Προς το περιεχόμενο

Aπάτη απο 54666 και 54422

Sheogorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Nikosmile είπε

Φαίνεται ο αριθμός αποστολής ή ήρθε με απόκρυψη; Δεν το στέλνει ο υποψήφιος αλλά η εταιρία του SMS Marketing. Θα έλεγα να βάλεις νερό στο κρασί σου, το 80% των υποψηφίων είναι δικηγόροι...  Αλλά κράτα το μήνυμα καλού κακού.

Δεν φαίνεται το όνομα αλλά "MITSOS2" με το Μήτσος φανταστικο όνομα φυσικά.

Θα μιλήσω αύριο με δικηγόρο. Να πάνε να γμθουν.

Σαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μπαίνουν και... "τσομπάνιδες". Άτομα που δεν μπορούν να γράψουν το όνομά τους σωστά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
20 λεπτά πριν, rayven18 είπε

Εγώ βρήκα την υγεία μου με καρτοκινητό, έχω να βάλω κάρτα κανα 6μηνό. Suck it up losers 😎😎😎

Τι εννοείς ρε επιστήμονα;

Και εμείς καρτοκινητό έχουμε αλλά λήγει το υπόλοιπο στους 2 μήνες.

14 minutes ago, natural_sgf said:

Τι εννοείς ρε επιστήμονα;

Και εμείς καρτοκινητό έχουμε αλλά λήγει το υπόλοιπο στους 2 μήνες.

Οτι έχω μομίνως 0 ευρώ υπόλοιπο, οπότε τι θα μου πάρουν; 😁

12 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Δεν φαίνεται το όνομα αλλά "MITSOS2" με το Μήτσος φανταστικο όνομα φυσικά.

Θα μιλήσω αύριο με δικηγόρο. Να πάνε να γμθουν.

Σαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μπαίνουν και... "τσομπάνιδες". Άτομα που δεν μπορούν να γράψουν το όνομά τους σωστά.

Πονεμενη ιστορια....Περιμενω ποτε θα περασουν και αυτές οι εκλογες να ησυχασω από MIΤSOUS κλπ

Δυστυχως ουτε ο παροχος μπορει να κανει κατι ουτε με ρυθμιση συσκευης μπορούμε να τα αποφυγουμε.

Επισκέπτης
43 λεπτά πριν, overpower είπε

Μου ήρθαν τα mail. Συγκεκριμένα για το mygroovyapps, η καταγγελία στάλθηκε στην εταιρεία telebox prs services

Πολύ ωραία. Μη ξεχάσεις κάποια στιγμή να κάνεις και μια γρήγορη καταγγελία στην Γενική Γραμματεία Προστασίας του Καταναλωτή.

Εγώ αυτά θα κάνω (έχω κάνει τα πρώτα βήματα).

Επισκέπτης
17 ώρες πριν, rayven18 είπε

Εγώ βρήκα την υγεία μου με καρτοκινητό, έχω να βάλω κάρτα κανα 6μηνό. Suck it up losers 😎😎😎

Σε ποια υπηρεσια καρτοκινητης εχεις να βαλεις καρτα 6 μηνες ;

Στις 23/6/2019 στις 6:42 ΜΜ, BackFromHell είπε

Σιγα τα ποσοστα και τα λεφτα...Οταν μιλαμε για παροχους μιλαμε για εταιρειες με κυκλο εργασιων κατι 100δες εκατομμυρια/χρονο, σιγα μην περιμεναν να βγαλουν το μεροκαματο τους με ποσοστα απο τετοιες μεθοδους, διακυνδυνευοντας οχι μονο το brand name τους αλλα και τεραστια προστιμα που θα υποστουν οταν -αργα ή γρηγορα- αποκαλυφθει κατι τετοιο, αν ισχυε οπως το περιγραφεις.

Επισης, ειναι λιγο απιθανο να εχουν συνενοηθει ολοι οι παροχοι μαζι σε μια κοινη απατη με βιτρινα την ιδια εταιρεια κιολας...Δηλαδη παραπαει και δεν υπαρχουν και ενδειξεις πως συμβαινει κατι τετοιο, πλην θεωριων συνομωσιας.

Και τελος, το "ας προσεχες" που σου λεει ενας (μαλλον αγενης) τηλεφωνητης δε σημαινει οτι προκειται περι επισημης θεσεως του παροχου. Διοτι εχω διαβασει και σε αυτο το thread ουκ ολιγες περιπτωσεις που οι παροχοι πιστωνουν ποσα απο τις χρεωσεις αυτων των εταιρειων. Αντιθετως οι εταιρειες με εδρα την Κυπρο σου απαντουν  οτι γραφτηκες με τη θεληση, χρεωθηκες εν γνωσει σου κλπ και αυτη ειναι η θεση τους ως εταιρεια.

Παρεπιπτοντως, το "ας προσεχες" του παροχου ακομα και ολοι οι τηλεφωνητες να το λεγανε δεν ειναι και τοσο παραλογο. Ο παροχος δεν εχει καμια αρμοδιοτητα να κανει τον διαιτητη αναμεσα σε ενα πελατη του και μια υπηρεσια τριτης εταιρειας. Επισης ειναι τεχνικα αδυνατο να καταλαβει απο μονος του ποιος λεει ψεματα και ποιος λεει αληθεια στα περι εγγραφης... Γι'αυτο λεω οτι πρεπει να κινηθει καποια αρχη αυτεπαγγελτως, για να βαλει πελατη-εταιρεια απο Κυπρο στο ιδιο τραπεζι και αν χρειαστουν εξτρα στοιχεια απο τον παροχο να τα δωσει για να αποδειχθει τελικα ποιος κοροιδευει.

Για βάλε κάτω τα νούμερα να δεις πως βγαίνουν.
Για να μπορέσεις να χρεώσεις SMS που στέλνεις σε συνδρομητή πρέπει να έχεις την άδεια του παρόχου.
Οπότε, τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Είναι συνένοχοι οι εταιρίες.

Στις 23/6/2019 στις 7:16 ΜΜ, Shadows είπε

Ακριβως επειδη μιλαμε για εταιριες με κυκλο εργασιων εκατομμυριων ειναι δυσκολο να πιστεψεις οτι αφηνουν ετσι ευκολα ακυρους να κανουν abuse το συστημα τους και να κονομανε χωρις καν να εχουν ασχοληθει και ενω υπαρχουν πολλες καταγγελιες και εν τελη αυτο να τους δημιουργει προβληματα με τους καταναλωτες.

Έγραψα πιο πάνω.
Είναι πολλά τα λεφτά...

• Thanks 1

50 λεπτά πριν, Highlander είπε

Για βάλε κάτω τα νούμερα να δεις πως βγαίνουν.
Για να μπορέσεις να χρεώσεις SMS που στέλνεις σε συνδρομητή πρέπει να έχεις την άδεια του παρόχου.
Οπότε, τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Είναι συνένοχοι οι εταιρίες.

Οι οποίες εταιρίες είναι υποχρεωμένες από την ρυθμιστική Αρχή να το κάνουν.
Οπότε αντί να γράφετε το μακρύ και το κοντό σας στα forum, μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνετε μια καταγγελία στην εεττ -και αν δεν προχωρήσει το θέμα τότε την ίδια την εεττ- μπας και ξυπνήσει ο Μασσέλος;

Επισκέπτης

Ελλαδα, η χωρα που ολοι οι πολιτες ξερουν να αναγουν τα παντα σε μια θεωρια συνομωσιας, χωρις να γνωριζουν ουτε νομους, ουτε γεγονοτα, ουτε γενικοτερα να εχουν ιδεα για αυτο για το οποιο μιλανε. Θα μου πεις αν ειχαν επιγνωση, δεν θα ευδοκιμουσαν και οι θεωριες συνομωσιας για το καθε τι...

20 λεπτά πριν, l337 είπε

Οι οποίες εταιρίες είναι υποχρεωμένες από την ρυθμιστική Αρχή να το κάνουν.
Οπότε αντί να γράφετε το μακρύ και το κοντό σας στα forum, μήπως θα ήταν καλύτερα να κάνετε μια καταγγελία στην εεττ -και αν δεν προχωρήσει το θέμα τότε την ίδια την εεττ- μπας και ξυπνήσει ο Μασσέλος;

"Που να μπλεκω εγω τωρα μωρε...ασε να το κανει κανας αλλος, in the meantime εγω θα μπαινω στα φορουμ να κανω τις τρομερες αποκαλυψεις μου ".

Στην δική μου περίπτωση (υπάρχει κάπου γραμμένη εδώ) πήρα και τα χρήματά μου πίσω (από το V0da) και έκανα και καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
Αν δεν ήταν συνένοχη η V0da για ποιό λόγο να δώσει χρήματα πίσω ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Highlander είπε

Στην δική μου περίπτωση (υπάρχει κάπου γραμμένη εδώ) πήρα και τα χρήματά μου πίσω (από το V0da) και έκανα και καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
Αν δεν ήταν συνένοχη η V0da για ποιό λόγο να δώσει χρήματα πίσω ;

Για να μη χαλά εργατοώρες να ασχολείται μαζί σου και για την καλύτερη δυνατή "εμπειρία πελάτη".

Επεξ/σία από l337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...