Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βρω ενα plugin που να μου δινει την εξης δυνατότητα:
συγκεκριμενα posts, να μπορω να τα τσεκαρω στη σελιδα του post (εδω ειναι η δυνατοτητα που ψαχνω), και να εμφανιζονται μεσω σχετικου widget ως τιτλοι/posts, σε συγκεκριμενο σημειο της σελιδας που θα τοποθετησω το widget. Εννοειτε οτι το widget θα το παρεχει το ιδιο plugin.

Εχω ψαξει με διαφορους τροπους να το κανω αυτο που θελω, αλλα δεν εχω καταληξει καπου.
Βασικα, μοιαζει ισως με banner management, αλλα ειναι;
Θελω απο το control panel του wordpress, να μπορω να τσεκαρω posts, που θα εμφανιζονται (τα επιλεγμενα), αλλου-σε αλλη σελιδα, μεσω widget.
Δεν εχω προβλημα αν θα πρεπει ισως να επισυναψω και ενα σχετικο γραφικο.
Αυτο που σιγουρα ΔΕΝ ειναι επιθυμητο ομως, ειναι να κανω χειροκινητα edit την ιδια τη σελιδα του site, και εκει, πανω στη σελιδα, να πειραζω καθε φορα το theme βαζοντας/βγαζοντας οτι θελω καθε φορα.
Γι'αυτο μιλω για management/διαχειριση.
Εψαξα και με sticky posts, αλλα και παλι δεν κατεληξα καπου, γιατι δεν δινει δυνατοτητα να επιλεξω εγω συγκεκριμενα posts(θελω 'αυτο', γιατι ετσι μου αρεσει!), αλλα μονο μεσω φιλτρων, δεν με βολευει, δυσκολια διχως νοημα.

Υπαρχει καποιος τροπος να κανω αυτο που ψαχνω;

Δημοσ.

Μια υλοποιηση που σκεφτηκα, και μαλλον δεν ειναι ασχημη, ειναι μεσω πινακα, και του γνωστου plugin tablepress.
Απο το controlpanel κανεις οτι θες-ποσταρεις links μεσα στον συγκεκριμενο πινακα του tablepress, και εμφανιζεται στις προκαθορισμενες θεσεις που εχεις τοποθετησει στη σελιδα σου τον πινακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...