Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.εχω το εξης θεμα.εχω εναν σκληρο δισκο 500gb toshiba usb 3.χωρις τροφοδοσια ρευματος.μονο το καλωδιο usb εχει για δεδομενα και ρευμα.το θεμα ειναι οτι οταν τον συνδεσω στο κουτι μου στις μπροστινες θυρες usb δεν τον αναγνωριζει.ενω το βλεπω συνδεδεμενο επανω δεν μου τον δειχνει στην καρτελα ο υπολογιστης μου ωστε να διαχειριστω τα αρχεια που εχει λογισμολις τον συνδεσω στις πισω θυρες του κουτιου δουλευει κανονικα.το κουτι μου ειναι το zalman z3 plus.

Δημοσ.

Οι μπροστινές θύρες δεν παρέχουν αρκετό ρεύμα, δηλαδή δεν μπορουν να δώσουν την αναγκαία ποσότητα ενέργειας για να λειτουργήσει ομαλα ο δίσκος. Οι λύσεις που εχεις ειναι είτε να τον βάζεις στις πισω θύρες ή να πάρεις usb hub το οποίο εχει εξωτερική τροφοδοσία ρευματος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε

Και εγω νομιζα οτι εχω καποιο προβλημα με τις θυρες γτ τα στικακια τα διαβαζει κανονικα.σε ευχαριατω πολυ φιλε μ να σαι καλα.

Τα στικάκια χρειάζονται πολύ λιγοτερη ενέργεια-ρευμα για να δουλεψουν και για αυτό δεν έβλεπες διαφορα. Για δοκίμασε όμως να βάλεις ενα usb usb και να κουμπώσεις πάνω του 2-3 στικάκια. Θα δεις οτι κάποιο θα σταματά να δουλευει ή κάποιο θα χάνει τη συνδεση. 

Είναι σύνηθες οι μπροστινές θύρες να είναι πιο "αδύναμες"

Δημοσ.

Οσο συνηθισμενο και αν ηταν παιδια ειλικρινα δεν το γνωριζα και ειχα σαλταρει πως ο δισκος εχει προβλημα.τωρα πλεον γνωριζω και σας ευχαριστω πολυ γιαυτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...