε μόνος του κάποια στιγμή και για αυτό χρεώθηκα. Είμαι 100% σίγουρος ότι το είχα βάλει και παλιά.

Φυσικα το ξαναεβαλα, και προφανώς κάποια στιγμή θα "θυμηθεί" να το ξαναβγάλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Την φραγή των 5ψηφιων ο πάροχος (Κοσμοτε) μια χαρα το έβγαλε μόνος του κάποια στιγμή και για αυτό χρεώθηκα. Είμαι 100% σίγουρος ότι το είχα βάλει και παλιά.

Αυτό είναι κάτι διαφορετικό και φταίει ο πάροχος. Σε κάτι τέτοιο φυσικά θα πρέπει πάντα να κάνετε καταγγελία στον πάροχο για το περιστατικό μιας και είναι ο μοναδικός φταίχτης.

Spoiler

Έχω τους λόγους μου να πιστεύω πως μάλλον δεν έγινε επίτηδες, πιο πολύ το να έγινε κάποια μακακια στο epos ή στο sbl το θεωρώ πολύ πιο πιθανό.

Επεξ/σία από l337
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα τίποτα. Ούτε λεφτά πιστώθηκαν, ούτε απάντηση από ΕΕΤΤ. 

Στις καταγγελίες είχα επισυνάψει και τα μηνύματα που μου είχαν έρθει. 

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
Στις 27/6/2019 στις 12:38 ΠΜ, Sheogorath είπε

επειδη πριν απο 2 μερες εκανα φραγη σε κοσμοτε, μου τονισε η τηλεφωνητρια οτι αν απο καρτα πας καρτοσυμβολαιο, σταματαει η φραγη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, Highlander said:

Που έχει ατή την επιλογή ;

Μενού>Ρυθμίσεις>Διαχείριση 5ψήφιων SMS τρίτων εταιρειών. Πρέπει να είναι updated το app. Το έβαλαν στην τελευταία version.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Τελικα χρηματα πισω μπορουμε να παρουμε; Αν ναι, ποσα θα παρουμε; Πως ξερουμε σιγουρα το συνολικο ποσο που μας εχουν φαει;

Δημοσ.

Εγώ έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και μετά από 3 βδομάδες μου τα επέστρεψαν, με τηλέφωνα στην cote και στην εταιρεία sms δεν έβγαζα άκρη.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/7/2019 στις 11:23 ΠΜ, CheOnWeb είπε

Μενού>Ρυθμίσεις>Διαχείριση 5ψήφιων SMS τρίτων εταιρειών. Πρέπει να είναι updated το app. Το έβαλαν στην τελευταία version.

Ευχαριστώ, ήθελε αναβάθμιση.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 16/7/2019 στις 11:23 ΠΜ, CheOnWeb είπε

Μάλλον γίνεται μόνο μέσω Vodafone app και όχι μέσω CU app.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, natural_sgf said:

Μάλλον γίνεται μόνο μέσω Vodafone app και όχι μέσω CU app.

Πιθανόν, δεν ξέρω από CU.
Οι CU users δεν μπορούν να έχουν account και να χρησιμοποιούν το MyVodafone app?

Επεξ/σία από CheOnWeb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...