NanoP Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας, καθώς θέλω να πάρω καινούργιο κινητό αφού το Huawei P8 Lite που έχω άρχισε να ξεψυχάει. Έχω στον νου μου το Mate 10 Lite και το Redmi note 5 (4/64). Πείτε μου και εσείς την γνώμη σας αν αξίζει κάποιο από αυτό ή όχι, και αν όχι ποιο πιστεύετε πως θα ήταν καλύτερο να πάρω. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Internet browsing, youtube - twitch, messenger κτλ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ό,τι νά'ναι 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): ό,τι έχει καλό είναι χδ 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; όσο γίνεται σε αυτές τις τιμές 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8 ) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Καλό θα ήταν 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Πάλι, καλό θα ήταν 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; όχι 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; αν γίνεται 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Παντού 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Redmi Note 5 ! Έχει μια προσφορά ο Κώτσος με δωροεπιταγη 50€ οποτε αν θες να παρεις και τιποτα αλλο σου βγαινει στα 215 € η εκδοση 4/64 https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/185870-xiaomi-redmi-note-5-64gb-black-dual-sim
~mxls~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Όποιο και να πάρεις θα σου φανεί μεγάλη διαφορά. Προτίμησε το RN5.
Stogianz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 15 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε Redmi Note 5 ! Έχει μια προσφορά ο Κώτσος με δωροεπιταγη 50€ οποτε αν θες να παρεις και τιποτα αλλο σου βγαινει στα 215 € η εκδοση 4/64 https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/185870-xiaomi-redmi-note-5-64gb-black-dual-sim Είσαι σίγουρος οτι μπορείς να εξαργυρώσεις πάνω στο κινητό την δωροεπιταγή? γιατί γράφει "δωροεπιταγή 50 ευρώ για επόμενη αγορά!"
samsunglife Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, Stogianz είπε Είσαι σίγουρος οτι μπορείς να εξαργυρώσεις πάνω στο κινητό την δωροεπιταγή? γιατί γράφει "δωροεπιταγή 50 ευρώ για επόμενη αγορά!" γράφει στο post του *οπότε αν θες να πάρεις και κάτι άλλο* υπονοώντας ότι η δωροεπιταγη των 50€ είναι για άλλη αγορά και όχι για το ίδιο το κινητό. Εκτός αν μπορείς να τους πιέσεις να το αφαιρέσουν από τα 265 και να πληρώσεις 215€, δεν ξέρω. Το έχει κάνει κανείς;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα