crisselectro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Οταν ανοιγω το φακελο εξερευνηση αρχειων που βρισκεται κατω στη γραμμη εργασιων ανοιγει στη θεση βιβλιοθηκες... Ερωτηση: πως μπορω να το κανω να ανοιγει "ο υπολογιστης μου" ??? ..... εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις και δεν μπορω να το αλλαξω... μπορει καποιος να με βοηθησει???
ss13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Για δες εδώ https://lifehacker.com/5987400/how-to-change-windows-explorers-starting-location
mphxths Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το οτι κανενας δεν χρησιμοποιει το γοογλε για να βρει λυση στο προβλημα του αλλα περιμενει ετοιμη τροφη..καποιον αλλον να κανει την χαμαλοδουλεια για αυτον...με ξεπερναει... (Μολις ειχα βρει το λινκ του ss13 και το διαβαζα αυτην την στιγμη..δηλ 2 ανθρωποι κατεληξαν μεσα σε δευτερολεπτα σε ενα λινκ που δινει λυση...ποσο δυσκολο πια...) Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από mphxths
crisselectro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mphxths είπε Το οτι κανενας δεν χρησιμοποιει το γοογλε για να βρει λυση στο προβλημα του αλλα περιμενει ετοιμη τροφη..καποιον αλλον να κανει την χαμαλοδουλεια για αυτον...με ξεπερναει... (Μολις ειχα βρει το λινκ του ss13 και το διαβαζα αυτην την στιγμη..δηλ 2 ανθρωποι κατεληξαν μεσα σε δευτερολεπτα σε ενα λινκ που δινει λυση...ποσο δυσκολο πια...) mphxths.... το οτι πεταγεσαι χωρις να ξερεις προηγουμενως τι εχει κανει καποιος πριν κανει μια δημοσιευση επισεις ξεπερναει εμενα... δεν υπηρχε λογος να αναφερω οτι εχω ψαξει στο google (δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο).. και δεν υπηρχε λογος να πεταχτεις χωρις να εχεις την προθεση να δωσεις καποια βοηθεια... θα ηταν προτιμοτερο να εδινες μια λυση παρα να σπαταλας το χρονο σου να γραφεις ολες αυτες της χαζομαρες.... 2 ώρες πριν, ss13 είπε Για δες εδώ https://lifehacker.com/5987400/how-to-change-windows-explorers-starting-location ss13 Ευχαριστω για την ανταποκριση!!!!!!!!!! Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από crisselectro
mphxths Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 @crisselectro Δεν μπορεσες να βρεις κατι σχετικο ?Το να μας περνας και για ηλιθιους με ξεπερναει επισης. Δηλ αν βαλεις στο γοογλε "windows 7 explorer default starting location" δεν θα βρεις τιποτα ε? Οπως δεν βρηκα ουτε εγω ουτε ο @ss13. Aρα καταληγουμε οτι δεν ξερεις να ψαχνεις ή οτι δεν θελεις να ψαξεις. Τι λυση να δωσω..μεχρι να διαβασω τι ελεγε το ιδιο λινκ που λινκαρε ο ss13..το ειχε ηδη γραψει..το ιδιο λινκ ειχα βρει και γω..μεταξυ δεκαδων αλλων...που βρηκαμε εμεις αλλα εσυ δεν μπορεσες.. Ο χρονος μου ειναι δικος μου και τον σπαταλαω οπως θελω εγω.Και απο το να σου δωσω ευκολη μασημενη τροφη , λιγο κραξιμο ισως σε ξεκουνησει απο την θεση σου ωστε την επομενη φορα που χρειαστεις κατι για καποιο προβλημα σου , πραγματικα να με θυμηθεις και να ψαξεις πραγματι στο γοογλε.
crisselectro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικα ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο να ανοιγω συζητηση σε τετοια περιπτωση και να βλεπω τετοια επιθεση... να στο ξανα πω ποιο αναλυτικα αφου δεν καταλαβαινεις αλλιως... γιατι μαλλον πρεπει να ισχυει αυτο που προ-ανεφερες σε τι βαθμο θετεις εσυ ο ιδιος τον εαυτο σου.... στο google εψαξα ως "εξερευνηση αρχειων στη γραμμη εργασιων" "επιλογες φακελων εμφανισης" και αλλες παρομοιες τετοιες περιπτωσεις... σε κανενα ελληνικο site δεν βρηκα αναλογο θεμα... επισεις εψαξα και στα αγγλικα , οχι ομως ως explorer default γιατι αυτο πολυ απλα δεν το γνωριζα, τι δεν καταλαβαινεις; ... εχω ξεκινησει και εχω δουλεψει win 98 , win xp , win 8.1 και win 10 ποτε ομως δεν εχω δουλεψει vista και win 7 , ετυχε ομως προχθες να εγκαταστησω τα win 7 σε εναν υπολογιστη για πρωτη φορα και ετσι προεκυψε το θεμα... ασχολουμαι πολλα χρονια με υπολογιστες και εχω βοηθησει παρα πολλα ατομα σε καθε ευκαιρια που μου δινοταν, παντα το εκανα με μεγαλη προθυμια... ποτε μου ομως δεν εκρινα κανεναν οπως εκανες εσυ σε μενα..... καμια φορα ξερεις , η λυση ειναι μπροστα στα ματια μας και δεν τη βλεπουμε , προφανως σε σενα δεν ετυχε ποτε αυτο... Τελοσπαντον οπως και να εχει το θεμα λυθηκε και δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να συνεχισουμε αυτη τη κουβεντα... ας κλεισει ο διαχειριστης το topic...... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2018 από crisselectro 1
nikosthe15n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Σε όλους μας έχει τύχει να μην μπορούμε να βρούμε κάτι είτε γιατί στα Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο ή γιατί δεν έχουμε γράψει σωστά τους όρους αναζήτησης (το ίδιο ισχύει και για τα Αγγλικά). Δεν χρειάζεται να απολογείσαι ίσως και ο φίλος πιο πάνω να αντέδρασε υπερβολικά και όπως είπες και εσύ δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί. Τουλάχιστον βρέθηκε η λύση.
Bspus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Το θεμα δεν ειναι οτι μπορει καποιος να το βρει σε 2 λεπτα. Η αντιδραση ηταν υπερβολικη γιατι ο mphxths θεωρησε οτι ο criss τεμπελιασε, ενω στην πραγματικοτητα, απλως δεν εχει τοση εμπειρια στη χρηση του google. Η αληθεια ειναι οτι για να σε βοηθησει το google πρεπει να μαθεις να το ρωτας σωστα, κατι που παρατηρω οτι πολλοι ανθρωποι απλως δεν ξερουν να κανουν. Οποτε αν ειναι να σου μεινει κατι απο το συγκεκριμενο thread ας ειναι αυτο. Και φυσικα παντα στα αγγλικα ωστε να μην αφηνεις το 98-99% των πιθανων απαντησεων εκτος χωρις λογο.
crisselectro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 57 λεπτά πριν, nikosthe15n είπε Σε όλους μας έχει τύχει να μην μπορούμε να βρούμε κάτι είτε γιατί στα Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο ή γιατί δεν έχουμε γράψει σωστά τους όρους αναζήτησης (το ίδιο ισχύει και για τα Αγγλικά). Δεν χρειάζεται να απολογείσαι ίσως και ο φίλος πιο πάνω να αντέδρασε υπερβολικά και όπως είπες και εσύ δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί. Τουλάχιστον βρέθηκε η λύση. Συμφωνω......!!!!!!!! 31 λεπτά πριν, Bspus είπε Το θεμα δεν ειναι οτι μπορει καποιος να το βρει σε 2 λεπτα. Η αντιδραση ηταν υπερβολικη γιατι ο mphxths θεωρησε οτι ο criss τεμπελιασε, ενω στην πραγματικοτητα, απλως δεν εχει τοση εμπειρια στη χρηση του google. Η αληθεια ειναι οτι για να σε βοηθησει το google πρεπει να μαθεις να το ρωτας σωστα, κατι που παρατηρω οτι πολλοι ανθρωποι απλως δεν ξερουν να κανουν. Οποτε αν ειναι να σου μεινει κατι απο το συγκεκριμενο thread ας ειναι αυτο. Και φυσικα παντα στα αγγλικα ωστε να μην αφηνεις το 98-99% των πιθανων απαντησεων εκτος χωρις λογο. Παντα ψαχνω στο google πριν φτασω στο σημειο να δημιουργησω ενα topic και εχω βρει τα ποιο απιθανα αποτελεσματα σιγουρα με εχει βοηθησει σε πολλα θεματα και σιγουρα δεν εχω την τέλεια εμπειρια οπως ειπες, επισεις συμφωνω σε οτι εγραψες... να εισαι καλα Bspus , καλη συνεχεια.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα